Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Elenna @ 2011 11 28, 23:10)
va matai kaip buna,  g.gif  nors tikrai is daug ko girdejau kad sis metodas patikimiausias bet va niekur negali but 100 proc  garantijos. ir dienu nemazai net 5, o kaip jus taip kelis men bandet pirma men 5 d iki o, kita 4d iki O, ar tiesiog paeiliui ta pati menesi 5,4,3 d iki o?
as ir laukiu greiciau tas treciad ateitu ir as pranesiu savo naujienas, ka mums pavyko sumeistrauti  wub.gif jei pamatys, bet prasysiu kad judintu krutintu kad tik nesisleptu  4u.gif

lauksim jusu naujienu, labai idomu , tikiuosi pasirodys ir parodys apie ka svajojat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2011 11 29, 00:10)
va matai kaip buna,  g.gif  nors tikrai is daug ko girdejau kad sis metodas patikimiausias bet va niekur negali but 100 proc  garantijos. ir dienu nemazai net 5, o kaip jus taip kelis men bandet pirma men 5 d iki o, kita 4d iki O, ar tiesiog paeiliui ta pati menesi 5,4,3 d iki o?
as ir laukiu greiciau tas treciad ateitu ir as pranesiu savo naujienas, ka mums pavyko sumeistrauti  wub.gif jei pamatys, bet prasysiu kad judintu krutintu kad tik nesisleptu  4u.gif

Mums abu vaikiukai is pirmo men. gavosi thumbup.gif
Paeiliui ta pat menesi 5,4,3 d iki O biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2011 11 20, 00:27)

issisaugojau.
bet vis pagalvoju, kad bent isvis pavyktu dar sulaukt.. gal nebezaist su likimu ir su lyties planavimais.. ax.gif
Atsakyti
Aš beprotiškai norėčiau mergytės, tai slypi kažkur pasąmonėje wub.gif Tai irgi bandysim prieš O darbuotis, bet kaip D duos taip bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2011 11 29, 11:50)
Mums abu vaikiukai is pirmo men. gavosi  thumbup.gif
Paeiliui ta pat menesi 5,4,3 d iki O  biggrin.gif

pirmoji mum buvo netyciuke, dovana vestuvine 4u.gif , o sisyk net netikejom is pirmo menesio op ir yra ax.gif biggrin.gif
sako jei nori mergytes tai reik pradet kuo toliau nuo O pvz pirma menesi 5 d iki O, ir laukt jei neuzkibo tada kita men jau 4d iki o, sekanti 3d. tada jau butu tikrai aisku kas kaip ten, kam lemta mirksiukas.gif
sniege mum sikart buvo like puse paros iki O. idomu idomu kaip bus g.gif tongue.gif biggrin.gif jau net pradedu nuo siandien drebet blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 29 lapkričio 2011 - 14:41
sveikutes 4u.gif As ir laukiu antro kleckiuko ir noreciau dukrytes ir vyras mergytes noretu, butu porele wub.gif Kazkaip nuojautos dar neturiu, bet kai dar nezinojau esanti nescia sapnavau, kad kaimynei giriausi jog laukiuosi mergytes wub.gif ir tik atsikelus susimasciau ar nereiktu testo isigyt, nu ziuresim ar sapnas mano pasitvirtins 4u.gif
Sunus tai nori broliuko, jam butu smagiau turet broliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2011 11 26, 15:19)
Pirmiausia pasiskaiciuoju kada mano O bus.Pasisziuriu kiek dienu ciklas buvo paskutini menesi,ciklas skaiciuojamas nuo pirmos mmm dienos,iki kitos pirmos mmmm dienos.Tarkim jis buvo 30 dienu,tada ji dalinu pusiau,ir suzinau kad 15diena nuo pirmos mmm dienos bus mano O,jai noriu mergytes tai ja gaminau likus 3,4 dienoms iki O,ne veliau,nes bijojau kad likus ir 2dienom gali uzkibti bernas,nes O gali ivykti siek tiek anksciau,o jai berniuka tai galima jau likus dienai,per pacia O,ar net po O jai tinkamu metu pataikai.Man tik neaiski buvo ta antra diena iki O nes tokia kaip ir pavojinga,gali uzkibti ir viena ir kita manau,nes tiksliai juk negali zinoti kada tas O ivyks.Jai jusu ciklas 28,tai O ivyks 14d.nuo pirmos mmm ir t.t. tikiuos aiskiai parasiau.

Na sitas metodas tikrai nera tikslus 100%, mums jis nepasiteisino, gaminom 4 dienas iki O, ir vistiek berniukas, o kaimynai labai norejo sunaus, dare per pacia O (net keliais testais O ziurejo), ir turi grazia mergyte biggrin.gif

Sekmes visoms, ir atminkit Zmogus planuoja, Dievas juokiasi, linkiu kad vaikai butu svarbiausia laukiami, mylimi ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
As ir nesakau kad jis tikslus mirksiukas.gif as tik sakau kad man pasiseke,nera nei vieno tikslaus kuris butu 100% .Parasiau is savo patirties,tai visos kam nepasiseke jaucia pareiga pakomentuoti biggrin.gif tam ir yra sitas skyrelis kuriame merginos dalinasi savo patirtimis ir svarstymais ax.gif Beje,sita metoda rekomenduoja net gydytojai,ne as gi sugalvojau,o gamta ir D viska savaip pakoreguoja.As irgi bandziau,ir zinojau kad gali ir nepasisegti bigsmile.gif
Elenna labai laukiu jusu skeno rezultatu 4u.gif Ar pasirode maziukas(e)??? Labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2011 11 30, 20:59)
As ir nesakau kad jis tikslus mirksiukas.gif as tik sakau kad man pasiseke,nera nei vieno tikslaus kuris butu 100% .Parasiau is savo patirties,tai visos kam nepasiseke jaucia pareiga pakomentuoti biggrin.gif tam ir yra sitas skyrelis kuriame merginos dalinasi savo patirtimis ir svarstymais ax.gif Beje,sita metoda rekomenduoja net gydytojai,ne as gi sugalvojau,o gamta ir D viska savaip pakoreguoja.As irgi bandziau,ir zinojau kad gali ir nepasisegti bigsmile.gif
Elenna labai laukiu jusu skeno rezultatu 4u.gif Ar pasirode maziukas(e)??? Labai smalsu  blush2.gif

na ir as turbut jau pradesiu pritarti tam kad zmogus planuoja o Dievulis juokias ir siuncia mums ka jau numates, taigi 100 proc nedave bet sake daugiau sansu mergytei, tai vat sake geriau butu iziuret kai bus 18-20 sav bet sysik vyrisko daikciuko nemate,,,gaila is dalies nusivyliau bet kad ir kas bebutu juk maziau del to nemylesim , juk tai musu kleckiukai ir visi be galo wub.gif wub.gif tik va norejos tos porytes kazkaip, bet ar mergytes dvi ar du berniukai , visi variantai geri, nes jie musu ax.gif
tai tiek is mano planu ... unsure.gif ax.gif smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Pazystu nemazai zmoniu, kurie turi po 2 dukras, ir po 2 berniukus, mano vyro draugas sako kas pirmas gimsta dazniausiai ir antras tos pacios lyties bus biggrin.gif Bet is tikro Dievulis parenka kas tuo metu jo nuomone yra geriausia 4u.gif
Noreti yra gerai, as sakau jei antras bus sunus, tai nenusiminsiu, o lauksiu anukiu 4u.gif Juolab marciaas 2 turesiu thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai labai planavau, kad pirmas būtų berniukas smile.gif ir gaminom per patį piką, ir kažkokį buvau radusi kinų kalendoriuką, kuriame buvo nurodyta jog birželis palankus gaminant berniuką, bet gydytojai prognozuoja mergytę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2011 12 01, 15:22)
Aš tai labai planavau, kad pirmas būtų berniukas smile.gif ir gaminom per patį piką, ir kažkokį buvau radusi kinų kalendoriuką, kuriame buvo nurodyta jog birželis palankus gaminant berniuką, bet gydytojai prognozuoja mergytę  wub.gif

tai va ir mes per pika gaminom o va pilvely greiciausiai sesyte su kasytem auga wub.gif nors ir lb brolio norejom 4u.gif nes kai antras tada jau pagalvoji kad but smagu poryte wub.gif
tada gal ir ner jokios teorijos o jei kam atitinka pagalvokim ar tai tiesiog ne sutapimas, nes jei butu toks metodas tada visi juo naudotus.
mano mociute sake priesingai sako berniukus reik islart po mmm daryt blink.gif paskui galvoju gal, nes sake kai ji gimdymo namuose buvo tai visos kurios po mm buvo pasigimde berniukus, tai kur cia ta tiesa, o va yra ir priesingas metodas ovuliacijai skaiciau irgi daktaro israsta kad butent toliau nuo ovuliac berniukai, ir supaistyk kad nori tu viska, kaip ten kas jauciu taip paprasta bet kartu ir be galo sudetinga ir mes cia nepausim pies veja, bus kaip tures but, ateis kam nuspresta ateit is auksciau.
Atsakyti