Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(allberto @ 2012 05 22, 07:24)
Koks modelis?

Samsung Navibot Silencio SR 8895
Atsakyti
QUOTE(Rovena @ 2012 05 22, 00:03)
~Artemidė ~, o Jus gal turit lietuviskaja versija savojo robotuko aprasymo?

jungiuosi ir as i SAMSUNGIUKU turetoju gretas  smile.gif

zodziu,- dziaugiuosi be galo,- gavusi gera pagalbininka kasdieneje namu ruosoje  wub.gif

http://www.samsung.c...L3B/XSB-support iš čia galima parsisiųsti vartotojo vadovą, bus ir lietuvių kalba, tik nepamenu nuo kelinto psl lietuviškai (berods 101?) Tiesa, vadovas skirtas 8855 modeliui, bet pilnai tinka ir 8895 smile.gif

drinks_cheers.gif tai jau taip, geras daiktas - ir aš juo vis dar džiaugiuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 22 gegužės 2012 - 10:00
as jau ta robotuka naktim sapnuoju blush2.gif
pas mus namie suo, tai kiekvienba miela diena plaunu grindis, nes negaliu apsikest plauku... o dar mazas vaikas namie...

viskas, jamu santaupas ir perku savo issvajotaji wub.gif o gal galit parekomenduot is kur geriau pirkt?
Atsakyti
Niu o as vis tik uzsisakiau ta paprastuti Samsunga (pagailejau dar beveik tiek primoketi) rolleyes.gif Del skeidziamo garso tai tikiuosi jis dirbs tikrai tyliau nei paprastas siurblys (jo labai mano katukas bijo biggrin.gif ) Tik dar vis mastau kaip jam seksis isvengti visu musu barikabu blush2.gif Teks kazkoki pertvarkyma namuose daryti. Zodziu erdves pas mus ne per daugiausiai, o as tingiu siurbliuotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 22 gegužės 2012 - 12:35
QUOTE(Breila @ 2012 05 22, 09:07)

Kažkaip šitas siurblys sudomino, nežinau ar verta, ar taupyti brangesniam? Patarkit, labai reikia siurblio roboto.
Atsakyti
QUOTE(Breila @ 2012 05 22, 13:50)
Kažkaip šitas siurblys sudomino, nežinau ar verta, ar taupyti brangesniam? Patarkit, labai reikia siurblio roboto.

Kazkaip tos nuotraukos labai jau skirtingos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 05 24, 15:52)
Kazkaip tos nuotraukos labai jau skirtingos  ax.gif

Man labiau patinka ta, kur data 2009.01.01 lotuliukas.gif čia jis tada "gimė" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 24, 15:36)
Man labiau patinka ta, kur data 2009.01.01  lotuliukas.gif  čia jis tada "gimė"  blink.gif

Sveikos smile.gif
Gal kuri zinote, ar samsunga 8895 uzstacius valyma tarkim po kai kurio laiko, jis issikroves zinau ,kad gali gryzti jei yra nuo savo stoties iki 5 metru, o pasikroves jis tesia toliau valyma ar ne ax.gif ?ar ji ten reikia kazkaip papildomai nustatyti ?

Dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana 123 @ 2012 05 25, 10:57)
Sveikos  smile.gif
Gal kuri zinote, ar samsunga 8895 uzstacius valyma tarkim po kai kurio laiko, jis issikroves zinau ,kad gali gryzti jei yra nuo savo stoties iki 5 metru, o pasikroves jis tesia toliau valyma ar ne  ax.gif  ?ar ji ten reikia kazkaip papildomai nustatyti  ?

Dekinga uz atsakyma  4u.gif

O gal kas norite perpirkti is mane samsung navibot SR8895 ax.gif ?
JIs tikrai gerai siurbia, tik musu butas didelis, tai nusiziurejau kita, kuris pritaikytas dideliems plotams rolleyes.gif
Parduotuveje jis kainuoja nuo 1499-1599, o as atiduociau uz 1300 LT yra pirkimo kvitas, pirkau pries 2 dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana 123 @ 2012 05 25, 13:13)
JIs tikrai gerai siurbia, tik musu butas didelis, tai nusiziurejau kita, kuris pritaikytas dideliems plotams rolleyes.gif 

g.gif kažkaip keista - nes aš būtent šį modelį ir pirkau todėl, kad pas mus name dideli plotai su kuriais būtent šis siurbliukas labai gerai susidoroja. Ir į stotelę grįžta iš bet kurio namo kampo , kurie tikrai išsidėstę didesniu nei 5m spinduliu nuo stotelės smile.gif ir pasikrovęs grįžta tęsti darbo ten, kur baigė be jokių problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 25 gegužės 2012 - 15:49
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 05 25, 17:49)
g.gif kažkaip keista - nes aš būtent šį modelį ir pirkau todėl, kad pas mus name dideli plotai su kuriais būtent šis siurbliukas labai gerai susidoroja. Ir į stotelę grįžta iš bet kurio namo kampo , kurie tikrai išsidėstę didesniu nei 5m spinduliu nuo stotelės  smile.gif ir pasikrovęs grįžta tęsti darbo ten, kur baigė be jokių problemų.

pritariu 4u.gif
pvz., musu pirmo auksto svetaine su virtuve uzima daugiau nei 50 kv m. ir jis ja issiurbliuoja be problemu, po to nunesu i II a. ten plota dvigubai didesnis - ir viskas sutvarkoma be jokiu papildomu pasikrovimu....
Papildyta:
QUOTE(Diana 123 @ 2012 05 25, 11:57)
Sveikos  smile.gif
Gal kuri zinote, ar samsunga 8895 uzstacius valyma tarkim po kai kurio laiko, jis issikroves zinau ,kad gali gryzti jei yra nuo savo stoties iki 5 metru, o pasikroves jis tesia toliau valyma ar ne  ax.gif  ?ar ji ten reikia kazkaip papildomai nustatyti  ?

Dekinga uz atsakyma  4u.gif

tikrai grys is bet kur, jis nesiurbliuos iki nukritimo, jis siurbliuodamas pajaucia baterijos silpenejima ir gryzta i stotele ankscau nei issikveps visiskai biggrin.gif ir pasikroves grys nuo ten kur baige, jokiu papildomu nustatinejimu nereikia.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 05 26, 09:32)
pritariu  4u.gif
pvz., musu pirmo auksto svetaine su virtuve uzima daugiau nei 50 kv m. ir jis ja issiurbliuoja be problemu, po to nunesu i II a. ten plota dvigubai didesnis  - ir viskas sutvarkoma be jokiu papildomu pasikrovimu....
Papildyta:
tikrai grys is bet kur, jis nesiurbliuos iki nukritimo, jis siurbliuodamas pajaucia baterijos silpenejima ir gryzta i stotele ankscau nei issikveps visiskai  biggrin.gif ir pasikroves grys nuo ten kur baige, jokiu papildomu nustatinejimu nereikia.

Tai mano robotukui kazkas netvarkoj... g.gif nes jis kur pabaiges negryzta pasikroves, o ir laaaaabai sunkiai, kita karta ir neranda savo ikrovimo vietos unsure.gif
Reikes garantiniam skambinti verysad.gif
Arba jam kazkas negerai, arba jam per sudetiga isvalyti ir gryzti i savo namucius, pas mus 90kvadrt.m.
Atsakyti