Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(gwidita @ 2011 11 13, 13:44)
dar bandysiu planuotis pagal sita lentele blush2.gif
http://ill.ru/cgi-bi...m.malefemale.pl

ziuresim kas gausis wub.gif

neįtikėtinai ta lentelė duoda net 92%, kaip ji taip savim pasitiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2011 12 01, 23:01)
neįtikėtinai ta lentelė duoda net 92%, kaip ji taip savim pasitiki biggrin.gif

nezinia kodel tiek daug duoda nes man pržirmoji neatitinka, o ir sis jei echo teisingao pasake taip pat neatitinka...nors noreciau kad atitiktu, nes rodo berniuka blush2.gif 4u.gif biggrin.gif gal echo klysta g.gif
o kaip jus nebandet bandymo tokio su adata ir siulu virs delno, jei sukas ratu mergyte jei siubuoja i sonus berniukas. sako sitas senas budas daug kam pasitvirtina. man pirma rodo mergyte ja turim, sysik rodo berniuka, bet turbut kad meluoja..o gal dar.. blush2.gif
Atsakyti

o kaip jus nebandet bandymo tokio su adata ir siulu virs delno, jei sukas ratu mergyte jei siubuoja i sonus berniukas. sako sitas senas budas daug kam pasitvirtina. man pirma rodo mergyte ja turim, sysik rodo berniuka, bet turbut kad meluoja..o gal dar.. blush2.gif
[/quote]

As bandziau, bet su ziedu vestuviniu, tai man rode mergyte, ziuresim ar tiesa pasake, eisiu 27d echo darytis, ir gal pasirodys wub.gif
Atsakyti
[quote=Jentė,2011 12 02, 12:11]
[/quote]

As bandziau, bet su ziedu vestuviniu, tai man rode mergyte, ziuresim ar tiesa pasake, eisiu 27d echo darytis, ir gal pasirodys wub.gif
[/quote]
tik nezinau kiek tiesos nes ziedo ir adatos reiksmes preisingos, sako jei ziedas suaks berniukas, jei ziedas i sonus mergyte, kitur vel kitaip radau paie zieda tai net nzn, o va su adata sako tik taip jei i sonus berniukas jei ratu mergyte. dar tas pats ir atseit geras i stikline vandens ipilt ir ta adata virs jo laikyt ir jei ratu mergyte jei i sonus berniukas.
Atsakyti
o ka daryt, jeigu ciklas nereguliarus, keiciasi kas menesi. g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 03 gruodžio 2011 - 12:51
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 03, 13:51)
o ka daryt, jeigu ciklas nereguliarus, keiciasi kas menesi. g.gif  g.gif

OT testus daryt, temp matuot, pozymius stebet rasyt. bet kas va is to jei nepasitvirtins, cia matyt jau nuspresta kas kaip turi but is auksciau wub.gif
Atsakyti
o man nesvarbi lytis..svarbu,kad tik ateitu 4u.gif
Papildyta:

[/quote]

Su vestuviniais ziedais ir mes bandem...atitiko jau 6 merginoms.. smile.gif
Atsakyti

[/quote]
Su vestuviniais ziedais ir mes bandem...atitiko jau 6 merginoms.. smile.gif
[/quote]
o su ziegu kokios reiksmes, vinur raso kad jei sukas ratu berniukas kitur mergyte o i sonus vienur kad mergyte kitur kad berniukas... man ziedas ratu dabar sukas nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 gruodžio 2011 - 01:46

[/quote]
o su ziegu kokios reiksmes, vinur raso kad jei sukas ratu berniukas kitur mergyte o i sonus vienur kad mergyte kitur kad berniukas... man ziedas ratu dabar sukas nestuke.gif

as tai girdejau tik ta pati kaip su adata, kad jei sukasi- mergaite,jei kaip svytuokle pirmyn atgal - vyrukas ax.gif na cia gali but atsitiktinumas...bet net mama pratestavom - nu akurat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuliuks @ 2011 12 19, 11:45)

man adata i sonus svytuoja virs delno, o su ziedu virs pilvo sukas ratu.bet ir kiek darem mano mamai 4 vaikai mociutei 5 vaikai visi pagal eile atitiko. man adata pirma sukas ratu turim paniuke, dabar svytuoja i sonus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 gruodžio 2011 - 13:00
QUOTE(Elenna @ 2011 12 19, 13:59)
QUOTE(Justuliuks @ 2011 12 19, 11:45)

man adata i sonus svytuoja virs delno, o su ziedu virs pilvo sukas ratu.bet ir kiek darem mano mamai 4 vaikai mociutei 5 vaikai visi pagal eile atitiko. man adata pirma sukas ratu turim paniuke, dabar svytuoja i sonus.

NA tai bus puiki proga patikrint smile.gif
Atsakyti
Sprematozoidai su X išgyvena ilgiau nei Y, bet Y plaukia greičiau. Todėl ir patariama, jei norima susillaukti berniuko mylėtis per ovuliaciją. Dar vienas metodas. Jei norima mergaitės, vyra turėtų apie mėnesi susilaikyti nuo bet kokių lytinių santykių, ir tuomet Y spermatozoidai žuva dar vyro viduje, nes X atsparesni ir tuomet mylėtis prieš ovuliaciją. Jei norima beriuko reikia mylėtis kuo dažniau (saugantis) ir per ovuliaciją mylėtis nesisaugant.

Nežinau, ar čia aiškiai surašiau smile.gif
Atsakyti