Va va, ir man idomu, jei nori keliom foto ta pati veiksma, kaip darote LR ir kaip PS...nemoku,o jauciu,kad taip tikrai sutaupyciau laiko
Paukštukai man patiko...tik gal vos vos šviesesnės norėtūs
QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 15, 16:26)
Pagalvojau, kad reik fotiką siųsti atostogų, ilgų, neapmokamų Niūruma lauke, namie juolabiau Kaip aš pasiilgau jau vasaros, ką čia vasaros, net saulėto rudens jau pasiilgau
Čia su Heliosu mėginau saulę gaudyti Bet su rankiniu fokusu reikia padirbėti.
Čia su Heliosu mėginau saulę gaudyti Bet su rankiniu fokusu reikia padirbėti.
man patiko
pakasam tema
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 14, 12:32)
Aciu Svarios nuotraukos - tai be triuksmu? Ar ka kita turejai omeny? Rodos, nieko ypatingo nedariau Tik diafragma buvau atverusi iki maksimumo, norejosi pazaisti su ekstremaliai maza ryskumo zona.
Turėjau omeny kitas tavo foto - kelionių )) (Šitos iš pasivaikščiojimo irgi patiko).
liabas
grizau is komandiruotes Vienoje, tad tikiuosi bus ka ir jums parodyti lekiu skaityt ku priraset
grizau is komandiruotes Vienoje, tad tikiuosi bus ka ir jums parodyti lekiu skaityt ku priraset
Keliu siandienos zolinejimus.
QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 19:14)
Klausau chill'o ir taip gera tokius vaizdus pamatyti. Pirmoji nuotrauka nuostabi!
Nooooriu žiemos..
QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 21:14)
mmmm grozis
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 12, 20:53)
visos patiko, bet paskutine laaaaabai
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 14, 23:31)
patiko
QUOTE(Myce @ 2011 11 15, 11:25)
tikrai gerai pagautas kadras, bet truksta kaires ir per daug desines
QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 19:14)
nu nerealiai tu cia
Kristukass - nuotraukos nerealios uzburiancios tokios
su kuriuo cia objektyvu daryta? specialiai paziurejau net kokiais fotkini, bet kolkas dar nenusimanele esu jei su 50-tuku, tai ir as noooooooriu taip ismokt pati toki turiu, tik visu galimybiu neisnaudoju tikriausiai ..
su kuriuo cia objektyvu daryta? specialiai paziurejau net kokiais fotkini, bet kolkas dar nenusimanele esu jei su 50-tuku, tai ir as noooooooriu taip ismokt pati toki turiu, tik visu galimybiu neisnaudoju tikriausiai ..