Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

Dėl Neato atkreipkite dėmesį, kad jie, man atrodo, kaip tik tų šoninių šepečių neturi, todėl palei sieną palieką dulkių ruožą bei neišvalo kampų ax.gif
Atsakyti
Kiek supratau, 8895 diba truputeli tiliau nei 8855, 8845 prastesnis filtras. O vat ko skyriasi 8855 ir 8825? g.gif nerandu, gal tik spalva? Bet negali taip buti, nes ir kaina ir modelis kitas. Ar as kazka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 04 03, 10:51)
Kiek supratau, 8895 diba truputeli tiliau nei 8855, 8845 prastesnis filtras. O vat ko skyriasi 8855 ir 8825?  g.gif  nerandu, gal tik spalva? Bet negali taip buti, nes ir kaina ir modelis kitas. Ar as kazka praleidau?

Gal baterija mažiau laiko, t.y. mažesnį plotą gali išvalyti?
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 04 03, 09:19)
Dėl Neato atkreipkite dėmesį, kad jie, man atrodo, kaip tik tų šoninių šepečių neturi, todėl palei sieną palieką dulkių ruožą bei neišvalo kampų  ax.gif

Bet kaip rodo reklamoje, kad jis jau taip tvarkingai dirba. Tai patariat geriau apsisiitoti ties SAMsUNGU?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 03, 11:44)
Bet kaip rodo reklamoje, kad jis jau taip tvarkingai dirba. Tai patariat geriau apsisiitoti ties SAMsUNGU?

Na, aš pati tai turiu Roombą, ir esu ja labai patenkinta hihihi.gif Bet jų ir kaina didesnė, tai šioje vietoje pranašumą turi Samsungai, nes jie pigesni biggrin.gif Bet šiaip tai rinkčiausi kažką iš šių dviejų būtent dėl šoninių šepečių (Samsaungai jų turi du vnt., Roomba vieną, bet dulkes iš kampų ir pasienių gerai valo ir su tuo vienu, kažkaip nesiskundžiu irnesakyk.gif ).
Nors gal Neato savininkės pataisys mane ir papasakos, kaip realiai yra? Gal kažkokiu būdu sugeba jis palei sieną pasitvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 04 03, 11:33)
Gal baterija mažiau laiko, t.y. mažesnį plotą gali išvalyti?

tai vat kad parasyta visu vienodai 1.5 val. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 04 03, 12:42)
Na, aš pati tai turiu Roombą, ir esu ja labai patenkinta  hihihi.gif Bet jų ir kaina didesnė,  tai šioje vietoje pranašumą turi Samsungai, nes jie pigesni  biggrin.gif  Bet šiaip tai rinkčiausi kažką iš šių dviejų būtent dėl šoninių šepečių (Samsaungai jų turi du vnt., Roomba vieną, bet dulkes iš kampų ir pasienių gerai valo ir su tuo vienu, kažkaip nesiskundžiu  irnesakyk.gif ).
Nors gal Neato savininkės pataisys mane ir papasakos, kaip realiai yra? Gal kažkokiu būdu sugeba jis palei sieną pasitvarkyti?

Kurį turi?
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 04 03, 11:10)
Dulkes/šiukšles ir kt. tai jie puikiausiai su tais savo šoniniais šepečiais išvalo iš kampų ir palei sienas  mirksiukas.gif  Čia, manau, turėjo omenyje, kad pačių plintusų nevalo (ant jų gi irgi dulkės kaupiasi) g.gif

na taip, ta ir turejau omenyje, aciu ax.gif
as kaip stebiu jo darba, tai tiesiok matau, kad jis besiurbdamas, su tais savo sereliais taip sakant "prisikviecia" tuos pukus nuo sienos ar spinteliu krasti prie saves ir taip susiurbluoja. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2012 04 03, 10:43)
man irgi tą patį sakė, bet aprašymai tai lyg ir labiau skiriasi.

na skiriasi kazkiek, bet vistiek manau baterijos laikymu, triuksmingumu (gal kazkas kazkokiso tos sluosties neturi, kaip tas 8895, ji labai gerai surenka plaukus) sepeteliu skaicius ne vienodas, gal tu kitu negalima uzprogramuoti, kad sakykim tam tikra valanda isijungtu ir patys isvalytu - ir tie kiti neturi man atrodo patalpu nuskaitymo (zemelapio) kaip 8895.
as nepagailejau siekt iek brangiau,bet pirkau jau su daugiau funkciju.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 04 03, 15:04)

na skiriasi kazkiek, bet vistiek manau baterijos laikymu, triuksmingumu (gal kazkas kazkokiso tos sluosties neturi, kaip tas 8895, ji labai gerai surenka plaukus) sepeteliu skaicius ne vienodas, gal tu kitu negalima uzprogramuoti, kad sakykim tam tikra valanda isijungtu ir patys isvalytu - ir tie kiti neturi man atrodo patalpu nuskaitymo (zemelapio) kaip 8895.
as nepagailejau siekt iek brangiau,bet pirkau jau su daugiau funkciju.

astulka1, kurį tu turi įsigijusi?
Atsakyti
O gal kuri matete siandien laida per BTV ,,Galileo" ten rode scoobos bandymus. Gaila as ijungiau labai velai ir maciau tik gala. Idomu ar buna kartojimas sios laidos g.gif

P.S. radau, kad kartojimas bus 00:05 blink.gif na jau baisiai velai, o gaila noreciau pasiziureti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituka: 03 balandžio 2012 - 18:20
QUOTE(lituka @ 2012 04 03, 18:17)
O gal kuri matete siandien laida per BTV ,,Galileo" ten rode scoobos bandymus. Gaila as ijungiau labai velai ir maciau tik gala. Idomu ar buna kartojimas sios laidos  g.gif

P.S. radau, kad kartojimas bus 00:05  blink.gif  na jau baisiai velai, o gaila noreciau pasiziureti  verysad.gif

O gal yra internete šios laidos kartojimas?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 03, 18:55)
O gal yra internete šios laidos kartojimas?

nieko neradau schmoll.gif
Atsakyti