Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(ennga @ 2013 01 22, 23:01)
Mes ji ir esame nusiziureja, galvoju ar ji pirkti ar roomba780  bigsmile.gif
Bukit gera, kai isbandysite parasykite savo nuomone apie ji  4u.gif  Pagaliau gal apsispresiu  blush2.gif

Mes is ju dvieju rinkomes ,bet nugalejo samsungas del papildomos siukliu talpos, navigacijos ir dulkiu sensoriaus.

QUOTE(gitana.v @ 2013 01 23, 12:10)
oho kokia seimyna  blink.gif  thumbup.gif  o kilimu pas jus yra, kaip kilimus gerai isvalo, uzvaziuoja lengvai ant ju nesustumia i kruva ir panasiai? kliutis lengvai apvaziuoja, orentuojasi aplinkoja, nepasiklysta, namuka gerai randa is kito kambario atvaziuoti?ir gal pasikroves savo nebaigta darba pats automatiskai vaziuoja valyti nuo tos vietos kur baige?

Kilimu yra ,bet jie tankus ir stori, tad vaziuoja puikiai .
Namuka kolkas visada randa , bet per trumpai dar turiu ,kaip bus toliau paziuresim .
Siaip gerai orientuojasi , sienu nedauzo , tik pastebejau mazesnius daiktus megsta uzkabint lotuliukas.gif Ir niekaip nesupranta kodel pro groteles nepravaziuoja lotuliukas.gif matyt navigacija grotu kaip sienos nefiksuoja g.gif
Atsakyti
[quote=Tensei,2013 01 23, 13:18]
Mes is ju dvieju rinkomes ,bet nugalejo samsungas del papildomos siukliu talpos, navigacijos ir dulkiu sensoriaus.
Kilimu yra ,bet jie tankus ir stori, tad vaziuoja puikiai .
Namuka kolkas visada randa , bet per trumpai dar turiu ,kaip bus toliau paziuresim .
Siaip gerai orientuojasi , sienu nedauzo , tik pastebejau mazesnius daiktus megsta uzkabint lotuliukas.gif Ir niekaip nesupranta kodel pro groteles nepravaziuoja lotuliukas.gif matyt navigacija grotu kaip sienos nefiksuoja g.gif

Aciu 4u.gif
O ar nepalieka nesusiurbtu siuksliu? Ant kilimo lengvai uzvaziuoja? blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

Norime įsigyti robotuką...

Gal galite patarti kuri firma Roomba ar Samsung yr geresnė? Namie turime ir katė, ir šuniuką ir dar tris vaikinukus...

Norime pirkti kažkur iki 2000 Lt.

Vis žiūrinėju į šitą http://www.fotofabri...u-siurblys.html

arba

http://www.roboshop....ulkiu-siurblys/

Kaži kaip ši firma: http://www.roboshop....ulkiu-siurblys/

O gal šitie kampams patogesni, nes pas mus yra ir kilimų ir parketo grindų... http://www.roboshop....ulkiu-siurblys/

Ir dar viena mintis: kaži kuom skiriasi Ni ir Li baterijos? Ar labai skirtingas jų galiojimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~neira~: 08 vasario 2013 - 11:58
Perskaičiau visą temą ir susidariau įspūdį, kad jei namuose laminatas, tai Skobos nepirkti, taip????????????
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 02 14, 18:24)
Perskaičiau visą temą ir susidariau įspūdį, kad jei namuose laminatas, tai Skobos nepirkti, taip????????????

matomai, nebet sildomos grindys, gal naujasni modeliai kokie jau yra sausiau valo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 02 15, 13:01)
matomai, nebet sildomos grindys, gal naujasni modeliai kokie jau yra sausiau valo. g.gif

Pas mane nešildomos grindys schmoll.gif Bet ir aš pati plaunu šlapiu skuduru, o ne drėgnu biggrin.gif reikia visas dėmes atmirkinti, tai taip pat džiūsta ilgiau., be to laminatas pirktas atsparus drėgmei g.gif Kaip norėčiau realiai pamatyti Skobą, kiek ji ten šlapiai palieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 02 15, 13:45)
Pas mane nešildomos grindys  schmoll.gif  Bet ir aš pati plaunu šlapiu skuduru, o ne drėgnu biggrin.gif reikia visas dėmes atmirkinti, tai taip pat džiūsta ilgiau., be to laminatas pirktas atsparus drėgmei  g.gif Kaip norėčiau realiai pamatyti Skobą, kiek ji ten šlapiai palieka g.gif

nu tai gal tada ir nieko jai pati slapiai plauni ir driuziu nelieka, nes buna kaip koks laminatas, pas mano tevus tai toks sviesus, nu jau isvis su vos dregnu isplaunu ir pries sviesa vien juostos doh.gif o pas mane azuolo spalvos ir neblizgus kaip ten vai as su vidutinio dregnumo tai normaliai, bet su soba butu slapiau, paziurek ytube gal ka rasi is arti nufilmuota kaip isplauna.
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 02 15, 14:36)
nu tai gal tada ir nieko jai pati slapiai plauni ir driuziu nelieka, nes buna kaip koks laminatas, pas mano tevus tai toks sviesus, nu jau isvis su vos dregnu isplaunu ir pries sviesa vien juostos  doh.gif  o pas mane azuolo spalvos ir neblizgus kaip ten vai as su vidutinio dregnumo tai normaliai, bet su soba butu slapiau, paziurek ytube gal ka rasi is arti nufilmuota kaip isplauna.

Neblizgus schmoll.gif , tai nelieka driūžių . Spoksojau ir ytube, bet kažkaip nesimato kiek to vandens lieka biggrin.gif Turėjau plaunamą Tomas, tai drėgnai plovė, bet naudojau kartais, jei tiek šlapumo ir Skoba palieka, kaip Tomas, tai dar nieko....
Atsakyti
Na va , ėmiau ir užklausiau robochop.lt dėl laminato biggrin.gif štao kokį gavau atsakymą : ,, Nemanau, kad kils kokių nors problemų su laminatu - pagal specifikacijas: išplovus 40 kv.m. iš 1 litro švaraus vandens - apie 700 ml lieka purvino vandens (atskirame roboto rezervuare) ir apie 300 ml lieka ant grindų."
Tai dabar pasimatuosiu 300 ml. ir paskirstysiu ant 40 kv.m. lotuliukas.gif ir žinosiu ar plaukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 02 15, 17:46)
Na va , ėmiau ir užklausiau robochop.lt dėl laminato  biggrin.gif  štao kokį gavau atsakymą : ,, Nemanau, kad kils kokių nors problemų su laminatu - pagal specifikacijas: išplovus 40 kv.m.  iš 1 litro švaraus vandens - apie 700 ml lieka purvino vandens (atskirame roboto rezervuare) ir apie 300 ml lieka ant grindų." 
Tai dabar pasimatuosiu 300 ml. ir paskirstysiu ant 40 kv.m.  lotuliukas.gif  ir žinosiu ar plaukiu  lotuliukas.gif

nu taip ispylus ant zemes is ismozojus tai gal ir dauk gali pasirodyti, velnias zino, nes ovaz 300 g.gif
Atsakyti
Kažin, kaip šis Philips:
http://pigu.lt/techn...0201?id=3978668
?
Ir niekaip nesuprantu aš siurblių robotų techninių duomenų. Pagal ką spręsti apie jo galingumą, jei nei kw, nei siurbimo galios nenurodo?
Papildyta:
Įdomų straipsnį radau:
http://robotutechnik...to-xv-15-video/

Čia rašo: Kitų grindų valymo robotų kūrėjai mėgsta savo produktus vadinti dulkių siurbliais. Paprastai jie iš tikrųjų yra šlavimo mašinos, kartu su lengvo siurbimo palaikymu, kas suteikia galimybę prie produkto pavadinimo pridėti žodį „siurblys“. Tuo tarpu, Neato XV-15 nuo pat pagrindų buvo sukurtas kaip dulkių siurblys. Jo pirminis valymo elementas yra greito suspaudimo išcentrinis rotorius, kuris yra galingesnis nei kas nors kitas rinkoje.

Ar iš tikro siurbliai robotai prastai siurbia, daugiau šluoja? Netaip įsivaizdavau aš g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2013 03 01, 22:16)
Kažin, kaip šis Philips:
http://pigu.lt/techn...0201?id=3978668
?
Ir niekaip nesuprantu aš siurblių robotų techninių duomenų. Pagal ką spręsti apie jo galingumą, jei nei kw, nei siurbimo galios nenurodo?
Papildyta:
Įdomų straipsnį radau:
http://robotutechnik...to-xv-15-video/

Čia rašo: Kitų grindų valymo robotų kūrėjai mėgsta savo produktus vadinti dulkių siurbliais. Paprastai jie iš tikrųjų yra šlavimo mašinos, kartu su lengvo siurbimo palaikymu, kas suteikia galimybę prie produkto pavadinimo pridėti žodį „siurblys“. Tuo tarpu, Neato XV-15 nuo pat pagrindų buvo sukurtas kaip dulkių siurblys. Jo pirminis valymo elementas yra greito suspaudimo išcentrinis rotorius, kuris yra galingesnis nei kas nors kitas rinkoje.

Ar iš tikro siurbliai robotai prastai siurbia, daugiau šluoja? Netaip įsivaizdavau aš  g.gif

na taip jai nebutu sluoteliu tai daug maziau surinktu siuksliu, jie daugiau geros sluotos vaidmeni atlieka, bet as esu patenkinta, tik galetu buti sonines dvi sluoteles, pas mane viena, tad susluotu didesni plota pravazeves vienu vaziavimu per ta vieta, o dabar turi gryzti, na bet savo darba atlieka. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gitana.v @ 2013 03 05, 00:05)
na taip jai nebutu sluoteliu tai daug maziau surinktu siuksliu, jie daugiau geros sluotos vaidmeni atlieka, bet as esu patenkinta, tik galetu buti sonines dvi sluoteles, pas mane viena, tad susluotu didesni plota pravazeves vienu vaziavimu per ta vieta, o dabar turi gryzti, na bet savo darba atlieka. thumbup.gif

o tas kur klausete tai labai maza siuksliu talpa verysad.gif
Atsakyti