Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(gitana.v @ 2012 09 05, 14:27)
parasykit po to ar likote patenkinta jo darbu mirksiukas.gif as tai vis prie peato linkstu bet vis gailinu pinigu doh.gif o samsungas buna girdejau kad pasiklysta, tai man reikia tokio kuris savarankiskai dirbtu kol manes nera namie.

na maniskis tai tikrai nepasiklysta, tik namucius sunkiau randa,jei toli buna nuivaziaves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2012 09 05, 14:50)
na maniskis tai tikrai nepasiklysta, tik namucius sunkiau randa,jei toli buna nuivaziaves ax.gif

O po kokią kvadratūrą jis pas Jus važinėja?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 05, 15:33)
O po kokią kvadratūrą jis pas Jus važinėja?

70 kv m
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2012 09 05, 14:50)

bet vistiek randa ar nunesti ji reikia prie namuciu, o seip svariai siurbia, kaip jis ten issiurbia viena kambari ir vaziuoja savarankiskai i kita pabaiges valyti pirmaji iki galo, ar jai neuzdarysi duru nebaiges vieno kambario isvaziuos pavalys biski kita vel biski kita, prie kampu gerai prieina isvalyti? nes tas neatas tai palei siena neisvalo ir kampu neisvalo nes nera pasji tos sloteles, bet randa namus gerai ir isvalo vien akambari kol nebaigia i kita nevaziuoja, tai va idomu kaip tas samsungas ir taip ir dar pius kampus gerai isvalo?
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2012 09 05, 15:37)

o pasmane tiek pat, tai per kiek laiko jis tokia kvadratura isvalo? ir kiek nuo vieno pasikrovimo jis iki kito valo ir kiek laiko kraunasi jai nebaige, ai tiesa o pasikroves savarankiskai grysta i nepabaigta valyti kambari kur ir pabaige?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2012 09 05, 19:18)
bet vistiek randa ar nunesti ji reikia prie namuciu, o seip svariai siurbia, kaip jis ten issiurbia viena kambari ir vaziuoja savarankiskai i kita pabaiges valyti pirmaji iki galo, ar jai neuzdarysi duru nebaiges vieno kambario isvaziuos pavalys biski kita vel biski kita, prie kampu gerai prieina isvalyti? nes tas neatas tai palei siena neisvalo ir kampu neisvalo nes nera pasji tos sloteles, bet randa namus gerai ir isvalo vien akambari kol nebaigia i kita nevaziuoja, tai va idomu kaip tas samsungas ir taip ir dar pius kampus gerai isvalo?
Papildyta:
o pasmane tiek pat, tai per kiek laiko jis tokia kvadratura isvalo? ir kiek nuo vieno pasikrovimo jis iki kito valo ir kiek laiko kraunasi jai nebaige, ai tiesa o pasikroves savarankiskai grysta i nepabaigta valyti kambari kur ir pabaige?

pasiskaitykit temute, viskas parasyta, nenoriu kartotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2012 09 05, 13:27)
parasykit po to ar likote patenkinta jo darbu mirksiukas.gif as tai vis prie peato linkstu bet vis gailinu pinigu doh.gif o samsungas buna girdejau kad pasiklysta, tai man reikia tokio kuris savarankiskai dirbtu kol manes nera namie.

Kolkas patenkinta, nors siurbė be šluostes, bet neblogai susitvarkė. Kai dėjau auto rėžimą, tai siurbė kaip MB, o su max, kaip aš biggrin.gif

Jei kampai negerai, tai yra tas rėžimas specialus kampams. Pasiklysti dar nebuvo pasiklydęs, tik kažkodėl nenorėjo į namučius pareiti. g.gif
Atsakyti
Jau ir mes turim Samsung Navibot SR8895 Silencio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif valo puikiai,nepasiklysta.Jei kur ir palieka koki neisvalyta lopineli,tai vis tiek prie jo veliau sugrizta.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 09 12, 09:13)
Jau ir mes turim Samsung Navibot SR8895 Silencio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif valo puikiai,nepasiklysta.Jei kur ir palieka koki neisvalyta lopineli,tai vis tiek prie jo veliau sugrizta.

Ar šitas robotukas turi šluostę? Jei taip, tai ji dedasi sausa, ar drėgna?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 09 15, 18:53)
Ar šitas robotukas turi šluostę? Jei taip, tai ji dedasi sausa, ar drėgna?

sausa, bet prie jos labai gerai prilimpa visi plaukai ir visokie trupiniai.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 09 15, 19:57)
sausa, bet prie jos labai gerai prilimpa visi plaukai ir visokie trupiniai.

Dėkui 4u.gif O aš maniau, kad man dar pavalinės drėgnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 09 15, 22:08)
Dėkui 4u.gif O aš maniau, kad man dar pavalinės drėgnai  biggrin.gif

tada jau scooba pirkit, jei norit plaunančio
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 09 15, 22:29)
tada jau scooba pirkit, jei norit plaunančio

Plaunančio nenoriu, nes laminuotom grindim per drėgna. Man reikia kasdieniniam valymui ir trumpaplaukių šunų plaukų surinkimui biggrin.gif Tik maniau, kad tą šluostę galima drekinti, na kad kokias dėmeles pavalytų nuo laminato. Kilimų visai neturiu.
Atsakyti