Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 11 21, 20:54)
dekui merginos uz nuomones 4u.gif ideja ir buvo, kad norejosi siek tiek ireminto, is uz sienu, kadro, kazkokios paslapties

pristatau paslaptinga vyruka, kuris mane suzavejo savo menu 'kaboti' ore biggrin.gif

Maciau pelkej sia. smile.gif Tikrai jis ten kybojo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 21 lapkričio 2011 - 19:56
QUOTE(kristukass @ 2011 11 21, 19:56)
Maciau pelkej sia.  smile.gif  Tikrai jis ten kybojo?  g.gif

nu rimtai zinok blink.gif apejau aplink, ir fotkinusi esu is kitu pusiu. nu niekaip nesuprantu kokiu budu jis ten kybo. buvau vos du metrai nuo jo, tai taip ir norejosi ranka po sedyne pakisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 21, 17:27)
Kažkaip prisiminiiau auklytę rugsėjo pirmą dieną,kaip ji atrodė,stovėjo kamputyje,akyyyyys didelėėėėės iš strioko ir nieko nedaro ir nesako  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aj nu bendriau sakė,"ne ne ne,šiandien vaikų niekas nepalieka"  lotuliukas.gif na aš čia nesijuokiu iš šios profesijos,nes niekaip pati negalėčiau dirbti tokio darbo,man čia mistika,už tai tikrai gerbiu auklėtojos darbą  4u.gif

Kažkaip dirbau raganiukės teatre, gandai pasklido. Tada vieno draugo sesė [kai netyčia susitikom], pasiūlė man pabūti auklyte, man kaip tik trūko pinigų [dievaži, visada jų trūksta biggrin.gif ] ir sutikau 3 ir 5 metų merginas daboti. Susidraugavom su jom jau pirmą dieną. Dirbau po 8h. Kartais likdavau nakvoti su jom savaitgaliais [kartais imdavau biliotenį pas save darbe, nes vis tiek nemokėdavo] ir būdavau su jom. Jos vis prašydavo tv įjungti, aš vis atsisakydavau ir sugalvodavau, ką galime veikti tryse. Žodžiu, labai susibičiuliavau su jomis smile.gif net galvojau dirbti aukle bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2011 11 21, 20:55)
http://farm7.staticf...c15bd58ed_z.jpg
Papildyta:
gal siek tiek ir kliuna. susilieja su aplinka, o noretusi, kad ne tiek smile.gif

wa čia tai wow, kaip taip jis kabo? Aš būčiau apšniukštinėjus ne tik apačią, bet ir viršų, įdomu... Galvojau, kad gal su pc tvarkei smile.gif Man tai patinka, kad kai kurie žmonės išblurinti, norėtųsi, kad visi būtų tokiam judesy, o jis toks ryškus smile.gif fainai.
Atsakyti
Aukle ir man teko dirbti. Su vienu vaiku visai gerai. biggrin.gif Tiek daug veikdavom, kad namo grįždavau pavargusi. biggrin.gif
Atsakyti
kristukass pasirodo zinau sita modeliuka ale tavo nuotraukose nepazinau bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif laba,
turiu jėgų tik klausimukui. Ar yra jau išsiuntusių mainų foto? Arba gavusių?
Maniškė keliauja. Susuktą siunčiau. Kas gausit, paspauskit po knygom kokiai savaitei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 lapkričio 2011 - 23:21
QUOTE(Yvette @ 2011 11 21, 23:21)
smile.gif  laba,
Maniškė keliauja. Susuktą siunčiau. Kas gausit, paspauskit po knygom kokiai savaitei.

o jau reikia siųsti? aš gerą savaitę nebuvau prisijungus, tai gal praleidau kažką g.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 21, 22:53)
Kažkaip dirbau raganiukės teatre, gandai pasklido. Tada vieno draugo sesė [kai netyčia susitikom], pasiūlė man pabūti auklyte, man kaip tik trūko pinigų [dievaži, visada jų trūksta  biggrin.gif  ] ir sutikau 3 ir 5 metų merginas daboti. Susidraugavom su jom jau pirmą dieną. Dirbau po 8h. Kartais likdavau nakvoti su jom savaitgaliais [kartais imdavau biliotenį pas save darbe, nes vis tiek nemokėdavo] ir būdavau su jom. Jos vis prašydavo tv įjungti, aš vis atsisakydavau ir sugalvodavau, ką galime veikti tryse. Žodžiu, labai susibičiuliavau su jomis smile.gif net galvojau dirbti aukle  bigsmile.gif
Papildyta:

nu tai super thumbup.gif bet manau, kai daug vaikų gal kitaip...nors mes turim dvi auklytes,bet jos abi tikrai labai skirtingos ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 00:21)
smile.gif  laba,

hm... o tai jau reikėjo išsiųsti? aš maniau čia kalėdom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 22, 00:27)
o jau reikia siųsti? aš gerą savaitę nebuvau prisijungus, tai gal praleidau kažką g.gif

kad nebuvo nurodyta data nuo kada iki kada siųsti. Nors smagu būtų, kad bent iki Kalėdų visi gautų, ne vėliau. Tad planuokit.
Patirtis vistik rodo, kad iš kai kur ilgiau keliauja foto, kai kurios dingsta, kai kas neišsiunčia, gaunamos suplėšytos ir t.t. Mainai kalėdiniai vadinasi, bet nebūtina juk Kalėdų laukti. Galima ir Advento pradžioje mielą siurprizą gauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 lapkričio 2011 - 23:33
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 00:32)
kad nebuvo nurodyta data nuo kada iki kada siųsti. Nors smagu būtų, kad bent iki Kalėdų visi gautų, ne vėliau. Tad planuokit.
Patirtis vistik rodo, kad iš kai kur ilgiau keliauja foto, kai kurios dingsta ir t.t. Mainai kalėdiniai vadinasi, bet nebūtina juk Kalėdų laukti. Galima ir Advento pradžioje mielą siurprizą gauti  smile.gif

Na jooo,jetau ištikro labai sunku man išrinkti doh.gif nes dar nespėjau nufotografuoti kažko tokio blush2.gif doh.gif bet kaip dabar gėda kai va tau ką siunčiau Velykoms doh.gif blush2.gif nu taigi nesąmonę kažkokią lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 22, 00:33)
Na jooo,jetau ištikro labai sunku man išrinkti  doh.gif nes dar nespėjau nufotografuoti kažko tokio  blush2.gif  doh.gif bet kaip dabar gėda kai va tau ką siunčiau Velykoms doh.gif  blush2.gif nu taigi nesąmonę kažkokią  lotuliukas.gif

nu ir ko čia gėda.
Aš tai laukiu kol baigsis mainai, noriu truputį paburbėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 00:39)
nu ir ko čia gėda.
Aš tai laukiu kol baigsis mainai, noriu truputį paburbėt  biggrin.gif

burbeklė lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti