Sveikos,pasisakysiu ir as,gal kam padesiu
Pirma kada darem tai nei skaiciavom nei ka,opa ir gavosi is antro menesio nesisaugant berniukas,o as svaigau del mergytes,todel kai atejo laikas antram labai kruopsciai skaiciau si skyreli ir viska kas imanoma kaip gaminti mergyte,saziningai dirbom tik mergyciu dienom ir kantriai laukem,pavyko tik po 6menesiu pastoti,kada jau buv

u beprarandanti vilti,ir kada suzinojau kad nescia,net neabejojau kad turesiu dukra,ir nuojauta ta patvirtino,ir pozymiai visi,16sav dariausi privaciai skena mamos ir vaiko klinikoje mokejau apie 160lt ir pasake kad laukiuosi mergytes,ta patvirtino ir visi kiti skenai,ja ir turiu,mums jau 10menesiu

esu be galo laiminga,sis skyrelis man labai labai padejo,aciu visom merginom kas cia laikosi,ir sakiau jai tik pasiseks turet dukra butinai parasysiu ir gal but kitom padesiu,ar bent vilties suteiksiu.Tik dabar parasiau,bet kaip sakoma geriau veliau nei niekada.Dabar jau dvi drauges prasosi kad joms padeciau dukras suplanuot,bet biski ir bijau,o jai nepasiseks arba nesilaikys grieztai tu dienu,tai as busiu kalta???
Jai kam idomu galiu parasyt kaip skaiciavau,bet primenu kad tai dar negarantuoja 100% kad pasiseks,man pasiseke,linkiu kad visoms norincioms susilaukti tam tikros lyties vaikelio pasisektu