Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Šįryt 8.00 paštininkė įsiveržė į namus. Toookią dovaną gavau wub.gif
Pasimečiau, kad taip anksti, nes pati dar net nenufotografavau blush2.gif Laukiu sniego.

Na, tikrai nesitikėjau tokio grožio ir pateikimo. O dar tokie šilti žodžiai wub.gif
Nežinau kurios čia tiksliai, tai prašau Juditos - jei nesunku - brūkštelk man į až (noriu kai ko paklausti).

P.S. Dovaną saugosiu amžinai (gaila, kad nėra autografo). Ir dar reikia sugalvoti - kaip ją įrėminti, kad galėčiau pakabinti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 01:45)
o tu flickr mailą pasitikrinai?
Kaaaaaaaa, gal persiųsk antrą kart.

Ot vista blush2.gif
Aciu Flickr maile jau radau tongue.gif
Ka, aciu, jau radau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 22, 10:01)
Šįryt 8.00 paštininkė įsiveržė į namus.  Toookią dovaną gavau  wub.gif
Pasimečiau, kad taip anksti, nes pati dar net nenufotografavau  blush2.gif  Laukiu sniego.

jeaaaaaaaaah, smaguma, jau prasideda. Pasirodyk ką gavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 09:12)
jeaaaaaaaaah, smaguma, jau prasideda. Pasirodyk ką gavai  smile.gif

O gal kažkaip sukelkim visos vienu metu prieš pat Kalėdas?
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 11 21, 23:43)
O as dar negavau adresiuko  Kalediniams mainams g.gif  unsure.gif

Gavai, pasirodo. biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 11 21, 23:45)
Šiaip, jei šiais metais bus negavusių, t.y. neišsiuntusių foto, pyksimės. Prašysiu, kad Ka išduotų kas turėjo siųsti, bet neišsiuntė ir skelbsim čia viešai.
Teks raudonuoti  biggrin.gif

Ir išduosiu. Sąrašą saugau. dirol.gif

Mano adresatas Lietuvoje. Tai dar truputėlį palauksiu su siuntimu. smile.gif

Ai, mano daina kaip suprantu yra kliuvusi vienintelei. Na, nežinau. Liūdnoka, kad tiek laiko nematyti rezultato. Tikrai nemaniau, kad tokia sunki daina. unsure.gif Pasipergyvenau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 22 lapkričio 2011 - 09:50
QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 09:48)
Gavai, pasirodo.  biggrin.gif
Ir išduosiu. Sąrašą saugau. dirol.gif

Mano adresatas Lietuvoje. Tai dar truputėlį palauksiu su siuntimu.  smile.gif

Ai, mano daina kaip suprantu yra kliuvusi vienintelei. Na, nežinau. Liūdnoka, kad tiek laiko nematyti rezultato. Tikrai nemaniau, kad tokia sunki daina.  unsure.gif  Pasipergyvenau.

aš tikrai jaučiuosi kalta, kad dar nesukuriau dainai foto, bet ten tiek visokių žodžiu ir prasmiu kad nei viena man neatspindi dainos, reikia lietaus, kai buvo negalėjau fotkint bet nesiteisinu, negalvojau kad taip susikiaulinsiu su daina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 00:45)
Šiaip, jei šiais metais bus negavusių, t.y. neišsiuntusių foto, pyksimės. Prašysiu, kad Ka išduotų kas turėjo siųsti, bet neišsiuntė ir skelbsim čia viešai.
Teks raudonuoti  biggrin.gif

o tai yra taip buve? blink.gif kazkaip nesitiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 22, 10:01)
Šįryt 8.00 paštininkė įsiveržė į namus.  Toookią dovaną gavau  wub.gif
Pasimečiau, kad taip anksti, nes pati dar net nenufotografavau  blush2.gif  Laukiu sniego.

Na, tikrai nesitikėjau tokio grožio ir pateikimo. O dar tokie šilti žodžiai  wub.gif
Nežinau kurios čia tiksliai, tai prašau Juditos - jei nesunku - brūkštelk man į až (noriu kai ko paklausti).
P.S. Dovaną saugosiu amžinai (gaila, kad nėra autografo). Ir dar reikia sugalvoti - kaip ją įrėminti, kad galėčiau pakabinti.

Mano blush2.gif rekordiskai greitas pastas!
smagu, kad patiko! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 09:48)
Ai, mano daina kaip suprantu yra kliuvusi vienintelei. Na, nežinau. Liūdnoka, kad tiek laiko nematyti rezultato. Tikrai nemaniau, kad tokia sunki daina.  unsure.gif  Pasipergyvenau.

užgraužė mane sąžinė, tai dedu foto kuria buvau sukūrusi laiku, bet ji man nu nepatinka, trūksta man čia dar , bet o tačiau...
user posted image
Andrius Mamontovas - Tu Likai Lietuje
http://www.youtube.c...h?v=TPwt3uHfGbs
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 11:10)
užgraužė mane sąžinė, tai dedu foto kuria buvau sukūrusi laiku, bet ji man nu nepatinka, trūksta man čia dar , bet o tačiau...

Andrius Mamontovas - Tu Likai Lietuje
http://www.youtube.c...h?v=TPwt3uHfGbs

fainas vaizdelis smile.gif tik modeliuko tame fone trūksta,ar kokio kito pagrindinio akcento wink.gif

aš tai nebefotkinu jau turbūt geras mėnuo tongue.gif dulka mano fotikai iki negalėjimo biggrin.gif dabar žinokit ant video užsikabliavau doh.gif išsiaiškinau kaip montuot, tai dabar galvoju ne apie tai, kaip ištrūkt pafotkint, o galvoju, kaip ištrūkt iš namų pafilmuot biggrin.gif bet galvojimais ir lieka galvojimais, nes kai vyras gryžta iš darbo, kieme tamsu kaip rūroj jau būna doh.gif lauksiu ilgesnių dienų, arba reikia generuot naują mintį, ir eit naktinio Vilniaus filmuot biggrin.gif gal niekas kameros neatims biggrin.gif
Atsakyti
Say - fainai 4u.gif

Vienintelė,man žinok tikrai labia fainai ,patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 11:10)

Na, nesakysiu, kad neturėjo sąžinė graužti. biggrin.gif
O darbas man visai patiko. Būtent atspindi tą laukimą lietuje. Bandau įsivaizduoti, kad tas juodulys - laukiančio žmogaus siluetas. smile.gif
Jei kabinėtis, ryškesnis žmogaus siluetas nepamaišytų. Taip pat ir vaizdas ne pro šakas pagerintų viską. smile.gif Mano akimis žiūrint.
Atsakyti