Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 21, 23:29)
kristukass pasirodo zinau sita modeliuka ale tavo nuotraukose nepazinau  bigsmile.gif

smile.gif

Gal ir sita modeliuka zinai? cia Kazkuri ja fotografavo pas mus. Tik nepamenu kas...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 22, 00:40)
burbeklė  lotuliukas.gif  tongue.gif

senatvė, priklauso burbėt.

Va paburbėsiu, kad žmonės užsirašė penkių žodžių žaidimui ir atliko tikrai labai mažai.
Moteriškumo temai taip pat buvo nedaug, o ir buvusios, ne pagal žaidimo taisykles biggrin.gif

Rita, gavau laišką, bet žinok nesugebu atsakyt, šiandien galiu tik burbėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 lapkričio 2011 - 23:42
O as dar negavau adresiuko Kalediniams mainams g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 11 22, 00:43)
O as dar negavau adresiuko  Kalediniams mainams g.gif  unsure.gif

o tu flickr mailą pasitikrinai?
Kaaaaaaaa, gal persiųsk antrą kart.

Ar yra dar kitų negavusių adreso?
Šiaip, jei šiais metais bus negavusių, t.y. neišsiuntusių foto, pyksimės. Prašysiu, kad Ka išduotų kas turėjo siųsti, bet neišsiuntė ir skelbsim čia viešai.
Teks raudonuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 lapkričio 2011 - 23:47
QUOTE(Yvette @ 2011 11 21, 23:21)
smile.gif  laba,
turiu jėgų tik klausimukui. Ar yra jau išsiuntusių mainų foto? Arba gavusių?
Maniškė keliauja. Susuktą siunčiau. Kas gausit, paspauskit po knygom kokiai savaitei.

Nu gi laukiu sniego blush2.gif
Mintį jau turiu
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 00:42)
senatvė, priklauso burbėt.

Va paburbėsiu, kad žmonės užsirašė penkių žodžių žaidimui ir atliko tikrai labai mažai.
Moteriškumo temai taip pat buvo nedaug, o ir buvusios, ne pagal žaidimo taisykles  biggrin.gif

Rita, gavau laišką, bet žinok nesugebu atsakyt, šiandien galiu tik  burbėt.

šiandien pikta matau unsure.gif na žaidimui penkių žodžių pateikiau,o moteriškumui dar kuriu kuriu blush2.gif o kitos kažkaip vangokai vangokai merginos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 22, 00:54)
šiandien pikta matau  unsure.gif

ne pikta. burbanti.
Galvokit naują žaidimą, nes šitie tiesiog neužkabino. Kokią aktualesnę temą rinkitės, kad daugiau foto būtų.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 00:58)
ne pikta. burbanti.
Galvokit naują žaidimą, nes šitie tiesiog neužkabino. Kokią aktualesnę temą rinkitės, kad daugiau foto būtų.

aš gi juokauju,žinau,kad tik burbi tongue.gif aš tai pvz minčių turiu,bet vis to laiko nėra doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 21, 23:42)
Rita, gavau laišką, bet žinok nesugebu atsakyt, šiandien galiu tik  burbėt.

Na juk nereik atsakyt, - būk laiminga ir linksma kaip pavasario diena biggrin.gif 4u.gif

Dėl žaidimų, tai aš sugalvojau, bet man reikia VISOS dienos laisvos, o tai kol kas utopijaaaa. Bet aš kantri, gal sulauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 lapkričio 2011 - 01:29
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 21, 21:53)

wa čia tai wow, kaip taip jis kabo? Aš būčiau apšniukštinėjus ne tik apačią, bet ir viršų, įdomu... Galvojau, kad gal su pc tvarkei smile.gif Man tai patinka, kad kai kurie žmonės išblurinti, norėtųsi, kad visi būtų tokiam judesy, o jis toks ryškus smile.gif fainai.

aciu 4u.gif

del zaidimo nuotrauku, tai as pateikiau ir tinka abejiems zaidimams, tik ar uzsiskaito, tai atsakymo negavau, tai pati ir uzsiskaiciau tongue.gif 'verkianti statula', asaros - moteriskumas parodytas kitaip, o is kito zaidimo - vanduo

reikia nepamirsti, kad ir laiko ne pas visas marios, o terminas juk nebuvo duotas
Atsakyti
jėj, kad jau tokios aistros, tai dedu ir aš savo pirmą bandymą 5 žodžių žaidimui.
dariau specialiai, neišėjo, kaip norėjau dėl objektyvių priežasčių, bet rodau, kad bent jau stengiaus biggrin.gif flickre dar vienas bandymas yra, bet man šitas labiau prie dūšios.

turiu dar vieną planą, bandysiu gal savaitgalį, jei bus nuotaika..smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 lapkričio 2011 - 08:29
4u.gif nezinau ar toj temoj atsiduriau su siuo klausimu, bet kaip manot kuris aparatas geriau nikon 90 ar 5100? gal kas naudojates siais foto aparatais ir galit parasyti atsiliepimus? nes niekaip neissirenku is siu modeliu doh.gif blush2.gif
Atsakyti