Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 11 18, 21:32)
Mamagute, antroje vaikutis liuks įsikibęs. Įtikina. Tik vertimas į jb nepatinka. Čia gal visai spalvos tiktų, gal su kokiu aktionu netgi. Nenorėtum pabandyti ir parodyti?
Jei nori jb palikti, tai kontrasto pridėčiau, su curves pažaisčiau. Daugiau dramatiškumo priduočiau nuotraukai. Na bet kokiu atveju, liuks.

ačiū už nuomonę smile.gif Taip, merginos jau minėjo, kad kontrasto trūksta... va pastaruoju metu bandau "curves" perprasti doh.gif Tikrai bandysiu su jomis "pažaist". Ir spalvotas originalas pusė bėdos, bet irgi dar reiktų pakoreguot... Su action'ais nieko dar nebandžiau, reiks su jais susipažint blush2.gif
Atsakyti
merginos, ar yra čia naudojančių sony vegas ? reikia mini konsultacijos smile.gif
Atsakyti
Šiaulietės, kviečiu 4u.gif gruodžio 1 d.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 19, 00:29)
Šiaulietės, kviečiu  4u.gif gruodžio 1 d.

atvyksiu, idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 18, 16:47)
ne komentarams, tiesiog. Po truputį skanuoju juosteles. O jose šeimos akimirkos, užsiėmimai.
Debesų gamyba

kokie idomus debesys, jauciu idomu buvo prisidet smile.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 18, 18:09)
originalas patiko labiau  smile.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 18, 22:13)
merginos, ar yra čia naudojančių sony vegas ? reikia mini konsultacijos smile.gif

what up
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 19, 00:13)

Naudoju. Klausk smile.gif
Atsakyti
Jau gavau knygelę! bigsmile.gif
Noriu Jus visas dar kartą pagirti. Kiekviena fotografija be proto graži, daug jausmų sukelianti! Visa knyga pasakiška.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
su kokiais nustatymais vegas importuoti video, ir su kokiais išeksportuoti, kad būtų hd kokybė, bet harde vietos protingai užimtų? taip kokių 10 s trukmės video užima man apie pusę gigo..
Atsakyti
Spalvos koreguotos (Ainoa nuotraukele)
Viliuosi, jog Ainoa man sprando nenusuks, bet labai labai nagai nieztejo. biggrin.gif Mergyt, tik tark zodi ir isimsiu, jeigu kas. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Pries
user posted image
Po
user posted image
Atsakyti
kristuk, man kažkaip originalas geriau žiūrisi, nors irgi galima dar pakoreguot 4u.gif

dar norėjau apie action'us paklaust- bent jau nete žiūrėdama supratau, kad juos galima naudot su photoshopu koreguojant foto g.gif aš koreguoju su capture nx2...
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 19, 13:46)
Spalvos koreguotos (Ainoa nuotraukele)

Dingo veido kontūrai
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 19, 12:38)
su kokiais nustatymais vegas importuoti video, ir su kokiais išeksportuoti, kad būtų hd kokybė, bet harde vietos protingai užimtų? taip kokių 10 s trukmės video užima man apie pusę gigo..

Konverterių internete paieškok, nors pačioj vegoj gali būti paprastesnių formatų. Šiaip nežinau, gali mėgint windowsinį movierį, įkelk tą filmą ir išsaugok HD kokybei. Užima nedaug vietos, kiek pamenu.
Išsamiau neklausk nieko nežinau biggrin.gif
Atsakyti