nu va, norejau pigesnio bet isejo kaip visada kitoj savaitej ir as soksiu Roomba 780 ir Scooba 385 tikiuos nenuvils manes
toks netiketas pirkinys, tik pamaciau laikrastuke nauja siurbli, kuris plauna ir siurbliuoja kartu, bet dirbt tenka rankomis ir kunu Philips aquatrio, uzsukau pasidomet apie ji, o isigijau dar geriau kasd robotukas siurblys yra zinojau, bet kad apie toki, kur grindis plauna nebuvau girdejusi. na laukiu nesulaukiu, jau ir kambariu nebenoriu siurbt rankomis
Plaunu šiandien grindis, plaunu - MB žiūri ir sako: "gal užsisakyk ir Scoobą" sakau "gal nereikia dar, gal pagalvojam?" O jis man: "negalvok, imk ir užsisakyk - pagalvosim abu ant sofutės pakritę, kol Scooba grindis plaus "
Nustebino žiauriai, sakau "ko prisidirbai???" nes iki šiol pats sakei gal dar palaukiam, gal pagalvojam"
tai kitą savaitę turbūt ir aš galėsiu išbandyti Scoobą realiai
Nustebino žiauriai, sakau "ko prisidirbai???" nes iki šiol pats sakei gal dar palaukiam, gal pagalvojam"
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 18, 10:10)
nu va, norejau pigesnio bet isejo kaip visada kitoj savaitej ir as soksiu Roomba 780 ir Scooba 385 tikiuos nenuvils manes
toks netiketas pirkinys, tik pamaciau laikrastuke nauja siurbli, kuris plauna ir siurbliuoja kartu, bet dirbt tenka rankomis ir kunu Philips aquatrio, uzsukau pasidomet apie ji, o isigijau dar geriau kasd robotukas siurblys yra zinojau, bet kad apie toki, kur grindis plauna nebuvau girdejusi. na laukiu nesulaukiu, jau ir kambariu nebenoriu siurbt rankomis
sveikinimai
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 18, 13:00)
Plaunu šiandien grindis, plaunu - MB žiūri ir sako: "gal užsisakyk ir Scoobą" sakau "gal nereikia dar, gal pagalvojam?" O jis man: "negalvok, imk ir užsisakyk - pagalvosim abu ant sofutės pakritę, kol Scooba grindis plaus "
Nu va kaip faina. Tai pirk ir negalvok, ypač kai vyras ragina net Scooba išlandžioja po baldais, kur aš pvz tingėdavau O dar geriau tai, kad ir mb mėgsta tuos robotus paleisti, kai pačiam nereikia su švabrom mosikuotis.
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 18, 21:00)
va ir koks puikus vyras
QUOTE(Taurė @ 2011 11 18, 21:29)
sveikinimai
Nu va kaip faina. Tai pirk ir negalvok, ypač kai vyras ragina net Scooba išlandžioja po baldais, kur aš pvz tingėdavau O dar geriau tai, kad ir mb mėgsta tuos robotus paleisti, kai pačiam nereikia su švabrom mosikuotis.
Aciu
manau tie vyrai, kurie ima siurblius ir sluotas i rankas ir supranta ka reiskia plauti, siurbti dar tas tai nieko, susitvarkei ir ramu, bet kai po 5 minuciu koks kukuruzu pakis ispiltas ant zemes, tai jau ir nervai nebelaiko vakar manau mano brangiausiaji ir paskatino imt abu be dvejoniu, nes vis dar dvejojo - kaip visada namie vakarais baisu kas darosi, kai trys vaikinukai auga. mazis dar mazis, ropineja, sausainina ir tiek, bet bent jau apei savo asi o vat didesnieji, tai vaje vaje, eme ir koridoriuj prie tualeto duru ispyle bezaizdami didyji skalbimo milteliu paki, vat tada MB ir nebeatlaike nes nesenai buvo issiploves siurblio kibira po vakarykscio siurbimo
o kur perkat roombas ir scoobius?
QUOTE(keistuole @ 2011 11 18, 23:59)
o kur perkat roombas ir scoobius?
as pirkau is irobot.lt
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 18, 16:10)
as pirkau is irobot.lt
Kokius skyscius rekomenduoja pilto i Scooba Europoje ? Pas mus tik 1 tera skirtas scoobai paties irobot. Tiek man, tiek daugeliui kitu naudotoju nepatinka kvapas to skyscio. Kiek skaiciau zmoniu patirti, netgi tyrimus kaikurie dare, tai galima naudoti ne vien iroboto skysti, bet ir tuos, kurie neturi sudetyje chlorino, citruso. Kurie negausiai putoja ir nera slidus. Radau kelis skyscius, juos ir naudoju. Geriausiai tinka vadinami "naturalus" skysciai.
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 18, 23:10)
as pirkau is irobot.lt
o kokią maximalią nuolaidą galima pas juos "išsimušti"?
QUOTE(Taurė @ 2011 11 19, 08:28)
Kokius skyscius rekomenduoja pilto i Scooba Europoje ? Pas mus tik 1 tera skirtas scoobai paties irobot. Tiek man, tiek daugeliui kitu naudotoju nepatinka kvapas to skyscio. Kiek skaiciau zmoniu patirti, netgi tyrimus kaikurie dare, tai galima naudoti ne vien iroboto skysti, bet ir tuos, kurie neturi sudetyje chlorino, citruso. Kurie negausiai putoja ir nera slidus. Radau kelis skyscius, juos ir naudoju. Geriausiai tinka vadinami "naturalus" skysciai.
na nezinau kokius, bet prie Scoobos prideda ta spec.koncentrata jei nepatiks, reiks ieskot kokio tai. o kokius butent naudojat
QUOTE(keistuole @ 2011 11 19, 12:37)
o kokią maximalią nuolaidą galima pas juos "išsimušti"?
hm, maximalia ismusem 10 procentuku tik na bet vis sis tas - is irobot partneriu Vilniuje abu atidave uz 3550, o is pacio irobot nupirkom uz 3600 na gal ir nemazai - 450 lt nuolaidele gavosi. dabar klauskit, kodel nepirkom kur 50 litu dar pigiau isejo buvo taip, kad skambinom is vyro telefono irobot.lt puslapyje nurodytu telefonu, tik as vienokiu, vyras kitokiu numeriu, skambinom tikrai daug kartu, kalbejom, klausem, bet abu galvojom, jog skambinam vienam ir tam paciam pardavejui tai vyras su vienu sutare viena, as su kitu kita, bet uzsakyma uztvirtinau as paskui tik vyras paklause kodel uz tokia kaina, nes jis mazesne siek tiek isprase, tai paklausus pardavejo ir pasakius jog kalbejo su kolega, pardavejas sako, jog jo kolega tikrai nekalbejo apie jokias didesnes nuolaidas. tik paskui man iejo i galva, jog numerius sutikrint reik, ir taip, skambinta pasirodo skirtingiem pardavejam na tiksliau viena firma ima is irobot.lt siurblius ir parduoda. tai kai jau buvo sutarta, ir nebekeitem del 50 litu
Sveikos, pradejau ir as dometis robotukais dar tik sita tema paskaiciau, bet jau net spirgu kaip man jo reikia Namas nemazas, kasdien turiu siurbt jei noriu kad butu nors siokia tokia tvarka nesuprantu is kur tos dulkes Man kaip su trim vaikais tai kiek darbelio nukristu
Ziurejau lenkuose jie pigiau gautusi nusipirkt
QUOTE(Užmirstuole @ 2011 11 20, 16:30)
Sveikos, pradejau ir as dometis robotukais dar tik sita tema paskaiciau, bet jau net spirgu kaip man jo reikia Namas nemazas, kasdien turiu siurbt jei noriu kad butu nors siokia tokia tvarka nesuprantu is kur tos dulkes Man kaip su trim vaikais tai kiek darbelio nukristu
įmeskit nuorodą
aš irgi noriu, bet paskaičiavau, kad iš JAV siųstis gerokai pigiau, tik nelabai noriu dėl garantijos ir įtampos.
Bet labai nekyla ranka tiek permokėt
QUOTE(keistuole @ 2011 11 20, 16:39)
įmeskit nuorodą
aš irgi noriu, bet paskaičiavau, kad iš JAV siųstis gerokai pigiau, tik nelabai noriu dėl garantijos ir įtampos.
as ir be garantijos nenoriu, o lenkai tai cia vietoj
robotukas
mes va lenkuose buvom praeita savaite tai zlota po 0,75 pirkom tai ten 780 kainuoja 2399zl. tai pavertus 1799 tai 500 nuolaida