Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(Alara @ 2013 03 28, 18:03)
tiesa, pas mane grindys sildomos visame name.

Kokį pirkau?smile.gif))) ir čia susitikom:)))
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 19, 15:50)
Sveiki,
skaičiau šitą temą anksčiau ir buvau jau nusprendus, kai persikelsim į namą, įsigyti siurblį robotą. Tačiau apsigyvenus paaiškėjo, kas išsiurbti kambarius pati gana greitai galiu, robotas, kaip suprantu, ilgai darbuotųsi - plotas nemažas, 150m2... O vat su plovimu tai man sunkiau - kažkokios įdomios grindys, Alloc laminatas, sunkiai pasiduoda plaunamos - kai plaunu dėmių nesimato, bet žengus toliau apsižiūriu, kad jų liko... Grįžtu atgal su šlapesniu škurlium, bet po kelių braukimų toks įspūdis, kad su sausu brūžinu  doh.gif  doh.gif .
Tad sugalvojau, kas ne siurblio man reikia, o plovėjo roboto. Deja, kiek mačiau, nekokie atsiliepimai apie plovėjus, konkrečiai apie iRobot Scooba - šlapiai plauna, dėl ko netinka laminatui...
O gal kas naudojatės Dirt Devil Evo robotu, ar Evolution Robotics Mint Plus 5200 robotu plovėju ? Antrasis gal geresnis (jei jau kaina didesnė unsure.gif ). Būčiau labai dėkinga už patarimus, komentarus, atsiliepimus  4u.gif

Man atrodo jums niekas netiks, nes nei vienas robotas nešveičia drėgnų grindų. Tas su šluostėmis ar servetėlėmis žinoma padės truputį, bet tikrai ne taip, kad pačiai nieko nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 09 20, 13:14)
Man atrodo jums niekas netiks, nes nei vienas robotas nešveičia drėgnų grindų. Tas su šluostėmis ar servetėlėmis žinoma padės truputį, bet tikrai ne taip, kad pačiai nieko nedaryti.

Tas su šluostėmis, rašo, kad tinka laminatui. Aš ir nemanau nieko pati nedaryt, juk rašiau, kad išsisiurbliuot man nesunku - laiko daug neužima, ir kokį pliozą pavalinėsiu šen bei ten, o pagrindą - plovimą, lai robotas plovėjas dirba mirksiukas.gif . Jau sutariau dėl tokio robotuko išbandymo namuose. Žiūrėsiu, kaip ten viskas atrodo.
Jei kas nors naudojatės tokiu robotu arba tokiu, pasidalinkit patirtim prašau (nors nelabai supratau, kuom jie skirias g.gif - ar čia tas pats, tik pavadinimą pakeitęs. Kuris naujesnis tada?).
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 20, 13:23)
Tas su šluostėmis, rašo, kad tinka laminatui. Aš ir nemanau nieko pati nedaryt, juk rašiau, kad išsisiurbliuot man nesunku - laiko daug neužima, ir kokį pliozą pavalinėsiu šen bei ten, o pagrindą - plovimą, lai robotas plovėjas dirba  mirksiukas.gif . Jau sutariau dėl tokio robotuko išbandymo namuose. Žiūrėsiu, kaip ten viskas atrodo.

Aš omeny turėjau, kad robotas nušluostis su drėgnu skudurėliu, bet grindis vistiek teks pačiai plauti...
Atsakyti
Nesupratau truputį - o tai kas yra pagal Jus yra plovimas? Ne šluostymas su drėgna šluoste? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 rugsėjo 2013 - 13:30
as situo ploveju buvau sisidomejusi ir, tai skambinausi pas pardavejus tai nuomone pakeiciau, nes jam turi ta sluoste pati keisti kas kaskiek laiko isplovusi po vandeniu, o poto kai susidevi kita pirkti, tai vienu zodziu tas pats gausis ka pati plausi, nes prie jo stoveti reikia ir ta sluoste keitalioti doh.gif tai pardavejai siule soba geriau jis ir pasiusiurba po savimi kaskiek, o sitas ne, bet pabandysi bandomaji sakei parsinesi gal patiks, parasykite kaip sekesi bandymas? mirksiukas.gif
Atsakyti
O man va ką parašė pardavejas apie scooba:

"palieka nemažai vandens, be to reikalauja daug priežiūros: po to kai išplauna 40
kv.m. jame reikia pakeisti vandenį. O kai pilnai užbaigia valymą - jį patį
reikia tą pačią dieną būtinai išplauti."

Tai vadinas tiek apie vieną, tiek apie kitą reikia tupinėti... Tik scooba man netinka dėl to paliekamo vandens - pas mane laminatas. O tas pats nesigauna, nes pati juk savo jėgos nenaudoji pačiam plovimui wink.gif. Bet kokiu atveju roboto vieno namuose tvarkytis nepalikčiau - signalizacija juk suveiks. O koks sunkumas pakeisti šluostę? Išskalbti jas galima ir skalbyklėj wink.gif.

Be abejo, būtinai parašysiu įspūdžius, kai pabandysiu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 rugsėjo 2013 - 13:53
QUOTE(Juodai @ 2013 09 20, 14:52)
O man va ką parašė pardavejas apie scooba:

"palieka nemažai vandens, be to reikalauja daug priežiūros: po to kai išplauna 40
kv.m. jame reikia pakeisti vandenį. O kai pilnai užbaigia valymą - jį patį
reikia tą pačią dieną būtinai išplauti."

Tai vadinas tiek apie vieną, tiek apie kitą reikia tupinėti... Tik scooba man netinka dėl to paliekamo vandens - pas mane laminatas. O tas pats nesigauna, nes pati juk savo jėgos nenaudoji pačiam plovimui wink.gif.  Bet kokiu atveju roboto vieno namuose tvarkytis nepalikčiau - signalizacija juk suveiks. O koks sunkumas pakeisti šluostę? Išskalbti jas galima ir skalbyklėj wink.gif.

Be abejo, būtinai parašysiu įspūdžius, kai  pabandysiu 4u.gif .

tai va del to nepirkau nei to nei to, nu as supratau kad sluoste kaip ir su skuduru plaunant po kiekvieno kambario isplovimo reikia islplauti ir vel uzdeti ir paleisti toliau, nu pabandysi parasysi, gal as klystu gal nera jis ten blogas.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 20, 14:30)
Nesupratau truputį - o tai kas yra pagal Jus yra plovimas?  Ne šluostymas su drėgna šluoste? g.gif

Kiek aš skaičiau, tai su ta drėgna šluoste, tai tik dulkes ir nušluosto, o jei dėmė, tai nelabai. Bet pabandykit ir mums parašysit mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką... rytoj turėčiau gauti va šitą šluostuką hihihi.gif išbandymui dviems dienoms. Laukite tęsinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 30, 15:54)
Na ką... rytoj turėčiau gauti va šitą šluostuką  hihihi.gif išbandymui dviems dienoms. Laukite tęsinio  ax.gif

Labai idomu,laukiam,laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 09 30, 17:21)
Labai idomu,laukiam,laukiam bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Lauksiu
Atsakyti