Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Pupale @ 2012 01 27, 10:10)
kokia laiko zona emet? as 2
Vienas vaikas atitinka, kitas ne rolleyes.gif

su ta kur buvo nieko nekeiciau, ir 2 pabandziau irgi ta pati meta smile.gif
as tai dukros tiksliai nezinau arba geguzes pats galas 30-31 d arba pati birzelio pradzia, taip gavos pastojimas, tai ir ta ir ta vedant vistiek mergyte, tai man atitinka, dar draugei du vaikai pabandem atitinka ax.gif
bet zinai nebus ka visom bats ir viskas ideliai, daug yra tu skaiciuokliu ir man keletas ju sutampa ir su dukra ir dabartinis lyg ka mato. nezinau paziuresim kai gims 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(.sniege. @ 2012 01 27, 09:48)
sveikutes, nu sian nuo ryto kaip ant adatu, aisku svarbiausia kad viskas butu gerai, bet kazkokie sirpuliukai eina  ax.gif , ir del lyties idomu ir seip noris kad viskas ciki butu  ax.gif , aisku jei sian ka ir pasakys dar gali keistis, nes buna kad va pakeicia lyti  lotuliukas.gif , bet seip sveikas protas niekaip neleidzia mergaitei nugaleti  biggrin.gif , nu atrodo pas mus neimanoma  lotuliukas.gif

isivaizduoju 4u.gif labai palaikom ir laukiam ziniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu ka grizau, leliukas viskas tvarkoje , graziai vystosi viskas atitinka , paziurejo nosiuka ir sprando rauksle pamatavo, zodziu viskas norma ir gerai, del lyties, tai kaip ir dar aiskios nesimato, bet pagal zymenis daugiau trauke i berniuka, zodziu jau nusiteikinesiu berniukui,busiu motera pagarbta tarp vyruku biggrin.gif , nu bet jau tiksliau pasakys 18sav,, bet stebuklu netikiu, nes mergaites lengviau berniukais virsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 01 27, 16:19)
nu ka grizau, leliukas viskas tvarkoje , graziai vystosi viskas atitinka , paziurejo nosiuka ir sprando rauksle pamatavo, zodziu viskas norma ir gerai, del lyties, tai kaip ir dar aiskios nesimato, bet pagal zymenis daugiau trauke i berniuka, zodziu jau nusiteikinesiu berniukui,busiu motera pagarbta tarp vyruku  biggrin.gif , nu bet jau tiksliau pasakys 18sav,, bet stebuklu netikiu, nes mergaites lengviau berniukais virsta  smile.gif

Svarbiausia leliukas sveikas:wub: O del lyties, bus kaip bus, vistiek tau jis bus pats paciausias wub.gif wub.gif Augink ramiai pilvuka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 01 27, 17:19)
nu ka grizau, leliukas viskas tvarkoje , graziai vystosi viskas atitinka , paziurejo nosiuka ir sprando rauksle pamatavo, zodziu viskas norma ir gerai, del lyties, tai kaip ir dar aiskios nesimato, bet pagal zymenis daugiau trauke i berniuka, zodziu jau nusiteikinesiu berniukui,busiu motera pagarbta tarp vyruku  biggrin.gif , nu bet jau tiksliau pasakys 18sav,, bet stebuklu netikiu, nes mergaites lengviau berniukais virsta  smile.gif

Pas mane ir antra bernioka prognozuoja, aisku mergytes noretusi, nes jau bernioka turiu, arsus maniskis, vyras sako galesi su dviem kariauti, bet as vyliuosi, kad antrukas bus geresnis ir ramesnis biggrin.gif
O siaip pas mane dar tos lyties ir nepatvirtino tai as dar netvirtinu, kad tikrai berniokas, buna is berniuku ir mergytes pavirsta 4u.gif
Atsakyti
jente ir sniege suprantu jus 4u.gif 4u.gif bet aisku tai musu leliukai kad ir ka visos turesim ,mylesim savo kleckiukus wub.gif wub.gif tik va tie norai musu, smagu butu jei Dievulis vistiek atsiutiu kada nors tai ko taip trokstam, o jei ne matyt jis tik vienas zino, kas mums geriausia wub.gif wub.gif
bet dai kaip suprantu ik igalo visteik neaiksu tai dar palaukit kitu echo, o kaip jum pasako idomu per echo, kad va butent ten pimpius ar pute ax.gif nes man nieko nerode tik paziurejo ir man nerode, galvoju buciau pati nusprendus kas ten bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 21:39)
http://www.chinesefo.../PredictSex.htm
o kaip jum sitas, man dukra teisingai rodo, o si rodo berniuka  nestuke.gif  blush2.gif

O ka ten reiškia conception -pastojimo laikas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 01 28, 13:40)
O ka ten reiškia conception -pastojimo laikas ? g.gif

agam, as ten jei nzn kelias datas dienu vedu bet ten tik menesiai pagal mane skirias , dienos nelabai turi reiksmes mirksiukas.gif
ale tie kalendoriai ne kazi ka tiesos tikiu rodo, ant pazaidimo, nes ne visom atitinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 28 sausio 2012 - 12:50
QUOTE(Elenna @ 2012 01 28, 14:49)
agam, as ten jei nzn kelias datas dienu vedu bet ten tik menesiai pagal mane skirias , dienos nelabai turi reiksmes mirksiukas.gif
ale tie kalendoriai ne kazi ka tiesos tikiu rodo, ant pazaidimo, nes ne visom atitinka  blush2.gif

Na va aš nelabai dienos žinau tiksliai,o pirmo vaiko tai iš vis neisivaizduoju blink.gif
Aš suprantu,kad tos lentelės tai tik pažaidimo formoj,bet idomu pasižiūrėt smile.gif o dar jei pamatai,tai ka nori pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 01 28, 14:05)
Na va aš nelabai dienos žinau tiksliai,o pirmo vaiko tai iš vis neisivaizduoju blink.gif
Aš suprantu,kad tos lentelės tai tik pažaidimo formoj,bet idomu pasižiūrėt smile.gif  o dar jei pamatai,tai ka nori pamatyt smile.gif

agam, tai ir norisi tada butent ta lentele tiket biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Man abu vaikai pagal sita kalendoriu atitinka blush2.gif Dar keliu pazistamu patikrinau, irgi atitiko ax.gif Tos kinu lenteles tai labai skiriasi visur interpretavimas- vienur raso pridet metus reikia, kitur ziuret kiek metu yra kai gimdai g.gif . Sita tokia normaliausia biggrin.gif .
Dar ka norejau pasakyt, Sniege, dar neuzsiciklink, ka pasake gydytoja mirksiukas.gif , ji tau turejo pasakyt, kad tokio laiko leliuku isoriniai lytiniai organai galima sakyt yra vienodi ir sprest apie lyti dar laaaaabai anksti, tik nuo mazdaug tokio laiko prades formuotis budingi berniukui ar mergaitei lyt. org. 4u.gif As irgi tokiu metu su antruoju buvau pas genetike, tai ji is karto pasake, kad dar per anksti apie lyti sprest. Taip kad, dar turi tikimybe 50/50 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2012 01 28, 14:32)
Man abu vaikai pagal sita kalendoriu atitinka  blush2.gif Dar keliu pazistamu patikrinau, irgi atitiko  ax.gif  Tos kinu lenteles tai labai skiriasi visur interpretavimas- vienur raso pridet metus reikia, kitur ziuret kiek metu yra kai gimdai  g.gif . Sita tokia normaliausia  biggrin.gif .
Dar ka norejau pasakyt, Sniege, dar neuzsiciklink, ka pasake gydytoja  mirksiukas.gif , ji tau turejo pasakyt, kad tokio laiko leliuku isoriniai lytiniai organai galima sakyt yra vienodi ir sprest apie lyti dar laaaaabai anksti, tik nuo mazdaug tokio laiko prades formuotis budingi berniukui ar mergaitei lyt. org.  4u.gif As irgi tokiu metu su antruoju buvau pas genetike, tai ji is karto pasake, kad dar per anksti apie lyti sprest. Taip kad, dar turi tikimybe 50/50  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif oj tikrai nepaziurejau i snieges kad dar tik 12 sav, oj dar toli grazu, tikrai sunku kazka iziuret, as kai buvau 12 sav ir daktres kai uzklausiau gal matos kas, ta tik juoktis pradejo biggrin.gif sako atvaziuoja moterys su nutrukusiais nestumais 15 sav, imi i delna ta leliu ir turi uzrasyt kas ten toks ar tokia buvo, tai ir tai vos iziuri vartai tikrini, o cia per ecgo kur seseliai, ne kaulas o minsti organiukai ten gi ir mazi lb, o tai tokio meto vyr ir mot organai mazdaug vienodi, ir tik pradeda diferencijuotis i vyr it mot. netgi 20 sav sake pas kitus sunku ka iziuret, o aplamai nuo 21 sav tik pradeda berniukam leistis kiausiukai kapseli( nes pries tai tiek lyt lupos tiek kapselis atrodo identiski) ir leidzias iki pat galo, tai va tik 30 sav pats informatyviausias echo kaip man sake del lyties. na nebent labai patogi padetis ir kirmeliukas-piestukas aiskiai matos, tad mamos neskubekit , nes as jau taip paskubejau o vis tiek likau dvejonese, atrodo jau toks amzius ir technika bet buna kad ir echo klysta, as to gyvas pavyzdys, taip ir kirba mintis kodel viena kart mate mergyte, kita jau berniuka g.gif todel teks laukti dar sekancio, baudzia cia mane turbut lelius uz mano nekantruma doh.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 28, 15:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  oj tikrai nepaziurejau i snieges kad dar tik 12 sav, oj dar toli grazu, tikrai sunku kazka  iziuret, as kai buvau 12 sav ir daktres kai uzklausiau gal matos kas, ta tik juoktis pradejo  biggrin.gif  sako atvaziuoja moterys su nutrukusiais nestumais 15 sav, imi i delna ta leliu ir turi uzrasyt kas ten toks ar tokia buvo, tai ir tai vos iziuri vartai tikrini, o cia per ecgo kur seseliai, ne kaulas o minsti organiukai ten gi ir mazi lb, o tai tokio meto vyr ir mot organai mazdaug vienodi, ir tik pradeda diferencijuotis i vyr it mot. netgi 20 sav sake pas kitus sunku ka iziuret, o aplamai nuo 21 sav tik pradeda berniukam leistis kiausiukai  kapseli( nes pries tai tiek lyt lupos tiek kapselis atrodo identiski) ir leidzias iki pat galo, tai va tik 30 sav pats informatyviausias echo kaip man sake del lyties. na nebent labai patogi padetis ir kirmeliukas-piestukas aiskiai matos, tad mamos neskubekit , nes as jau taip paskubejau o vis tiek likau dvejonese, atrodo jau toks amzius ir technika bet buna kad ir echo klysta, as to gyvas pavyzdys, taip ir kirba mintis kodel viena kart mate mergyte, kita jau berniuka  g.gif todel teks laukti dar sekancio, baudzia cia mane turbut lelius uz mano nekantruma  doh.gif  tongue.gif  biggrin.gif

O kada dabar sekantis echo?
Atsakyti