Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(ernesta1234 @ 2011 12 19, 22:38)
Sprematozoidai su X išgyvena ilgiau nei Y, bet Y plaukia greičiau. Todėl ir patariama, jei norima susillaukti berniuko mylėtis per ovuliaciją. Dar vienas metodas. Jei norima mergaitės, vyra turėtų apie mėnesi susilaikyti nuo bet kokių lytinių santykių, ir tuomet Y spermatozoidai žuva dar vyro viduje, nes X atsparesni ir tuomet mylėtis prieš  ovuliaciją. Jei norima beriuko reikia mylėtis kuo dažniau (saugantis) ir per ovuliaciją mylėtis nesisaugant.

Nežinau, ar čia aiškiai surašiau smile.gif

aiskiau nebuna drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sprematozoidai su X išgyvena ilgiau nei Y, bet Y plaukia greičiau. Todėl ir patariama, jei norima susillaukti berniuko mylėtis per ovuliaciją. Dar vienas metodas. Jei norima mergaitės, vyra turėtų apie mėnesi susilaikyti nuo bet kokių lytinių santykių, ir tuomet Y spermatozoidai žuva dar vyro viduje, nes X atsparesni ir tuomet mylėtis prieš  ovuliaciją. Jei norima beriuko reikia mylėtis kuo dažniau (saugantis) ir per ovuliaciją mylėtis nesisaugant.

nebutinai visom atitinka, nes kiek sklaiciau forumuose ir per ovuliacija puikiai mergytes uzkimba, as viena is ju 4u.gif nors gaudem berniuka ir dazni santykiai saugantis buvo. o per o atlikom nd ir va echo labai sak i mergyte panasu, nors po svenciu dar mano gine patvirtins arba paneigs, seip man daugiau pozymiu kad berniukas sisyk ir nestumai skirias bet echo maniau neklysta,16 sav man sake kad i pupa panasiau, sutinku kad tikimybe susilaukti berniuko ar megytes padideja taip atliekant viska, bet labai nedaug nes yra daug ir kam neatitinka, matyt vyro arba x arab y labiau dominuojnatys stipresnikitu gal vienodi buna.tai tik nuo ju viskas ir priklauso arba kaip jau lemta taip ir bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 20 gruodžio 2011 - 22:37
Tai čia faktas, jog tai nėra šimtaprocentinė tikimybė. Tik naudojant šiuos šį metodą didesnė tikimybė, skaičiau, kad apie 60 proc. Tai reiškias iš 100 kūdikių daugiau nei pusei pasitvirtina. O kai norisi kažkurios lyties kūdikėlio, tai kodėl ir nepabandžius smile.gif Nors aišku, įsivaizduoju, kai jau paimi į rankas mažiuką, tai jau kokio skirtumo, kokio jo lytis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
vis paskaitau pas jus uzejus, atrodo, pati dar taip neseniai planavau, o musus mazasis broliukas jau sedi ir visaip kalbina mus wub.gif .
Ka norejau pasakyt- kad musu panai, visokie skaiciavimai, ir kiti ivairus metodai yra sau, o gamta (arba Dievuli)-sau. As irgi antra planavau mergaite, ko tik neisbandziau, ir kraujo atsinaujinima, ir papildus, ir dienas skaciavau, o likimas dovanojo antra nuostabu berniuka wub.gif . Vietoj jo neisivaizduoju jokios mergaites, begalo daug dziaugsmo ir silumos atnese i musu seima wub.gif .
Suprantu Elennos jausmu sumaisti, suzinojus apie antra laukiama mergyte, nes tiesiog turbut kaip ir as, buvai tikra, kad antras bus berniukas 4u.gif . Pamatysi, palengva i sirdi ateis ramybe ir dziugus laukimas wub.gif , juk tai ne tik dar viena mergyte, bet ir visiskai naujas, visiskai kitoks zmogiukas wub.gif Tik Tavo atveju, dar yra tikimybe, kad mergyte "pavirs" berniuku, nes ankstokai dar lyti konstatavo g.gif Bet kokiu atveju, lengvo nesiojimo 4u.gif
O tie visi skaiciavimai turbu tam, kad zinotume, jog padarem viska, kas nuo musu priklauso. Tik greiciausiai nuo musu labai mazai situose reikaluose kazkas ir priklauso... smile.gif
Atsakyti

Nu tada pagal sia teorija pas mane turetu buti dukryte, ziuresim ar pasitvirtins smile.gif 27 einu skana darytis, gal pasirodys nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 12 21, 03:11)
Sveikutes,
vis paskaitau pas jus uzejus, atrodo, pati dar taip neseniai planavau, o musus mazasis broliukas jau sedi ir visaip kalbina mus  wub.gif .
Ka norejau pasakyt- kad musu panai, visokie skaiciavimai, ir kiti ivairus metodai yra sau, o gamta (arba Dievuli)-sau. As irgi antra planavau mergaite, ko tik neisbandziau, ir kraujo atsinaujinima, ir papildus, ir dienas skaciavau, o likimas dovanojo antra nuostabu berniuka  wub.gif . Vietoj jo neisivaizduoju jokios mergaites, begalo daug dziaugsmo  ir silumos atnese i musu seima  wub.gif .
Suprantu Elennos jausmu sumaisti, suzinojus apie antra laukiama mergyte, nes tiesiog turbut kaip ir as, buvai tikra, kad antras bus berniukas  4u.gif . Pamatysi, palengva i sirdi ateis ramybe ir dziugus laukimas  wub.gif , juk tai ne tik dar viena mergyte, bet ir visiskai naujas, visiskai kitoks zmogiukas  wub.gif Tik Tavo atveju, dar yra tikimybe, kad mergyte "pavirs" berniuku, nes ankstokai dar lyti konstatavo  g.gif Bet kokiu atveju, lengvo nesiojimo  4u.gif
O tie visi skaiciavimai turbu tam, kad zinotume, jog padarem viska, kas nuo musu priklauso. Tik greiciausiai nuo musu labai mazai situose reikaluose kazkas ir priklauso... smile.gif

na tu budu tiek daug, o va ju patikimumas turbut tik sutapimas kuo toliau tuo labiau isitikinu wub.gif
seip man irgi vienintelis budas atrode realiausias ovuliacija ir palankiu dienu skaiciavimas, bet daug kur matau kad ir toli nuo jos berniukai ir per ja po jos mergytes,,,
o kaip buvo jusu atveju? kiek dienu iki ovuliacijos bandet mergyte sugaut?koks ciklas jusu? bet vistiek berniukas buvo greitesnis stipresni reiskias mirksiukas.gif
mes bandem per O ir dar netiketai sutapo kad menulis toks ziuriu palankus taip pat berniukui buvo faze ta ir tokiame zenkle kad berniukui ir per pati pika, nu vat o greiciausiai kasytes nestuke.gif ax.gif tai vat kaip buna wub.gif jo man dar viduj tokia biski sumaistis, bet jau apsiprantu, juk kitaip nebus, jau kas ten auga , tegul ramiai sau gyvena 4u.gif

Atsakyti
o tau pasakė genetikai, kad mergaitė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 21 gruodžio 2011 - 19:56
QUOTE(jutute @ 2011 12 21, 20:45)
o tau pasakė genetikai, kad mergaitė  mirksiukas.gif

ne echo buvau kai buvo is 15 i 16 sav privaciai, tai to gydytojo tik to ir klausiau, nes baisiai cekava buvo, lelius labai males nes i echo velavau pagal paskirta laika tai tekina begau matyt ir jis ten duotis pradejo kad kai ziurejo sako nu neina net pagaut biggrin.gif or dar pridure kad ankstoka biksi su lytim bet jei taip norit sako ziurim na ir mate mergyte bet palieka dar sansu ir teciui ant sunaus, tai nzn kaip cia taip lauksiu sekancio echo pa savo gine ax.gif
Atsakyti
gal kuri bandet si testa
pirma karta matau
http://www.ebay.ie/i...=item4ab05c5fac
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2011 12 21, 13:29)
Nu tada pagal sia teorija pas mane turetu buti dukryte, ziuresim ar pasitvirtins  smile.gif  27 einu skana darytis, gal pasirodys nestuke.gif

Labai smalsu ka skenas parode blush2.gif gal galit parasyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2011 12 21, 16:59)
o kaip buvo jusu atveju? kiek dienu iki ovuliacijos bandet mergyte sugaut?koks ciklas jusu? bet vistiek berniukas buvo greitesnis stipresni reiskias  mirksiukas.gif

2 ir 3 dienos iki O. Bandem is toliau, neuzkibo, bet turbut gerokai per toli buvo 5-6D iki O. Ciklas buvo labai reguliarus 28d. Ov. sekiau su Ov.T. Stai tokia mano patirtis smile.gif
.Prisidedu prie laukianciu ziniu is echo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2012 01 03, 23:17)
Labai smalsu ka skenas parode blush2.gif gal galit parasyt? ax.gif

nedare dar man, apsimelavau, ne taip supratau, tik uzrase mane skanui, o ji jau tikrai darys sausio 24, butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti