QUOTE(lioliuke @ 2013 01 11, 10:56)
Gal galite placiau papasakoti apie si siurbli nes jau vien tai kad jis keturkampos formos man atrodo ir valo kampelius geriau... kodel ji pasirinkote ir pan... gal sluoste padrekinate pries paleisdamos . ar nepasiklysta...
aplamai ziurineju dairausi "svajoju" Kazkaip maniau kad visos tik samsung perka
Jei galite placiau aprasykite labai sudomino, kaip garsas neerzina?pas mane yra toks gal apie 2cm nuozulnus slenktis idomu nebutu tai kliutis?
Aciu
Keturkapė forma padeda geriau išvalyti jeigu yra stačių kampų namuose,šluotelės ilgos gerai išvalo kampus ir po durim išvalo.Šluostės drėkinti negalima turi būti sausa,kadangi ten yra ir apatinis lęšis,kuris skenuoja grindis.Garsas-na kitų nesu girdėjusi,bet kaip pasijungėm tai tikrai nustebom,tyliu darbu,aišku yra garsas,bet tikrai nedidelis(palyginus su paprasto siurblio tai visiškai galima sakyti jo nėra),vien sprendžiant iš mano šunų reakcijos,kada įjungdavau paprastą siurbly jie net
susišikdavo ir susimyšdavo iš streso,o kada paleidom robotuką jie tik stebėjo ir nebuvo jokio streso.Dėl slenkščio jeigu ten tas metalinis kur nedaug pakilęs tai laisvai pereina,net išvalo ir jį,kampus apie jį.
Dėl ko pasirinkau....yra LT toks tik 6270,bet vyras norėjo,kad iš užsienio pirktume sakė ten bus pigiau,tai aš tada galvojau gal užsisakyti tokį,kurio dar čia nėra,ir kuris pasirodys po kelių metų tai būtent šis modelis 6272 yra naujesnis.Instukciją gavome tik rusišką ir to senesnio modelio,bet ten viskas tas pats kaip ir korėjietiškoje.Gal tie modeliai tarpusavy labai ir nesiskiria,nelabai gilinausi.
Vienu žodžiu aš tai labai patenkinta.
Pasiklysti nepasiklysta.Labai pagelbėjo rusiška instrucija,nes su tais robotukais dar reikia ir elgtis mokėti
Galima nustatyti,kad siurbtų kiekvieną diena tuo pačiu metu (pareini iš darbo ,o grindys jau švarios).Yra mano zona kurią pasirinkus siurblys išsiubs kelis kartus,čia kas kilimus turi tam gal reikalingiau,taip pat turbo greitis.Nuo laiptų nenukrenta ,priėjimas prie sienu labai patinka taip nesidaužo kaip kiti matyti.
Nu vienu žodžius aš jį vis pagiriu,koks jis šaunuolis
sau sėdžiu kavutę geriu,o jis kad dirba..tik koja šiukšlę pastumiu...
kol vakarienę gaminu parėjus iš darbo jis viską išsiurbe,jau man nereikia