Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2011 11 18, 15:22)

" ... skubėkime... audra artinasi..."

man labai patiko antroji ir butent spalvota. ta sviesa i veida nereali thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 11 18, 16:47)
ne komentarams, tiesiog. Po truputį skanuoju juosteles. O jose šeimos akimirkos, užsiėmimai.
Debesų gamyba

kaip ciotkai bigsmile.gif

QUOTE(dosa @ 2011 11 20, 11:59)

Dream a little dream of me

viskas patko, tik kadravimas gal nelabai blush2.gif ir ji man ciuozia sie tiek, bet gal cia mano akys kaltos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 11 20, 12:59)
,
seniai ka bekeliau-tad rodausi smile.gif
O siuo metu abi su dukra-sergam, tad vis kazkaip paivairinam ta nuobodu buvima namuos

nenuobodžiai sergat bigsmile.gif man patiko smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 20, 13:21)

pirmosios nepatiko vertimas j/b, emocija yra, bet norėčiau matyt priežastį biggrin.gif
antrojoj gal mažiau dešinės, daugiau kairės palikčiau, bet čia tik mano kuklia nuomone 4u.gif
Atsakyti
na dar rodau vieną "vasarinę" 4u.gif
"vakaro gaisai..."

user posted image

Atsakyti
ohmy.gif Vau..

Svajone, pameni, rodei tokios Aleksandros blog'ą? Tai aš ją radau 500px.com. Ten ji gana dažnai įkelia naujų darbų.

http://500px.com/aleksandra?page=1
Atsakyti
mergaitės, padėkit 000189.gif
fotoaparate uždėjau raudoną filtrą nuotraukai(gavosi kaip foto koregavimas jau) , tiesiog taip, pabandymui. Bet tos foto reikia be to filtro man labai, o to koregavimo nebegaliu panaikint doh.gif Tai čia iš tikro jau nieko nebepakeisiu, ar aš nerandu, kaip tai padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
auuuuuuuuuu!!!!!! Jei kas gyvas, atplaukit balto pieno puta!!!!!
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 20, 20:49)
mergaitės, padėkit 000189.gif
fotoaparate  uždėjau raudoną filtrą nuotraukai(gavosi kaip foto koregavimas jau) , tiesiog taip, pabandymui. Bet tos foto reikia be to filtro man labai, o to koregavimo nebegaliu panaikint doh.gif Tai čia iš tikro jau nieko nebepakeisiu, ar aš nerandu, kaip tai padaryt rolleyes.gif

koks aparatas? formatas nuotraukos? RAW? JPEG? Su ps galima bandyt kitokius filtrus deliot
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 20, 13:49)

pirmosios nepatiko vertimas j/b, emocija yra, bet norėčiau matyt priežastį biggrin.gif
antrojoj gal mažiau dešinės, daugiau kairės palikčiau, bet čia tik mano kuklia nuomone 4u.gif

su j/b prastai dar susidraugauju smile.gif . aciu uz nuomone 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 11 20, 16:31)
na dar rodau vieną "vasarinę"  4u.gif
"vakaro gaisai..."

labai megstu toki dangu. toks lyg pries audra. tik vat ir nufotografuoti toki sunku, kad perteikti butent taip, kaip tu ji matai smile.gif bet tau neblogai pavyko
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 20, 00:32)
Oda siek tiek tvarkiau, nes gana nelygi... Bet cia gal dar foto kalta. Nes kokybe isdidinus tai labai nekokia. Gal mazinai daug? Fotkini RAW?

Fotografuota su RAW, bet paskui keiciau i JPG ir keldama i flickr mazinau 50%, tai gal taip gavosi g.gif
o ka isvis tu tai nuotraukai darei? stumdei curves? oda su kuo taisai, jei gali pasakyk ax.gif

QUOTE(dosa @ 2011 11 20, 11:59)
Sveiki,
seniai ka bekeliau-tad rodausi smile.gif

grazu bigsmile.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 11 20, 16:31)
na dar rodau vieną "vasarinę"  4u.gif
"vakaro gaisai..."

jega, man labai grazu toks dangus thumbup.gif
Papildyta:
jlclove man antra patinka, o pirma nelabai, bet is manes nekokia patareja biggrin.gif del j/b nieko nesuprantu, pati nzn kada yra gerai doh.gif
Atsakyti
man toks klausimas iskilo ax.gif kaip yra su tom spalvom ir j/b? ar yra kazkokios normos, taisykles, standartai ar dar kazkas pagal ka jas vertinat ar cia tiesiog skonio reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 20, 16:57)
ohmy.gif Vau..

Svajone, pameni, rodei tokios Aleksandros blog'ą? Tai aš ją radau 500px.com. Ten ji gana dažnai įkelia naujų darbų.

http://500px.com/aleksandra?page=1

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 20, 23:33)
Fotografuota su RAW, bet paskui keiciau i JPG ir keldama i flickr mazinau 50%, tai gal taip gavosi  g.gif
o ka isvis tu tai nuotraukai darei? stumdei curves? oda su kuo taisai, jei gali pasakyk  ax.gif

Tik curves pastumdziau ir veiduka su bluru palyginau. smile.gif
Atsakyti