Laba,
as vis laukiu laukiu dar su tais savo ispudziais, savaitele dar tik turiu, tai vis bijau dar su tais ispudziais
bet kad jau uzkibinot, tai pasidalinsiu - tai va, ispudziai
na nemeluojant, stebuklu dideliu nera, bet antra karta tikrai pirkciau tiek Roomba, tiek Scooba. Roomba gal Nr.1 pavadinciau, bet apie ja nekalbesiu, manau ir taip zinot
va Scooba Nr.2, tikrai patenkinta. plauna ji tikrai neblogai - namas pas mane dvieju aukstu, tai antras aukstas atiduotas visas robotukams, pati tik dulkes nusivalau (uztrunku 10 min.), ir vonioj WC ir kt., ka reikia sveist issivalau (uztrunku apie 1 val.) - ir viskas, antras aukstas blizga
pirmas aukstas vien erdve, paskaiciavau pries pirkdama robotukus, tai grindu apie 80 kv., Roomba paleidziu kasdien, nes kitaip neimanoma, bet prisipazinsiu, Scooba tik kai vaiku nera, arba savaitgali, nes visgi ikyrus tas Scooba garsas, bent jau man, ir kol isplauna uztrunka, be to kai pas mane du mazi vaikai, vienas ropineja su kokia apseiliota baranka ar sausainiu, vafliu (jie isvis bjaurus reikalas kai prilimpa prie grindu ir sudziuva
), tai ir gero isplovimo is Scoobos nesitikejau, nes ir su stebuklinga sluota plaunant reikia gerai patrint, ir net sudrekinta klecka su nagu pagrandyt. todel as jau kelis kartus del greitumo po Roombos su stebuklinga sluota praeidavau
bet cia tik del greitumo
bet uztat kasdien turiu laiko, kai Rommba dirba su vaikais ir pazaist
tikrai, va cia dziaugiuosi - ir piesiam ir Lego statom, o ir paciai geriau, kai matau svarias grindis
tikrai, rekomenduoju tiek Roomba tiek Scooba (ji manau isvis stebuklas, kai vaikai didesni, nes tiek neprisikleckioja, tai isplautu tikrai gerai. Ai, dar nepaminejau, kad baisiai dziaugiuosi vonios grindimis - pati ilgaplauke esu, plius jau trecdalis plauku issmuke po
tai vien po galvos plovimo ir sukavimo neimanoma su kojinem pereit per vonia
dabar kasdien paleidziu Roomba, po to Scooba ir dziaugiuos svariomis grindimis. taip pat ir vaiku dukimas vonioj nebebaisus
Del valymo siu robotuku - na isvalyt reikia, bet tikrai nera sunku, Roomba daugiau reikia valyt, Scooba is vis juokas. tikrai nera sunku, labai lengvai valosi, plaunasi, issiima visi sepetukai, filtriukai. Vandens pylimas ir juokas, tikrai nera sunku nei ispilt nei ipilt. Del plovimo per slapiai, tai tikrai ne
kai nueinu virsuj perkelt Scoobos, tai jau grindys buna visiskai sausos, na gal pavieniui kazkur dregnesnes, bet ir su sluota taip pat. Apacioj is vis net nepamatau kur pravaziuota, kur ne, jei nestoviu ir neziuriu, nes grindys sildomos, tai labai greit isdziuva, kartais noretusi, kad ir slapiau isplautu. Pradzioj ploviau su pridetu plovikliu Scoobai, bet ten tas kiekis nedidelis, galvojau, jog daugiau bus prideta, tai dabar vis neprisiruosiu uzsisakyt, plaunu su vandeniu ir gerai isplauna.
Tai tiek, tikrai rekomenduociau ir pati jau galvoju baterija antra Scoobai isigyt, kaip Taure rekomendavo, nes tikrai nepakanka man apacios issiplaut, issikrauna, arba dar nemoku vandens kiekio nureguliuot
Roomba issiurbia pilnai visa apacia ir dar buna neissikrovusi, virsu apie 100 kv. tai ir pilnai uztenka per karta issisiurbt .
Tik va, vienas blogis juos isigijus - jau nebepakenciu nei vieno trupinio ant zemes
tad jei diena nepaleidziu nei vieno roboto, pyktis ima
siandien nebuvo kaip, mama sveciavosi, cepelinu baliu dare, pati ir turejau reikalu isbegt, tai i kambarius negaliu ziuret . ryt darbinga diena nusimato visiems namiskiams
dar vienas pliusas tas, jog vaikai prilaiko tvarkingus kambarius, susirenka zaislus iki smulkmenu, nes pasakyta, jog tuoj robotukai kibs i darba ir reikia susitvarkyt nori to ar nenori