QUOTE(fokker @ 2012 02 24, 09:12)
Siandien uzsisakiau Neato XV-15 siurbli ir Irobot scooba ploveja. Kita savaite turetu atvykti. Neato pasirinkau del jo galios, pagal charakteristikas nei vienas robotukas dar neturi tokios galios kaip neato. Kadangi namie laksto du sunys ir viena kate, tai, manau galios nebus per mazai. Be to patiko jo intelektas ir kambario skanavimas lazeriu. Idomu, kaip dirbs tikroveje. Na, o del plovejo, tai nera is ko daugiau rinktis. Kai gausiu pagalbininkus, parasysiu atsiliepimus:)
As laukiu, kol naeto uzdes toki pati sepetuka sone kaip roomba, tada irgi nusipirksiu. Kol to sepetuko nera, neverta, nes palei sienas palieka dulkiu juosta
Del galios irgi skaiciau, kad galingas, bet daug ju seiminku pasigendra roombos sepetuko soninio ir grizta prie roombos. Nusprendziau laukti, kol Naeto gamintojai atsikvoses.
Mano robotu komanda suslubavo. Pirmosios roombos sepetukas vis iskrenta, tas ilgas su spygliuotas. Iskrenta ir nebesisuka. Vis neprisiruosiu garantiniam parasyti.
Kita roomba ir scooba tfutfu tfu eina gerai. Kaip tik dabar vienas kambarys siurbiasi, kitas plaunas, o as dirbu prie kompo
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 03 27, 13:38)
Aš savo Samsungą parsivežiau iš Lenkijos, esu juo patenkinta be galo...ko nepasakyčiau apie Scoobą, ji man vistiek nepasiteisino, bet kadangi ją jau turiu tai ir naudoju
Kodel scooba nepasiteisino ? As priklausoma nuo scoobos.