Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 17, 18:30)
Nu blin va ir sakau, kad jau susimasiau  doh.gif  Soriukas.
Taip ir galvojau, tik biski mane supainiojo....

Mergaites, tai kas dar i mini meetuka atsiimti knygu studijoje?

gal suklaidino tai, kad i meet'a prie ezerelio atvaziavau su Kaunietem ax.gif
As atvaziuosiu pas jumi, bet tik trumpam, pasiimti knygeliu, nebent vairuotoja ikalbinsiu luktelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 17, 17:55)
Si sestadieni apie 15val. Gal planuoji atvaziuoti?  thumbup.gif

Čia kur seminaras buvo? (Savanorių pr.)
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 17, 17:55)
Si sestadieni apie 15val. Gal planuoji atvaziuoti?  thumbup.gif

jei priimsit, gal visai atvaryčiau savo meškerės pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
labas

Kikirike patiko tavo auto, fainai kai zmones taip sugeba ax.gif ir suknele grazi smile.gif dar karta isitikau, kad mano akis visai neigudus, nes pultelio as net nepastebejau kol visos sakyt nepradejo doh.gif

gavau leidima parodyt nuotraukas, bet nenoriu labai terst eterio, tai idedu 1 ir dar kelias i flickr ikelsiu, jei kas netingesit, mestelkit kokiu patarimu, busiu dekinga biggrin.gif iskart pasisakau, kad saule buvo labai nepalankiai, pasislept nebuvo kur, tai seseliai ir primerktos akytes daug kadru sugadino, o isnaudot saulyte savo naudai deja dar nemoku, tai pirmas isvis bandymas taip fotografuot... ax.gif

user posted image

cia daugiau

Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 17, 23:30)

Man šioji patinka smile.gif kad ir centruota, bet man gražiai žiūrisi smile.gif tik spalvos man per šaltos kiek, norėtųsi šiltesnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 17, 22:49)
Man šioji patinka smile.gif kad ir centruota, bet man gražiai žiūrisi smile.gif tik spalvos man per šaltos kiek, norėtųsi šiltesnių smile.gif

aciu labai smile.gif spalvas taisiau su curves, tai tikrai dariau saltesnes
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 17, 22:30)
tai pirmas isvis bandymas taip fotografuot... ax.gif

Man patiko. Bandžiau ieškoti kabliukų: vėjas patiko, kojų padėtis patiko, veido išraiška... Kabliukų neradau. O kai atsiverčiau Flickr -oi... radau, kas dar labiau patiko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 18, 00:30)

Pritariu del spalvu, o siaip - patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 17, 22:39)
Sveikos smile.gif
jei priimsit, gal visai atvaryčiau savo meškerės pasiimt  biggrin.gif

aga,tik jaučiu tavo meškerė tai pas mane kaip ir įmautės,tu man dar ryt primink vakare kad jas pasidėčiau ant akių,kad nepamirščiau pasiimti blush2.gif

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 17, 23:30)
labas

Kikirike patiko tavo auto, fainai kai zmones taip sugeba  ax.gif ir suknele grazi smile.gif dar karta isitikau, kad mano akis visai neigudus, nes pultelio as net nepastebejau kol visos sakyt nepradejo  doh.gif

gavau leidima parodyt nuotraukas, bet nenoriu labai terst eterio, tai idedu 1 ir dar kelias i flickr ikelsiu, jei kas netingesit, mestelkit kokiu patarimu, busiu dekinga  biggrin.gif iskart pasisakau, kad saule buvo labai nepalankiai, pasislept nebuvo kur, tai seseliai ir primerktos akytes daug kadru sugadino, o isnaudot saulyte savo naudai deja dar nemoku, tai pirmas isvis bandymas taip fotografuot... ax.gif

cia daugiau

dėkui 4u.gif
dėl foto,man šiaip visai patinka,bet irgi pritariu,kad per šaltos spalvos 4u.gif
Atsakyti
Noisy-B aciu labai uz komentarus flickr, tikrai labai dziaugiuos, kad netingit parasyt 4u.gif
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 17, 23:01)
Man patiko.  Bandžiau ieškoti kabliukų: vėjas patiko, kojų padėtis patiko, veido išraiška... Kabliukų neradau. O kai atsiverčiau Flickr -oi... radau, kas dar labiau patiko smile.gif

thumbup.gif kaip smagu, tikrai nesitikejau ax.gif aciu

QUOTE(neiste @ 2011 11 17, 23:27)
Pritariu del spalvu, o siaip - patinka 4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 17, 23:49)
dėl foto,man šiaip visai patinka,bet irgi pritariu,kad per šaltos spalvos  4u.gif

aciu bigsmile.gif ech... busiu nusigrybavus su spalvom doh.gif

noriu idet originala, pasakykit ar geriau, tai gausiu atitaisyt visas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ainoa, man originalas geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 17, 23:58)

man originalas geriau smile.gif
Atsakyti