Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(Juodai @ 2013 10 06, 17:26)
Jeigu nesupyksit, pateiksiu dar nuotraukyčių, kai baigsiu eksperimentą... Galiu ir nedėti, jei labai erzina tokie fotoreportažai...  unsure.gif

Dekit, lauksim, ir maziau kreipkit demesi i niurzgalius. Zmogus gal neismiegojes, ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 06, 19:26)
Dekit, lauksim, ir maziau kreipkit demesi i niurzgalius. Zmogus gal neismiegojes, ir tiek. 4u.gif

pritariu! tikrai laukiama foto sesijos drinks_cheers.gif

o brava apie stalo kojas grazei apeidavo, po kede kokia jai palyzdavo razdavo isejima lengvai? na tik tiek patarimas, kedes jai imanoma geriau sukelti ant stalo, maziau kliuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu puikiai išsimiegojusi ir neniurzga... biggrin.gif tiesiog kalbu iš patirties ir logiško mąstymo...

JUODAI- jeigu nori daryti reportažus apie robotukus tai tada filmuok ir pateik įrašytą vaizdo medžiagą,nes dabar tai čia viskas tik pletkų lygyje,ką noriu tą sakau,ką noriu tą fotografuoju,gali būtų ir reklama ir antireklama smile.gif . Kada bus vaizo įrašas tada bus matyti kaip kuris juda,koks garsas,kaip surenka šiukšles ar išplauna ir t...mane asmeniškai domina plaunamieji robotukai,bet iš nuotraukų aš nespęsčiau niekada ar jis man tinka ar ne,visą laiką ieškau tik vaidinės medžiagos.

P.P. ir čia tai ne kabinėjimasis
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 10 07, 08:43)
Esu puikiai išsimiegojusi ir neniurzga...  biggrin.gif  tiesiog kalbu iš patirties ir logiško mąstymo...

JUODAI- jeigu nori daryti reportažus apie robotukus tai tada filmuok ir pateik įrašytą vaizdo medžiagą,nes dabar tai čia viskas tik pletkų lygyje,ką noriu tą sakau,ką noriu tą fotografuoju,gali būtų ir reklama ir antireklama  smile.gif . Kada bus vaizo įrašas tada bus matyti kaip kuris juda,koks garsas,kaip surenka šiukšles ar išplauna ir t...mane asmeniškai domina plaunamieji robotukai,bet iš nuotraukų aš nespęsčiau niekada ar jis man tinka ar ne,visą laiką ieškau tik vaidinės medžiagos.

Na,bet jus ir idomi,ka zmogus nori ta ir pateikia,jei jus norite filmuku eikite i yuotube ir ziurekite,bet kokia informacija cia naudinga ir nematau cia reklamos.
Atsakyti
Esu puikiai išsimiegojusi ir neniurzga...  biggrin.gif  tiesiog kalbu iš patirties ir logiško mąstymo...

JUODAI- jeigu nori daryti reportažus apie robotukus tai tada filmuok ir pateik įrašytą vaizdo medžiagą,nes dabar tai čia viskas tik pletkų lygyje,ką noriu tą sakau,ką noriu tą fotografuoju,gali būtų ir reklama ir antireklama  smile.gif . Kada bus vaizo įrašas tada bus matyti kaip kuris juda,koks garsas,kaip surenka šiukšles ar išplauna ir t...mane asmeniškai domina plaunamieji robotukai,bet iš nuotraukų aš nespęsčiau niekada ar jis man tinka ar ne,visą laiką ieškau tik vaidinės medžiagos.

kartais geriau subjektyvi info, nei jokios
Protingas žmogus atsirinks mirksiukas.gif
Atsakyti

Nu nieko sau... blink.gif
Pilna YouTube vaizdo įrašų - prašom ten žiūrėtis į sveikatą 4u.gif . Jei Jūsų neįtikina tai ką rašau, ieškokit video reportažų, praleiskit mano pliotkus mirksiukas.gif .
Visas šitas forumas yra pletkų lygyje, jei jau taip. Visi rašo čia savo nuomones, savo patirtį, kai kurie dalijasi naudingomis žiniomis, kai kurie tiesiog bamba ant visų niekuom nepatenkinti (kalbu bendrai - jokio asmens konkrečiai neturiu galvoje).
Aprašiau savo patirtį ir iliustravau, kaip mokėjau. Nieko nereklamuoju, niekam antireklamos nedarau. Visi turi tokią pat, kaip ir aš, galimybę išbandyti robotukus.
Aš, skirtingai nei Jūs, nei pagal nuotraukas, nei pagal video įrašus nesirinkčiau tokios prekės schmoll.gif . Video irgi galima pateikti kaip nori, jeigu esi suinteresuotas.
Linkiu surasti gerų videoreportažų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2013 10 07, 10:03)
kartais geriau subjektyvi info, nei jokios
Protingas žmogus atsirinks  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
JUODAI- jeigu nori daryti reportažus apie robotukus tai tada filmuok ir pateik įrašytą vaizdo medžiagą,nes dabar tai čia viskas tik pletkų lygyje,ką noriu tą sakau,ką noriu tą fotografuoju,gali būtų ir reklama ir antireklama  smile.gif .

Cia ne pageidavimu koncertas, jei izvelgiat kazkokias reklamas, galbut tikrai jums neverta prenumeruot sios temos, nes bet kuriam atsiliepime imatysit slaptus keslus.
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 10 06, 15:36)
Mano kiekvieną dieną dirba ir vis pilnas pareina

Ir ką tenka kiekvieną dieną iškratyti šiukšles?
Atsakyti
O kaip Jums atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 07, 11:58)
O kaip Jums atrodo  lotuliukas.gif

Tada mesčiau lauk tokį robotą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 07, 11:59)
Tada mesčiau lauk tokį robotą  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Na, kiek skaičiau, robotukai siurbliukai tai tokie protingi, kad patys išsikrato šiukšles ir patys pasikrauna ir toliau dirba pagal užprogramavimą. O Scooba plovėjas visu tūkstančiu pigesnis, tad jį reikia po kiekvieno plovimo išvalyti ir po 2 plovimų nešti pakrauti smile.gif . Su juo rankų darbo daugiau nei, kaip įsivaizuoju, su robotais siurbliais, nors siurbliukų irgi visokiausių yra.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 07, 12:05)
lotuliukas.gif
Na, kiek skaičiau, robotukai siurbliukai tai tokie protingi, kad patys išsikrato šiukšles ir patys pasikrauna ir toliau dirba pagal užprogramavimą. O Scooba plovėjas visu tūkstančiu pigesnis, tad jį reikia po kiekvieno plovimo išvalyti ir po 2 plovimų nešti pakrauti smile.gif . Su juo rankų darbo daugiau nei, kaip įsivaizuoju, su robotais siurbliais, nors siurbliukų irgi visokiausių yra.

o kiek palyginant su vienu pasiklovimu isplauna scoba ir kitas tas plovejas kambariu kol nugaista?
Atsakyti