Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2011 11 18, 15:22)

antra bigsmile.gif wub.gif Tikrai negaila, kad vaikutis nusisukęs biggrin.gif Gal net geriau blush2.gif Mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 18, 14:37)
tai meetas šeštadienį 15val. studijoje  4u.gif  Pasistengsiu nepamiršti visko ir pinhola paimsiu,išfotkinau vieną juostelę,kažkaip sunku dabar kai tamsu greit  doh.gif
Papildyta:
ėėė brumbrumai tai gal šeštadienį ir tu ateisi??? gi ne darbo diena  thumbup.gif
gal ir Loreta nori vėl mus aplankyti?  ax.gif ir šiaip kas nori pasiplepėti prašom  4u.gif

ką prie kavos/arbatos neštis? kažką saldaus? ar duonos su dešra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 18, 17:28)
ką prie kavos/arbatos neštis? kažką saldaus? ar duonos su dešra?  biggrin.gif

lotuliukas.gif na net nežinau,ką atsineši tas bus gerai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 18, 17:10)
II! ir visai ne gaila, kad vaikas nusisukes. man kaip tik tas ir patinka. tokia keista foto, sukelia susidomejima - ilgaplauke panele, neshasi vaika, man kaip ishtrauka is kokio siaubo filmo smile.gif ir apdirbimas patinka, neblogas jb, as gal tamsinciau, na patampyciau levels ir shadows visokius, kad sukurti toki "dark/twilight efekta". patiko, kad foto sukele visgi emocijas, dazhnai dedamos vaiku nuotraukos ivairios, kuriu net neistengiu komentuot.

labai smagu, kad patiko bigsmile.gif Bandau apie "curves" skaityti (labai jos populiarios biggrin.gif ) gal kada su "jom" dar įstengčiau pakoreguot 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 11 18, 17:24)
antra  bigsmile.gif  wub.gif  Tikrai negaila, kad vaikutis nusisukęs biggrin.gif Gal net geriau  blush2.gif  Mano nuomone.

smagumėlis smile.gif
Atsakyti
ne komentarams, tiesiog. Po truputį skanuoju juosteles. O jose šeimos akimirkos, užsiėmimai.

Debesų gamyba
info

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 lapkričio 2011 - 16:53
QUOTE(Yvette @ 2011 11 18, 16:47)
ne komentarams, tiesiog. Po truputį skanuoju juosteles. O jose šeimos akimirkos, užsiėmimai.
Debesų gamyba

oho kaip fainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 18, 17:47)
Debesų gamyba

superrr thumbup.gif
Atsakyti
Debesų gamyba

nerealiai, ir uzsiemimas ir nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Debesų gamyba

įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 18, 16:22)

oi kaip grazu antra nereali,man patinka ,akd vaikas nusisukes wub.gif labai labai patiko
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 18, 00:58)

originalas patiko labiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 18 lapkričio 2011 - 18:09
QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 18, 19:09)
oi kaip grazu antra nereali,man patinka ,akd vaikas nusisukes  wub.gif  labai labai patiko

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mamagute, antroje vaikutis liuks įsikibęs. Įtikina. Tik vertimas į jb nepatinka. Čia gal visai spalvos tiktų, gal su kokiu aktionu netgi. Nenorėtum pabandyti ir parodyti?
Jei nori jb palikti, tai kontrasto pridėčiau, su curves pažaisčiau. Daugiau dramatiškumo priduočiau nuotraukai. Na bet kokiu atveju, liuks.
Atsakyti