Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

Atsirado labai nemazai besidominciu, tai rasau viska cia 4u.gif Pas mane sis aparaciukas http://www.mediashop...dulkiu-siurblys Noreciau 600 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 22 lapkričio 2012 - 20:44
http://beta.lt/siaul...track_type=more

gal apie šį kas nors atsiliepimų turite g.gif taip norisi namie pagalbininko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2012 11 26, 21:01)
http://beta.lt/siaul...track_type=more

gal apie šį kas nors atsiliepimų turite g.gif  taip norisi namie pagalbininko verysad.gif

nupirkta ju jau nemazai, nu bet nieko neraso kokio garsumo, kokia siuksliu talpa, matomai pats negrysta pasikrauti, kiek kvadratu valo? nieko neraso apie tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2012 11 26, 22:42)
nupirkta ju jau nemazai, nu bet nieko neraso kokio garsumo, kokia siuksliu talpa, matomai pats negrysta pasikrauti, kiek kvadratu valo? nieko neraso apie tai doh.gif

is sio iraso suprantu kad jis 25 W tai manau kad jis silpnas, jai neklystu samsungas 40 w. o musu iprasti siurbliai apie 1500 w tai kazi ar gerai siurps, na gal grindis kokias susluos, bet kilimo tai nesitiketi http://www.youtube.c...h?v=DessJu0A-30
Atsakyti
Pribrendau ir as siurbliuko pirkimui, tik nezinau, kuri pirkti. Dabar www.pigu.lt iRobot Roomba 521 kaina 989 Lt. Samsung 8895 pigiausiai kainuoja 1386 Lt. Kuri is ju pirkti, ar samsung geresnis ar roomba? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2012 11 27, 17:58)
Pribrendau ir as siurbliuko pirkimui, tik nezinau, kuri pirkti. Dabar www.pigu.lt  iRobot Roomba 521 kaina 989 Lt. Samsung 8895 pigiausiai kainuoja 1386 Lt. Kuri is ju pirkti, ar samsung geresnis ar roomba? g.gif  smile.gif

iromboja yra nustatyta kvadratura bet jis gal kiek galingesnis, o samsunge nera ribojimo isvalo didesni kieki, bet kilima prasciau isvalo. jai ka pasiklausk roboshop parduotuveja, ten buna nuolaida dar 100 lt padaro jai brangesnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2012 11 27, 19:12)
iromboja yra nustatyta kvadratura bet jis gal kiek galingesnis, o samsunge nera ribojimo isvalo didesni kieki, bet kilima prasciau isvalo. jai ka pasiklausk roboshop parduotuveja, ten buna nuolaida dar 100 lt padaro jai brangesnis. mirksiukas.gif

Bet roboshop.lt sis siurblys kainuoja 1250 Lt, net jei ir padarys 100 Lt nuolaida, vistiek bus brangiau, nei 989 Lt. Mane trikdo, kad tai pats pigiausias is roomba siurbliu, gal jis nelabai, paliginus su samsung 8895. g.gif
Atsakyti
Kiek senasias temos diskusijas pamenu, Roomba modeliai tarpusavy skiriasi is esmes tik komplektacija - naujuosiuose daugiau atsarginiu sepeteliu prideta, du svytureliai vietoj vieno, o pats robotukas is esmes nesikeicia.
Atsakyti
mergaites, ar pirkote kuri nors robotukui baterija? po geru dvieju metu panasu, kad numire baterija musu roombos robotuko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2012 12 02, 11:38)
mergaites, ar pirkote kuri nors robotukui baterija? po geru dvieju metu panasu, kad numire baterija musu roombos robotuko sad.gif

is riboshop parduotuves ir rase pardavejas kad baterija laiko 2-3 metus, tai ten ir paklauskite parduoda baterijas ir kitus priedus siurbiams mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
skaitau temą ir žiūriu dauguma labiau visgi siurbliavimui robotukus renkatės, apie plaunamus info visai nerandu... Gal galite pasakyti kodėl? Jums plauti lengviau? Nes man asmeniškai su dulkių siurbliu lengviau pereit, nei vėliau plauti.. Ką jau kalbėti apie dryžius nuo vandens ant grindų, kurie tiesiog varo iš proto.. Ir šiaip, lyg man sunkiau plaut, nei siurbt, nors aišku abu robotai būtų gerai.. Gal galite papasakoti, kodėl pasirinkote siurbiamą o ne plaunantį robotą? Ir būčiau labai dėkinga už informaciją ir atsiliepimus iš tų, kas pirkote plaunančius robotus. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 01 06, 19:41)
Sveikos, merginos,
skaitau temą ir žiūriu dauguma labiau visgi siurbliavimui robotukus renkatės, apie plaunamus info visai nerandu... Gal galite pasakyti kodėl? Jums plauti lengviau? Nes man asmeniškai su dulkių siurbliu lengviau pereit, nei vėliau plauti.. Ką jau kalbėti apie dryžius nuo vandens ant grindų, kurie tiesiog varo iš proto.. Ir šiaip, lyg man sunkiau plaut, nei siurbt, nors aišku abu robotai būtų gerai.. Gal galite papasakoti, kodėl pasirinkote siurbiamą o ne plaunantį robotą? Ir būčiau labai dėkinga už informaciją ir atsiliepimus iš tų, kas pirkote plaunančius robotus. Ačiū. 4u.gif

na mano subjektyvia nuomone, plaut galima ir ne kas kart po siurbimo (aš siurbiu labai dažnai), tokiu atveju siurbiantysis robotukas kaip ir pranašesnis.
O kitas dalykas, plaunantįjį galima naudot tik išsiurbus, nes kitaip bus mažesnis efektyvumas, tai bet kokiu atveju siurbimas reikalingas.
Ir dar kiek skaičiau (pati neturiu), jie palieka pakankamai šlapias grindis, kas ne visiems tinka.
Atsakyti