Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(linamog @ 2013 06 30, 07:43)
As palieku stotelej, tik isjungiu su pultu, kad tesimato tik baterijos laipsniukai tie. O del mazo kambario - as visad ijungiu MAX programa, kad dirbtu iki pilno issikrovimo, o tada vaziuotu namo.

Pas mane NEATO XV-25 kaip ir tokių programų nėra sad.gif O kai stovi stotelėje net norint išjungti ten rašo, kad neišsijungia kai pajungtas prie stotelės ir dega dvi lemputės žaliai...
Atsakyti
sveikos, sakykit, gal zinot kur isigyti soniniu sepeteliu samsungui? kazkaip maniskio jau gerai apsidevejusi viena pora- galvoju reik jau pradeti rupinti g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inco @ 2013 06 30, 00:52)
Kaip elgiatės su savo robotu-kais kai jie baigia savo darbą ir gižtą į pakraunamą stotelę? Ar išjunginėjate ar paliekate stotelėje ant pastovaus krovimo?
Ir pvz. jei nedidelis kambarys kai dirba 15-20 min. ar nėra blogai, kad pastoviai dakraunami akumuliatoriai, gal akumuliatoriaus tarnavimo laikas mažėja?

Instrukcijoje turėtų būti parašyta, kaip laikyti siurblį. Nežinau kaip jūsų siurblys, bet Roomba turi pastoviai krautis, tai prailgina jo tarnavimo laiką. Išvykstant ilgesniam laikui nei 2 savaitės - reikia akumuliatorių išimti iš roboto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inco @ 2013 06 30, 13:49)
Pas mane NEATO XV-25 kaip ir tokių programų nėra sad.gif O kai stovi stotelėje net norint išjungti ten rašo, kad neišsijungia kai pajungtas prie stotelės ir dega dvi lemputės žaliai...

turite neto, ar patenkinta jo darbu? gerai issiurbia kilimus su vienu pravaziavimu, ar palei plintusus daug nesvarumu palieka ir ar labai jis ten garsiai dirba? aciu uz info mirksiukas.gif maciau jam akcija, tai vilioja jis mane tik bijau as jo to triuksmo kai per jutube paziuriu, tik kas patinka kiek suprantu jis paeilui valo viena kambari po kito, nevazinejasi po visus jai neuzdarysi duru nepabega nebaiges darbo i kita, taip?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Pribrendo laikas ir man isigiti robota.Renkuosi tarp sito http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/ ir sito http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/. Pagal aprasima tai man jie nelabai kuom ir skiriasi,tik kaina g.gif Gal kas is mergaciu turejo tokius ir galetu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2013 07 08, 12:58)
Sveiki 4u.gif Pribrendo laikas ir man isigiti robota.Renkuosi tarp sito http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/ ir sito http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/. Pagal aprasima tai man jie nelabai kuom ir skiriasi,tik kaina g.gif Gal kas is mergaciu turejo tokius ir galetu pakomentuoti 4u.gif

Pas brangesni papildomas filtras komplektacijoj.
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 07 01, 12:47)
turite neto, ar patenkinta jo darbu? gerai issiurbia kilimus su vienu pravaziavimu, ar palei plintusus daug nesvarumu palieka ir ar labai jis ten garsiai dirba? aciu uz info mirksiukas.gif maciau jam akcija, tai vilioja jis mane tik bijau as jo to triuksmo kai per jutube paziuriu, tik kas patinka kiek suprantu jis paeilui valo viena kambari po kito, nevazinejasi po visus jai neuzdarysi duru nepabega nebaiges darbo i kita, taip?

Man triukšmas netrukdo, nelabai tuiu su kuo ir palyginti smile.gif pagal plintusus gal ir nelabai išsiurbia nes jis neturi šepetėlių, bet tos vietos kur siurbia tai man labai kokybiškai.
Jis siurbia kiekvieną kambarį atskirai, kilimų neturiu vien tik trisluoksnis parketas todėl esu patenkintas
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ka manot apie, ar gal turit H.Koenig siurblius - robotus?
Siandien Membershope yra jiems akcija..
Atsakyti
Sveikos mergaitės ir aš paskaičius jūsų atsiliepimus baisiai buvau užsimanius pirkt tokį robotuką namams siurbt, bet va neradau šioje temoje, kad kas rašytų ar gerai robotukas-siurblys Roomba arba Samsung siurbtų linoleumą? Gal kuri namie turit linoleumą ir kąą nors šiuo klausimu galit parašyt. Pas mane butas 34 kv. metrų, tai greit manau jis apsidirbtų. Labai ačiū už atsakymą iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(stropi studente @ 2013 07 10, 20:59)
Sveikos mergaitės ir aš paskaičius jūsų atsiliepimus baisiai buvau užsimanius pirkt tokį robotuką namams siurbt, bet va neradau šioje temoje, kad kas rašytų ar gerai robotukas-siurblys Roomba arba Samsung siurbtų linoleumą? Gal kuri namie turit linoleumą ir kąą nors šiuo klausimu galit parašyt. Pas mane butas 34 kv. metrų, tai greit manau jis apsidirbtų. Labai ačiū už atsakymą iš anksto.

mazas butukas, tai matomai bus ir jame daug uzkrautu daiktu? jiems reikia vietos ir pasisukineti, oa jai daug apkrauta tai neverta ir pirkti, o del membershop tai maciau ir as, bet neradau aprasymu aie juos intike, ir su sluotelemes maciau tik vienas yra, o kiti berods be ju, tai jai be ju ir jai mazas ju galingumas tai vel ss... ir beja kur ju atstovybe, prireikus atsarginiu detaliu kur pirksi?minusas g.gif
Atsakyti
Na aš gyvenu viena, todėl nėra užkrautas butas. Kėdes galima ant stalo užkelt ir bus vietos jam sukiotis smile.gif .
Atsakyti
Turėti robotuką ir mano sena svajonė tongue.gif Galvojam apie šitą: http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/
Bet mane sulauko klausimas kaip su jais draugauja namų dulkėms alergiški žmonės - kažkur skaičiau kad šitie robotukai labai "kelia dulkes" (t.y. jiems siurbiant į orą pakyla smulkios nematomos detalės) ir nors to nepastebi paprasti žmonės, alergiškiems žmonėms tai labai juntama.... bet čia buvo tik vieno žmogaus nuomonė, pati nebandžiau... Gal yra kas turi panašų robotuką ir yra namuose alergiškų žmonių? Būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti