Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

Sakykit, ar IRobot Roomba 581 geras "dalykelis"?
be garantijos 800 Lt.
vertas pirkimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 12 liepos 2013 - 17:24
Sveikos merginos na va ir aš nusipirkau dulkių siurblį robotą Samsung Navibot S SR8930, http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/. Kol kas esu baisiausia patenkinta 3 dienas iš eilės siurbiau ir ans vis randa šiukšlių tik nesuprantu iš kur. Mano 33 kv. buta apeina per 15 min. tai kol pusryčius pavalgau būna viską sutvarkęs. Pas mane linoliaumas iš pradžių bijojau, kas sunkiai pavažiuos, nes linoleumas labai neslidus, bėt viskas thumbup.gif thumbup.gif Tiesa tų mikro dalelių nesurenka, na bet vis tiek geriau, nes paprastas siurblys ir jo nereik gainiotis po visus namus kaip paprastą siurblį ;D. Todėl visoms rekomenduoju tokius didelius pagalbininkus įsigyti, nes kainos panašios kaip gerų siurblių su vandeniu ir nereik pačioms vargt. O pirkau taip. Internete išsirinkau modelį nuėjau į elektro markt ir jie man užsakė ir parvežė siurblį per viena dieną, gavau 2 metų garantiją + 150 lt ir dar 2 metų garantija, tai gaunasi 4 m. garantija. Tiesa gal kas esat turėjusios plaunamus siurblius robotus, kurios turit namie linoleumus?
Atsakyti
Sveikos mergytes
Gal kas turit si robotuka http://pigu.lt/techn...mate?id=3093602 , ar verta pirkt ?
Atsakyti
Kažin kaip toks siurblys Philips Robot vacuum cleaner FC8802/01 Super Slim? Kažkaip birš 1000 lt man nekyla ranka mokėt, ieškau alternatyvų biggrin.gif Tiesa didelis plotas, apie 140 kvadratų.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 08 19, 12:30)
Kažin kaip toks siurblys Philips Robot vacuum cleaner FC8802/01 Super Slim? Kažkaip birš 1000 lt man nekyla ranka mokėt, ieškau alternatyvų  biggrin.gif  Tiesa didelis plotas, apie 140 kvadratų.

turint kokiu dvieju kambariu buta butu gal ir nieko, bet ne tokiam didelaim plotui isvalyti, bus ilgas zaidimas nes jai neklystu jis valo 50 min tik, tai zaisite visa diena. nes 4 val kraunasi. jai sita turite omeni siurbliuka http://www.philips.l...ers/276448/cat/
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 08 19, 14:05)
turint kokiu dvieju kambariu buta butu gal ir nieko, bet ne tokiam didelaim plotui isvalyti, bus ilgas zaidimas nes jai neklystu jis valo 50 min tik, tai zaisite visa diena. nes 4 val kraunasi. jai sita turite omeni siurbliuka http://www.philips.l...ers/276448/cat/

Hmmm, tada nekas doh.gif
Atsakyti
Artejant, rudeniui, žiemai mane domina ar gerai Samsungai ir Roombos surenka smeliuką prie durų(koridoriuj)?
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2013 08 27, 12:50)
Artejant, rudeniui, žiemai mane domina ar gerai Samsungai ir Roombos surenka smeliuką prie durų(koridoriuj)?

Pas mane Roomba surenka smeli, zeme ir visa kita.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 08 19, 12:30)
Kažin kaip toks siurblys Philips Robot vacuum cleaner FC8802/01 Super Slim? Kažkaip birš 1000 lt man nekyla ranka mokėt, ieškau alternatyvų  biggrin.gif  Tiesa didelis plotas, apie 140 kvadratų.

O kokia šio mažulio kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vasare* @ 2013 08 27, 14:20)
O kokia šio mažulio kaina? g.gif

buvau ziurejusi kiek ,bet nebrangus 600-700 lt, internete paieskokit tuo pavadinimu ismes ir parduotuve. o kiap dideliai kvadraturai siuliciau pataupyti pinigu ir p[irkti jau tikrai normalu, kuris pasikroves vel isvaziuoja is savo stoteles ir toliau baigia pradeta darba, ir kuris dirba bent jau 2 val, is geresniu butu neatas, ir LG kvadratinis toks, nu tas super dirba kioek ziurejau feizbuke, bet jo jau kaina virs 2000 lt, o smeliuka galima sakyi visi surenka jai jis neant kilimo, nes jie su sluotelemis susluoja ji po savimi thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turit sitoki robotuka,kaip jis
[url=http://kuponai.lt/kiti-pasiulymai/137672/499-lt-uz-699-lt-vertes-dulkiu-siurbli-robota-vileda-cleaning-robot-nesivarginkite-vokiskas-siurblys-pasiekia-ten-kur-jus-nematote-net-3-valymo-programos/]robotas[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista: 28 rugpjūčio 2013 - 16:05
Laba diena gerbiamosios, gerbemieji,

Šis mano grafomanijos priepuolis yra iš esmės paskutis šiaudas, kurio griebiuosi, nes skaityti dar daugiau tech. vertinimų ir specifiakcijų daugiau nebegaliu. Prašau Jūsų pasidalinti ta partirtimi, kurią turite idant galėčiau galiausiai priimti sprendimą nutraukti šitą jau kokį menesį besitęsiančią agoniją.

Žodžiu viskas buvo taip: man labai pagailo savo žmonos, tada ir savęs, galiausiai šeimos laiko "brūžinant" grindis siurbliu. Plotas mūsų vidutinio didumo, ~ 100 m2, tačiau pagal išsakytus pageidavimus - šviesios plytelės ir šiek tiek laminato (~ 40 m2), tai gaunasi gana kontrastingas pagrindas įvairaus pastebimumo kakučiams (trupiniai, plaukai, žvyras iš lauko ir pan.). Man, tai isterijos nesukelia koks trupinukas ar plaukas, bet mano pati puola tvarkyti, o vat toks beatodairiškas šokinėjimas isteriją jau sukelia.

Kadani finasinės mano galimybės ribotos, bet statydamas namą išmokau, kad pirkt pigių daiktų elementariai neapsimoka, taikausi į ~ 2000 pinigų biudžetą.

Kandidatas 1. Samsung Navibotas su konteineriu (kur pats išsipurto).
Pliusai: na lyg ir protingas, išmanus, turi talpą, kad kas dien purtyt nereiktų, prisimena, katroj vietoj batareikė numirė bet...
a. ofialus gamintojas savo puslapyje tokio modelio mūsų ašarų pakalnės ir nekalto prasidėjimo Mergelės Marijos žamės rinkoj nesiūlo.
b. Jokiose kitose rinkose jo tarp palyginimų nėra
c. ar tai skaičiau, ar tai sapnavau, kad valo blogai ir per mandrumą pastoviai užkliūna, įstringa ir pasilieka laukt ten.

Kandidatas Nr. 2 Roomba 780. Kiek supratau iš skaitymų, siurba puikia, bet toliau pliusai baigias, nes...
a. neprisimena kur baigė darbą (na o mūsų pirmam aukšte 6 patalpos: 2 kambariai, svetainė, virtuvė, vonia, tambūras)
b. plano neturi, tai šniokščia kiekvieną kart iš pradžių
c. taip ir neaišku, jis vienu užėjimu viską sutvarkys, ar viskas baigsis tokia nesąmonių spirale laike, kad krušis iki iškeliaus į dausas, o kažkuriam iš kambarių vistiek tvarkos nebus.

Kandidatas Nr. 3 Neato VX-25, na lyg ir būtų pats tas nes žemėlapį susidaro ir valo nuosekliai, siurbia vidutiniškai ir pabaigęs batareikes pasikrauna ir tęsia +- ten kur baigė, nors....
a. baterija silpna
b. atrodo kaip iš tų laikų kai aš gimiau (~ 80-uosius)

Uždaviniai tokiam žaisliukui paprasti: tol kol mes darbuose, surinkt visas smulkias šiūkleles namuose ir pasislėpt, kad nebezystų galvos kai grįšim. Principe galima sakyti, kad augintinių neturim, kilimas tik toks kur prie durų, kad mažiau žvyro nešti į namus, 2 kambariukai su laminatu, visur kitus plytelės. Jokių slenksčių ar rimtų kliūčių apart vaiko ir mano išmėtų daiktų nėra.

Turėtojai, pasidalinkite mintimis, ypač dėl išsakytų nuogastavimų ir įvardintų minusų. Gal visai be reikalo kažkurį iš šių prietaisų nurašau?

Dėkui,
Atsakyti