Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 23, 22:43)

biggrin.gif ką padarysi

O jūs atsiliepimus savo aprašykit - patiko/nepatiko naujieji "namų tvarkytojai/darkytojai" ax.gif
Atsakyti
Sakykit,o kuri is roomba modeliuku rekomenduotumete ir kuo jie skiriasi g.gif
Noretusi kad butu geras kainos ir kokybes santykis biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Tai kad specifikacijose aiškiai surašyti tie skirtumai...Be to http://www.irobot.lt/ yra visų modelių palyginimas.
Tarkim jei turit gyvūnus, teks pirkti Roomba 564 Pet modeliuką, kuris surenka gyvūnų plaukus.
Paskui skiriasi kiekvieno robotuko valymo plotas vienu pakrovimu, šiukšlių talpa, ir t.t.
Naujieji modeliukai turi naujovišką šiukšlių konteineriuką, kažkuris turi sensorinį valdymą...
581 turi 3 virtualias sieneles, o 555 - vieną ax.gif ...ir t.t ir t.t.
Atsakyti
Aciu,dabar aisku,turime suni,tai kaip ir pasirinkimas aiskus,nors tas musu suniukas ir nedaug seriasi,bet tikriausiai plaukai yra plaukai g.gif
Paskaiciau lenkiskame irobot puslapyje,tai ten zymiai pigiau gaunasi,gal dar pries kaledas kokia akcija pametes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 27 lapkričio 2011 - 13:28
Na, merginos, nedinkit is eterio mirksiukas.gif RRR-Miau, Atremide, kaip sekasi su naujaisiais robotukais? Papasakokit ispudzius- ar patenkintos, ar nenuvyle? Suprantu, kad daugiausia klausimu ir diskusiju kyla renkantis, bet dar liko neapsisprendusiu, tai jusu ispudziai labai praverstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugne @ 2011 12 01, 09:46)
Na, merginos, nedinkit is eterio  mirksiukas.gif RRR-Miau, Atremide, kaip sekasi su naujaisiais robotukais? Papasakokit ispudzius- ar patenkintos, ar nenuvyle? Suprantu, kad daugiausia klausimu ir diskusiju kyla renkantis, bet dar liko neapsisprendusiu, tai jusu ispudziai labai praverstu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
aš ir dar vis giliuose apmąstymuose
samsungas ar irobot
Lenkija ar LT
kažkokiam reklaminiam leidinuke mačiau, kad samsungas 999 Lt kainuoja
Atsakyti
biggrin.gif aš gi pasidalinau pirmais įspūdžiais, kol kas nieko naujo nenutiko - robotukas atidirba kasdien savo darbą, esu 100% patenkinta pasirinkimu. O ir kaip būti nepatenkintai, kai tiek namų ruošos atkrenta ax.gif ... laikas sau thumbup.gif ...ir plovimo dabar žymiai mažiau norisi - anksčiau kas antrą dieną tekdavo, dabar kartą savaitėje užtenka (jei neišpuola baliai į tarpą smile.gif )
Vis dar abejoju dėl scoobos, kaip rusai sako "y xočetsa, y koletca" lotuliukas.gif - bet manau anksčiau ar vėliau jis atsiras pas mus namie, tik dar neapsisprendžiau iš Pl ar LT pirksim...nors greičiausiai iš PL ax.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2011 12 01, 11:23)

aš ir dar vis giliuose apmąstymuose
samsungas ar irobot

kažkokiam reklaminiam leidinuke mačiau, kad samsungas 999 Lt kainuoja

rolleyes.gif tokia kaina radus, man nebūtų net kilę klausimų kurį imti ax.gif
Atsakyti
Laba,

as vis laukiu laukiu dar su tais savo ispudziais, savaitele dar tik turiu, tai vis bijau dar su tais ispudziais biggrin.gif bet kad jau uzkibinot, tai pasidalinsiu - tai va, ispudziai wub.gif na nemeluojant, stebuklu dideliu nera, bet antra karta tikrai pirkciau tiek Roomba, tiek Scooba. Roomba gal Nr.1 pavadinciau, bet apie ja nekalbesiu, manau ir taip zinot biggrin.gif va Scooba Nr.2, tikrai patenkinta. plauna ji tikrai neblogai - namas pas mane dvieju aukstu, tai antras aukstas atiduotas visas robotukams, pati tik dulkes nusivalau (uztrunku 10 min.), ir vonioj WC ir kt., ka reikia sveist issivalau (uztrunku apie 1 val.) - ir viskas, antras aukstas blizga rolleyes.gif pirmas aukstas vien erdve, paskaiciavau pries pirkdama robotukus, tai grindu apie 80 kv., Roomba paleidziu kasdien, nes kitaip neimanoma, bet prisipazinsiu, Scooba tik kai vaiku nera, arba savaitgali, nes visgi ikyrus tas Scooba garsas, bent jau man, ir kol isplauna uztrunka, be to kai pas mane du mazi vaikai, vienas ropineja su kokia apseiliota baranka ar sausainiu, vafliu (jie isvis bjaurus reikalas kai prilimpa prie grindu ir sudziuva doh.gif ), tai ir gero isplovimo is Scoobos nesitikejau, nes ir su stebuklinga sluota plaunant reikia gerai patrint, ir net sudrekinta klecka su nagu pagrandyt. todel as jau kelis kartus del greitumo po Roombos su stebuklinga sluota praeidavau blush2.gif bet cia tik del greitumo ax.gif bet uztat kasdien turiu laiko, kai Rommba dirba su vaikais ir pazaist thumbup.gif tikrai, va cia dziaugiuosi - ir piesiam ir Lego statom, o ir paciai geriau, kai matau svarias grindis smile.gif tikrai, rekomenduoju tiek Roomba tiek Scooba (ji manau isvis stebuklas, kai vaikai didesni, nes tiek neprisikleckioja, tai isplautu tikrai gerai. Ai, dar nepaminejau, kad baisiai dziaugiuosi vonios grindimis - pati ilgaplauke esu, plius jau trecdalis plauku issmuke po nestuke.gif tai vien po galvos plovimo ir sukavimo neimanoma su kojinem pereit per vonia doh.gif dabar kasdien paleidziu Roomba, po to Scooba ir dziaugiuos svariomis grindimis. taip pat ir vaiku dukimas vonioj nebebaisus biggrin.gif
Del valymo siu robotuku - na isvalyt reikia, bet tikrai nera sunku, Roomba daugiau reikia valyt, Scooba is vis juokas. tikrai nera sunku, labai lengvai valosi, plaunasi, issiima visi sepetukai, filtriukai. Vandens pylimas ir juokas, tikrai nera sunku nei ispilt nei ipilt. Del plovimo per slapiai, tai tikrai ne schmoll.gif kai nueinu virsuj perkelt Scoobos, tai jau grindys buna visiskai sausos, na gal pavieniui kazkur dregnesnes, bet ir su sluota taip pat. Apacioj is vis net nepamatau kur pravaziuota, kur ne, jei nestoviu ir neziuriu, nes grindys sildomos, tai labai greit isdziuva, kartais noretusi, kad ir slapiau isplautu. Pradzioj ploviau su pridetu plovikliu Scoobai, bet ten tas kiekis nedidelis, galvojau, jog daugiau bus prideta, tai dabar vis neprisiruosiu uzsisakyt, plaunu su vandeniu ir gerai isplauna.
Tai tiek, tikrai rekomenduociau ir pati jau galvoju baterija antra Scoobai isigyt, kaip Taure rekomendavo, nes tikrai nepakanka man apacios issiplaut, issikrauna, arba dar nemoku vandens kiekio nureguliuot g.gif Roomba issiurbia pilnai visa apacia ir dar buna neissikrovusi, virsu apie 100 kv. tai ir pilnai uztenka per karta issisiurbt .
Tik va, vienas blogis juos isigijus - jau nebepakenciu nei vieno trupinio ant zemes biggrin.gif tad jei diena nepaleidziu nei vieno roboto, pyktis ima doh.gif biggrin.gif siandien nebuvo kaip, mama sveciavosi, cepelinu baliu dare, pati ir turejau reikalu isbegt, tai i kambarius negaliu ziuret . ryt darbinga diena nusimato visiems namiskiams biggrin.gif dar vienas pliusas tas, jog vaikai prilaiko tvarkingus kambarius, susirenka zaislus iki smulkmenu, nes pasakyta, jog tuoj robotukai kibs i darba ir reikia susitvarkyt nori to ar nenori
Atsakyti
Liuks aprsasei thumbup.gif kuris tavo roomba modeliukas g.gif
Atsakyti
Aciu uz ispudzius 4u.gif
Na ka, mano planas-chuliganas - siemet Kaledoms Roomba, kitiems metams Scooba. Tik pati nuosirdziai abejoju, kad tiek islauksiu lotuliukas.gif O jei dar ir vyrui Roomba ispudi padarys...
O dabar klausimelis apie sieneles- svyturelius. Ar naudojate juos? Ar tiesiog uzdarote siurbliuka viename kambaryje ir paskui pernesat i kita? Cia zinoma jei esi namuose.
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2011 12 02, 08:44)
Liuks aprsasei  thumbup.gif kuris tavo roomba modeliukas  g.gif

Roomba 780 4u.gif

QUOTE(Jugne @ 2011 12 02, 10:11)
Aciu uz ispudzius  4u.gif
Na ka, mano planas-chuliganas - siemet Kaledoms Roomba, kitiems metams Scooba. Tik pati nuosirdziai abejoju, kad tiek islauksiu  lotuliukas.gif O jei dar ir vyrui Roomba ispudi padarys...
O dabar klausimelis apie sieneles- svyturelius. Ar naudojate juos? Ar tiesiog uzdarote siurbliuka viename kambaryje ir paskui pernesat i kita? Cia zinoma jei esi namuose.

thumbup.gif
taip, naudoju smile.gif didele erdve apacioje, tai man butinai reikia. pas mano Roomba tik dvi jos, truksta vienos, reiks kada nusipirkt, nes dabar turiu viena pernesinet. Scooboj viena, tai ir trukumas, bet nedidelis, nes ten virtuali siena, lighthouse negalima padaryt, bet kokiu atveju vienos nepaliksi, nes ir vandens pritruksta ir issikrauna, kai daug reikia valyt. o antram aukste svyturiuku pas mane tikrai nereikia, nes visi kambariai su slenksciais, tai uzdarau ir valo. turiu racija vaiku, tai ir si pasitarnauja, girdziu visad kaip dirba, ar neuzkliuna ir kada baigia siurbt ar valyt, ar dar koks biesas joms atsitinka biggrin.gif
viskas, einu "darbuotis" ko mazasis miega biggrin.gif reik kedes sukelt lotuliukas.gif
Atsakyti
Va va, kaip tik norejau klausti ar galima tu svytureliu "dasipirkti", nes prie papildomu priedu nematau, kad ju butu. O gal pats robotas uzprogramuotas "klausyti" tik dvieju svytureliu g.gif
Dar klausimas toms, kurios turi 564 Pet. Ar tikrai reikalingas tas didesnis konteineris? Pas mane suo trumpaplaukis, tai as isivaizduoju, kad vis tiek tu plauku buna maziau, nei tarkim nuo kokio retriverio. I si modeli ziuriu vien del to didesnio konteinerio, bet man neuztenka valomo ploto- tik 60 kv.m., o ir sienos cia- ne svyturiai unsure.gif
Dar ziurineju 581 (del to, kad turi net 3 svyturelius) ir 780 ( del to, kad valo net 120 kv.m). Jetau jetau, kaip issirinkti wacko.gif Su Scooba paprasciau- arba perki, arba ne lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugne: 02 gruodžio 2011 - 12:03