Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(indruciukas @ 2011 11 14, 21:27)
nu nezinau,kokius plotus jus ten plaunat- is po siurbliuko as savo daugiau kaip 100kvadratu staigiai sudoroju  biggrin.gif
  tik vat siurbiamo labai norejau siurbliuko,o o to plaunamo kazkodel ne  unsure.gif ....

biggrin.gif kiek truksiu IŠ PO siurbliuko plaunant namus - pamatysiu, kai jį gausiu mirksiukas.gif Kvadratūra pas mane 2,5karto didesnė nei pas jus rolleyes.gif
O aš noriu visko, kas palengvina buitį ax.gif
Atsakyti
Užmačiau ir aš tą gėrį doh.gif draugai turi Roomba, tai patenkinti, bet vat kad man siurblio nereikia, man labiau reiktų plaunamo robotuko, tai dairausi į Scooba - tik vat niekaip nesuprantu, prie skubos raso, jog surenka šiukšles ir plauna, o vat pasiskaičiau čia temutę, tai sakot neužtenka jo g.gif tai dabar nieko nebesuprantu - ar renka jis ka nors ar ne unsure.gif
Robotas atlieka šiuos 4 veiksmus vienu metu:
Sušluoja dulkes ir šiukšles
Užpurškiamas grundų valymo skystis
Plaunama grindų danga
Surenkamas nuo grindų panaudotas skystis

Bet pažiūrėjus youtube, tai rodo, jog ir skysčius surenka, ir purvus, tai vis reiškia surenka šiukšles g.gif tokius trupinius vaiku ar surinktu ? pasidalinkit prašau, kas turit, nes jau baigiu išprotėt nuo grindų valymo doh.gif trys uodegytės 5 minutėm švarą palaiko ir vėl tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 14, 21:49)
pasiskaičiau čia temutę, tai sakot neužtenka jo  g.gif tai dabar nieko nebesuprantu - ar renka jis ka nors ar ne  unsure.gif

Aš neturiu - bet kadangi domiuosi, tai užfiksavau, kad Scooba TIK plauna, prieš tai grindis reikia nusiurbliuoti, t.y. paruošti plovimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 14, 22:51)
Aš neturiu - bet kadangi domiuosi, tai užfiksavau, kad Scooba TIK plauna, prieš tai grindis reikia nusiurbliuoti, t.y. paruošti plovimui  smile.gif

nu bet, kad va dabar peržiūrėjau youtube vaizdeli namini, kai papylė kavos ir išplovė gražiausiai g.gif
Papildyta:
nu va, būtent čia parodo aiškiausiai g.gif
Scooba 385
Papildyta:
na o dar radau, lietuviškai parašyta, jog tikrai pirma surenka šiukšles trupinius, paruošia grindis plovimui, o po to plauna Va čia

Standartinės funkcijos

4 pakopų valymo procesas:

Scooba siubia nuo grindų smulkiausias dulkes, trupinius ir smėlį, taip ruošdamas švarų pagrindą plovimui
Scooba purškia Jūsų grindis švariu vandeniu su plovimo skysčiu, tad grindų nereikia papildomai drėkinti
Besisukantis Scooba šepetys šveičia Jūsų grindis, švelniai pašalindamas nešvarumus, purvą ir tai, kas buvo išlieta ant grindų
Susiurbia nešvarų vandenį nuo grindų, kartu su purvu ir bakterijomis į kitą, atskirą saugų konteinerį, nei švarus vanduo su plovimo skysčiu

na bet laukiu atsiliepimų, kas Scoobas turit, tikrai jau baisiai noriu, bet va prieš tai siurbt rankiniu būdų nenoriu, o 2 iškart man nieks nepirks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 14, 14:01)
bigsmile.gif

jau pas mane daug visokių aparatų, o pas jus kiek ...  bigsmile.gif

As tik uz buities palengvinima 4u.gif

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 14, 14:02)
smile.gif Pas mane irgi plotas gan nemažas, bet aš ir be robotuko minimum kas antrą dieną plaunu. Kol kas dar tik laukiu siurbiančio gėrio, o jau svajoju ir apie plaunantį bigsmile.gif
Pas jus Scooba? Berods yra dar kažkoks plaunantis  rolleyes.gif

Neturiu kada uzsiimineti namu svarinimu. Dirbu namie, priedo vaikai, valgio gaminimai, bureliai, siaip visokie reikalai. Daznai pavalgyti laiko neturiu, tai dar sluotas stumdyti betruko doh.gif Jau buvo mintis samdyti zmogu namu tvarkymui, bet uztikau robotus ir problemos issisprende. Vos su skalbimu susitvarkau, tiksliau daznai uzleidziu ir po to nebezinau kur detis doh.gif Dar juru kiaulytes narvo valymas, katino prieziura. Zodziu esu ziauriai uzsiemusi, todel robotai grynas issigelbejimas.
Pas mane scooba ir scooba be abejonu kolkas lyderis. Kitas plaunamas Mint, kazkokia parodija doh.gif Mint ne plaunantis, o valantis, tiksliau slapiu skuduru dulkes stumdo doh.gif
Po scoobos labai atsviezeja kambariai. Parketas blizga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 14, 14:49)
Užmačiau ir aš tą gėrį  doh.gif draugai turi Roomba, tai patenkinti, bet vat kad man siurblio nereikia, man labiau reiktų plaunamo robotuko, tai dairausi į Scooba - tik vat niekaip nesuprantu, prie skubos raso, jog surenka šiukšles ir plauna, o vat pasiskaičiau čia temutę, tai sakot neužtenka jo  g.gif tai dabar nieko nebesuprantu - ar renka jis ka nors ar ne  unsure.gif
Robotas atlieka šiuos 4 veiksmus vienu metu:
Sušluoja dulkes ir šiukšles
Užpurškiamas grundų valymo skystis
Plaunama grindų danga
Surenkamas nuo grindų panaudotas skystis

Bet pažiūrėjus youtube, tai rodo, jog ir skysčius surenka, ir purvus, tai vis reiškia surenka šiukšles  g.gif tokius trupinius vaiku ar surinktu ? pasidalinkit prašau, kas turit, nes jau baigiu išprotėt nuo grindų valymo  doh.gif trys uodegytės 5 minutėm švarą palaiko ir vėl tas pats  verysad.gif

Scoobos paskirtis plauti. Kazkiek susiurbia, bet norint isgauti geriausia rezultata reikia leisti scooba ant issiurbliuotu grindu. Scooba nors ir turi siurbliuka, bet jis nera pakankamai galingas, kad issiurbliuotu visokius plaukus ar didelius trupinius. Smulkias siukslytes surenka, matau kai valau.
Sekmadieni dariau experimenta. Valgomajame vaikai buvo papyle kazko saldaus ant grindu diena anksciau. Aisku viskas uzdziuvo, apsivele plaukais, gavosi slykscios, priskretusios demes. Paleidau scooba ir ziurejau ar nugramdys. Kelias demes uzpursciau valikliu pries paleidziant scooba, kelias palikau kaip yra. Uzpurkstas scooba nuvale pirmu pravaziavimu, nepurkstas po antro pilnai nuvale.
Naudoju dueta roomba/scooba, leidziu viena po kitos 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 14, 14:13)
as kazkaip tuo plaunanciu nesigundau... turiu "stebuklinga sluota" su "stebuklingu kibiru"- ir nama per nepilna pusvalandi isplaunu net pirstu galiuku nesuslapus  thumbup.gif  thumbup.gif nail.gif:

Prie stebuklingos sluotos ir kibiro dar reikia tureti ir laiko, kurio ne visi turi 4u.gif Kai sedejau namie ir uzsiemiau tik vaiku auginimu, apie jokius robotus negalvojau ir su dziaugsmu draugavau su stebuklingom sluotom ir kibirais 4u.gif
Robotai issigalbejimas tinginiams ir uzsiemusiems zmonems tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 14, 09:22)

O kaip jis dirba - įvertinsiu gavusi ir išbandžiusi.  smile.gif

Lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 11 15, 00:47)
As tik uz buities palengvinima  4u.gif

Pas mane scooba ir scooba be abejonu kolkas lyderis. Kitas plaunamas Mint, kazkokia parodija  doh.gif Mint ne plaunantis, o valantis, tiksliau slapiu skuduru dulkes stumdo  doh.gif
Po scoobos labai atsviezeja kambariai. Parketas blizga  thumbup.gif

Lauksim atsiliepimu  4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi tik už tai.

Peržiūrėjau ir Mint. Lyginant Mint su Scooba, man labiau patiko Scooba. Tik vėlgi - nei vieno realiai neturiu, todėl nei vieno nepeikiu.

smile.gif būtinai parašysiu. Ir dar paprašysiu draugės kokiam sykiui paskolinti savo Rommba, kad galėčiau realiai sulyginti abiejų darbą ax.gif ir pamatyčiau ar "pramečiau" išsirinkdama Samsungą. Kol kas manau, kad jie lygiaverčiai. O tarkim išgirtasis Karcher labiausiai nepatiko dėl valymo greičio - jis per 1 val išvalo iki 15kv.m. , kai tarkim Roomba per 1 val priklausomai nuo modelio valo ~30 - 40kv.m. Tai Karcheris man pirmą aukštą valytų pusdienį tokiu greičiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 11 15, 01:47)
Scoobos paskirtis plauti. Kazkiek susiurbia, bet norint isgauti geriausia rezultata reikia leisti scooba ant issiurbliuotu grindu. Scooba nors ir turi siurbliuka, bet jis nera pakankamai galingas, kad issiurbliuotu visokius plaukus ar didelius trupinius. Smulkias siukslytes surenka, matau kai valau.
Sekmadieni dariau experimenta. Valgomajame vaikai buvo papyle kazko saldaus ant grindu diena anksciau. Aisku viskas uzdziuvo, apsivele plaukais, gavosi slykscios, priskretusios demes. Paleidau scooba ir ziurejau ar nugramdys. Kelias demes uzpursciau valikliu pries paleidziant scooba, kelias palikau kaip yra. Uzpurkstas scooba nuvale pirmu pravaziavimu, nepurkstas po antro pilnai nuvale.
Naudoju dueta roomba/scooba, leidziu viena po kitos  4u.gif

Papildyta:

Prie stebuklingos sluotos ir kibiro dar reikia tureti ir laiko, kurio ne visi turi  4u.gif  Kai sedejau namie ir uzsiemiau tik vaiku auginimu, apie jokius robotus negalvojau ir su dziaugsmu draugavau su stebuklingom sluotom ir kibirais  4u.gif
Robotai issigalbejimas tinginiams ir uzsiemusiems zmonems  tongue.gif
Papildyta:

Lauksim atsiliepimu  4u.gif

tai vat, turiu ir as stebuklinga sluota su kibiru, bet kas is to, kad ir laiko nera kada paimt, ir jau fiziskai ma nebeimanoma - namas didelis, vaikai 3, trupiniu nnnnn doh.gif o kur dar skalbimas, lyginimas - turiu dziovykle, kaip ir lygint nereiketu, bet as kitaip negaliu rubu i spinta sudet, man reikia, jog butu sulyginti, skalbiu kasdien po pora kartu, tai gerai, jog vyras auksini turiu, dazniausiai jis grindis praplauna, bet ir, gryzta vakare, vaikai ant kaklo kariasi, tai kasdien ir nebeiseina prasiplaut, kai vaikai uzmiega norisi ir pailset, belieka savaitgaliai, tai ir tusinames su sluostem ir sluotom abu verysad.gif sakau, gal kasdien paleidus ta grindu ploveja, ir siurbt baisiai nereiktu, surinktu ir su tuo negalingu siurbliuku tuos trupinius, o didelius trupinius, gi galiu ir su koja susmulkint lotuliukas.gif tokius sumindziotus kukuruzus juk turetu surikt g.gif
na vienu zodziu, perku as ji jau mintyse, tik dar kelias dienas pabrandinsiu galvoj, jog tikrai tikrai mes be jo neisgyvensim biggrin.gif pradzioj sakau nuo plovejo pradesiu, paskui jei taip aptiks ir siurbli robotuka paimsim, nors turim gera paparasta karcherio, tai gal ir sis tiks laikinai - man geriau siurbt nei plaut grindis, tai ir imsiu ploveja pirma wub.gif
tik sakykit, is kur geriau ziurinetis is visokiu kitu puslapiu lt ar is irobot g.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 15, 05:49)
tai vat, turiu ir as stebuklinga sluota su kibiru, bet kas is to, kad ir laiko nera kada paimt, ir jau fiziskai ma  nebeimanoma - namas didelis, vaikai 3, trupiniu nnnnn  doh.gif o kur dar skalbimas, lyginimas - turiu dziovykle, kaip ir lygint nereiketu, bet as kitaip negaliu rubu i spinta sudet, man reikia, jog butu sulyginti, skalbiu kasdien po pora kartu, tai gerai, jog vyras auksini turiu, dazniausiai jis grindis praplauna, bet ir, gryzta vakare, vaikai ant kaklo kariasi, tai kasdien ir nebeiseina prasiplaut, kai vaikai uzmiega norisi ir pailset, belieka savaitgaliai, tai ir tusinames su sluostem ir sluotom abu  verysad.gif sakau, gal kasdien paleidus ta grindu ploveja, ir siurbt baisiai nereiktu, surinktu ir su tuo negalingu siurbliuku tuos trupinius, o didelius trupinius, gi galiu ir su koja susmulkint  lotuliukas.gif tokius sumindziotus kukuruzus juk turetu surikt  g.gif
na vienu zodziu, perku as ji jau mintyse, tik dar kelias dienas pabrandinsiu galvoj, jog tikrai tikrai mes be jo neisgyvensim  biggrin.gif pradzioj sakau nuo plovejo pradesiu, paskui jei taip aptiks ir siurbli robotuka paimsim, nors turim gera paparasta karcherio, tai gal ir sis tiks laikinai - man geriau siurbt nei plaut grindis, tai ir imsiu ploveja pirma  wub.gif
tik sakykit, is kur geriau ziurinetis  is visokiu kitu puslapiu lt ar is irobot  g.gif

Jums tikrai netiks vien scooba. Ji nesusiurbs maisto trupiniu daug. Geriau imkite siurbianti, kuris siurbs kasdien. Nusivilsite nusipirkus tik scooba.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 11 15, 16:31)
Jums tikrai netiks vien scooba. Ji nesusiurbs maisto trupiniu daug. Geriau imkite siurbianti, kuris siurbs kasdien. Nusivilsite nusipirkus tik scooba.

ne, nemanau, kad nusivilsiu, jau rasiau, kad geriau pasiimsiu siurbli pries tai paprasta, kur turiu ir prasiurbsiu, o ir vaikui kartais i rankas iduodu ir prasiurbia, 8 metu, didelis jau. man svarbiau jog isplautu grindis, nes kad ir kasdienio prasiurbimo mano namuose tikrai neuztenka, demes ir demes visur. vaikai nedideli, vienas 2,5 kitas ropojantis, tai ir plaut reikia beveik kasdien doh.gif tai uztat ir imsiu plaunama, po to ziuresiu, gal tiek patiks, kad ir siurbiamas atsiras namuose biggrin.gif
Atsakyti
Reikia konsultacijos: pajungiau krautis robotuką - instrukcijoje rašo krauti 2 val, kažkur temoje užfiksavus buvau, jog rašyta pirmas pakrovimas ar tai 16 val? Tai kiek iš ties reikia krauti pirmą kartą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 15 lapkričio 2011 - 17:23
Radau, kurtaip buvo rašyta forume, tačiau instrukcijose parašyta, kad kraut 2 val kol baterijos simbolis rodys pilnai pakrautą g.gif - tai kaip iš tiesų?
QUOTE(spiglys @ 2009 05 12, 13:10)
Visai greit atvarė bigsmile.gif Pirmas krovimas 16 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 15 lapkričio 2011 - 18:20
Nusipirkau samsung navibot, dabar kraunasi, man irgi idomu kiek laiko reikia kraut pirma karta
Atsakyti