QUOTE(Laukine25 @ 2013 01 06, 20:41)
Sveikos, merginos,
skaitau temą ir žiūriu dauguma labiau visgi siurbliavimui robotukus renkatės, apie plaunamus info visai nerandu... Gal galite pasakyti kodėl? Jums plauti lengviau? Nes man asmeniškai su dulkių siurbliu lengviau pereit, nei vėliau plauti.. Ką jau kalbėti apie dryžius nuo vandens ant grindų, kurie tiesiog varo iš proto.. Ir šiaip, lyg man sunkiau plaut, nei siurbt, nors aišku abu robotai būtų gerai.. Gal galite papasakoti, kodėl pasirinkote siurbiamą o ne plaunantį robotą? Ir būčiau labai dėkinga už informaciją ir atsiliepimus iš tų, kas pirkote plaunančius robotus. Ačiū.
skaitau temą ir žiūriu dauguma labiau visgi siurbliavimui robotukus renkatės, apie plaunamus info visai nerandu... Gal galite pasakyti kodėl? Jums plauti lengviau? Nes man asmeniškai su dulkių siurbliu lengviau pereit, nei vėliau plauti.. Ką jau kalbėti apie dryžius nuo vandens ant grindų, kurie tiesiog varo iš proto.. Ir šiaip, lyg man sunkiau plaut, nei siurbt, nors aišku abu robotai būtų gerai.. Gal galite papasakoti, kodėl pasirinkote siurbiamą o ne plaunantį robotą? Ir būčiau labai dėkinga už informaciją ir atsiliepimus iš tų, kas pirkote plaunančius robotus. Ačiū.
taip palieka slapias grindis, tai jai jums netinka su skuduru kaip isplaunate per slapiai ir lieka dryziai vandens, cia turetu buti dar blogiau, tinka pas ta plaunamas pas ka yra sildomos grindys. pati neturiu, bet teko kalbetis su tuo kas turi, pas ja sildomos grindys, tai plaunamu labai patenkinta perplauti grindis nebetenka. bet pries plaunant reikia issiurpti, nes kitaip nespesi ji valyti, maza siuksliu surinkimo deze.
Papildyta:
gal kas turite toki siurbli ir lietuviska instukcija? http://pigu.lt/techn..._rbc?id=3331076
ir kokie atsiliepimai apie si siurbli?