Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Diancikas @ 2011 11 17, 22:35)
Čia kur seminaras buvo? (Savanorių pr.)

Aga, ten pat.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 17, 22:39)
Sveikos smile.gif
jei priimsit, gal visai atvaryčiau savo meškerės pasiimt  biggrin.gif

Na kada mes nepriimam smile.gif Priimsim ir neisleisim tongue.gif
susitark su vairuotoju, kad veliau atlektu pasiimt... wink.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 16, 22:25)
550d turi ta jutikli. Tik reikia shooting mode nusistatyti (10sec/remote control), kitaip neveiks.

Man patiko tavo serksnotas lapas ir gele. Tik abieju arciau norejosi. Bet man dabar tokia faze turbut, norisi i viska is arciau pasiziureti  ax.gif  biggrin.gif

Ačiū, labai padėjai, tik suklydai truputį wink.gif Ne Shooting mode reikia nusistatyti, nes tai yra A, P, M, Tv ir kt, bet Shooting tips mirksiukas.gif Jau veikia mano distancinis thumbup.gif

Ačiū už pastebėtas foto 4u.gif Bet mano 50tukas iš arčiau jau nebefotkina, reikia makro. O turiu tik makro žiedus, kuriuos tą dieną kai fotkinau, buvau palikus namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 18, 04:28)
noriu idet originala, pasakykit ar geriau, tai gausiu atitaisyt visas  biggrin.gif

Originalas graziau 4u.gif As niekada nekoreguoju originalo, tai jei ka galima visada grizti prie pradinio varianto smile.gif
Atsakyti
Labas,

pasirodau, kad tebesu wink.gif mano mergė, tikriausiai todėl ir patinka ši nuotrauka...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 18, 09:00)
Labas 4u.gif
Ačiū, labai padėjai, tik suklydai truputį wink.gif Ne Shooting mode reikia nusistatyti, nes tai yra A, P, M, Tv ir kt, bet Shooting tips mirksiukas.gif Jau veikia mano distancinis thumbup.gif

Ačiū už pastebėtas foto 4u.gif Bet mano 50tukas iš arčiau jau nebefotkina, reikia makro.

Smagu, kad padejau smile.gif Del terminu, aha, supainiojau blush2.gif Mano fotike (600d) "Drive mode" vadinasi tas reikalas - to didziojo ratuko ant fotiko nugareles kairysis mygtukas. Bet va kad pulteli galima naudoti su uzdelsimu, kaip merginos cia rase, tai nezinojau dar - reiks issiaiskinti, kaip tai daroma...

O del "is arciau" tai is bedos juk galima siek tiek ir apkarpyti nuotrauka - jei kadras kokybiskas, ryskus, be triuksmu, tai neigiamo efekto nebus, o vizualiai visai kitaip nuotrauka atrodys. Va man ta tavo serksnota gele norisi kiek apkirpti. Be abejo, tai labai asmeniska, kitam gal butent is toliau graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 17, 23:58)
Nois

noriu idet originala, pasakykit ar geriau, tai gausiu atitaisyt visas  biggrin.gif

na zinok man originalas geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 17, 23:58)

Gerai originalas.As dar siltinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 18, 14:42)
Labas,
pasirodau, kad tebesu wink.gif mano mergė, tikriausiai todėl ir patinka ši nuotrauka...

Mergaite grazi 4u.gif , bet tie stulpai tai man nesiziuri... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 18, 10:44)
Mergaite grazi  4u.gif , bet tie stulpai tai man nesiziuri...  blush2.gif

nu, va. doh.gif O man kaip tik patinka tų atramų linijos... tik gal tie įrėminimai ir sunkoki, bet tik dėl tų stupų ir pasilikau foto, nes čia tokia buitinė, naminė nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 18, 11:12)
Labas,

Man visai gražiai įsirėmina mergaitė. Tik spalvos man nelabai, per šaltos, melsvos.
Matyt šaltuoju periodu noriu šiltų nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 17, 23:49)
aga,tik jaučiu tavo meškerė tai pas mane kaip ir įmautės,tu man dar ryt primink vakare kad jas pasidėčiau ant akių,kad nepamirščiau pasiimti  blush2.gif
dėkui  4u.gif

ok priminsiu smile.gif o tai ryt mytas? kelintą val? ne 3 val? tai jei vakare priminsiu, tai per vėlu bus biggrin.gif ar pasikeitė myto laikas, ar kažką ne taip suskaičiau ? g.gif

tiesa , pinholą naudojai? reikės dar?
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Myce @ 2011 11 18, 07:57)
Ainoa, man originalas geriau  rolleyes.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 18, 08:02)
man originalas geriau smile.gif

QUOTE(paluri @ 2011 11 18, 09:46)
Originalas graziau  4u.gif As niekada nekoreguoju originalo, tai jei ka galima visada grizti prie pradinio varianto  smile.gif

aciu biggrin.gif Paluri as irgi originalus pasilieku, tai reikes pertvarkyt ir nekeist nieko su spalvom unsure.gif
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 18, 10:12)

man visai patinka tas mergaites ireminimas, spalvos gal kiek saltokos atrodo, bet pati nuotrauka man ziurisi graziai smile.gif

QUOTE(Endži @ 2011 11 18, 10:32)
na zinok man originalas geriau 4u.gif

thumbup.gif aciu

QUOTE(Alabama @ 2011 11 18, 10:38)
Gerai originalas.As dar siltinciau biggrin.gif

reiskias vienbalsiai nuspresta, eisiu atitaisyt spalvu rolleyes.gif
Atsakyti