QUOTE(stropi studente @ 2013 10 14, 19:13)
Sveiki, aš turiu Samsung Navibot SR8930, paskaitykit kelis temos psl anksčiau ir bus mano atsiliepimas apie šį robotą. O kodėl reikia mest lauk, jei robotas kiekvieną dieną grįžtą pilnas šiukšlių? Mano nuomone reiktų mest į šiukšlių kibirą arba pro langą , jei grįžtu tuščias, nes vadinasi blogai dirba. Ir negi taip sunku atidaryt robotuką ir iškratyt šiukšles į kibirą, per didelis tingėjimas labai negerai. Ir ar verta mokėt kelis šimtus vien dėl to, kad robotas pats išsikrato? Mano kuklia nuomone ne. Ir dar manau, kad prieš klausdami apie siurblius atėję čia nauokai turėtų paskaityt forumą, tada gal ir klaust nebereiktų, nes būtų jau atradę atsiliepimus.
Na jei namas didelis, tai kažin ar rasit, kad visus nam u sutvarkytu vienu ypu, matyt bus tas tupinėjimas.
Na jei namas didelis, tai kažin ar rasit, kad visus nam u sutvarkytu vienu ypu, matyt bus tas tupinėjimas.
O koks čia tingėjimas, kai robotas pats atsistoja į savo vietą krautis - aš tik kartais prisimenu, kad siurbė. Jei reikėtų kiekvieną dieną prisiminti ir iškratyti - tikrai primokėčiau, kad to nereikėtų taip dažnai daryti, bet kiekvienas sprendžia pats, kaip praleisti laiką, ir kas jam svarbu...