Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Elenna @ 2011 11 17, 21:10)
ni vat kaip tik pas ji uzsirasiau tik nezinau, ar imt kita trecia 23 guans ar dar kita 30d. nes dabr man 14 sav, 23 bus 15 p 30 d 16 sav. kada geriau tiksliau jauciu matytu 16 sav  smile.gif bet laukt ilgiau  blush2.gif

manyciau,kad verciau pakentek ir geriau vaziuok 30d rolleyes.gif
bus daugiau vilciu,kad tiksliau yziures tavo spirgucio lyty wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 11 17, 23:06)
manyciau,kad verciau pakentek ir geriau vaziuok 30d rolleyes.gif
bus daugiau vilciu,kad tiksliau yziures tavo spirgucio lyty wub.gif

o jus matau du berniukus turit, kaip jus uzsisaket,gal zinot koki metoduka, arba tas preis ir per ovuliacija ?kazin ar pasitvirtina,? nes taip smalsu tai visu klausineju, kaip kam pavyko ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2011 11 17, 23:46)
o jus matau du berniukus turit, kaip jus uzsisaket,gal zinot koki metoduka, arba tas preis ir per ovuliacija ?kazin ar pasitvirtina,? nes taip smalsu tai visu klausineju, kaip kam pavyko ?  blush2.gif

jau ne pirma manes klausi,bet neatsakysiu zinok doh.gif blush2.gif nes nezinau kada uzkibo juodu blush2.gif su pirmu buvau jauna blush2.gif tai ne nesusigaudziau aplamai kas vyksta doh.gif o su antru istisai dirbom,kad tik pavyktu(puse metu neuzkibo,man jau stresas buvo unsure.gif )tai irgi nezinau kada ar pries O ar po ax.gif va trecia tai tikrai zinau,kad gaminsim tik pries O rolleyes.gif nes stengsimes pagaut mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 11 18, 08:15)
jau ne pirma manes klausi,bet neatsakysiu zinok doh.gif  blush2.gif nes nezinau kada uzkibo juodu blush2.gif su pirmu buvau jauna blush2.gif tai ne nesusigaudziau aplamai kas vyksta doh.gif o su antru istisai dirbom,kad tik pavyktu(puse metu neuzkibo,man jau stresas buvo unsure.gif )tai irgi nezinau kada ar pries O ar po ax.gif va trecia tai tikrai zinau,kad gaminsim tik pries O  rolleyes.gif nes stengsimes pagaut mergyte wub.gif

mano pirmoji tai iskart po mmm gavos, kaip ir pasitvirtintu ta teorija, o va si bandem kuo arciau O ir per ja, tai ir vat laukiu nekantriai ka ten sukonstravom wub.gif
Atsakyti
gal kam pagelbes sitas mirksiukas.gif
http://www.babyhopes...n-calendar.html
Atsakyti
Sveikos,pasisakysiu ir as,gal kam padesiu ax.gif
Pirma kada darem tai nei skaiciavom nei ka,opa ir gavosi is antro menesio nesisaugant berniukas,o as svaigau del mergytes,todel kai atejo laikas antram labai kruopsciai skaiciau si skyreli ir viska kas imanoma kaip gaminti mergyte,saziningai dirbom tik mergyciu dienom ir kantriai laukem,pavyko tik po 6menesiu pastoti,kada jau buv ax.gif u beprarandanti vilti,ir kada suzinojau kad nescia,net neabejojau kad turesiu dukra,ir nuojauta ta patvirtino,ir pozymiai visi,16sav dariausi privaciai skena mamos ir vaiko klinikoje mokejau apie 160lt ir pasake kad laukiuosi mergytes,ta patvirtino ir visi kiti skenai,ja ir turiu,mums jau 10menesiu wub.gif esu be galo laiminga,sis skyrelis man labai labai padejo,aciu visom merginom kas cia laikosi,ir sakiau jai tik pasiseks turet dukra butinai parasysiu ir gal but kitom padesiu,ar bent vilties suteiksiu.Tik dabar parasiau,bet kaip sakoma geriau veliau nei niekada.Dabar jau dvi drauges prasosi kad joms padeciau dukras suplanuot,bet biski ir bijau,o jai nepasiseks arba nesilaikys grieztai tu dienu,tai as busiu kalta??? blink.gif
Jai kam idomu galiu parasyt kaip skaiciavau,bet primenu kad tai dar negarantuoja 100% kad pasiseks,man pasiseke,linkiu kad visoms norincioms susilaukti tam tikros lyties vaikelio pasisektu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2011 11 26, 01:30)
Sveikos,pasisakysiu ir as,gal kam padesiu ax.gif
Pirma kada darem tai nei skaiciavom nei ka,opa ir gavosi is antro menesio nesisaugant berniukas,o as svaigau del mergytes,todel kai atejo laikas antram labai kruopsciai skaiciau si skyreli ir viska kas imanoma kaip gaminti mergyte,saziningai dirbom tik mergyciu dienom ir kantriai laukem,pavyko tik po 6menesiu pastoti,kada jau buv ax.gif u beprarandanti vilti,ir kada suzinojau kad nescia,net neabejojau kad turesiu dukra,ir nuojauta ta patvirtino,ir pozymiai visi,16sav dariausi privaciai skena mamos ir vaiko klinikoje mokejau apie 160lt ir pasake kad laukiuosi mergytes,ta patvirtino ir visi kiti skenai,ja ir turiu,mums jau 10menesiu wub.gif esu be galo laiminga,sis skyrelis man labai labai padejo,aciu visom merginom kas cia laikosi,ir sakiau jai tik pasiseks turet dukra butinai parasysiu ir gal but kitom padesiu,ar bent vilties suteiksiu.Tik dabar parasiau,bet kaip sakoma geriau veliau nei niekada.Dabar jau dvi drauges prasosi kad joms padeciau dukras suplanuot,bet biski ir bijau,o jai nepasiseks arba nesilaikys grieztai tu dienu,tai as busiu kalta??? blink.gif
Jai kam idomu galiu parasyt kaip skaiciavau,bet primenu kad tai dar negarantuoja 100% kad pasiseks,man pasiseke,linkiu kad visoms norincioms susilaukti tam tikros lyties vaikelio pasisektu 4u.gif  wub.gif

Tai aisku parasykit, manau visom cia idomu 4u.gif
Atsakyti
Pirmiausia pasiskaiciuoju kada mano O bus.Pasisziuriu kiek dienu ciklas buvo paskutini menesi,ciklas skaiciuojamas nuo pirmos mmm dienos,iki kitos pirmos mmmm dienos.Tarkim jis buvo 30 dienu,tada ji dalinu pusiau,ir suzinau kad 15diena nuo pirmos mmm dienos bus mano O,jai noriu mergytes tai ja gaminau likus 3,4 dienoms iki O,ne veliau,nes bijojau kad likus ir 2dienom gali uzkibti bernas,nes O gali ivykti siek tiek anksciau,o jai berniuka tai galima jau likus dienai,per pacia O,ar net po O jai tinkamu metu pataikai.Man tik neaiski buvo ta antra diena iki O nes tokia kaip ir pavojinga,gali uzkibti ir viena ir kita manau,nes tiksliai juk negali zinoti kada tas O ivyks.Jai jusu ciklas 28,tai O ivyks 14d.nuo pirmos mmm ir t.t. tikiuos aiskiai parasiau.
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2011 11 26, 15:19)
Pirmiausia pasiskaiciuoju kada mano O bus.Pasisziuriu kiek dienu ciklas buvo paskutini menesi,ciklas skaiciuojamas nuo pirmos mmm dienos,iki kitos pirmos mmmm dienos.Tarkim jis buvo 30 dienu,tada ji dalinu pusiau,ir suzinau kad 15diena nuo pirmos mmm dienos bus mano O,jai noriu mergytes tai ja gaminau likus 3,4 dienoms iki O,ne veliau,nes bijojau kad likus ir 2dienom gali uzkibti bernas,nes O gali ivykti siek tiek anksciau,o jai berniuka tai galima jau likus dienai,per pacia O,ar net po O jai tinkamu metu pataikai.Man tik neaiski buvo ta antra diena iki O nes tokia kaip ir pavojinga,gali uzkibti ir viena ir kita manau,nes tiksliai juk negali zinoti kada tas O ivyks.Jai jusu ciklas 28,tai O ivyks 14d.nuo pirmos mmm ir t.t. tikiuos aiskiai parasiau.

O mums ir nepasitvirtino sis budas irgi daug skaiciau, domejausi, sekiau menesius kada mergaites gamyba uzsiimti smile.gif namu darbus atlikome 5,4,3 d. iki O ir turim antra berniuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loreta311: 28 lapkričio 2011 - 11:13
QUOTE(loreta311 @ 2011 11 28, 11:12)
O mums ir nepasitvirtino sis budas irgi daug skaiciau, domejausi, sekiau menesius kada mergaites gamyba uzsiimti smile.gif  namu darbus atlikome 5,4,3 d. iki O ir turim antra berniuka smile.gif

nu jei sugalvot dar trecia galimybe yra, mes bandom ja pasinaudoti, aisku pirma reik pastot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2011 11 28, 12:41)
nu jei sugalvot dar trecia galimybe yra, mes bandom ja pasinaudoti, aisku pirma reik pastot  blush2.gif

galvojam ir apie trecia galimybe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2011 11 28, 12:12)
O mums ir nepasitvirtino sis budas irgi daug skaiciau, domejausi, sekiau menesius kada mergaites gamyba uzsiimti smile.gif  namu darbus atlikome 5,4,3 d. iki O ir turim antra berniuka smile.gif

va matai kaip buna, g.gif nors tikrai is daug ko girdejau kad sis metodas patikimiausias bet va niekur negali but 100 proc garantijos. ir dienu nemazai net 5, o kaip jus taip kelis men bandet pirma men 5 d iki o, kita 4d iki O, ar tiesiog paeiliui ta pati menesi 5,4,3 d iki o?
as ir laukiu greiciau tas treciad ateitu ir as pranesiu savo naujienas, ka mums pavyko sumeistrauti wub.gif jei pamatys, bet prasysiu kad judintu krutintu kad tik nesisleptu 4u.gif
Atsakyti