Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(elze @ 2012 03 26, 18:52)
Jega, aciu uz komentarus, uzsimaniau nerealiai dabar... tik kainos tai didokos... is kur galima butu pigiau pasissiusti, ka?  4u.gif

Samsungai yra pigesni, nei iRobotai, čia jų didžiausias privalumas biggrin.gif
Lyg girdėjau, kad iš Lenkijos kažkaip siunčiasi, o tikriausiai galima ir iš UK per tarpininkus susiveikti, bet žinote, gi garantijos nebus unsure.gif Man garantija buvo pagrindinis kriterijus, kodėl pirkome čia, Lietuvoje, - visgi kaina nemaža, o jei paskui dar ir už remontą apvalią sumelę pakloti, tai ką aš žinau doh.gif Na, bet čia jau, žinoma, kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2012 03 26, 20:52)
Jega, aciu uz komentarus, uzsimaniau nerealiai dabar... tik kainos tai didokos... is kur galima butu pigiau pasissiusti, ka?  4u.gif

mes savaji pirkom is cia:
http://www.roboshop....gory/slideshow/
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 26, 22:51)

Mes irgi iš čia, tik nusiderėjom 10 %. thumbup.gif
Atsakyti
Gerai sakai del garantijos... g.gif gal geriau nerizikuot, maza ka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 26, 19:32)
Samsungai yra pigesni, nei iRobotai, čia jų didžiausias privalumas  biggrin.gif
Lyg girdėjau, kad iš Lenkijos kažkaip siunčiasi

Aš savo Samsungą parsivežiau iš Lenkijos, esu juo patenkinta be galo...ko nepasakyčiau apie Scoobą, ji man vistiek nepasiteisino, bet kadangi ją jau turiu tai ir naudoju smile.gif

Tiesa, Roomba 581 modeliuką kaip tik mačiau parduotuvei pigiai akcijinį (Danijoje) - bet pažiūrėjau ir nuėjau, nes man pakanka ir Samsungo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 27 kovo 2012 - 20:39
QUOTE(fokker @ 2012 02 24, 09:12)
Siandien uzsisakiau Neato XV-15 siurbli ir Irobot scooba ploveja. Kita savaite turetu atvykti. Neato pasirinkau del jo galios, pagal charakteristikas nei vienas robotukas dar neturi tokios galios kaip neato. Kadangi namie laksto du sunys ir viena kate, tai, manau galios nebus per mazai. Be to patiko jo intelektas ir kambario skanavimas lazeriu. Idomu, kaip dirbs tikroveje. Na, o del plovejo, tai nera is ko daugiau rinktis. Kai gausiu pagalbininkus, parasysiu atsiliepimus:)

As laukiu, kol naeto uzdes toki pati sepetuka sone kaip roomba, tada irgi nusipirksiu. Kol to sepetuko nera, neverta, nes palei sienas palieka dulkiu juosta 4u.gif Del galios irgi skaiciau, kad galingas, bet daug ju seiminku pasigendra roombos sepetuko soninio ir grizta prie roombos. Nusprendziau laukti, kol Naeto gamintojai atsikvoses.

Mano robotu komanda suslubavo. Pirmosios roombos sepetukas vis iskrenta, tas ilgas su spygliuotas. Iskrenta ir nebesisuka. Vis neprisiruosiu garantiniam parasyti.
Kita roomba ir scooba tfutfu tfu eina gerai. Kaip tik dabar vienas kambarys siurbiasi, kitas plaunas, o as dirbu prie kompo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 03 27, 13:38)
Aš savo Samsungą parsivežiau iš Lenkijos, esu juo patenkinta be galo...ko nepasakyčiau apie Scoobą, ji man vistiek nepasiteisino, bet kadangi ją jau turiu tai ir naudoju  smile.gif

Kodel scooba nepasiteisino ? As priklausoma nuo scoobos.

Atsakyti
Man dar klausimas iskilo - o kaip del galinguo samsungai ar roomba geriau? Ar samsungai tui sepeteli, kad kampus ir aplink stalo kojas isvalytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 03 28, 01:47)
Kodel scooba nepasiteisino ? As priklausoma nuo scoobos.

Jau ne kartą anksčiau rašiau - bet trumpai tariant tai pirmo aukšto jis man neišvalo vienu pakrovimu, blaškosi belekur, vieną vietą brūžina 5* kitos išvis nevalo ...plotas matyt per didelis, o stovėt man prie jos ir zonom skirstyti, perkrovinėt per didelė prabanga gaunasi. Antras aukštas, kur parketas - plauna per šlapiai, negadinsiu parketo...tiek to, su stebuklinga prasibėgu greičiau ir geriau.
Žodžiu, kai turiu laisvo laiko, žaidžiuosi su juo pirmame aukšte ir antro aukšto vonioje, bet ir tai po jos tenka kapus apeiti su stebuklinga šluota ...

QUOTE(elze @ 2012 03 28, 09:17)
Man dar klausimas iskilo - o kaip del galinguo samsungai ar roomba geriau? Ar samsungai tui sepeteli, kad kampus ir aplink stalo kojas isvalytu?  g.gif

Samsungas turi du šoninius šepetėlius, Roomba - vieną, tad Samsungas išvalo visus kampus idealiai. Galingumus galit sulyginti irobot.lt ( kaip ten tiksliai vadinasi nežinau) parduotuvėje esančiuose aprašymuose.

Ex, pagamintų dar Samsungas tokį protinguolį plaunantį, kaip ir siurbiantį pagamino...šveisčiau tada savo Scoobą kur į kaimą aslos plauti laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 28 kovo 2012 - 10:28
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 03 28, 03:27)
Jau ne kartą anksčiau rašiau - bet trumpai tariant tai pirmo aukšto jis man neišvalo vienu pakrovimu, blaškosi belekur, vieną vietą brūžina 5* kitos išvis nevalo ...plotas matyt per didelis, o stovėt man prie jos ir zonom skirstyti, perkrovinėt per didelė prabanga gaunasi. Antras aukštas, kur parketas - plauna per šlapiai, negadinsiu parketo...tiek to, su stebuklinga prasibėgu greičiau ir geriau.
Žodžiu, kai turiu laisvo laiko, žaidžiuosi su juo pirmame aukšte ir antro aukšto vonioje, bet ir tai po jos tenka kapus apeiti su stebuklinga šluota ...
Samsungas turi du šoninius šepetėlius, Roomba - vieną, tad Samsungas išvalo visus kampus idealiai. Galingumus galit sulyginti irobot.lt ( kaip ten tiksliai vadinasi nežinau) parduotuvėje esančiuose aprašymuose.

Ex, pagamintų dar Samsungas tokį protinguolį plaunantį, kaip ir siurbiantį pagamino...šveisčiau tada savo Scoobą kur į kaimą aslos plauti laugh.gif

Del scoobos tai jo, reikia jai ir zonu ir pakrovimu. As neturiu laisvo laiko, bet uzmima 2-3 minutes perpilti vandeni, pakeisti zonas ir imesti nauja baterija. Bet as ir dirbu namie, tai man bepigu nulekti keliom minutem prie scoobos. Su sluota plauti deja laiko neturiu verysad.gif
Kodel galvojate, kad susigadins parketas ? Juk jis turi apsaugini sluoksni g.gif Susigadinti gali tik laminatas.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 03 28, 20:39)
As neturiu laisvo laiko, bet uzmima 2-3 minutes perpilti vandeni, pakeisti zonas ir imesti nauja  baterija.

Taurė, o kaip sprendžiate pasikrovimo problemą? Kaip suprantu, turite atsarginę bateriją, bet ta kita "išnaudota" gi nesikrauna niekaip, kol Scooba dirba su antra g.gif Ar paskui, kai nusėda, abi kraunate pakaitomis? O gal koks mandras prietaisas yra, su kuriuo galima baterijas pakrauti be pačios Scoobos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 03 28, 20:39)
Del scoobos tai jo, reikia jai ir zonu ir pakrovimu. As neturiu laisvo laiko, bet uzmima 2-3 minutes perpilti vandeni, pakeisti zonas ir imesti nauja  baterija. Bet as ir dirbu namie, tai man bepigu nulekti keliom minutem prie scoobos. Su sluota plauti deja laiko neturiu  verysad.gif
Kodel galvojate, kad susigadins parketas ? Juk jis turi apsaugini sluoksni  g.gif  Susigadinti gali tik laminatas.

Bet tam reikia pirkti papildomai bateriją, papildomai pirkti keletą virtualių sienų, pernešinėti siurblį iš zonos į zoną ir t.t. Žodžiu daug papildomų išlaidų, daug žaidimo, o galop vistiek reikia su šluota apsieiti kampus, nes kampų Scooba neišvalo ax.gif

Pas mane trisluoksnis parketas, paprastą nulakuoji kas keletą metų - ir turi apsaugą, o šis nelakuojamas smile.gif Negadinsiu taip šlapiai plaudama smile.gif

Atsakyti
Pamirsau koks modelis jusu Samsungo?
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 03 29, 10:42)

Atsakyti