Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(Užmirstuole @ 2011 11 20, 18:46)
as ir be garantijos nenoriu, o lenkai tai cia vietoj  biggrin.gif
robotukas smile.gif
mes va lenkuose buvom praeita savaite tai zlota po 0,75 pirkom tai ten 780 kainuoja 2399zl. tai pavertus 1799 tai 500 nuolaida  bigsmile.gif

aha, daug pigiau, bet vat del garantijos tai tikrai nepatogu, dar i uk ar usa ir per draugus galima nusiust, o i lenkus kaip, vezt ir kiek kainuoja nemazai g.gif dar reik ziuret ir kur gyveni, va man visai neapsimoketu, nes iki lenku gana tolokai, tai vien uz kelione pirmyn atgal beveik tiek iseitu smile.gif jei ir susitaupytu koks 100 lt kas arciau gyvena, Vilniuj pvz, tai taip - gera nuolaidele gaunasi, tik va ta garantija vel sujaukia viska g.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 20, 21:55)
aha, daug pigiau, bet vat del garantijos tai tikrai nepatogu, dar i uk ar usa ir per draugus galima nusiust, o i lenkus , vezt ir kiek kainuoja nemazai  g.gif dar reik ziuret ir kur gyveni, va man visai neapsimoketu, nes iki lenku gana tolokai, tai vien uz kelione pirmyn atgal beveik tiek iseitu  smile.gif jei ir susitaupytu koks 100 lt kas arciau gyvena, Vilniuj pvz, tai taip - gera nuolaidele gaunasi, tik va ta garantija vel sujaukia viska  g.gif

as alytuj smile.gif yra pazystamu kas vazineja cool.gif
Klausimas apie robotuka, ar jis man isvalys po miegamo lova ten toks mazas tarpelis, tilpt tai lyg ir tilptu jis g.gif
Atsakyti
O jei as uzsisakyciau pristatyma savo namuose, ar butina man pas juos oirkt, ar galesiu as tipo pagalvoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2011 11 21, 10:45)
O jei as uzsisakyciau pristatyma savo namuose, ar butina man pas juos oirkt, ar galesiu as tipo pagalvoti? biggrin.gif

O kas daro prezentacijas?
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2011 11 21, 10:45)

biggrin.gif kiek kitų firmų prezentacijų pas save turėjau, dar nė karto niekas nedrįso teigti jog PRIVALAU pirkti. Tai tik demonstravimas produkto, o pirkėjas turi teisč pirkti, nepirkti, galvoti. Aišku prezentacijos metu vadybininkas greičiausiai panaudos spaudimą, kad produktą įsigytumėt - toks jo darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugne @ 2011 11 21, 10:54)
O kas daro prezentacijas?

tai gal irobot.lt g.gif kazkur skaiciau kad galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2011 11 21, 12:06)
tai gal irobot.lt  g.gif kazkur skaiciau kad galima  g.gif

roboshop.lt irgi daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 21, 12:13)
roboshop.lt irgi daro  smile.gif

liukss thumbup.gif
Papildyta:
Raso, kad tik VLN galimas pristatymas sad.gif
Papildyta:
O gal kas issimoketinai eme? kazi kokios salygos?
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2011 11 21, 13:35)
liukss  thumbup.gif
Papildyta:
Raso, kad tik VLN galimas pristatymas sad.gif
Papildyta:
O gal kas issimoketinai eme? kazi kokios salygos?

aha, tik vilniuj verysad.gif bet jus pazirekit irobot puslapyje kur partneriai ju, tai gal is jusu miesto kas bus, arba salia. va as is pajurio, tai skambinausi i klaipeda, tai turejo, taip pat demonstruoja ir lyg i namus vaziuoja, nebezinau, bet tuo metu scooba sugedus buvo, tai ir nebevaziavau roombos ziuret, nes ir taip esu maciusi kaip siurbia pas draugu.
del issimokejimo klausiau ir as, nes lyg is pradziu galvojom su vyru imt, didesne dali isinest, o kita issimoketinai per kokius 6 menesius. bet pagalvojom ir emem be lizingu. lizingu daro irobot.lt per siauliu banka, salygos kaip ir visiems imantiems lizingu, mums butu pabrange tik 180 lt. emem du - roomba ir scooba, butumem 1500 imokeje, o likusia lizingu per 6 men. siaip kai imoki didesne imoka ir imi nedideliam laikui, tai ir permokejimas nedidelis gaunasi. kazkada dziovykle emem linigu, tai ir 6 men., kazkiek imokejom, neprisimenu kiek, tai mums pabrango apie 100 Lt tik.
Atsakyti
nu va, turim jau du darbinykus namuose wub.gif belieka pakraut darbui ir su kavos puodeliu stebet kaip kambariai svareja biggrin.gif
tik va, nuliudino, kad prie scoobos ner lietuviu kalba instrukcijos g.gif anglu suprantu, bet ne taip, gerai, kaip noreciau, rusu ir, bet lietuviu daug geriau butu rolleyes.gif va roomba tai turi - viskas graziai ir aiskiai parasyta smile.gif
gal kas turit ir lietuviu kalba Scoobos naudojimo instrukcija ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 23, 13:21)
gal kas turit ir lietuviu kalba Scoobos naudojimo instrukcija  ax.gif buciau labai dekinga  4u.gif

biggrin.gif prancūzišką turiu - bet turbūt netiks ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 23, 20:10)
biggrin.gif prancūzišką turiu - bet turbūt netiks ar ne  ax.gif

nelabai biggrin.gif
Atsakyti