QUOTE(keistuole @ 2011 11 14, 14:01)
jau pas mane daug visokių aparatų, o pas jus kiek ...
As tik uz buities palengvinima
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 14, 14:02)
Pas mane irgi plotas gan nemažas, bet aš ir be robotuko minimum kas antrą dieną plaunu. Kol kas dar tik laukiu siurbiančio gėrio, o jau svajoju ir apie plaunantį
Pas jus Scooba? Berods yra dar kažkoks plaunantis
Neturiu kada uzsiimineti namu svarinimu. Dirbu namie, priedo vaikai, valgio gaminimai, bureliai, siaip visokie reikalai. Daznai pavalgyti laiko neturiu, tai dar sluotas stumdyti betruko
Jau buvo mintis samdyti zmogu namu tvarkymui, bet uztikau robotus ir problemos issisprende. Vos su skalbimu susitvarkau, tiksliau daznai uzleidziu ir po to nebezinau kur detis
Dar juru kiaulytes narvo valymas, katino prieziura. Zodziu esu ziauriai uzsiemusi, todel robotai grynas issigelbejimas.
Pas mane scooba ir scooba be abejonu kolkas lyderis. Kitas plaunamas Mint, kazkokia parodija
Mint ne plaunantis, o valantis, tiksliau slapiu skuduru dulkes stumdo
Po scoobos labai atsviezeja kambariai. Parketas blizga
Papildyta:
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 14, 14:49)
Užmačiau ir aš tą gėrį
draugai turi Roomba, tai patenkinti, bet vat kad man siurblio nereikia, man labiau reiktų plaunamo robotuko, tai dairausi į Scooba - tik vat niekaip nesuprantu, prie skubos raso, jog surenka šiukšles ir plauna, o vat pasiskaičiau čia temutę, tai sakot neužtenka jo
tai dabar nieko nebesuprantu - ar renka jis ka nors ar ne
Robotas atlieka šiuos 4 veiksmus vienu metu:
Sušluoja dulkes ir šiukšles
Užpurškiamas grundų valymo skystis
Plaunama grindų danga
Surenkamas nuo grindų panaudotas skystis
Bet pažiūrėjus youtube, tai rodo, jog ir skysčius surenka, ir purvus, tai vis reiškia surenka šiukšles
tokius trupinius vaiku ar surinktu ? pasidalinkit prašau, kas turit, nes jau baigiu išprotėt nuo grindų valymo
trys uodegytės 5 minutėm švarą palaiko ir vėl tas pats
Scoobos paskirtis plauti. Kazkiek susiurbia, bet norint isgauti geriausia rezultata reikia leisti scooba ant issiurbliuotu grindu. Scooba nors ir turi siurbliuka, bet jis nera pakankamai galingas, kad issiurbliuotu visokius plaukus ar didelius trupinius. Smulkias siukslytes surenka, matau kai valau.
Sekmadieni dariau experimenta. Valgomajame vaikai buvo papyle kazko saldaus ant grindu diena anksciau. Aisku viskas uzdziuvo, apsivele plaukais, gavosi slykscios, priskretusios demes. Paleidau scooba ir ziurejau ar nugramdys. Kelias demes uzpursciau valikliu pries paleidziant scooba, kelias palikau kaip yra. Uzpurkstas scooba nuvale pirmu pravaziavimu, nepurkstas po antro pilnai nuvale.
Naudoju dueta roomba/scooba, leidziu viena po kitos
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 14, 14:13)
as kazkaip tuo plaunanciu nesigundau... turiu "stebuklinga sluota" su "stebuklingu kibiru"- ir nama per nepilna pusvalandi isplaunu net pirstu galiuku nesuslapus
:
Prie stebuklingos sluotos ir kibiro dar reikia tureti ir laiko, kurio ne visi turi
Kai sedejau namie ir uzsiemiau tik vaiku auginimu, apie jokius robotus negalvojau ir su dziaugsmu draugavau su stebuklingom sluotom ir kibirais
Robotai issigalbejimas tinginiams ir uzsiemusiems zmonems
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 14, 09:22)
O kaip jis dirba - įvertinsiu gavusi ir išbandžiusi.
Lauksim atsiliepimu