tesiam temute toliau
sena tema:
http://www.supermama...;#entry51134366
Papildyta:
.sniege.
nd darom savaite po mmm,sakau gal pries ov pavyks pagaut mergyte
dar bandysiu planuotis pagal sita lentele
http://ill.ru/cgi-bi...m.malefemale.pl
ziuresim kas gausis
o as kai jau zinosiu pranesiu kas ten nors ziuriu pilva forma kita nei su pirmaja dabar auksciau kazkaip ir pilvas tokiais tamsiais plaukeliais zelia ir juosta per pilva is tu plaukeliu tokia ryskeja su pirma to lyg nebuvo ar nepamenu ar neatkreipiau demesio...nzn.
QUOTE(Elenna @ 2011 11 15, 15:54)
o as kai jau zinosiu pranesiu kas ten nors ziuriu pilva forma kita nei su pirmaja dabar auksciau kazkaip ir pilvas tokiais tamsiais plaukeliais zelia ir juosta per pilva is tu plaukeliu tokia ryskeja su pirma to lyg nebuvo ar nepamenu ar neatkreipiau demesio...nzn.
butinai pranesk!
lauksim geru ziniu
gal yziebsiu daugiau vilties mano pilvassu abiem vaikinais buvo pilvas aukstai ir juosta buvo laaabai ryski
pas mane juosta ir ryski, ir du berniukai
QUOTE(gwidita @ 2011 11 15, 16:38)
butinai pranesk!
lauksim geru ziniu
gal yziebsiu daugiau vilties mano pilvassu abiem vaikinais buvo pilvas aukstai ir juosta buvo laaabai ryski
lauksim geru ziniu
kaip as cia parasiau pilvas pilvas
QUOTE(gwidita @ 2011 11 15, 16:38)
butinai pranesk!
lauksim geru ziniu
lauksim geru ziniu
noreciau kuo daugiau tos vilties na pries kaledas jau tureciau tikrai zinot, bus kaledine ZINIA- DOVANA echo pas daktere gruodzio vidury, bet jei is nekantrumo kur privaciai nenuleksiu anksciau. tik nz kur kaune gerai kas nusimano ir echo naujas, kad ne be reikalo tas lekimas butu...
mes irgi antro gamyba uzsiimam. turim suneli, kaip ir noretume mergytes, bet man sirdis sako, kad antras kai bus, tai irgi berniukas bus pas vyra giminej kazkaip vyriskiai dominuoja
QUOTE(Juditab @ 2011 11 15, 22:16)
mes irgi antro gamyba uzsiimam. turim suneli, kaip ir noretume mergytes, bet man sirdis sako, kad antras kai bus, tai irgi berniukas bus pas vyra giminej kazkaip vyriskiai dominuoja
pas mano vyra taip pat vyriskiai giminej tik , o va mes turime nuostabia dukryte
QUOTE(Elenna @ 2011 11 15, 22:41)
pas mano vyra taip pat vyriskiai giminej tik , o va mes turime nuostabia dukryte
tai jums pasiseke vyro brolis sunu turi, mes irgi ir isvis pas vyro seneli du sunai ir dukra, pas jo teva trys sunai ir dukra, tai juokaujam kad pas mus keturi sunus ir tada tik dukra
QUOTE(Elenna @ 2011 11 15, 21:43)
noreciau kuo daugiau tos vilties na pries kaledas jau tureciau tikrai zinot, bus kaledine ZINIA- DOVANA echo pas daktere gruodzio vidury, bet jei is nekantrumo kur privaciai nenuleksiu anksciau. tik nz kur kaune gerai kas nusimano ir echo naujas, kad ne be reikalo tas lekimas butu...
Elenna siulau echo pasidaryti Mazylyje pas gydytoja Sutku, 100% niekada nesuklysta pasako ko laukiesi. 19 sav man pasake, kad bus mergyte, ja ir turiu. Kiek zinau pazystamu, niekam nesuklydes.
QUOTE(vilmax @ 2011 11 16, 20:26)
Elenna siulau echo pasidaryti Mazylyje pas gydytoja Sutku, 100% niekada nesuklysta pasako ko laukiesi. 19 sav man pasake, kad bus mergyte, ja ir turiu. Kiek zinau pazystamu, niekam nesuklydes.
kaip tik galvojau apie mazyli bet kaip pas ji butent papulti, jei eisiu be siuntimo, ir ten neprisirasius as, tai mane gali bet kas ziuret girdejus apie ji geru kalbu , but gerai pakliust pas ji, bet man dar 14 sav, galvoju gal kokia 15 sav jau iziuretu
o gal zinot kainas echo apziuros mazylyje ?
ni vat kaip tik pas ji uzsirasiau tik nezinau, ar imt kita trecia 23 guans ar dar kita 30d. nes dabr man 14 sav, 23 bus 15 p 30 d 16 sav. kada geriau tiksliau jauciu matytu 16 sav bet laukt ilgiau