Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

nu va, norejau pigesnio bet isejo kaip visada biggrin.gif kitoj savaitej ir as soksiu Roomba 780 ir Scooba 385 wub.gif tikiuos nenuvils manes rolleyes.gif
toks netiketas pirkinys, tik pamaciau laikrastuke nauja siurbli, kuris plauna ir siurbliuoja kartu, bet dirbt tenka rankomis ir kunu biggrin.gif Philips aquatrio, uzsukau pasidomet apie ji, o isigijau dar geriau biggrin.gif kasd robotukas siurblys yra zinojau, bet kad apie toki, kur grindis plauna nebuvau girdejusi. na laukiu nesulaukiu, jau ir kambariu nebenoriu siurbt rankomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Plaunu šiandien grindis, plaunu - MB žiūri ir sako: "gal užsisakyk ir Scoobą" blink.gif doh.gif lotuliukas.gif sakau "gal nereikia dar, gal pagalvojam?" O jis man: "negalvok, imk ir užsisakyk - pagalvosim abu ant sofutės pakritę, kol Scooba grindis plaus " laugh.gif
Nustebino žiauriai, sakau "ko prisidirbai???" nes iki šiol pats sakei gal dar palaukiam, gal pagalvojam"
tai kitą savaitę turbūt ir aš galėsiu išbandyti Scoobą realiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 18, 10:10)
nu va, norejau pigesnio bet isejo kaip visada  biggrin.gif kitoj savaitej ir as soksiu Roomba 780 ir Scooba 385  wub.gif tikiuos nenuvils manes  rolleyes.gif
toks netiketas pirkinys, tik pamaciau laikrastuke nauja siurbli, kuris plauna ir siurbliuoja kartu, bet dirbt tenka rankomis ir kunu  biggrin.gif  Philips aquatrio, uzsukau pasidomet apie ji, o isigijau dar geriau  biggrin.gif kasd robotukas siurblys yra zinojau, bet kad apie toki, kur grindis plauna nebuvau girdejusi. na laukiu nesulaukiu, jau ir kambariu nebenoriu siurbt rankomis  lotuliukas.gif

sveikinimai 4u.gif
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 18, 13:00)
Plaunu šiandien grindis, plaunu - MB žiūri ir sako: "gal užsisakyk ir Scoobą" blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif sakau "gal nereikia dar, gal pagalvojam?" O jis man: "negalvok, imk ir užsisakyk - pagalvosim abu ant sofutės pakritę, kol Scooba grindis plaus " laugh.gif
Nustebino žiauriai, sakau "ko prisidirbai???" nes iki šiol pats sakei gal dar palaukiam, gal pagalvojam"
tai kitą savaitę turbūt ir aš galėsiu išbandyti Scoobą realiai  biggrin.gif

Nu va kaip faina. Tai pirk ir negalvok, ypač kai vyras ragina net lotuliukas.gif Scooba išlandžioja po baldais, kur aš pvz tingėdavau wub.gif O dar geriau tai, kad ir mb mėgsta tuos robotus paleisti, kai pačiam nereikia su švabrom mosikuotis.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 18, 21:00)
Plaunu šiandien grindis, plaunu - MB žiūri ir sako: "gal užsisakyk ir Scoobą" blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif sakau "gal nereikia dar, gal pagalvojam?" O jis man: "negalvok, imk ir užsisakyk - pagalvosim abu ant sofutės pakritę, kol Scooba grindis plaus " laugh.gif
tai kitą savaitę turbūt ir aš galėsiu išbandyti Scoobą realiai  biggrin.gif

va ir koks puikus vyras thumbup.gif

QUOTE(Taurė @ 2011 11 18, 21:29)
sveikinimai  4u.gif

Nu va kaip faina. Tai pirk ir negalvok, ypač kai vyras ragina net  lotuliukas.gif Scooba išlandžioja po baldais, kur aš pvz tingėdavau wub.gif O dar geriau tai, kad ir mb mėgsta tuos robotus paleisti, kai pačiam nereikia su švabrom mosikuotis.

Aciu 4u.gif

manau tie vyrai, kurie ima siurblius ir sluotas i rankas ir supranta ka reiskia plauti, siurbti doh.gif dar tas tai nieko, susitvarkei ir ramu, bet kai po 5 minuciu koks kukuruzu pakis ispiltas ant zemes, tai jau ir nervai nebelaiko biggrin.gif vakar manau mano brangiausiaji ir paskatino imt abu be dvejoniu, nes vis dar dvejojo - kaip visada namie vakarais baisu kas darosi, kai trys vaikinukai auga. mazis dar mazis, ropineja, sausainina ir tiek, bet bent jau apei savo asi biggrin.gif o vat didesnieji, tai vaje vaje, eme ir koridoriuj prie tualeto duru ispyle bezaizdami didyji skalbimo milteliu paki, vat tada MB ir nebeatlaike lotuliukas.gif nes nesenai buvo issiploves siurblio kibira po vakarykscio siurbimo smile.gif
Atsakyti
o kur perkat roombas ir scoobius?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 18, 23:59)
o kur perkat roombas ir scoobius?

as pirkau is irobot.lt
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 18, 16:10)
as pirkau is irobot.lt

Kokius skyscius rekomenduoja pilto i Scooba Europoje ? Pas mus tik 1 tera skirtas scoobai paties irobot. Tiek man, tiek daugeliui kitu naudotoju nepatinka kvapas to skyscio. Kiek skaiciau zmoniu patirti, netgi tyrimus kaikurie dare, tai galima naudoti ne vien iroboto skysti, bet ir tuos, kurie neturi sudetyje chlorino, citruso. Kurie negausiai putoja ir nera slidus. Radau kelis skyscius, juos ir naudoju. Geriausiai tinka vadinami "naturalus" skysciai.
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 18, 23:10)
as pirkau is irobot.lt

o kokią maximalią nuolaidą galima pas juos "išsimušti"?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 11 19, 08:28)
Kokius skyscius rekomenduoja pilto i Scooba Europoje ? Pas mus tik 1 tera skirtas scoobai paties irobot. Tiek man, tiek daugeliui kitu naudotoju nepatinka kvapas to skyscio. Kiek skaiciau zmoniu patirti, netgi tyrimus kaikurie dare, tai galima naudoti ne vien iroboto skysti, bet ir tuos, kurie neturi sudetyje chlorino, citruso. Kurie negausiai putoja ir nera slidus. Radau kelis skyscius, juos ir naudoju. Geriausiai tinka vadinami "naturalus" skysciai.

na nezinau kokius, bet prie Scoobos prideda ta spec.koncentrata g.gif jei nepatiks, reiks ieskot kokio tai. o kokius butent naudojat smile.gif

QUOTE(keistuole @ 2011 11 19, 12:37)
o kokią maximalią nuolaidą galima pas juos "išsimušti"?

hm, maximalia ismusem 10 procentuku tik verysad.gif na bet vis sis tas - is irobot partneriu Vilniuje abu atidave uz 3550, o is pacio irobot nupirkom uz 3600 ax.gif na gal ir nemazai - 450 lt nuolaidele gavosi. dabar klauskit, kodel nepirkom kur 50 litu dar pigiau isejo biggrin.gif buvo taip, kad skambinom is vyro telefono irobot.lt puslapyje nurodytu telefonu, tik as vienokiu, vyras kitokiu numeriu, skambinom tikrai daug kartu, kalbejom, klausem, bet abu galvojom, jog skambinam vienam ir tam paciam pardavejui doh.gif tai vyras su vienu sutare viena, as su kitu kita, bet uzsakyma uztvirtinau as biggrin.gif paskui tik vyras paklause kodel uz tokia kaina, nes jis mazesne siek tiek isprase, tai paklausus pardavejo ir pasakius jog kalbejo su kolega, pardavejas sako, jog jo kolega tikrai nekalbejo apie jokias didesnes nuolaidas. tik paskui man iejo i galva, jog numerius sutikrint reik, ir taip, skambinta pasirodo skirtingiem pardavejam doh.gif na tiksliau viena firma ima is irobot.lt siurblius ir parduoda. tai kai jau buvo sutarta, ir nebekeitem del 50 litu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, pradejau ir as dometis robotukais bigsmile.gif dar tik sita tema paskaiciau, bet jau net spirgu kaip man jo reikia blush2.gif Namas nemazas, kasdien turiu siurbt jei noriu kad butu nors siokia tokia tvarka doh.gif nesuprantu is kur tos dulkes tongue.gif Man kaip su trim vaikais tai kiek darbelio nukristu blush2.gif
Ziurejau lenkuose jie pigiau gautusi nusipirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2011 11 20, 16:30)
Sveikos, pradejau ir as dometis robotukais  bigsmile.gif  dar tik sita tema paskaiciau, bet jau net spirgu kaip man jo reikia  blush2.gif Namas nemazas, kasdien turiu siurbt jei noriu kad butu nors siokia tokia tvarka  doh.gif nesuprantu is kur tos dulkes  tongue.gif  Man kaip su trim vaikais tai kiek darbelio nukristu  blush2.gif
Ziurejau lenkuose jie pigiau gautusi nusipirkt  bigsmile.gif

įmeskit nuorodą bigsmile.gif

aš irgi noriu, bet paskaičiavau, kad iš JAV siųstis gerokai pigiau, tik nelabai noriu dėl garantijos ir įtampos.
Bet labai nekyla ranka tiek permokėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 20, 16:39)
įmeskit nuorodą  bigsmile.gif

aš irgi noriu, bet paskaičiavau, kad iš JAV siųstis gerokai pigiau, tik nelabai noriu dėl garantijos ir įtampos.
Bet labai nekyla ranka tiek permokėt  doh.gif

as ir be garantijos nenoriu, o lenkai tai cia vietoj biggrin.gif
robotukas smile.gif
mes va lenkuose buvom praeita savaite tai zlota po 0,75 pirkom tai ten 780 kainuoja 2399zl. tai pavertus 1799 tai 500 nuolaida bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 20 lapkričio 2011 - 17:49