Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Va va, ir man idomu, jei nori keliom foto ta pati veiksma, kaip darote LR ir kaip PS...nemoku,o jauciu,kad taip tikrai sutaupyciau laiko mirksiukas.gif

Paukštukai man patiko...tik gal vos vos šviesesnės norėtūs
Atsakyti
Pagalvojau, kad reik fotiką siųsti atostogų, ilgų, neapmokamų lotuliukas.gif Niūruma lauke, namie juolabiau doh.gif Kaip aš pasiilgau jau vasaros, ką čia vasaros, net saulėto rudens jau pasiilgau unsure.gif
Čia su Heliosu mėginau saulę gaudyti ax.gif Bet su rankiniu fokusu reikia padirbėti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 15, 16:26)
Pagalvojau, kad reik fotiką siųsti atostogų, ilgų, neapmokamų lotuliukas.gif Niūruma lauke, namie juolabiau doh.gif Kaip aš pasiilgau jau vasaros, ką čia vasaros, net saulėto rudens jau pasiilgau unsure.gif
Čia su Heliosu mėginau saulę gaudyti ax.gif Bet su rankiniu fokusu reikia padirbėti.

man patiko 4u.gif
Atsakyti
nu bet ir numireliu tema, shakes biggrin.gif

vsio, visa apsirgus apsisnargliavus shuoliuoju namo biggrin.gif
Atsakyti
pakasam tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 14, 12:32)
Aciu  smile.gif Svarios nuotraukos - tai be triuksmu? Ar ka kita turejai omeny? Rodos, nieko ypatingo nedariau  biggrin.gif Tik diafragma buvau atverusi iki maksimumo, norejosi pazaisti su ekstremaliai maza ryskumo zona.

Turėjau omeny kitas tavo foto - kelionių smile.gif)) (Šitos iš pasivaikščiojimo irgi patiko).
Atsakyti
liabas

grizau is komandiruotes Vienoje, tad tikiuosi bus ka ir jums parodyti bigsmile.gif lekiu skaityt ku priraset
Atsakyti
Keliu siandienos zolinejimus. wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 19:14)
Keliu siandienos zolinejimus.  wink.gif

Klausau chill'o ir taip gera tokius vaizdus pamatyti. wub.gif Pirmoji nuotrauka nuostabi!

Nooooriu žiemos.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 21:14)

mmmm wub.gif grozis
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 12, 20:53)
Is siandieninio pasivaiksciojimo...

visos patiko, bet paskutine laaaaabai bigsmile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 11 14, 23:31)
Nu va as pagaliau nuskanavau isryskintas juosteles.Viena foto is lucky juostos

patiko 4u.gif

QUOTE(Myce @ 2011 11 15, 11:25)
Keliu nuotraukėlę į naują temą  smile.gif

tikrai gerai pagautas kadras, bet truksta kaires ir per daug desines 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 19:14)

nu nerealiai tu cia wub.gif
Atsakyti
Kristukass - nuotraukos nerealios bigsmile.gif uzburiancios tokios blink.gif
su kuriuo cia objektyvu daryta? specialiai paziurejau net kokiais fotkini, bet kolkas dar nenusimanele esu smile.gif jei su 50-tuku, tai ir as noooooooriu taip ismokt blush2.gif pati toki turiu, tik visu galimybiu neisnaudoju tikriausiai ..
Atsakyti