sveiki
ar galima pas jus jungtis? labai noriu ismokti daryti grazesnes nuotraukas negu dabar. stinga kritikos is aploinkiniu bei patarimu ka gerai,ka negerai darau. ar priimsite mane?
QUOTE(mantileta @ 2011 11 19, 15:51)
sveiki
ar galima pas jus jungtis? labai noriu ismokti daryti grazesnes nuotraukas negu dabar. stinga kritikos is aploinkiniu bei patarimu ka gerai,ka negerai darau. ar priimsite mane?
Žinoma
Pirmiausia dėl savęs, o ne dėl mūsų, peržvelk pirmojo puslapio informaciją ir pabandyk atlikti namų darbus (ND) Kai juos atliksi, vualia, pradėsi gaudytis kas ir kame. O jei gaudaisi, tai atliksi juos nesunkiai
Nuotraukas dėk čia, nei per dideles, nei per mažas, kad būtų galima pamatyti ar viskas teisingai ar ne.
sveika, mantileta Skaityk pirmą psl., daryk namų darbus ir pirmyn
o, matau, jau rG surašė kaip ir kas
bandau su "curves " šiek tiek spalvotą variantą pakoreguot... Geriau nebesugebėjau Kad perprast tas "curves" reik daugiau praktikos
bandau su "curves " šiek tiek spalvotą variantą pakoreguot... Geriau nebesugebėjau Kad perprast tas "curves" reik daugiau praktikos
QUOTE(mamagute @ 2011 11 19, 18:15)
sveika, mantileta Skaityk pirmą psl., daryk namų darbus ir pirmyn
na, zinok, labai patinka, graziau uz jb gal tik ranka vienodinciau su veido oda, bet siaip tikrai
dekui uz informacija! jei ko nesuprasiu,tai zinokit kreipsiuosi i jus
QUOTE(kristukass @ 2011 11 19, 13:46)
Spalvos koreguotos (Ainoa nuotraukele)
Viliuosi, jog Ainoa man sprando nenusuks, bet labai labai nagai nieztejo. Mergyt, tik tark zodi ir isimsiu, jeigu kas.
Viliuosi, jog Ainoa man sprando nenusuks, bet labai labai nagai nieztejo. Mergyt, tik tark zodi ir isimsiu, jeigu kas.
as, tikrai nepykstu smagu, kad netingejai ir padarei savo varianta, bet man zinok irgi biski perdaug atrodo, nes veido oda jau keistai atrodo, bet cia turbut nuotrauka kalta, nes as kiek bandziau su accionais pazaist, tai daugumoj man ta puse kur saules apsviesta isvis tokia padegus gaudavosi o tu cia su curves darei ar acciona dejai?
QUOTE(mamagute @ 2011 11 19, 16:15)
perprast tas "curves" reik daugiau praktikos
man graziau ziurisi spalvota, toki tikrai artejancios audros ispudi padaro
mantileta sekmes su ND
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 19, 21:46)
as, tikrai nepykstu smagu, kad netingejai ir padarei savo varianta, bet man zinok irgi biski perdaug atrodo, nes veido oda jau keistai atrodo, bet cia turbut nuotrauka kalta, nes as kiek bandziau su accionais pazaist, tai daugumoj man ta puse kur saules apsviesta isvis tokia padegus gaudavosi o tu cia su curves darei ar acciona dejai?
mantileta sekmes su ND
mantileta sekmes su ND
Oda siek tiek tvarkiau, nes gana nelygi... Bet cia gal dar foto kalta. Nes kokybe isdidinus tai labai nekokia. Gal mazinai daug? Fotkini RAW?
QUOTE(neiste @ 2011 11 19, 17:33)
gal tik ranka vienodinciau su veido oda, bet siaip tikrai
ačiū, neiste Va buvo toks momentas fotografuojant, kad pro debesų plyšį išlindo saulės spindulys ir apšvietė mergaitės veidą, čia jis toks ir išryškintas atrodo, man tai visai tiko ir patiko Ar reiktų vienodint...
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 19, 21:46)
ačiū
Sveiki,
seniai ka bekeliau-tad rodausi
O siuo metu abi su dukra-sergam, tad vis kazkaip paivairinam ta nuobodu buvima namuos
Dream a little dream of me
O siuo metu abi su dukra-sergam, tad vis kazkaip paivairinam ta nuobodu buvima namuos
QUOTE(dosa @ 2011 11 20, 12:59)
Sveiki,
jau fb sakiau,man labai patiko
liabas
pradejau tvarkyti nuotraukas is Vienos. tvarkosi labai letai, tad ir ikeldinesiu ne per syki. dekoju uz kritika is anksto
pradejau tvarkyti nuotraukas is Vienos. tvarkosi labai letai, tad ir ikeldinesiu ne per syki. dekoju uz kritika is anksto