as sy siurbli randu tik vokiskuose saituose
http://www.amazon.de...mp;sr=1-2-spell
vat yra net amazon.de ir kituose tik de puslapiuose, na tikiuosi,kad vokiskas bus.
kai isbandysiu,butinai parasysiu ispudzius,bet dar ilgokai laukti teks, nes kuponas galios tik nuo 11.23d. tai kaip supratau anksciau jo negaliu tiketis.
QUOTE(bufytė @ 2012 10 23, 16:58)
as sy siurbli randu tik vokiskuose saituose
vat yra net amazon.de ir kituose tik de puslapiuose, na tikiuosi,kad vokiskas bus.
kai isbandysiu,butinai parasysiu ispudzius,bet dar ilgokai laukti teks, nes kuponas galios tik nuo 11.23d. tai kaip supratau anksciau jo negaliu tiketis.
nu ir tas neidomu kad ilgai laukti tiek kaskodel, nu jo tuose vokiskuose puslapiuose normali jo ir kaina kaip ir tu samsungu ir iromba, tai gal ir normalus, tik va jai leituvoja ju nera pirkti tai prireikus baterijos bus matomai sunku ja kur gauti neisivazduoju ir noriu ir baisui rizikuoti.
QUOTE(Mertise @ 2012 10 26, 16:27)
Sveikos, perskaičiau visą temą, ir aš renkuosi tarp Samsung Navibot SR8895 ir Irobot Roomba 7 klasės. Kainos skirtumas tai tikrai didžiulis, o darbo kokybė? Ir niekur nerandu elektros energijos sąnaudų. Ar daug jie "valgo" elektros?
Aš turiu Roombą (581 modelį, jis pigesnis, nei 7 serijos), esu patenkinta, bet sekantį kartą rimtai pagalvočiau ir apie Samsungą (būtent dėl daug mažesnės kainos). Kažkaip pagal atsiliepimus susidarė įspūdis, kad darbo kokybė vienoda, bet Samsunguose dar papildomi "pribumbasai" yra, kelios siurbliavimo programos, skirtingos šluostės ir pan. Vienintelis dalykas - niekur iki šiol neradau, kiek kvadratų maksimaliai Samsungas gali išvalyti vienu pakrovimu. Man tas dalykas buvo esminis, todėl pasirinkome Roombą (mūsiškis apie 100 kvadratų išvalo, kaip tik visam pirmam aukštui užtenka).
Dėl elektros sąnąudų - net nežinau, bet nemanau, kad daug. Gi pasikrauna per kelias val. ir stovi sau budėjimo režime (tai jau ten minimaliai "valgo"), o valo jau iš savo baterijos...
As jau jį turiu - Samsungą 8895, fantastika. Mielas daikčiukas. Iš tikrųjų, kai jis protingai važinėja, norisi kalbėtis su juo, kaip su gyvu daiktu
Pirkau iš e-senukai, iki 11.09 jiems akcija. Tik lietuviškos instrukcijos nebuvo . Noriu paprašyti, kas turite lietuvišką instrukciją, gal galite atsiųsti. Dėkui.
Pirkau iš e-senukai, iki 11.09 jiems akcija. Tik lietuviškos instrukcijos nebuvo . Noriu paprašyti, kas turite lietuvišką instrukciją, gal galite atsiųsti. Dėkui.
QUOTE(Mertise @ 2012 11 06, 10:19)
As jau jį turiu - Samsungą 8895, fantastika. Mielas daikčiukas. Iš tikrųjų, kai jis protingai važinėja, norisi kalbėtis su juo, kaip su gyvu daiktu
o kaip gali nebūt lietuviškos instrukcijos, jei senukuose pirkot?
Pas mus gi privalomai turi būt
QUOTE(Mertise @ 2012 11 06, 10:19)
Gal galite nuoroda imesti? Kazkodel man paieska neranda Aciu.
QUOTE(Katren @ 2012 11 07, 13:27)
Gal galite nuoroda imesti? Kazkodel man paieska neranda Aciu.
įtariu išpirko, nes psl nebėra
QUOTE(Hennessy @ 2012 10 26, 18:57)
neradau, kiek kvadratų maksimaliai Samsungas gali išvalyti vienu pakrovimu.
Laisvai išvalo 120 kv.m. ir dar grįžta atgal su viena padala :-) Esu labai patenkinta. Dabar žvalgausi Scobos gal kas turite nenaudojamą, perpirkčiau
O as mastau, kad savo siurbliuka reikes parduoti Siuo metu sedziu be darbo, tai galiu issisiurbliuoti ir pati, o ir plotas pas mus labai mazas, tai tas siurbliukas labai sunkiai apsisukineja