Šįryt 8.00 paštininkė įsiveržė į namus. Toookią dovaną gavau
Pasimečiau, kad taip anksti, nes pati dar net nenufotografavau Laukiu sniego.
Na, tikrai nesitikėjau tokio grožio ir pateikimo. O dar tokie šilti žodžiai
Nežinau kurios čia tiksliai, tai prašau Juditos - jei nesunku - brūkštelk man į až (noriu kai ko paklausti).
P.S. Dovaną saugosiu amžinai (gaila, kad nėra autografo). Ir dar reikia sugalvoti - kaip ją įrėminti, kad galėčiau pakabinti.
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 01:45)
Ot vista
Aciu Flickr maile jau radau
Ka, aciu, jau radau
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 09:12)
jeaaaaaaaaah, smaguma, jau prasideda. Pasirodyk ką gavai
O gal kažkaip sukelkim visos vienu metu prieš pat Kalėdas?
QUOTE(o la la la @ 2011 11 21, 23:43)
O as dar negavau adresiuko Kalediniams mainams
Gavai, pasirodo.
QUOTE(Yvette @ 2011 11 21, 23:45)
Šiaip, jei šiais metais bus negavusių, t.y. neišsiuntusių foto, pyksimės. Prašysiu, kad Ka išduotų kas turėjo siųsti, bet neišsiuntė ir skelbsim čia viešai.
Teks raudonuoti
Teks raudonuoti
Ir išduosiu. Sąrašą saugau.
Mano adresatas Lietuvoje. Tai dar truputėlį palauksiu su siuntimu.
Ai, mano daina kaip suprantu yra kliuvusi vienintelei. Na, nežinau. Liūdnoka, kad tiek laiko nematyti rezultato. Tikrai nemaniau, kad tokia sunki daina. Pasipergyvenau.
QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 09:48)
Gavai, pasirodo.
Ai, mano daina kaip suprantu yra kliuvusi vienintelei. Na, nežinau. Liūdnoka, kad tiek laiko nematyti rezultato. Tikrai nemaniau, kad tokia sunki daina. Pasipergyvenau.
aš tikrai jaučiuosi kalta, kad dar nesukuriau dainai foto, bet ten tiek visokių žodžiu ir prasmiu kad nei viena man neatspindi dainos, reikia lietaus, kai buvo negalėjau fotkint bet nesiteisinu, negalvojau kad taip susikiaulinsiu su daina
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 00:45)
Šiaip, jei šiais metais bus negavusių, t.y. neišsiuntusių foto, pyksimės. Prašysiu, kad Ka išduotų kas turėjo siųsti, bet neišsiuntė ir skelbsim čia viešai.
Teks raudonuoti
Teks raudonuoti
o tai yra taip buve? kazkaip nesitiki
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 22, 10:01)
Šįryt 8.00 paštininkė įsiveržė į namus. Toookią dovaną gavau
Nežinau kurios čia tiksliai, tai prašau Juditos - jei nesunku - brūkštelk man į až (noriu kai ko paklausti).
P.S. Dovaną saugosiu amžinai (gaila, kad nėra autografo). Ir dar reikia sugalvoti - kaip ją įrėminti, kad galėčiau pakabinti.
Mano rekordiskai greitas pastas!
smagu, kad patiko!
QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 09:48)
užgraužė mane sąžinė, tai dedu foto kuria buvau sukūrusi laiku, bet ji man nu nepatinka, trūksta man čia dar , bet o tačiau...
Andrius Mamontovas - Tu Likai Lietuje
http://www.youtube.c...h?v=TPwt3uHfGbs
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 11:10)
užgraužė mane sąžinė, tai dedu foto kuria buvau sukūrusi laiku, bet ji man nu nepatinka, trūksta man čia dar , bet o tačiau...
fainas vaizdelis tik modeliuko tame fone trūksta,ar kokio kito pagrindinio akcento
aš tai nebefotkinu jau turbūt geras mėnuo dulka mano fotikai iki negalėjimo dabar žinokit ant video užsikabliavau išsiaiškinau kaip montuot, tai dabar galvoju ne apie tai, kaip ištrūkt pafotkint, o galvoju, kaip ištrūkt iš namų pafilmuot bet galvojimais ir lieka galvojimais, nes kai vyras gryžta iš darbo, kieme tamsu kaip rūroj jau būna lauksiu ilgesnių dienų, arba reikia generuot naują mintį, ir eit naktinio Vilniaus filmuot gal niekas kameros neatims
Say - fainai
Vienintelė,man žinok tikrai labia fainai ,patiko
Vienintelė,man žinok tikrai labia fainai ,patiko
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 11:10)
Na, nesakysiu, kad neturėjo sąžinė graužti.
O darbas man visai patiko. Būtent atspindi tą laukimą lietuje. Bandau įsivaizduoti, kad tas juodulys - laukiančio žmogaus siluetas.
Jei kabinėtis, ryškesnis žmogaus siluetas nepamaišytų. Taip pat ir vaizdas ne pro šakas pagerintų viską. Mano akimis žiūrint.