Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(juratema @ 2011 11 15, 18:47)
Nusipirkau samsung navibot, dabar kraunasi, man irgi idomu kiek laiko reikia kraut pirma karta

drinks_cheers.gif kurį modeliuką įsigijot? Mano jau trečia valanda eina, kaip kraunasi - bateriją rodo pilną. Dabar spausdinuosi dar lietuvišką instrukcij, sakau gal angliškoje pražiūrėjau kur nors apie tą pirmą pakrovimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 15, 19:51)
drinks_cheers.gif kurį modeliuką įsigijot? Mano jau trečia valanda eina, kaip kraunasi - bateriją rodo pilną. Dabar spausdinuosi dar lietuvišką instrukcij, sakau gal angliškoje pražiūrėjau kur nors apie tą pirmą pakrovimą  ax.gif

navibot SR8855, o jusu?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2011 11 15, 19:06)
navibot SR8855, o jusu?

Naviboot 8895 smile.gif
Atsakyti
pas mus tik sitas vienintelis modelis ir buvo parduotuvej..O kur jus pirkot? kiek kainavo? kazin kokie skirtumai?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2011 11 15, 19:11)
pas mus tik sitas vienintelis modelis ir buvo parduotuvej..O kur jus pirkot? kiek kainavo? kazin kokie skirtumai?

Užsisakėm per vietinį pardavėją, kuris Samsung'ais prekiauja. Norėjau ir aš 8855, bet pasakė kad šis modelis jau nebegaminamas ir išsiparduoda juos tik tie, kas buvo iš anksčiau užsipirkę. Pasiūlė šitą - kuo skiriasi net nežinau, skaičiau tiek pas vokiečius, tiek pas italus gamintojo puslapyje nurodytus aprašymus - tai ten net pagrindiniai duomenys nesutampa biggrin.gif Ir Azon.lt abu turi - bet ten palyginimas irgi ne ką te atskleidžia rolleyes.gif ir duomenys dar labiau skiriasi nuo vokiečių ar italų pateikiamų doh.gif http://www.azon.lt/i....php?cl=compare
Iš tiesų eisiu dulkių talpą matuot, nes anot vokiečių - ji 1litro; anot italų - 0,6l, o anot Azon - 0,5l lotuliukas.gif
Pagrindinis skirtumas kurį pastebėjau kol kas tik spalvoje - jūsų mėlynas, mano - juodas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 15 lapkričio 2011 - 19:27
kad LT niekur net nemaciau kitokiu nei mano..Ai nesvarbu-isbandytas, veikia liux, namai svarus, kol jis siurbe as mezgiau, zodziu man patiko, tik dar ne viskas aisku, bet su laiku ismoksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 15, 08:59)
ne, nemanau, kad nusivilsiu, jau rasiau, kad geriau pasiimsiu siurbli pries tai paprasta, kur turiu ir prasiurbsiu, o ir vaikui kartais i rankas iduodu ir prasiurbia, 8 metu, didelis jau. man svarbiau jog isplautu grindis, nes kad ir kasdienio prasiurbimo mano namuose tikrai neuztenka, demes ir demes visur. vaikai nedideli, vienas 2,5 kitas ropojantis, tai ir plaut reikia beveik kasdien  doh.gif tai uztat ir imsiu plaunama, po to ziuresiu, gal tiek patiks, kad ir siurbiamas atsiras namuose  biggrin.gif

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 15, 10:22)
Reikia konsultacijos: pajungiau krautis robotuką - instrukcijoje rašo krauti 2 val, kažkur temoje užfiksavus buvau, jog rašyta pirmas pakrovimas ar tai 16 val? Tai kiek iš ties reikia krauti pirmą kartą  ax.gif

robotreviews.com rekomenduoja visus robotus pirma karta krauti 16 valandu. Kazkaip ten aiskina, kad nuo to priklause kaip laikys baterija veliau. As deja sito nezinojau ir pirma pakroviau kol uzsidege lempa zalia. Kolkas laiko normaliai, nuo rugpjucio naudojamas kasdien.
Kitus 2 kroviau po 16 valandu del viso pikto 4u.gif

Labai smalsu suzinoti nauju robotu "mamu" ispudzius bigsmile.gif
Atsakyti
Su tom baterijom analogiškai kaip su mobiliais.
Vieni sako, kad pirmą kart ar net pirmus tris kartus kraut ilgai, nes atseit baterijos atmintis tuomet įsimena didesnį įkrovimą. Kiti sako, kad tai visiškas mitas unsure.gif
Atsakyti
as irgi uzsimaniai plaunamo, kadangi neseniai nupirkome siurblį pakankamai gera, tai jau nenervinsiu vyro su robotuku, o vat plaut grindis man baisi problema.

o kur galima scooba išsimokėtinai pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 11 16, 07:43)
Labai smalsu suzinoti nauju robotu "mamu" ispudzius  bigsmile.gif

nu va, nors dar neturiu scoobos, bet pasiskambinau del informacijos vienam is irobot partneriui, nu ir ka, tiesiai sviesiai net neklausus, paklausus tik ar turi siuo metu, atsakymas mane ir nustebino ir nuliudino ir nebezinau nei ka manyt unsure.gif o taip uzsidegus as jau ji griebt buvau verysad.gif o atsakymas toks - jog nerekomenduoja jo imt, jog tikrai nevertas demesio, buna plauna suoliais kazkaip, efekto nera, ir uzsikemsa, valymas sunkus pacio roboto ir t.t. unsure.gif nu tikrai nebezinau nei ka daryt, pasiule geriau roomba - na gerai, roobma tai roomba, imciau, bet va ir plovejo tada noretusi, bet jei taip kalba g.gif vat tokie ispudziai vos pakalbejus telefonu, kurie prekiauja jais blink.gif

Papildyta:
QUOTE(kristiggg @ 2011 11 16, 13:38)
as irgi uzsimaniai plaunamo, kadangi neseniai nupirkome siurblį pakankamai gera, tai jau nenervinsiu vyro su robotuku, o vat plaut grindis man baisi problema.
o kur galima scooba išsimokėtinai pirkti?

galima ir roboshop.lt per snoro lizinga ir irobot.lt per ukio banko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 16, 12:51)
nu va, nors dar neturiu scoobos, bet pasiskambinau del informacijos vienam is irobot partneriui, nu ir ka, tiesiai sviesiai net neklausus, paklausus tik ar turi siuo metu, atsakymas mane ir nustebino ir nuliudino ir nebezinau nei ka manyt  unsure.gif o taip uzsidegus as jau ji griebt buvau  verysad.gif o atsakymas toks - jog nerekomenduoja jo imt, jog tikrai nevertas demesio, buna plauna suoliais kazkaip, efekto nera, ir uzsikemsa, valymas sunkus pacio roboto ir t.t.  unsure.gif nu tikrai nebezinau nei ka daryt, pasiule geriau roomba - na gerai, roobma tai roomba, imciau, bet va ir plovejo tada noretusi, bet jei taip kalba  g.gif vat tokie ispudziai vos pakalbejus telefonu, kurie prekiauja jais  blink.gif

nuliudino g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2011 11 16, 14:04)

nu ir mane verysad.gif bet kazkaip as esu isitikinus, kad gal toks pasitaike siurblys, nes sakesi, jog ji ir pasidemontruot duodavo zmonems i namus, tai kai per simta ranku pereina daiktas, tai visko jam gali atsitikt. va pasikalbejau su drauge, jo turi roomba, tai sake, jog nesukt galvos imt ir viskas, idealumo tikrai nesitiket, bet kasdieninei svarai palaikyt manau puikiai tiks - kaip sakant, jog nebutu geda priimt nekviesto svecio smile.gif
Atsakyti