Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(lina0612 @ 2012 03 08, 16:49)
Tai vat  kad visko iki galo neissiaiskinau doh.gif
Kas turi is pazistamu, pas visus grindys lygios
Tai net tokiu klausimu nekilo jiems

Teisingai kazkas pastebejo, jei iki stoteles nuozulnumas butu tuomet nuvaziuotu
O dabar pakelt kojyte reik
wub.gif
Papildyta:
teks i japonus kreiptis lotuliukas.gif
palauksiu kelis metus, sukurs, jei dar nera sukurta masinei gamybai

Modeliu yra ju keletas
o pas mane jis naujas, nes nera prasmes jo terst

Koks modelis, kiek norite, ar garantija galioja? Gal nupirkčiau.
Atsakyti
Susigundziau ir as tokia ,,drauge". Tik vat vyro dar neiseina ikalbeti. Sako nereikalingas daiktas unsure.gif Gal ikalbesiu kaip nors, bet man jau tai norisi, kad pradejau jau pinigus rinkti ax.gif Tik neapsisprendziu vis delto koki nupirkti ar Roomba, ar Samsunga? Pas mane namas dvieju aukstu, tai robotukas ,,drauge" gyventu pirmame aukste. Ten pas mus 70 kv. Tai koki Samsunga rinktis, kad uztekru konteineriuko ir baterijos? Ir jeigu Roomba, tai koki? Tiesa, turiu namuose viena katina smile.gif ir papuga, kuri baisiai siukslyna, idomu ar papugos maista, seklas, kruopas surenka robotukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituka: 21 kovo 2012 - 14:24
QUOTE(lituka @ 2012 03 21, 14:22)
Susigundziau ir as tokia ,,drauge". Tik vat vyro dar neiseina ikalbeti. Sako nereikalingas daiktas  unsure.gif Gal ikalbesiu kaip nors, bet man jau tai norisi, kad pradejau jau pinigus rinkti  ax.gif Tik neapsisprendziu vis delto koki nupirkti ar Roomba, ar Samsunga? Pas mane namas dvieju aukstu, tai robotukas ,,drauge" gyventu pirmame aukste. Ten pas mus 70 kv. Tai koki Samsunga rinktis, kad uztekru konteineriuko ir baterijos? Ir jeigu Roomba, tai koki? Tiesa, turiu namuose viena katina smile.gif ir papuga, kuri baisiai siukslyna, idomu ar papugos maista, seklas, kruopas surenka robotukai?

Aš tai negaliu patarti - turiu Roombą ir esu laaabai patenkinta, bet ir čia turinčios Samsungus irgi nesiskundžia, tad sunku ir pasakyti, ką rinktis biggrin.gif Aš kadangi ieškojau tokio, kuris vienu pakrovimu galėtų išsiurbti apie 100 kvadratų, tai apsistojau ties Roomba 581.
Bet norėjau pakomentuoti tą vyro pasakymą, jog nereikalingas daiktas. Žinot, maniškis irgi ilgą laiką galvojo, kad dulkės namuose nesikaupia (o jeigu ir kaupiasi, tai pačios kažkaip dingsta), niekas nešiukšlina ir kad apskritai išsiurbti namus (250 kvadratų) užtenka kartą per kelias savaites ir tai užtrunka 15 min. (na, ne jis gi siurbia doh.gif ). Tai kai vaikas pradėjo šliaužioti ir traukti VISKĄ nuo grindų į burną (o tikrai surasdavo, ką traukti doh.gif doh.gif doh.gif ), o šliaužtai būdavo pastoviai juodi, nors grindis siurbliuoju ir planu praktiškai kasdien, tai pats pirmas pasiūlė man nupirkti robotą thumbup.gif Tai tiesiog pasiūlykit jam pasitvarkyti pačiam, manau, kad greitai nuspręs, jog reikia pagalbininko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 03 21, 16:22)
Susigundziau ir as tokia ,,drauge". Tik vat vyro dar neiseina ikalbeti. Sako nereikalingas daiktas  unsure.gif Gal ikalbesiu kaip nors, bet man jau tai norisi, kad pradejau jau pinigus rinkti  ax.gif Tik neapsisprendziu vis delto koki nupirkti ar Roomba, ar Samsunga? Pas mane namas dvieju aukstu, tai robotukas ,,drauge" gyventu pirmame aukste. Ten pas mus 70 kv. Tai koki Samsunga rinktis, kad uztekru konteineriuko ir baterijos? Ir jeigu Roomba, tai koki? Tiesa, turiu namuose viena katina smile.gif ir papuga, kuri baisiai siukslyna, idomu ar papugos maista, seklas, kruopas surenka robotukai?

mes turime samsung sr8895, musu svetaine siek tiek daugiau nei 50 kv., uztenka baterijos ir konteinerio uzprogramuotam siurbliavimui9, jei kazkas man dar netinka ar per siurbliavima gyvunai ir vaikas dar speja prisiukslinti, ar sumastau ir i antar auksta ji nunesti pasiurbliuoti, kuris yra apie 100 kv - mielai paleidziu antra karta nekrovus ir dirba puikiai. surenka visus trupinius, kaciu plaukus ir pan.,
rinktis jums, visi jie geri, tiesiok skiriasi savybem, funkcijom. turit panagrineti pati ax.gif
Atsakyti
O as apie toki daikta net nesvajojau ir nesidomejau siurbliais-robotais, vyras i naujus namus pats nupirko si geri wub.gif Ziurejau skeptiskai, nes nemaniau kad man bus sunku tvarkyti 60kv buta, bet dabar wub.gif wub.gif Ryte visus isleidziu i darba/i mokykla, ijungiu si pagalbininka, o pati galiu daryti kazka kito thumbup.gif Grindys pati plaunu karta i savaite, ir karta i savaite pati issiurbiu visus sunkiai pasiekiamus kampus, plintusus ir pan. MB ji pirko su tokia mintim, kad as maziau plauciau/slapinciau parketa, nes atseit dregme jam kenkia smile.gif tai tokiu budu saugom ir parketa ir mano laika/jegas biggrin.gif
Atsakyti
Gerai jums moteris ax.gif Kai vyrai nuperka tokia pagalbininke. O maniskis nei namus tvarko, nei supranta kaip daug laiko ir jiegu reikia, kad isvalyti 180 kv.m. Bet as vistiek sau nupirksiu ,,drauge" bigsmile.gif
Atsakyti
Na, mielosios robotuku siurblių šeimininkės, patarkit kokį man rinktis: 1 aukstas 100 kv., plyteles + parketas, yra kilimas, slenksciukai, 2 aukste - kilimines dangos. Koki robotuka butu geriausia pirkti, kad vienu ypu issiurbtu 100 kv., perliptu sleksciukus (tokiu is juosteliu), siurbtu ir kilima, ir plyteles - parketa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2012 03 26, 13:26)
Na, mielosios robotuku siurblių šeimininkės, patarkit kokį man rinktis: 1 aukstas 100 kv., plyteles + parketas, yra kilimas, slenksciukai, 2 aukste - kilimines dangos. Koki robotuka butu geriausia pirkti, kad vienu ypu issiurbtu 100 kv., perliptu sleksciukus (tokiu is juosteliu), siurbtu ir kilima, ir plyteles - parketa  ax.gif

Mes turim Roomba 770, situacija panasi, plyteles plius parketas, kilimukas, o virtuvej ant plyteliu tai dar tokiu vaikisku guminiu puzliu kilimas sudetas, tai labiausiai bijojau del sito daikto, bet nieko, uzlipa, detaliu nesusiurbia lotuliukas.gif, trupinukus issiurbia, gaila tik kad neisplauna lotuliukas.gif Vyras vos ne atsitiktinai nupirko, draugai turejo uzsisake nauja, bet susitaise savo senaji, tai ir pasiule mums, o jam bele tik maziau ranku darbo namie thumbup.gif Nes siurbliuodavo tai dazniausiai jis, kadangi man nugara kuri laika buvo parejus, negaledavau lankstytis. Kol kas esam labai patenkinti, uzsinesam ir i antra auksta, atskirai kambarius isvalom pagal poreiki, visa plota apacioj paprastai padalinam i virtuve/bendra ir vonia/koridoriu/prieskambari, nes tiesiog mazai kada ilgam isvykstam, tai nera kada paleist ilgam, bet jauciu, susitvarkytu su visu tuo plotu laisvai, o jei ne, taigi galetu grizt i stotele pasikraut ir toliau dirbt turbut. Dabar dar bus vienas klausimas, kaip jis susitvarkys su suns plaukais, nes uz menesiuko turesim labradoriuka namie rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų Roomba 770 pluša namie kiekvieną dieną. Sąžiningai atidirbinėja sumokėtus už jį pinigus. lotuliukas.gif Įpratom - papusryčiaujam ir paleidžiam... Tenka tik kas 2-3 dienas laiptus prasiurbt. thumbup.gif
Neįsivaizduoju, jeigu sugestų kokiom 2 savaitėm. doh.gif Ir su šuns plaukais susitvarko puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2012 03 26, 15:46)
taigi galetu grizt i stotele pasikraut ir toliau dirbt turbut

Dėja, Roombos šitaip nemoka - jeigu grįžta pasikrauti į stotelę, tai atgal dirbti jau nebegrįžta, nebent iš naujo paleisite. Čia Samsungai tik taip moka ax.gif

Mano Roomba 581 taip pat vertas kiekvieno sumokėto už jį lito thumbup.gif Šiaip žiūrėjome į naujesnį 770 modelį, na, bet jis visgi brangesnis, tad pasirinkome pigesnį, bet taip pat sugebantį išsiurbti vienu pakrovimu didelį plotą. Antrame aukšte, kaip ir Ledinuke, siurbiu kambarius atskirai pagal poreikį, o pirmame aukšte paleidžiu su švyturėliais, išsiurbia viską vienu kartu (apie 100 kvadratų). O ir distancinis pultelis bent jau mums labai pasiteisino - kai vaikas pritrupina sausainiukų, staigiai su pulteliu nuvarau Roombą būtent ten, kur reikia, praeinu per "nusikaltimo pėdsakus" ir paleidžiu į namuką. Žodžiu, robotai siurbliai valdo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 26, 19:28)
Dėja, Roombos šitaip nemoka - jeigu grįžta pasikrauti į stotelę, tai atgal dirbti jau nebegrįžta, nebent iš naujo paleisite. Čia Samsungai tik taip moka  ax.gif

taip, musu samsungas gryzta i savo darbo vieta - jei reikia, pasikrauna ir siurbliuoja nuo ten kur baige. ax.gif
ir lengvus slenkscius perlipa (is justeliu) ir plyteles ir kilima issiurbliuoja, ir kaciu plaukus nuostabiai surenka. thumbup.gif
Atsakyti
Jega, aciu uz komentarus, uzsimaniau nerealiai dabar... tik kainos tai didokos... is kur galima butu pigiau pasissiusti, ka? 4u.gif
Atsakyti