Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(astulka1 @ 2012 06 20, 08:54)
pas mus pirmas aukstas kazkur apie 50/60 kv.,
ir visas jsi isklotas  plytelemis, slenksciu nera, yra nedidelis kilimelis koridoriuje, tai at jo uzlipa ir issiurbes nulipa, trupinius ir panasiai jis surenka be problemu, siurbimo ten kaipo tokio (tarukimo nelebai juk yra), cia daugiau dirba tie sepeteliai (o ju ten ne keli) plius dedasi tokia sluoste (prilipinama); ji super gerai surenka visus plaukus, paskui ja tik isplauni ir vel prilipini prie robot apacio - tai atlieka savo darba gerai., pakolkas nebuvo dienos, kad gaileciausi; apie ta  slenksti tarp plyteliu ir parketo manau turetumete nesijaudinti, jei uzlipa ant kiliemlio, perlips ir per sia kliuti.
turint namie maza vaiak ir keleta katinu - dabar neisivaizduociau kasdiuenyebs be jo, kai reikai i darba, o nera kada siurbliuot, uzprogramuoji ir rami galva - issiurbliuoja ryte,  per diena zinoma vel prisitrupina- gryztu - paleidziu, vakarieniaujam, jis dirba ... smagu  - ir laiko susitaupo. man jis patinka, gal yra ir geresniu, bet as ir situo nesiskundziu. 4u.gif

aciu uz komentarus, dar turiu siek tiek laiko apsisprendimui koki rinktis, tai dabar svarstysiu mirksiukas.gif

Jei dar kas pakomentuotu, pagirtu savo padejejus robotukus - buciau laaaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as turiu robotuka samsunga smile.gif dabar kraunu ir ieskau lietuviskos instrukcijos, tada jau leisiu padirbet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2012 06 27, 14:29)
Pagaliau ir as turiu robotuka samsunga smile.gif dabar kraunu ir ieskau lietuviskos instrukcijos, tada jau leisiu padirbet smile.gif

nera lietuviskos instrukcijos?
o koki modeli turit?
Atsakyti
sveiko, svajojau svajojau apie si pagalbininka ir pribrendo laikas ji pasirinkti..kiek skaiciau komentarus tai nepakeiciamas daiktas, tik man labai rupi,kuri geriau modeli rinktis,jei namie yra gyvunas. kuris modelis ypac gerai surenka plaukus nuo kilimo? g.gif
Atsakyti
As nusipirkau pati paprasciausia Samsunga, ir plaukus jis tikrai labai neblogai surenka. Namuose turim pukuota katineli. Tai jei rinksites dar is brangesniu, tai tikrai nebus jokiu bedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 06 29, 08:00)
As nusipirkau pati paprasciausia Samsunga, ir plaukus jis tikrai labai neblogai surenka. Namuose turim pukuota katineli. Tai jei rinksites dar is brangesniu, tai tikrai nebus jokiu bedu  biggrin.gif

4u.gif

thumbup.gif jau apsisprendem pirkti SR 8895
Atsakyti
Registruojuos i tema ir einu skaityti ansktesnes doh.gif Sarasa klausimu pateiksiu veliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 06 28, 07:40)
nera lietuviskos instrukcijos?
o koki modeli turit?

Gal as neradau... ax.gif mano modeliukas Samsung SR8895
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2012 07 12, 13:08)
Gal as neradau...  ax.gif  mano modeliukas Samsung SR8895

parasykit savo el pasta man i az, aytsiusiu jums
Atsakyti
sveikos merginos, turiu jau namuciuose savo pagalbininka ir labai dziaugiuosi, tik iskilo keletas klausimu man..
*kai baigia siurbliuoti ir nuvaziaves i namuka pasikrauna, jus ir paliekate ji visada ijungta? as isjunginejate siurbliuka? jei taip tik mygtuka ar ir is tinklo?
*dar idomu pastebejima pamaciau, kai baigia siurbliuoti ir jei yra toli nuo namu, varksiukas kampais keliauja, kol randa savo namuka, ar ir pas jus tas pats?
Atsakyti
Mes siurbliuka isjungiam per visus zaibus, o taip tai visada buna savo namuciuose. Beje pastebejimas, kad isjungus namuka is razetes, siurbliukas pats is jo isvaziuoja biggrin.gif O baiges darba ir pas mus kartais gan ilgokai klaidzioja. Bet randa namucius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 07 15, 16:29)
Mes siurbliuka isjungiam per visus zaibus, o taip tai visada buna savo namuciuose. Beje pastebejimas, kad isjungus namuka is razetes, siurbliukas pats is jo isvaziuoja  biggrin.gif O baiges darba ir pas mus kartais gan ilgokai klaidzioja. Bet randa namucius  smile.gif

na mes pirma isjungiam pati siurbli,o tada traukiam is rozetes, tai mums nisvaziuoja is namu g.gif
Atsakyti