Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

Sveikos. Gal kas turite Hoover RBC 006 Robocom, gundausi pirkti šitą, tik niekur nerandu ar jei nebaigia darbo , po pasikrovimo tesia darbą toliau, ar vėl pradeda nuo pradžių g.gif ir dar klausimas, ar užtenka vienos šluotelės, o ne dviejų ?
atsakymo reikia greitai blush2.gif nes labai nekantrauju .Ačiū 4u.gif
Renkuosi tarp Hoover RBC 006 Robocom ir to populiariojo samsungo.
Atsakyti
QUOTE(-JPG- @ 2013 03 11, 13:13)
Sveikos. Gal kas turite Hoover RBC 006 Robocom, gundausi pirkti šitą, tik niekur nerandu ar jei nebaigia darbo  , po pasikrovimo tesia darbą toliau, ar vėl pradeda nuo pradžių  g.gif  ir dar klausimas, ar užtenka vienos šluotelės, o ne dviejų ?
atsakymo reikia greitai  blush2.gif  nes labai nekantrauju .Ačiū  4u.gif
Renkuosi tarp Hoover RBC 006 Robocom ir to populiariojo samsungo.

Na ką gi rinkausi rinkausi, daugiau patarimų nesulaukiau ir nusipirkau SAMSUNG VCR8930L3S/XSB, kai išbandysiu, parašysiu kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
o sakykit ar yra robotuku, kad ne siurbtu, bet plautu grindis?
Atsakyti
QUOTE(Akakankt @ 2013 03 13, 10:48)
o sakykit ar yra robotuku, kad ne siurbtu, bet plautu grindis?

yra
http://roboshop.lt/p...rindu-plovejas/
Atsakyti
QUOTE(-JPG- @ 2013 03 12, 17:29)
Na ką gi rinkausi rinkausi, daugiau patarimų nesulaukiau ir nusipirkau SAMSUNG VCR8930L3S/XSB, kai išbandysiu, parašysiu kas ir kaip  mirksiukas.gif

laukiam komentarų
aš vis dar renkuosi...
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 03 13, 13:17)
laukiam komentarų
aš vis dar renkuosi...

Na ką dabar tik trumpai parašysiu pirmus įspūdžius. Pirmo kambario išvalymas nuvylė (kilimas ir parketas) kilimas nebuvo labai švariai išvalytas, liko vienas kitas trupinukas, bet kai atidariau šiukšlių talpą ir pamačiau kiek jis ten prisiurbė bigsmile.gif , tai pagalvojau kad dzin tie keli trupinukai, bet kiek jis jų surinko bigsmile.gif , sekantis kambarys: po miegamąją lova liko keletas pūkų, kai skaičiau atsiliepimus, kad nepalieka nei dulkelės, tai mane truputi sunervino tie pūkai, toliau sekė dar vienas kambarys, kuriame parketas ir storas vilnonis kilimas, kuris man buvo didelis klausimas, ar siurbliukas jį įveiks, nes jis tikrai labai storas, bet su šiuo kilimu , robotukas susitvarkė kuo puikiausiai, tik vat nesupratau kodėl jis 4 ar 5 kartus vis grįžinėjo prie spintos, po kuria niekaip negalėjo palįsti, tai brūžino ir brūžino aplink ją g.gif , dar nesupratau kodėl, bet jis labai greit išsikrovė, išvalė vos tris kambarius po 20 kvadratų g.gif , gal kad pirmas kartas g.gif , rytoj turėsiu išeiginę, tai žaisiu, vakare parašysiu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-JPG- @ 2013 03 14, 00:17)
Na ką dabar tik trumpai parašysiu pirmus įspūdžius. Pirmo kambario išvalymas nuvylė (kilimas ir parketas) kilimas nebuvo labai švariai išvalytas, liko vienas kitas trupinukas, bet kai atidariau šiukšlių talpą ir pamačiau kiek jis ten prisiurbė  bigsmile.gif , tai pagalvojau kad dzin tie keli trupinukai, bet kiek jis jų surinko  bigsmile.gif , sekantis kambarys: po miegamąją lova liko keletas pūkų, kai skaičiau atsiliepimus, kad nepalieka nei dulkelės, tai mane truputi sunervino tie pūkai, toliau sekė dar vienas kambarys, kuriame parketas ir storas vilnonis kilimas, kuris man buvo didelis klausimas, ar siurbliukas jį įveiks, nes jis tikrai labai storas, bet su šiuo kilimu , robotukas susitvarkė kuo puikiausiai, tik vat nesupratau kodėl jis 4 ar 5 kartus vis grįžinėjo prie spintos, po kuria niekaip negalėjo palįsti, tai brūžino ir brūžino aplink ją  g.gif , dar nesupratau kodėl, bet jis labai greit išsikrovė, išvalė vos tris kambarius po 20 kvadratų  g.gif , gal kad pirmas kartas  g.gif , rytoj turėsiu išeiginę, tai žaisiu, vakare parašysiu daugiau  mirksiukas.gif

Kuria programa uzstatet? Vazinejimas ant kilimu, ypac storu, isnaudoja zymiai daugiau energijos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 03 14, 10:14)
Kuria programa uzstatet? Vazinejimas ant kilimu, ypac storu, isnaudoja zymiai daugiau energijos.

Dirbo ant auto. Na ką, vieną aukštą išvalė, pastebėjimai : nesuprantu kodėl, bet kur tik yra koks baldas po kuriuo jis netelpa, tai ten, kaip koks nepataisomas optimistas biggrin.gif jis vis grįžta po keletą kartų ir vel eidamas per visą to baldo ilgį bando po juo palįsti doh.gif , o gal aš nepastebiu, gal jis virus po kelis kartus grįžinėja g.gif dėl paties valymo: na tikrai nėra taip , kaip daug kas rašė "nė dulkelės", jei žiūriu paprastai, tai atrodė kad labai švaru, bet pažiūrėjau prieš saulę ir ką... yra tų dulkelių, bet kai pamatau kiek dulkelių jis surinko už mane, tai bala nematė, tas likusias su drėgnu skudurėliu pati susirinksiu smile.gif

Papildyta:
gal kam reikia plaunančio siurbliuko ? lotuliukas.gif thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=Zm5DC8e4AtY žmonės išradingi biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip nelogiska - moketi tuksttancius uz siurbliuka ir pasku ipaciai rinkti dregnu skudureliu.. Tai gali ir taip, be tukstanciu dregnu skudureliu praeiti, ar paprastu dulkiu siurbliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 03 14, 13:19)
kazkaip nelogiska - moketi tuksttancius uz siurbliuka ir pasku ipaciai rinkti dregnu skudureliu.. Tai gali ir taip, be tukstanciu dregnu skudureliu praeiti, ar paprastu dulkiu siurbliu biggrin.gif

bet tada skudurėlį reikia 10kart perplauti, o čia užtenka sudrėkinti ir pabaigus išplauti smile.gif (ir nesu pedantė, kasdien tikrai neplausiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(-JPG- @ 2013 03 14, 11:42)
Dirbo ant auto. Na ką, vieną aukštą išvalė, pastebėjimai : nesuprantu kodėl, bet kur tik yra koks baldas po kuriuo jis netelpa, tai ten, kaip koks nepataisomas optimistas  biggrin.gif  jis vis grįžta po keletą kartų ir vel eidamas per visą to baldo ilgį bando po juo palįsti  doh.gif , o gal aš nepastebiu, gal jis virus po kelis kartus grįžinėja  g.gif dėl paties valymo: na tikrai nėra taip , kaip daug kas rašė "nė dulkelės", jei žiūriu paprastai, tai atrodė kad labai švaru, bet pažiūrėjau prieš saulę ir ką... yra tų dulkelių, bet kai pamatau kiek dulkelių jis surinko už mane, tai bala nematė, tas likusias su drėgnu skudurėliu pati susirinksiu  smile.gif

Dekit ant max, tada vazines iki pergales. Matyt, sensoriai jam rodo, kad kliuties nera, nes apacioj po baldo erdve kaip ir laisva, tik per zema, todel jis vis bando ten patekti. Jei naudojat stoteles, po siurbimo nepamirskit ju isjungti, nes baterijos nuseda moment. Privalumas, kad susiurbia zymiau daugiau, nei paprastas siurblys. Is idomumo buvom pas uosvius nusiveze, ten visam hole kilimine danga, anyta sako "Ka jis cia nabagelis beras, vakar sciulniai tvarkiausi." Na ka, paleidom nabageli mazdaug pusvalandziui, iskraciau puse talpos dulkiu, zemiu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 03 14, 17:09)
Dekit ant max, tada vazines iki pergales. Matyt, sensoriai jam rodo, kad kliuties nera, nes apacioj po baldo erdve kaip ir laisva, tik per zema, todel jis vis bando ten patekti. Jei naudojat stoteles, po siurbimo nepamirskit ju isjungti, nes baterijos nuseda moment. Privalumas, kad susiurbia zymiau daugiau, nei paprastas siurblys. Is idomumo buvom pas uosvius nusiveze, ten visam hole kilimine danga, anyta sako "Ka jis cia nabagelis beras, vakar sciulniai tvarkiausi." Na ka, paleidom nabageli mazdaug pusvalandziui, iskraciau puse talpos dulkiu, zemiu.

Jau reiks statyti stoteles prie spintų po kuriom nepalenda, trūksta tik poros milimetrų, matyt kad davikliukai yra žemiau , užtat ir gaunasi taip, bet šiaip tai jau susidraugavom, šiandien net pačiai juokas paėmė, kai supratau, kad kalbinu... siurblį biggrin.gif smagiau buvo tvarkytis, jis siurbliavo, aš dulkes valiausi, spinteles tvarkiausi, vis ne viena plušau biggrin.gif
Atsakyti