QUOTE(spalvinga @ 2013 10 09, 10:16)
per mažai dar skaitei,nes ne visi išsikaunas šiukšles,yra tik kelių firmų keli modeliukai,kurie patys tai daro.
O Jums neišeina perskaityti viso posto?
:
QUOTE(Juodai @ 2013 10 07, 12:05)
Na, kiek skaičiau, robotukai siurbliukai tai tokie protingi, kad patys išsikrato šiukšles ir patys pasikrauna ir toliau dirba pagal užprogramavimą. O Scooba plovėjas visu tūkstančiu pigesnis, tad jį reikia po kiekvieno plovimo išvalyti ir po 2 plovimų nešti pakrauti
. Su juo rankų darbo daugiau nei, kaip įsivaizuoju, su robotais siurbliais,
nors siurbliukų irgi visokiausių yra.
Panašu, kad ne man vienai yra problemų su skaitymu
Taip, neskaičiau visų siurblių robotų techninių ch-kų, skaičiau tik brangiausių, nes mano nuomone, jei jau pirkti tokį daiktą, reikia išsirinkti kuo geresnį, su daugiau galimybių. Iš tikrųjų skaitinėjau apie paskutinius Roomba ir Samsung Navibot.
o tai jau čia labai sunkus darbas?
Sunkus-nesunkus, bet jeigu yra tokių protinguolių, kurie patys išsituština, kodėl gi nepasinaudoti jais
. Niekas nėra sunku, bet jeigu perki robotą, tai tikiesi iš jo maximumo su min aptarnavimu. Juk, kai perki robotą, tai mažiausia nori apie jį kas 2 valandos tupinėt (čia kalbu apie plovėją Sooba, siurblių nė vieno nebandžiau, nežinau, kas kiek laiko juos aptupinėt reikia) - vienas paliktas namuose toks pagalbininkas mažai ką nuveiks
.
Na bet ką aš čia kalbu
man toks vaizdas,kad patsankių klubas susirinkęs.
Kad Jūs tujinat visus iš eilės, nereiškia, kad anie žmonės "patsankės"
Lankiausi ir lankysiuosi šitoje temoje,nes ieškau protingų žmonių pasisakymų ir atsiliepimų,maniau,kad taip ir yra iš paskutinių pasisakymų,reportažų , bet matau,kad nelabai žmonės supranta bendravimą ir patarimus,o visur mato tik kritiką ir kabinėjimąsi,labai gaila,kad žmonės taip susireikšminę ir pikti,kada nieko nenori girdėti prieš save,o tik gerus ir teigiamus atsiliepimus.
Aišku lankykitės
. Ir jokio susireikšminimo ir piktumų paskutinėse žinutėse neįžvelgiu
. Jūs pati darkart paskaitykit savo postus. Žmonės supranta bendravimą
, bet jeigu keli iš eilės nusistebi Jūsų komentarais, gal Jums su bendravimu kažkas negerai...