Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(Mergelė @ 2012 04 03, 17:15)
astulka1, kurį tu turi įsigijusi?

samsung sr8895 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 10, 22:22)
Mes va toki nusipirkome 2in1 Deepoo

http://blog.bestofro...tag/deepoo-d76/

Maniskis irgi su sepeteliais is sonu, kitokio net nepirkciau, jos labai svarbios. Viska, kaip rankomis, sluoja po save ir siurbia, todel ir paleis siena puikiai surenka dulkes, nes kilimu kolkas neturime, dulkes ciozineja po parketa ir visos atsiduria prie sienos biggrin.gif Ir labai dziaugiuosi, kad jis turi ir paprasto, rankinio siurblio funkcija, nusiimu konteineri, jis labai mazas ir lengvas, turi dirzeli, uzsimetu ant peties kaip rankinuka ir praienu visus plintusus, sunkiai pasiekiamas vietas thumbup.gif
Atsakyti
Kažkuri klausė, kuris modelis pas mane - tai Samsung Navibot Silencio SR8895 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 04 balandžio 2012 - 11:33
QUOTE(Mivida @ 2012 04 04, 09:57)
Maniskis irgi su sepeteliais is sonu, kitokio net nepirkciau, jos labai svarbios. Viska, kaip rankomis, sluoja po save ir siurbia, todel ir paleis siena puikiai surenka dulkes, nes kilimu kolkas neturime, dulkes ciozineja po parketa ir visos atsiduria prie sienos  biggrin.gif Ir labai dziaugiuosi, kad jis turi ir paprasto, rankinio siurblio funkcija, nusiimu konteineri, jis labai mazas ir lengvas, turi dirzeli, uzsimetu ant peties kaip rankinuka ir praienu visus plintusus, sunkiai pasiekiamas vietas  thumbup.gif

Bet jo LT nėra?
Aš dar galvoju, o kaip bus su akumuliatoriais, kai jie nudus? Ar jų yra pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 04 balandžio 2012 - 11:55
O man toks biškį gal durnas klausimas apie plaunančius, bet vis tiek aš jį užduosiu smile.gif

Kaip jis išplauna tas grindis - jei vaikščiojat su baltomis kojinėmis, jos ir lieka daugmaž baltos, ar pajuoduoja vis tiek? smile.gif Na ar efektyvesnis tas plovimas nei su stebuklingomis šluotomis?
Atsakyti
O sakykite prašau, pvz paleisiu robota antram aukšte ir jis važines po visus kambarius, ar tik vienam?paskui vel nešt į kitą kambarį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiggg: 19 balandžio 2012 - 14:47
QUOTE(kristiggg @ 2012 04 19, 14:47)
O sakykite prašau, pvz paleisiu robota antram aukšte ir jis važines po visus kambarius, ar tik vienam?paskui vel nešt į kitą kambarį?

Paliksite visas durys atviras, tada vazines po visus kambarius. smile.gif O pvz kad nuo laiptu nenukristu, mes turime (buvo kompletacijoje) magnetine juostele, kuria reikia uzklijuoti ant grindu, pvz prie laptu, tada jis nepervaziuoja tos linijos ir nenukris nuo laiptu. Arba tokiu budu pazymeti vieta, kur nenorite, kad siurblys vaziuotu smile.gif Jei ijngiu programa "palei siena" tai eina per visa buta, prie visu sienu, kur tik durys atviros, jeigu "auto" tada chaotiskai vaiksto po visus kambarius.
Nezinau kaip kiti robotai veikia, pas mane, kai visos durys atidarytos, i visus kambarius, tai jis buna pvz miegamajame, paskui pereina i kita kambari, veliau ziurek vel grizta i miegamaji.

As jo darba reguliuoju su duru pagalba, pvz vaiku kambary visada buna ant grindu tai smulkiu zaisliuku, masinyciu, piestuku, tai jei zaislai nesurinkti, ar vaikas zaidzia, uzdarau durys, o kai atsirado siurblys, pripratom nieko nepalikti ant grindu, kas jam galetu trugdyti, pvz kilimelis vonioje (kabinu ant vonios krasto), elektrikos laidai, telefonu pakrovejai, slepetes ir pan.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Klausimas toks: turiu du katinukus plikšiukus, grindys laminatas, yra vienas kilimukas prieškambaryje, o didžiausia bėda išėtoms kraikas blush2.gif Svajoju ryte atsikelti ir ateiti į švarų koridorių, taigi reikėtų siurbliuko, kuriame būtų išankstinis programavimas. Kvadratūra 50. Patarkit, kuris man variantas būtų geriausias, nes man nuo jų gausos galva sukasi, o dauguma vistiek jau įvaldžiusios jų paslaptis.
Būsiu Jums labai dėkinga 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 04 04, 13:28)
Kažkuri klausė, kuris modelis pas mane - tai Samsung Navibot Silencio SR8895 smile.gif

Samsung ar čia toks pats moedliukas, kaip Jūsų? 4u.gif Man norėtųsi pirkti iš parduotuvės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2012 04 22, 12:06)
Samsung ar čia toks pats moedliukas, kaip Jūsų?  4u.gif  Man norėtųsi pirkti iš parduotuvės  blush2.gif

čia pigiau
http://www.roboshop....ulkiu-siurblys/

arba čia
http://www.avitela.l...cr-8895-l3axeo/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 22 balandžio 2012 - 13:02
QUOTE(braskute_v @ 2012 04 22, 11:06)
Samsung ar čia toks pats moedliukas, kaip Jūsų?  4u.gif  Man norėtųsi pirkti iš parduotuvės  blush2.gif

smile.gif taip, toks pat.

braskute_v kiekviena greičiausiai rekomenduotų savo turimą ax.gif Samsungas(kurį aš turiu ir džiaugiuosi juo) turi išankstinio programavimo funkciją 4u.gif
Atsakyti
Fainas daikciukas thumbup.gif Labai gundausi ir as, tik pas mus to laisvo ploto ne per daugiausiai, tai dar vis susilaikau ax.gif
Idomu tie pigesni 1000-1200 Lt Samsungai plaukus taip pat gerai surenka g.gif Nes pas mus tai prisiurbta buna daugiausiai kyskos ir mano plauku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 16 gegužės 2012 - 09:29