Mano robotukas siandien nukeliavo pasikrauti nebeiges darbo, bet po pasikrovimo pratesti net negalvojo Tad ijungiau is naujo
sveikos, robotuku "mamos" noriu pasiteiraut. mes turim svetainej kilima, toki labai plaukuota. tokie kaip siulai tiesiog. aisku, jame labai viskas kaupiasm bet man baugu, ar robotukas isvalys ta kilima, ar jis ne per storas jam bus uzlipti? galvoju apie Samsung Navibot SR8895.
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 07 27, 18:38)
sveikos, robotuku "mamos" noriu pasiteiraut. mes turim svetainej kilima, toki labai plaukuota. tokie kaip siulai tiesiog. aisku, jame labai viskas kaupiasm bet man baugu, ar robotukas isvalys ta kilima, ar jis ne per storas jam bus uzlipti? galvoju apie Samsung Navibot SR8895.
bijau, kad ne, nes tiesiok sepeteliai isivels i tuos plaukelius ir bus ne kas.
sie siurbliai nera skirti kilimu siurbliavimui.
QUOTE(astulka1 @ 2012 07 27, 22:54)
bijau, kad ne, nes tiesiok sepeteliai isivels i tuos plaukelius ir bus ne kas.
tai gal robotas susiprotes isvis nelipt ant to kilimo? ar ji bus galima uzprogramuot isvengti tos zonos? siurbli jau uzsakem, t.y. nupirkom, laukiam atsiunciant tad kilima teks, kaip ir anksciau, nest purtyti i lauka
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 07 28, 12:02)
tai gal robotas susiprotes isvis nelipt ant to kilimo? ar ji bus galima uzprogramuot isvengti tos zonos? siurbli jau uzsakem, t.y. nupirkom, laukiam atsiunciant tad kilima teks, kaip ir anksciau, nest purtyti i lauka
susiprotet tai jis vargu ar susiprotes
bet ten bus tokie (uzkrito kaip vadinasi lietuviskai) - dachikai du, viena padesit prie kilimo - ijungsit - ir cia robotukui bus signalas, kad neliptu ant kilimo.
Ar pasiteisintu toks robotukas veterinarijos klinikoj. Didziausia patalpa 80 kvadratu, kitos po 20 kvadratu. Plauku ga nemazai, ir siuksliu nuo klientu prisinesa. Manau butu gera sprendimas paleisti ji ten. Daug greiciau tada grindis galima butu isplauti, nes tie plaukai susivelia ant sluotos ir siaip daug laiko uzima susluoti plaukus nes nuo sluotos jie nukrenta, velkasi ir panas. Is kur pirkot samsungus?
QUOTE(LokysL @ 2012 08 02, 20:45)
Ar pasiteisintu toks robotukas veterinarijos klinikoj. Didziausia patalpa 80 kvadratu, kitos po 20 kvadratu. Plauku ga nemazai, ir siuksliu nuo klientu prisinesa. Manau butu gera sprendimas paleisti ji ten. Daug greiciau tada grindis galima butu isplauti, nes tie plaukai susivelia ant sluotos ir siaip daug laiko uzima susluoti plaukus nes nuo sluotos jie nukrenta, velkasi ir panas. Is kur pirkot samsungus?
jei nera kilimu ir siurbliukui nera daug kliuciu tai manau pagalbininkas butu puikus
Merginos gal kas isigijote si siurbli
http://beta.lt/lt/vi...x-deluxe-2-in-1
pas mane erdve kuria reiktu siurbti apie 30kvd metru. tai jei jis atlieka minetas funkcijas butu super daiktas?
Galvoju jei atsiliepimai geri gal vertetu....
http://beta.lt/lt/vi...x-deluxe-2-in-1
pas mane erdve kuria reiktu siurbti apie 30kvd metru. tai jei jis atlieka minetas funkcijas butu super daiktas?
Galvoju jei atsiliepimai geri gal vertetu....
labukas,o gal kas turite toki http://www.roboshop....ulkiu-siurblys/ ka gero ar blogo apie ji galite pasakyti, o gal geriau va sitoki pirkti nepagailejus pinigu? http://www.roboshop....ulkiu-siurblys/ aprasymas tai geras, bet jai samsungas isvalo viska taip pat tai ar verta tiek daug permoketi? aciu uz atsakymus.
Sveikos, jei tą naująjį samsunga iš I į II a nešate, tai reikia nešti kartu su stotele ar priklausomai nuo kv.?
Sveikos, gavau ir aš robotuką, bet taip noriu LT instrukcijos, gal kuri galit ir man atsiųsti? Samsung Navibot SR8895 Silencio į tindiriushka@gmail.com, būčiau laaaaaaaaaabai dėkinga
QUOTE(tindiriushka @ 2012 09 05, 14:21)
Sveikos, gavau ir aš robotuką, bet taip noriu LT instrukcijos, gal kuri galit ir man atsiųsti? Samsung Navibot SR8895 Silencio į tindiriushka@gmail.com, būčiau laaaaaaaaaabai dėkinga
parasykit po to ar likote patenkinta jo darbu as tai vis prie peato linkstu bet vis gailinu pinigu o samsungas buna girdejau kad pasiklysta, tai man reikia tokio kuris savarankiskai dirbtu kol manes nera namie.