Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(Laukine25 @ 2013 01 06, 20:41)
Sveikos, merginos,
skaitau temą ir žiūriu dauguma labiau visgi siurbliavimui robotukus renkatės, apie plaunamus info visai nerandu... Gal galite pasakyti kodėl? Jums plauti lengviau? Nes man asmeniškai su dulkių siurbliu lengviau pereit, nei vėliau plauti.. Ką jau kalbėti apie dryžius nuo vandens ant grindų, kurie tiesiog varo iš proto.. Ir šiaip, lyg man sunkiau plaut, nei siurbt, nors aišku abu robotai būtų gerai.. Gal galite papasakoti, kodėl pasirinkote siurbiamą o ne plaunantį robotą? Ir būčiau labai dėkinga už informaciją ir atsiliepimus iš tų, kas pirkote plaunančius robotus. Ačiū. 4u.gif

taip palieka slapias grindis, tai jai jums netinka su skuduru kaip isplaunate per slapiai ir lieka dryziai vandens, cia turetu buti dar blogiau, tinka pas ta plaunamas pas ka yra sildomos grindys. pati neturiu, bet teko kalbetis su tuo kas turi, pas ja sildomos grindys, tai plaunamu labai patenkinta thumbup.gif perplauti grindis nebetenka. bet pries plaunant reikia issiurpti, nes kitaip nespesi ji valyti, maza siuksliu surinkimo deze.
Papildyta:
gal kas turite toki siurbli ir lietuviska instukcija? http://pigu.lt/techn..._rbc?id=3331076

ir kokie atsiliepimai apie si siurbli?
Atsakyti
O kažin, jis plauna karštu ar šaltu vandeniu? Ten gal pats pas save pakaitina kažkaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 01 06, 23:46)
O kažin, jis plauna karštu ar šaltu vandeniu? Ten gal pats pas save pakaitina kažkaip? unsure.gif

Jisai nieko nepakaitina, aš prieš plaunant įpilu karšto vandens ir plaunu, o prieš plaunant aš nesiurbliuoju, nors turiu ir siurbiamą, nes plaunu dažniausiai tik virtuvę kasdien, tai trupinukus , katės ir šuns plaukus surenka .Plauna šlapokai , bet pas mus yra šildomos grindys tai problemų nesukelia, tik labai garsiai dirba, daug garsiau nei siurbiamas (Samsung)
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 01 06, 19:41)
Gal galite papasakoti, kodėl pasirinkote siurbiamą o ne plaunantį robotą? Ir būčiau labai dėkinga už informaciją ir atsiliepimus iš tų, kas pirkote plaunančius robotus. Ačiū. 4u.gif

As pasirinkau siurbianti, nes pas mus parketas ir kilimai dviejuose kambariuose.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 01 07, 10:43)
As pasirinkau siurbianti, nes pas mus parketas ir kilimai dviejuose kambariuose.

Kilimą jisai man neišsiurbliuoja, o kitą dangą tai gerai išvalo, nes dar apačioje dedasi pašluostė, aš ją dar truputį sušlapinu, tai gerai išluosto
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2013 01 07, 11:57)
Kilimą jisai man neišsiurbliuoja, o kitą  dangą tai gerai išvalo, nes dar apačioje dedasi pašluostė, aš ją dar truputį sušlapinu, tai gerai išluosto

cia turi omeni samsunga ar palunama, na ir as jau turiu siurbliuka thumbup.gif thumbup.gif kraunasi dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 01 07, 18:11)
cia turi omeni samsunga ar palunama, na ir as jau turiu siurbliuka  thumbup.gif  thumbup.gif kraunasi dabar  ax.gif

Samsungą siurbiamą
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2013 01 07, 19:25)
Samsungą siurbiamą

o kiap tu tuos abi siurbliukus nesioji i kambarius pati ir uzdarai duris kad po viena tvarkytu, ar paleidi kad po visus po truputi vazinetusi?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 01 08, 10:18)
o kiap tu tuos abi siurbliukus nesioji i kambarius pati ir uzdarai duris kad po viena tvarkytu, ar paleidi kad po visus po truputi vazinetusi?

Pas mus vonioje ir miegamajam yra durys tai ir slenksčiai, tai ten nunešu ir paleidu, o holas, virtuvė ir didysis kambarys per bendrą, tai statau virtualias duris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 01 07, 19:11)
cia turi omeni samsunga ar palunama, na ir as jau turiu siurbliuka  thumbup.gif  thumbup.gif kraunasi dabar  ax.gif

Koki pirkot?
Atsakyti
Aš turiu siurbemą robotuką su šluoste.Siurbliuoju kiekvieną dieną,grindų plauti net nereikia,tik į savaitę kartą praplauni ir vsio.Turiu 2 šunis ir vaiką 7 metų ,viską susiurbe idealiai,išėmus dėžutę vis nustembu iš kur tiek dulkių prirenka kas kart,kad ir kasdiena siurbesi.
Ir kokie dar šmorai lieka po plovimo nesuprantu g.gif ,pas mane nieko nelieka,gal įsigykite kokybiškesnę priemonę plauti grindims ji kur kas pigesnė ir neliks problemos . 4u.gif
Atsakyti
o gal kas žinot, kuo tie brangesni samsungai pranašesni, už tą populiarųjį 8895 ar 8855?

http://www.roboshop....-navibot-robot/
Atsakyti