Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 18, 12:02)
ok priminsiu smile.gif o tai ryt mytas? kelintą val? ne 3 val? tai jei vakare priminsiu, tai per vėlu bus  biggrin.gif  ar pasikeitė myto laikas, ar kažką ne taip suskaičiau ?  g.gif

tiesa , pinholą naudojai? reikės dar?

tai meetas šeštadienį 15val. studijoje 4u.gif Pasistengsiu nepamiršti visko ir pinhola paimsiu,išfotkinau vieną juostelę,kažkaip sunku dabar kai tamsu greit doh.gif
Papildyta:
ėėė brumbrumai tai gal šeštadienį ir tu ateisi??? gi ne darbo diena thumbup.gif
gal ir Loreta nori vėl mus aplankyti? ax.gif ir šiaip kas nori pasiplepėti prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 18, 14:37)
tai meetas šeštadienį 15val. studijoje  4u.gif  Pasistengsiu nepamiršti visko ir pinhola paimsiu,išfotkinau vieną juostelę,kažkaip sunku dabar kai tamsu greit  doh.gif
Papildyta:
ėėė brumbrumai tai gal šeštadienį ir tu ateisi??? gi ne darbo diena  thumbup.gif
gal ir Loreta nori vėl mus aplankyti?  ax.gif ir šiaip kas nori pasiplepėti prašom  4u.gif

tai jo, as tik tingiu siandien prabilti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 18, 11:12)
Labas,

pasirodau, kad tebesu wink.gif mano mergė, tikriausiai todėl ir patinka ši nuotrauka...

miela mergaitė 4u.gif Fonas grubokas, tiesiog nutraukia dėmesį nuo mergės Jūsų 4u.gif Mažinčiau kairę pusę. Ir toks violetinis atspalvis... Bet čia tik mano kukli nuomonė 4u.gif
Atsakyti
noriu parodyt dar vasarą darytą foto. O istorija tokia: turiu išlikusią seną paveikslo reprodukciją dar iš vaikystės laikų, man jis labai mielas...(va, nežinau autoriaus). Taigi ten ir pavaizduota, kaip mergina su mažyte sesute skuba nuo audros.... Na ir aš kažką panašaus norėjau parodyt. Jūsų teismui...
" ... skubėkime... audra artinasi..."
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 18, 17:22)

man antroji, tik gaila, kad mergaite nusisukus 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif už foto kritiką. man irgi tas violetinumas lyg ir kliuvo, bet akys tokios mėlynos tik taip išėjo..., o per layerius trint patingėjau blush2.gif
QUOTE(mamagute @ 2011 11 18, 15:22)
noriu parodyt dar vasarą darytą foto. O istorija tokia: turiu išlikusią seną paveikslo reprodukciją dar iš vaikystės laikų, man jis labai mielas...(va,  nežinau autoriaus). Taigi ten ir pavaizduota, kaip mergina su mažyte sesute skuba nuo audros.... Na ir aš kažką panašaus norėjau parodyt. Jūsų teismui...

gražios nuotraukos tik, va, nematau skubėjimo. Jam trūksta erdvės. Horizontali nuotrauka, mano nuomone, labiau atspindėtų skubėjimą. Ir šiaip man jos šalia viena kitos gerai žiūrėtųs.
Atsakyti
Antra gera.Jauciasi tas skubejimas.Aisku gaila kad vaikutis nusisukes,bet siuo atveju tinka visai.Gal jb biski kontrastingesnio noretusi.O jau plaukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 18, 19:52)

Antroji gera, bet gal horizontali geriau ziuretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 18, 16:22)
noriu parodyt dar vasarą darytą foto. O istorija tokia: turiu išlikusią seną paveikslo reprodukciją dar iš vaikystės laikų, man jis labai mielas...(va,  nežinau autoriaus). Taigi ten ir pavaizduota, kaip mergina su mažyte sesute skuba nuo audros.... Na ir aš kažką panašaus norėjau parodyt. Jūsų teismui...

pritariu Ievai dėl pastabų ,antra man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 18, 15:22)

as irgi uz atra, bet veiduko mazyles gaila, kad nesimato smile.gif
Atsakyti
ačiū, mergaitės, už nuomones smile.gif
neiste, ten berniukas (bet mes pripratę, visi mergaite vadina biggrin.gif ). Turėjau ir horizontalią, bet tai išraiškos netinkamos, ar dar kažkas netaip doh.gif jokubaite, šiek tiek paprieštarausiu- antrojoj matosi skubėjimas... 4u.gif Va, ir Ievukis patvirtino 4u.gif Ačiū, Kikirike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 18, 14:51)
visai patinka tas mergaites ireminimas, spalvos gal kiek saltokos atrodo, bet pati nuotrauka man ziurisi graziai smile.gif

foto seimos albumui - tvarkinga ir miela. nu bet spalvos tai per saltos ir man i ruzhavuma nesha, kas man netinka cia.
QUOTE(mamagute @ 2011 11 18, 16:22)

II! ir visai ne gaila, kad vaikas nusisukes. man kaip tik tas ir patinka. tokia keista foto, sukelia susidomejima - ilgaplauke panele, neshasi vaika, man kaip ishtrauka is kokio siaubo filmo smile.gif ir apdirbimas patinka, neblogas jb, as gal tamsinciau, na patampyciau levels ir shadows visokius, kad sukurti toki "dark/twilight efekta". patiko, kad foto sukele visgi emocijas, dazhnai dedamos vaiku nuotraukos ivairios, kuriu net neistengiu komentuot.

o siaip, dekit dekit daugiau nuotrauku, mirshta temuke unsure.gif
Atsakyti