Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(gitana.v @ 2013 10 07, 12:28)
o kiek palyginant su vienu pasiklovimu isplauna scoba ir kitas tas plovejas kambariu kol nugaista?

Panašiai... Tiksliai nepasakysiu apie Braava, Scooba vienu plovimu turėtų išplauti apie 40m2, papildžius dar vandens, gal dar tiek išplauna, o gal ir mažiau... sprendžiu pagal plovimo laiką. Blyn, susikoncentravau į plovimo kokybę ir nenuėmiau tiksliai laiko doh.gif, bet pirmas būna ilgėlesnis - apie 1h, po švaraus vandens papildymo - trumpesnis.
Braava techniniai duomenys (iš manual'o):

Braava 320
Run Time Sweep - up to 3 hrs
Run Time Mop - 2 hrs
Charge Time N/A - 10 hrs

Braava 380t
Run Time Sweep - up to 4 hrs
Run Time Mop - 2.5 hrs
Charge Time N/A - 2 hrs
Atsakyti
Sveiki,
Gal kažkas turite nusipirkę Moneual MR7700? Jei taip, kokie atsiliepimai apie šį robotą?
Panašus klausimas dėl Samsung Navibot SR8930 ir iClebo Arte. Tik pastarojo atrodo neįmanoma gauti nei Lietuvoje, nei Europije, nebent siųstis iš Pietų Korėjos.
Galbūt kažkas svarstėte ir rinkotės iš šių modelių?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 07, 12:05)
lotuliukas.gif
Na, kiek skaičiau, robotukai siurbliukai tai tokie protingi, kad patys išsikrato šiukšles

per mažai dar skaitei,nes ne visi išsikaunas šiukšles,yra tik kelių firmų keli modeliukai,kurie patys tai daro.
Papildyta:
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 07, 11:55)
Ir ką tenka kiekvieną dieną iškratyti šiukšles?

o tai jau čia labai sunkus darbas?
Papildyta:
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 07, 11:59)
Tada mesčiau lauk tokį robotą  lotuliukas.gif

aš tai kitaip galvoju...jeigu jis pareina su šiuklėm reiškias susiurbė viską ,o ne pustuštis ir puse šiukšlių palieka ant grindų .Pas mane du aukštai ,2 šunys,mažas vaikas,tai šiukšlių prisirenka + mano plaukai žiauriai slenka visur pilna,vaikas laksto pirmyn atgal į kaime iš kiemo....na tai natūralu,tai ir yra šiukšlių tik kada ant grindų plika akim taip nepamatyti,o kada susiurbe robotukas tai ir galvoji na iš kur vis tiek daug doh.gif
Papildyta:
Na bet ką aš čia kalbu doh.gif man toks vaizdas,kad patsankių klubas susirinkęs.

Jeigu jau sunku iškratyti iš dėžutės šiukles..tai gal šiukšlių kibirų ir gi nenešat išpilti patys išeina lotuliukas.gif ar bliūdų neplaunat...a.. teisingai jau atrastos indaplovės doh.gif kaip galėjau pamiršti...

Lankiausi ir lankysiuosi šitoje temoje,nes ieškau protingų žmonių pasisakymų ir atsiliepimų,maniau,kad taip ir yra iš paskutinių pasisakymų,reportažų , bet matau,kad nelabai žmonės supranta bendravimą ir patarimus,o visur mato tik kritiką ir kabinėjimąsi,labai gaila,kad žmonės taip susireikšminę ir pikti,kada nieko nenori girdėti prieš save,o tik gerus ir teigiamus atsiliepimus.

Teisingai,kad protingas atsirinks mirksiukas.gif

P.S. šiaip čia buvo bendravimas su JUODAI,bet kaip visada išlenda pilkieji advokatai lotuliukas.gif ,kad tik paskleisti dar daugiau ugnies,o protingo pasakyti,kaip ir nepasakė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 09 spalio 2013 - 09:18
QUOTE(spalvinga @ 2013 10 09, 10:16)
per mažai dar skaitei,nes ne visi išsikaunas šiukšles,yra tik kelių firmų keli modeliukai,kurie patys tai daro.
Papildyta:
Papildyta:
aš tai kitaip galvoju...jeigu jis pareina su šiuklėm reiškias susiurbė viską ,o ne pustuštis ir puse šiukšlių palieka ant grindų .Pas mane du aukštai ,2 šunys,mažas vaikas,tai šiukšlių prisirenka + mano plaukai žiauriai slenka visur pilna,vaikas laksto pirmyn atgal į kaime iš kiemo....na tai natūralu,tai ir yra šiukšlių tik kada ant grindų plika akim taip nepamatyti,o kada susiurbe robotukas tai ir galvoji na iš kur vis tiek daug  doh.gif
Papildyta:
Na bet ką aš čia kalbu  doh.gif  man toks vaizdas,kad patsankių klubas susirinkęs.

Jeigu jau sunku iškratyti iš dėžutės šiukles..tai gal šiukšlių kibirų ir gi nenešat išpilti patys išeina  lotuliukas.gif ar bliūdų neplaunat...a.. teisingai jau atrastos indaplovės  doh.gif kaip galėjau pamiršti...

Lankiausi ir lankysiuosi šitoje temoje,nes ieškau protingų žmonių pasisakymų ir atsiliepimų,maniau,kad taip ir yra iš paskutinių pasisakymų,reportažų , bet matau,kad nelabai žmonės supranta bendravimą ir patarimus,o visur mato tik kritiką ir kabinėjimąsi,labai gaila,kad žmonės taip susireikšminę ir pikti,kada nieko nenori girdėti prieš save,o tik gerus ir teigiamus atsiliepimus.
Teisingai,kad protingas atsirinks  mirksiukas.gif

P.S. šiaip čia buvo bendravimas su JUODAI,bet kaip visada išlenda pilkieji advokatai  lotuliukas.gif ,kad tik paskleisti dar daugiau ugnies,o protingo pasakyti,kaip ir nepasakė  doh.gif

Pas mane 3 aukštai, per dvi terasas vaikštoma pastoviai į sodą, kur dar vyksta statybos, tik augintinių nėra, plaukų mano ir netik mano visur pilna. Taip kad darbo nemažiau, o iškratau tik kartą per savaitę.
Visą ką parašėte apie bendravimą deja rodo jūsų žemą lygį.
Atsakyti

O Jums neišeina perskaityti viso posto? g.gif :
QUOTE(Juodai @ 2013 10 07, 12:05)
Na, kiek skaičiau, robotukai siurbliukai tai tokie protingi, kad patys išsikrato šiukšles ir patys pasikrauna ir toliau dirba pagal užprogramavimą. O Scooba plovėjas visu tūkstančiu pigesnis, tad jį reikia po kiekvieno plovimo išvalyti ir po 2 plovimų nešti pakrauti smile.gif . Su juo rankų darbo daugiau nei, kaip įsivaizuoju, su robotais siurbliais, nors siurbliukų irgi visokiausių yra.

Panašu, kad ne man vienai yra problemų su skaitymu lotuliukas.gif
Taip, neskaičiau visų siurblių robotų techninių ch-kų, skaičiau tik brangiausių, nes mano nuomone, jei jau pirkti tokį daiktą, reikia išsirinkti kuo geresnį, su daugiau galimybių. Iš tikrųjų skaitinėjau apie paskutinius Roomba ir Samsung Navibot.

Sunkus-nesunkus, bet jeigu yra tokių protinguolių, kurie patys išsituština, kodėl gi nepasinaudoti jais g.gif . Niekas nėra sunku, bet jeigu perki robotą, tai tikiesi iš jo maximumo su min aptarnavimu. Juk, kai perki robotą, tai mažiausia nori apie jį kas 2 valandos tupinėt (čia kalbu apie plovėją Sooba, siurblių nė vieno nebandžiau, nežinau, kas kiek laiko juos aptupinėt reikia) - vienas paliktas namuose toks pagalbininkas mažai ką nuveiks unsure.gif .
Na bet ką aš čia kalbu  doh.gif  man toks vaizdas,kad patsankių klubas susirinkęs.

Kad Jūs tujinat visus iš eilės, nereiškia, kad anie žmonės "patsankės" lotuliukas.gif 4u.gif

Aišku lankykitės 4u.gif . Ir jokio susireikšminimo ir piktumų paskutinėse žinutėse neįžvelgiu schmoll.gif . Jūs pati darkart paskaitykit savo postus. Žmonės supranta bendravimą smile.gif, bet jeigu keli iš eilės nusistebi Jūsų komentarais, gal Jums su bendravimu kažkas negerai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 09, 12:13)
Juk, kai perki robotą, tai mažiausia nori apie jį kas 2 valandos tupinėt (čia kalbu apie plovėją Sooba, siurblių nė vieno nebandžiau, nežinau, kas kiek laiko juos aptupinėt reikia) - vienas paliktas namuose toks pagalbininkas mažai ką nuveiks

ka turite omeni tupineti kas dvi valandas? kas blogai su juo? tai nuotraukyciu matomai ir komentaru bebesulauksime verysad.gif per kaskuriuostai nepatenkintus skaitytojus doh.gif o gal ta skaitytoja ar jos pazystamas prekiauja tais robotukais, ir labai jau gina ju pozicija kad neduok dieve ka blogo parasys aaa... man tokia nuomone susidare g.gif
Atsakyti
spalvinga, ramiai nervus i konservus 4u.gif , maziau plaukai slenks wink.gif, nemalonu skaityti kai kabinejimasi prie zmoniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisinka: 09 spalio 2013 - 13:12
QUOTE(gitana.v @ 2013 10 09, 13:21)
ka turite omeni tupineti kas dvi valandas? kas blogai su juo? tai nuotraukyciu matomai ir komentaru bebesulauksime  verysad.gif  per kaskuriuostai nepatenkintus skaitytojus  doh.gif  o gal ta skaitytoja ar jos pazystamas prekiauja tais robotukais, ir labai jau gina ju pozicija kad neduok dieve ka blogo parasys aaa... man tokia nuomone susidare  g.gif

Na, pirmiausia jis kraunas 2 valandas. Su pilna vandens talpa dirba apie 1h - po to signalizuoja, kad baigėsi vanduo (turėtų išplauti per tą laiką apie 40m2 ploto). Taigis pirmas pritūpimas - papildyti vandens. O kad jau pildai, tai ir nešvarų vandenį išpili praskalaudama talpą. Gal ir nepersipildytų ta nešvarioji talpa ir po antro plovimo, ale man taip ramiau. O kad jau su vandenėliais tvarkaisi, tai ir filtrus išvalai, ir gumeles nuvalai, ir šepetėlį nuplauni, nes tas būna nemenkai apsivėlęs plaukais. Galima aišku nevalyt, bet didesnė tikimybė, kad pames kokį purvą nuo gumų per kitą plovimą doh.gif . Tada jungi antram plovimui, kuris trunka apie 0,5h, nes nusėda akumuliatorius... Tada vėl viską išvalai ir įjungi krautis. Po 2 valandų vėl tas pats scenarijus mirksiukas.gif . Pirmadienį nuo pat ryto jungiau Scooba 895 ir tik 9 vakaro jis man baigė plauti namus doh.gif . Priminsiu, kad tik jam išplovus, geriau neiti iškart į kambarį, nes prisipėduos ir liks paskui pėdos, kai išdžius doh.gif . Vienam vaikų kambary jis man nusprogo po lova tolimiausiam kampe hihihi.gif - galima buvo laukt 0,5h, kol pradžius, bet neturėjau tiek laiko smile.gif . Kuom geresnis Braava tuo atžvilgiu, kad jis baigęs darbą sugrįžta į pradinį tašką thumbup.gif . Žinokit, dar neišbandžiau Braava 380, bet jau turiu mintį, kad man būtent jo reikia lotuliukas.gif
Bus reportažas bus, bet tik foto blush2.gif lotuliukas.gif . Reikia sumažinti nuotraukas, sudėlioti viską nuosekliai (sukurti istoriją lotuliukas.gif ). Gal jau naujoj temoj įdėsiu 4u.gif
Dar pridursiu, kad blogai su Scooba nieko nėra schmoll.gif , tiesiog ne mano atvejui jis. Mažesnę patalpą išplauna gan neblogai, bet geriau, kad ant grindų kuo mažiau trukdžių būtų. Per garsus man jis, per didelis mano namas jam lotuliukas.gif.
Pas mane buvo demonstracinis modelis, tai jau padrožtas turėtų būt... Gal naujausias Scooba trumpiau kraunas, ilgiau dirba ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 spalio 2013 - 14:29
QUOTE(Juodai @ 2013 10 09, 15:09)

O kaip plyteles plauna palyginot su Braava?
Atsakyti
Ant plytelių nepatiko nei vienas, nei kitas schmoll.gif . Braava 320 pritrūko drėgmės, dėmės, kurios buvo nuo išdžiūvusio vandens, taip ir liko - pamozojo bišk ir viskas. Scooba 385 per didelis voniai. Netilpo tarp klozeto ir sienos, tarp bide ir klozeto, apmozojo man mozaikos tarpelius... Kampai liko tiek pas vieną, tiek pas kitą neišvalyti. Tiesa, yra Scooba 230 - mažesnis modeliukas, jis labiau tiktų vonioms.
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 10 09, 13:21)
doh.gif  o gal ta skaitytoja ar jos pazystamas prekiauja tais robotukais, ir labai jau gina ju pozicija kad neduok dieve ka blogo parasys aaa... man tokia nuomone susidare  g.gif

drinks_cheers.gif taip taip dar parašykit ,kad gaminu pati lotuliukas.gif aš negyniau nei vieno medelio kalba buvo aplamai apie visai kitus dalykus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kisinka @ 2013 10 09, 14:09)
spalvinga, ramiai nervus i konservus 4u.gif , maziau plaukai slenks wink.gif, nemalonu skaityti kai kabinejimasi prie zmoniu

nu niekas ir nesikabinėja doh.gif

O.K. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, aš turiu Samsung Navibot SR8930, paskaitykit kelis temos psl anksčiau ir bus mano atsiliepimas apie šį robotą. O kodėl reikia mest lauk, jei robotas kiekvieną dieną grįžtą pilnas šiukšlių? Mano nuomone reiktų mest į šiukšlių kibirą arba pro langą biggrin.gif, jei grįžtu tuščias, nes vadinasi blogai dirba. Ir negi taip sunku atidaryt robotuką ir iškratyt šiukšles į kibirą, per didelis tingėjimas labai negerai. Ir ar verta mokėt kelis šimtus vien dėl to, kad robotas pats išsikrato? Mano kuklia nuomone ne. Ir dar manau, kad prieš klausdami apie siurblius atėję čia nauokai turėtų paskaityt forumą, tada gal ir klaust nebereiktų, nes būtų jau atradę atsiliepimus.
Na jei namas didelis, tai kažin ar rasit, kad visus nam u sutvarkytu vienu ypu, matyt bus tas tupinėjimas.
Atsakyti