Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(keistuole @ 2013 01 10, 08:59)
o gal kas žinot, kuo tie brangesni samsungai pranašesni, už tą populiarųjį 8895 ar 8855?
http://www.roboshop....-navibot-robot/

Iskaiciau tik kazkokia papildoma siuksliu talpa pasikrovimo vietoj, tik nesuprantu, jis ka, ten siuksles susiurbtas issikrato, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 01 10, 10:07)
Iskaiciau tik kazkokia papildoma siuksliu talpa pasikrovimo vietoj, tik nesuprantu, jis ka, ten siuksles susiurbtas issikrato, ar kaip? g.gif

siurblys išsisiurbe dulkes(ta prasme išmeta) į talpą,kuri yra pas pakrovėją.Taip pat tas naujasis yra žemesnis tik 8 cm.čia aktualu tam,kas turi baldus po kuriais gali siurblys palysti ir išsiurbti.Ličio baterijos.Na manau ten akivaizdūs skirtumai surašyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 10 sausio 2013 - 10:18
QUOTE(spalvinga @ 2013 01 10, 10:17)
siurblys išsisiurbe dulkes(ta prasme išmeta) į talpą,kuri yra pas pakrovėją.Taip pat tas naujasis yra žemesnis tik 8 cm.čia aktualu tam,kas turi baldus  po kuriais gali siurblys palysti ir išsiurbti.Ličio baterijos.Na manau ten akivaizdūs skirtumai surašyti. 4u.gif

Kiek ziurejau, visi modeliai 8cm.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 01 10, 11:36)
Kiek ziurejau, visi modeliai 8cm.

na tikrai ne visų,pasiskaitytik įdėmiau,o tų apie kuriuos klausė išmatavimai 355*93 4u.gif
Atsakyti
Vilioja toks daiktas smile.gif Reiktu isigyti. Gaila kad brangokas
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 01 08, 12:38)
Koki pirkot?

mano stai sis http://pigu.lt/techn..._rbc?id=3080738
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 01 10, 09:39)
Aš turiu siurbemą robotuką su šluoste.Siurbliuoju kiekvieną dieną,grindų plauti net nereikia,tik į savaitę kartą praplauni ir vsio.Turiu 2 šunis ir vaiką 7 metų ,viską susiurbe idealiai,išėmus dėžutę vis nustembu iš kur tiek dulkių prirenka kas kart,kad ir kasdiena siurbesi.
Ir kokie dar šmorai lieka po plovimo nesuprantu  g.gif ,pas mane nieko nelieka,gal įsigykite kokybiškesnę priemonę plauti grindims ji kur kas pigesnė  ir neliks problemos . 4u.gif

o pas jus samsungas?

AKCIJA va neblogas varijantas, ir kaina jo tikrai reali buvusi, nes daznaiusiai per tas akcijas kai uzsikelia kainas neatitinkancias tikroves

http://grupinis.lt/k...ija?show_more=1
http://www.roboshop....ulkiu-siurblys/
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 01 10, 18:35)
o pas jus samsungas?

Mano štai šis parsiųstas tiesiai iš korėjos

http://www.ebay.com/...=item1c2e28e31e
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 01 11, 09:02)
Mano štai šis parsiųstas tiesiai iš korėjos

http://www.ebay.com/...=item1c2e28e31e

Gal galite placiau papasakoti apie si siurbli nes jau vien tai kad jis keturkampos formos man atrodo ir valo kampelius geriau... kodel ji pasirinkote ir pan... gal sluoste padrekinate pries paleisdamos . ar nepasiklysta...
aplamai ziurineju dairausi "svajoju" Kazkaip maniau kad visos tik samsung perka smile.gif
Jei galite placiau aprasykite labai sudomino, kaip garsas neerzina?pas mane yra toks gal apie 2cm nuozulnus slenktis idomu nebutu tai kliutis?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2013 01 11, 10:56)
Gal galite placiau papasakoti apie si siurbli nes jau vien tai kad jis keturkampos formos man atrodo ir valo kampelius geriau... kodel ji pasirinkote ir pan... gal sluoste padrekinate pries paleisdamos . ar nepasiklysta...
aplamai ziurineju dairausi "svajoju"  Kazkaip maniau kad visos tik samsung perka smile.gif
Jei galite placiau aprasykite labai sudomino, kaip garsas neerzina?pas mane yra toks gal apie 2cm nuozulnus slenktis idomu nebutu tai kliutis?

Aciu

Keturkapė forma padeda geriau išvalyti jeigu yra stačių kampų namuose,šluotelės ilgos gerai išvalo kampus ir po durim išvalo.Šluostės drėkinti negalima turi būti sausa,kadangi ten yra ir apatinis lęšis,kuris skenuoja grindis.Garsas-na kitų nesu girdėjusi,bet kaip pasijungėm tai tikrai nustebom,tyliu darbu,aišku yra garsas,bet tikrai nedidelis(palyginus su paprasto siurblio tai visiškai galima sakyti jo nėra),vien sprendžiant iš mano šunų reakcijos,kada įjungdavau paprastą siurbly jie net susišikdavo ir susimyšdavo iš streso,o kada paleidom robotuką jie tik stebėjo ir nebuvo jokio streso.Dėl slenkščio jeigu ten tas metalinis kur nedaug pakilęs tai laisvai pereina,net išvalo ir jį,kampus apie jį.

Dėl ko pasirinkau....yra LT toks tik 6270,bet vyras norėjo,kad iš užsienio pirktume sakė ten bus pigiau,tai aš tada galvojau gal užsisakyti tokį,kurio dar čia nėra,ir kuris pasirodys po kelių metų tai būtent šis modelis 6272 yra naujesnis.Instukciją gavome tik rusišką ir to senesnio modelio,bet ten viskas tas pats kaip ir korėjietiškoje.Gal tie modeliai tarpusavy labai ir nesiskiria,nelabai gilinausi.

Vienu žodžiu aš tai labai patenkinta.

Pasiklysti nepasiklysta.Labai pagelbėjo rusiška instrucija,nes su tais robotukais dar reikia ir elgtis mokėti biggrin.gif Galima nustatyti,kad siurbtų kiekvieną diena tuo pačiu metu (pareini iš darbo ,o grindys jau švarios).Yra mano zona kurią pasirinkus siurblys išsiubs kelis kartus,čia kas kilimus turi tam gal reikalingiau,taip pat turbo greitis.Nuo laiptų nenukrenta ,priėjimas prie sienu labai patinka taip nesidaužo kaip kiti matyti.

Nu vienu žodžius aš jį vis pagiriu,koks jis šaunuolis lotuliukas.gif sau sėdžiu kavutę geriu,o jis kad dirba..tik koja šiukšlę pastumiu... lotuliukas.gif kol vakarienę gaminu parėjus iš darbo jis viską išsiurbe,jau man nereikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 11 sausio 2013 - 10:25
QUOTE(spalvinga @ 2013 01 11, 11:22)
Keturkapė forma padeda geriau išvalyti jeigu yra stačių kampų namuose,šluotelės ilgos gerai išvalo kampus ir po durim išvalo.Šluostės drėkinti negalima turi būti sausa,kadangi ten yra ir apatinis lęšis,kuris skenuoja grindis.Garsas-na kitų nesu girdėjusi,bet kaip pasijungėm tai tikrai nustebom,tyliu darbu,aišku yra garsas,bet tikrai nedidelis(palyginus su paprasto siurblio tai visiškai galima sakyti jo nėra),vien sprendžiant iš mano šunų reakcijos,kada įjungdavau paprastą siurbly jie net susišikdavo ir susimyšdavo iš streso,o kada paleidom robotuką jie tik stebėjo ir nebuvo jokio streso.Dėl slenkščio jeigu ten tas metalinis kur nedaug pakilęs tai laisvai pereina,net išvalo ir jį,kampus apie jį.

Dėl ko pasirinkau....yra LT toks tik 6270,bet vyras norėjo,kad iš užsienio pirktume sakė ten bus pigiau,tai aš tada galvojau gal užsisakyti tokį,kurio dar čia nėra,ir kuris pasirodys po kelių metų tai būtent šis modelis 6272 yra naujesnis.Instukciją gavome tik rusišką ir to senesnio modelio,bet ten viskas tas pats kaip ir korėjietiškoje.Gal tie modeliai tarpusavy labai ir nesiskiria,nelabai gilinausi.

Vienu žodžiu aš tai labai patenkinta.

Pasiklysti nepasiklysta.Labai pagelbėjo rusiška instrucija,nes su tais robotukais dar reikia ir elgtis mokėti  biggrin.gif Galima nustatyti,kad siurbtų kiekvieną diena tuo pačiu metu (pareini iš darbo ,o grindys jau švarios).Yra mano zona kurią pasirinkus siurblys išsiubs kelis kartus,čia kas kilimus turi tam gal reikalingiau,taip pat turbo greitis.Nuo laiptų nenukrenta ,priėjimas prie sienu labai patinka taip nesidaužo kaip kiti matyti.

Nu vienu žodžius aš jį vis pagiriu,koks jis šaunuolis lotuliukas.gif sau sėdžiu kavutę geriu,o jis kad dirba..tik koja šiukšlę pastumiu... lotuliukas.gif kol vakarienę gaminu parėjus iš darbo jis viską išsiurbe,jau man nereikia 4u.gif

o namucius lengvai randa jai yra kitame kambaryja, ir jai nebaige darbo pasikroves grysta i ta pacia vieta kurioja pabaige, ir leidizte paciam varineti po visus kambarius ar uzdarote vienate kitame, kad po viena plota valytu? idomu jai ta sluoste ir ant kilimo uzvaziuotu, tai gal tada sluoste nuimama? ar pasjus kilimu nera, kaip kilima ar gerai paegia isvalyti? ir tiesa o kiek kainavo is uzsienio pirktis? cia is to ebay ir pirkote? nes seip tas parsiuntimas brangus, dar dasideda papildomu kitokiu mokesciu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gitana.v @ 2013 01 11, 12:43)
o namucius lengvai randa jai yra kitame kambaryja, ir jai nebaige darbo pasikroves grysta i ta pacia vieta kurioja pabaige, ir leidizte paciam varineti po visus kambarius ar uzdarote vienate kitame, kad po viena plota valytu? idomu jai ta sluoste ir ant kilimo uzvaziuotu, tai gal tada sluoste nuimama? ar pasjus kilimu nera, kaip kilima ar gerai paegia isvalyti? ir tiesa o kiek kainavo is uzsienio pirktis? cia is to ebay ir pirkote? nes seip tas parsiuntimas brangus, dar dasideda papildomu kitokiu mokesciu doh.gif

ir tiesa jus tuos siurbliukus kai pasikrauna laikote ijunktus namuciuose ar isjungiate? ir naumuka ir robota?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 01 11, 12:43)

Mums su viskuo išėjos tiek kiek kainuoja LG6270 modelis LT,nežinojome,kad bus muitas,o atsiuntimus iš Korėjos buvo nemokams.
Durų neuždarinėju,jis pats pasirenka kur siurbti,o kad nebaigtų darbo man dar taip nebuvo,visada užtenka batereikės,o dabar net gryžta namo su beveik pilna betereikia atlikęs darbus(matyt dulkių mažiau biggrin.gif ) su vienu pakrovimu išvalau 1 ir 2 aukštus.Namus suranda pats,kad ir kitame kambaryje.Šluostė nuimama,kada siurbi kilimą,pas mane nėra kilimų.
Papildyta:
QUOTE(gitana.v @ 2013 01 11, 12:51)
ir tiesa jus tuos siurbliukus kai pasikrauna laikote ijunktus namuciuose ar isjungiate? ir naumuka ir robota?

aš nieko neišjunginėju,tik vakare įjungiu,kad dirbtų,nes ne visada vienodu laiku sumastau grindis valyti.Bet dabar galvoju,kad reiks užsatyti kokiai 17,00 val.kiekvienai dienai ir bus ramu nail.gif irnesakyk.gif
Atsakyti