Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 11 21, 15:16)
Man tai įdomu kaip jai pavyksta rasti modelius ir ar sunku. Ypač nude'i.  rolleyes.gif

Pastebejau, jog kai kurie modeliai labai daznai kartojasi. smile.gif

As intensyviai ieskau modeliu, bet niekas neatsiliepia. Taip norisi vaizduote bandyt paverst padariniais. biggrin.gif Niekas nenori fotografuotis. cool.gif As noriu, bet niekas manes nefotogrfauoja. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 21, 14:25)
Pastebejau, jog kai kurie modeliai labai daznai kartojasi.  smile.gif

As intensyviai ieskau modeliu, bet niekas neatsiliepia. Taip norisi vaizduote bandyt paverst padariniais.  biggrin.gif Niekas nenori fotografuotis.  cool.gif As noriu, bet niekas manes nefotogrfauoja.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o tu is kokios miesto?
Atsakyti
Kas tas BBD?

Pritariu dėl http://500px.com/aleksandra?page=19, visada jos nuotraukas žiūriu akis išpampinus... bigsmile.gif žiauriai man gražu smile.gif

Vi.Kri. -> Pritariu, kad labai ryšku, geltona akį rėžia, aš tai bandyčiau ją gesinti kažkiek smile.gif Mano mylimiausia spalva smile.gif A jau leliukas koks mažytis [pgl soskiuką lyginu] wub.gif Labai patinka rankytės ant veiduko smile.gif

jlclove -> nežinau, kas čia per dvaras, bet man labai gražiai su tom kolonom/sienom žiūrisi ir patinka toks sendinimo efektas j/b. Čia labai jis tinka mirksiukas.gif Patiko dar ta foto, kur mergina skaito knygą prie lango didelio [j/b].

mamagute -> WOW, patinka tas ryškiai raudonas dangus smile.gif ir patiko ta foto, kur mergina neša mažesnį leliuką [nusisukusį]. Spalvotas variantas irgi nieko, tik man jos veido spalva nelabai blush2.gif O šiaip pati foto tai su tokia mintim man, patinka.

dosa -> Sveikit smile.gif Foto mergytės su "kepuryte/kaspinu" patiko. Tik tas viršus taip klonuotas? Pačiam viršuj kairėj man į akis labai krenta tas brokas, ar kas ten smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 21, 15:30)
o tu is kokios miesto?

Bergenas. Norvegijos Karalyste. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 21, 15:31)

Matyt labai konservatyvus žmogeliukai ten, kad nenori fotkintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 21, 14:31)

a, labai jau toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 21, 15:32)
Matyt labai konservatyvus žmogeliukai ten, kad nenori fotkintis  biggrin.gif

Kas ten juos zino. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 21, 14:31)
Kas tas BBD?

bakalauro darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 21, 15:34)
bakalauro darbas 4u.gif

Ka=kaip mes jo taip nevadindavom biggrin.gif skamba, kaip trumpinys [b*bį dėjau] lotuliukas.gif sorry, kad taip negražiai, nu knietėjo parašyti
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 21, 12:36)
Ka=kaip mes jo taip nevadindavom  biggrin.gif skamba, kaip trumpinys [b*bį dėjaulotuliukas.gif  sorry, kad taip negražiai, nu knietėjo parašyti

tai po BBD gynimo jausmas panašus ir būna - BBD.. laugh.gif
Atsakyti
Daug kam su tuo asocijuojasi. lotuliukas.gif Bet ir metodinėse rekomendacijose jis trumpinamas bbd. biggrin.gif
būsima (nubraukta iš tiesų biggrin.gif ) darželio auklėtoja pagal specialybę.
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 11 20, 13:45)
man labai patiko antroji ir butent spalvota. ta sviesa i veida nereali thumbup.gif

džiaugiuosi smile.gif
QUOTE(jlclove @ 2011 11 20, 22:37)
labai megstu toki dangu. toks lyg pries audra. tik vat ir nufotografuoti toki sunku, kad perteikti butent taip, kaip tu ji matai smile.gif bet tau neblogai pavyko

4u.gif
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 20, 23:33)
jega, man labai grazu toks dangus  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 11 21, 12:22)
Graži nuotrauka. Su istorija tokia.  thumbup.gif
Patinka čia merginos suknelė, palaidi plaukai...
Spalvota gražiau už juodai baltą.

na išties stengiausi smile.gif
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 21, 15:31)

mamagute -> WOW, patinka tas ryškiai raudonas dangus  smile.gif ir patiko ta foto, kur mergina neša mažesnį leliuką [nusisukusį]. Spalvotas variantas irgi nieko, tik man jos veido spalva nelabai  blush2.gif O šiaip pati foto tai su tokia mintim man, patinka.
ačiū už nuomone 4u.gif Mergaitės veidą buvo apšvietęs išlindęs saulės spindulys pro debesis, bet man patiko 4u.gif

jlclove, dėl tos sendintos j/b foto- man foto priekis "per sunkus" 4u.gif
Ka, dabar savo mažąjį bandau prie darželio pratint, tai rolleyes.gif doh.gif blink.gif - prisižiūriu visko. Tai dideliausios Tau kantrybės, ištvermės ir kad noras nepraeitų fotografuoti biggrin.gif
Atsakyti