Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveiki smile.gif
ar galima pas jus jungtis? labai noriu ismokti daryti grazesnes nuotraukas negu dabar. stinga kritikos is aploinkiniu bei patarimu ka gerai,ka negerai darau. ar priimsite mane?
Atsakyti
QUOTE(mantileta @ 2011 11 19, 15:51)
sveiki smile.gif
ar galima pas jus jungtis? labai noriu ismokti daryti grazesnes nuotraukas negu dabar. stinga kritikos is aploinkiniu bei patarimu ka gerai,ka negerai darau. ar priimsite mane?

Žinoma drinks_cheers.gif
Pirmiausia dėl savęs, o ne dėl mūsų, peržvelk pirmojo puslapio informaciją ir pabandyk atlikti namų darbus (ND)smile.gif Kai juos atliksi, vualia, pradėsi gaudytis kas ir kame. O jei gaudaisi, tai atliksi juos nesunkiai smile.gif
Nuotraukas dėk čia, nei per dideles, nei per mažas, kad būtų galima pamatyti ar viskas teisingai ar ne.
Atsakyti
sveika, mantileta smile.gif Skaityk pirmą psl., daryk namų darbus ir pirmyn smile.gif
o, matau, jau rG surašė kaip ir kas smile.gif
bandau su "curves " šiek tiek spalvotą variantą pakoreguot... Geriau nebesugebėjau biggrin.gif Kad perprast tas "curves" reik daugiau praktikos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 19, 18:15)
sveika, mantileta  smile.gif Skaityk pirmą psl., daryk namų darbus ir pirmyn smile.gif
o, matau, jau rG surašė kaip ir kas smile.gif
bandau su "curves " šiek tiek spalvotą variantą pakoreguot...  Geriau nebesugebėjau biggrin.gif  Kad perprast tas "curves" reik daugiau praktikos rolleyes.gif

na, zinok, labai patinka, graziau uz jb 4u.gif gal tik ranka vienodinciau su veido oda, bet siaip tikrai thumbup.gif
Atsakyti
dekui uz informacija! jei ko nesuprasiu,tai zinokit kreipsiuosi i jus wink.gif
Atsakyti
sveikos, kauniečių knygelės jau pas Aliną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 19, 13:46)
Spalvos koreguotos (Ainoa nuotraukele)
Viliuosi, jog Ainoa man sprando nenusuks, bet labai labai nagai nieztejo. biggrin.gif Mergyt, tik tark zodi ir isimsiu, jeigu kas.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

as, tikrai nepykstu biggrin.gif smagu, kad netingejai ir padarei savo varianta, bet man zinok irgi biski perdaug atrodo, nes veido oda jau keistai atrodo, bet cia turbut nuotrauka kalta, nes as kiek bandziau su accionais pazaist, tai daugumoj man ta puse kur saules apsviesta isvis tokia padegus gaudavosi ax.gif o tu cia su curves darei ar acciona dejai?

QUOTE(mamagute @ 2011 11 19, 16:15)
perprast tas "curves" reik daugiau praktikos rolleyes.gif

man graziau ziurisi spalvota, toki tikrai artejancios audros ispudi padaro biggrin.gif

mantileta 4u.gif sekmes su ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 19, 21:46)
as, tikrai nepykstu  biggrin.gif smagu, kad netingejai ir padarei savo varianta, bet man zinok irgi biski perdaug atrodo, nes veido oda jau keistai atrodo, bet cia turbut nuotrauka kalta, nes as kiek bandziau su accionais pazaist, tai daugumoj man ta puse kur saules apsviesta isvis tokia padegus gaudavosi  ax.gif o tu cia su curves darei ar acciona dejai?
man graziau ziurisi spalvota, toki tikrai artejancios audros ispudi padaro biggrin.gif

mantileta  4u.gif sekmes su ND  smile.gif

Oda siek tiek tvarkiau, nes gana nelygi... Bet cia gal dar foto kalta. Nes kokybe isdidinus tai labai nekokia. Gal mazinai daug? Fotkini RAW?
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 11 19, 17:33)
gal tik ranka vienodinciau su veido oda, bet siaip tikrai thumbup.gif

ačiū, neiste 4u.gif Va buvo toks momentas fotografuojant, kad pro debesų plyšį išlindo saulės spindulys ir apšvietė mergaitės veidą, čia jis toks ir išryškintas atrodo, man tai visai tiko ir patiko 4u.gif Ar reiktų vienodint... g.gif

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 19, 21:46)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
seniai ka bekeliau-tad rodausi smile.gif
O siuo metu abi su dukra-sergam, tad vis kazkaip paivairinam ta nuobodu buvima namuos

Dream a little dream of me
user posted image

Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 11 20, 12:59)
Sveiki,
seniai ka bekeliau-tad rodausi smile.gif
O siuo metu abi su dukra-sergam, tad vis kazkaip paivairinam ta nuobodu buvima namuos

Dream a little dream of me

jau fb sakiau,man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
liabas

pradejau tvarkyti nuotraukas is Vienos. tvarkosi labai letai, tad ir ikeldinesiu ne per syki. dekoju uz kritika is anksto 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti