Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(Taurė @ 2011 11 13, 08:13)
Renkantis tarp roombos ir samsungo šitas filmukas nulėmė pasirinkimą  4u.gif
http://www.youtube.c...feature=related

Šitas filmukas tikrai daug pasako smile.gif Samsungo visai nebesinori.
Tik vat kuri dar Roomba modelį išsirinkti? Naujausias, aišku, geriausiai atrodo, tik jo ir kaina kandžiojasi. Gal užtenka Roomba 555?
O perkant Lietuvoj įmanoma kažkokią nuolaidą gauti?
Atsakyti
QUOTE(SaulyteL @ 2011 11 14, 10:58)
Šitas filmukas tikrai daug pasako smile.gif Samsungo visai nebesinori.

g.gif kodėl? Man šis filmukas nieko nepasakė ir visai nepadėjo apsispręsti rolleyes.gif
Atsakyti
Žiūrint tą filmuką matosi, kad Roomba važinėja ir dirba, kol Samsungas stumdosi vienoj vietoj ir nieko neveikia.
O jei dar Samsungas trajektoriją piešia pagal lubas, tai man visai netinka, nes šlaitinis stogas su skirtingais aukščiais ir sijomis. Ten jis visai susipainiotų.
Atsakyti
QUOTE(SaulyteL @ 2011 11 14, 15:49)
Žiūrint tą filmuką matosi, kad Roomba važinėja ir dirba, kol Samsungas stumdosi vienoj vietoj ir nieko neveikia.
O jei dar Samsungas trajektoriją piešia pagal lubas, tai man visai netinka, nes šlaitinis stogas su skirtingais aukščiais ir sijomis. Ten jis visai susipainiotų.

Jei filmukas būtų kaip atskirai dirba Roomba, o kitoje pusėj ekrano - kaip Samsungas, tada sutikčiau, jog palyginimas visavertis. O dar matosi, kaip filmuojantis su koja vis sukelia dirbtinę kliūtį Samsungui - kodėl to paties nedarė Roombai?
Aš irgi apsisprendžiau ir užsisakiau - galutinai apsisprendžiau paskaičiusi čia: http://www.clubic.co...ot-sr-8855.html smile.gif
Pas mus irgi šlaitinis stogas - nemanau, kad Samsungui tai sukels sunkumų, nes jis apima ne vien tik lubas, vaizdą ima praktiškai 170 laipsnių, taigi orientuojasi ir pagal sienas.

O kaip jis dirba - įvertinsiu gavusi ir išbandžiusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 11, 21:54)
Mėlynas, tada SAMSUNG VCR 8855 L3B/XSB - kokie atsiliepimai: kiek laiko naudojat, kokius išskirtumėt minusus pas jį? O dėl papildomų dalių nebandėt kreiptis tiesiogiai į Samsung atstovus? Manyčiau jie turėtų turėt arba turi galimybę užsakyti ko reikia.
Aš nusižiūrėjau naujesnį Samsung modeliuką  NaviBot Silencio VCR8895L3A   rolleyes.gif

oi, dar neilgai naudojam- nuo vasaros pradzios 4u.gif ka as galiu pasakyti- kaip darbuojasi jis as negaliu ziureti- nervai nelaiko biggrin.gif biggrin.gif (lygiai taip pat kaip ir rooomba) biggrin.gif - bet darbo rezultatu patenkinta.. todel stengiuosi ji paleisti iseidama is namu, leidziu buna ir po kelis kartus per diena 4u.gif pradziai su corner programa,paskui max... yra programa, kad gali uzsistatyti ir siurbliukas siurbia kiekviena diena tuo paciu laiku- nenaudoju 4u.gif dar yra programa, kad galima viena ploteli prasiurbti- metras ant metro lyg- tai irgi nelabai naudoju...

QUOTE(Taurė @ 2011 11 13, 09:13)
Renkantis tarp roombos ir samsungo šitas filmukas nulėmė pasirinkimą  4u.gif
http://www.youtube.c...feature=related

tai matosi siame filmuke,kad samsungas nors dirba tvarkingai pagal kazkokia sistema- nuvaziuoja viena linija- atsitraukia kazkiek ir toliau pagal sena linija vaziuoja...o roomba blaskosi- cia pasiurbia, i kita vieta nulekia pasidarbuoti... o pabaigoj rezultatas gaunasi tas pats po abieju darbo biggrin.gif jei dabar is naujo reiktu rinktis robotuka- sunkiai apsispresciau= samsungu patenkinta, bet vat ir roomba norisi ant savo kailio isbandyti, ne ant draugu biggrin.gif antram aukstui gal roomba paiimti g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 14, 17:22)
Pas mus irgi šlaitinis stogas - nemanau, kad Samsungui tai sukels sunkumų, nes jis apima ne vien tik lubas, vaizdą ima praktiškai 170 laipsnių, taigi orientuojasi ir pagal sienas.

slaitinis stogas tikrai ne kliutis siurbliukui 4u.gif pas mus jis ir po sofa siurbia, ir po stalu, po pakabinamom spintelem voniose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 14 lapkričio 2011 - 20:03
Indruciukas - dėkui už atsiliepimą drinks_cheers.gif . Iš esmės manau visi robotukai - siurbliukai neblogai atlieka tą darbą, kuriam skirti, nepaisant firmos. Aš toliau galvosiu ne apie antrą siurbliuką kitam aukštui - nes ir tą nemanau, kad bus sunku pernešti, o apie plaunantį robotuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 14, 13:25)
Indruciukas - dėkui už atsiliepimą drinks_cheers.gif . Iš esmės manau visi robotukai - siurbliukai neblogai atlieka tą darbą, kuriam skirti, nepaisant firmos. Aš toliau galvosiu ne apie antrą siurbliuką kitam aukštui - nes ir tą nemanau, kad bus sunku pernešti, o apie plaunantį robotuką  ax.gif

Plaunantis geris. Kol neturejau, grindis plaudavau labai labai retai, nes visgi daug tu grindu, o laiko mazai. Dabar per savaite visas namas issiplauna maziausiai 2 kartus, o virtuve isvis praktiskai kasdien. Tik pirkau antra baterija, nes neuztenka vienos baterijos namui isplauti, o norisi viska per viena diena padaryti.
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(Taurė @ 2011 11 14, 20:54)
Plaunantis geris. Kol neturejau, grindis plaudavau labai labai retai, nes visgi daug tu grindu, o laiko mazai. Dabar per savaite visas namas issiplauna maziausiai 2 kartus, o virtuve isvis praktiskai kasdien. Tik pirkau antra baterija, nes neuztenka vienos baterijos namui isplauti, o norisi viska per viena diena padaryti.

jau pas mane daug visokių aparatų, o pas jus kiek ... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 11 14, 20:54)

smile.gif Pas mane irgi plotas gan nemažas, bet aš ir be robotuko minimum kas antrą dieną plaunu. Kol kas dar tik laukiu siurbiančio gėrio, o jau svajoju ir apie plaunantį bigsmile.gif
Pas jus Scooba? Berods yra dar kažkoks plaunantis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 14, 21:25)
Indruciukas - dėkui už atsiliepimą drinks_cheers.gif . Iš esmės manau visi robotukai - siurbliukai neblogai atlieka tą darbą, kuriam skirti, nepaisant firmos. Aš toliau galvosiu ne apie antrą siurbliuką kitam aukštui - nes ir tą nemanau, kad bus sunku pernešti, o apie plaunantį robotuką  ax.gif

as kazkaip tuo plaunanciu nesigundau... turiu "stebuklinga sluota" su "stebuklingu kibiru"- ir nama per nepilna pusvalandi isplaunu net pirstu galiuku nesuslapus thumbup.gif thumbup.gif nail.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 14 lapkričio 2011 - 21:14
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 14, 21:13)
as kazkaip tuo plaunanciu nesigundau... turiu "stebuklinga sluota" su "stebuklingu kibiru"- ir nama per nepilna pusvalandi isplaunu net pirstu galiuku nesuslapus  thumbup.gif  thumbup.gif nail.gif:

blush2.gif aš irgi turiu, bet...vistiek reikia skirti nemažai laiko tai šluotai stumdyti. O kartais taiiip tingisi blush2.gif Man grindų plovimas užima ne mažiau nei 1 - 1,5 val rolleyes.gif , aš geriau tuo metu su vaiku paskaityčiau ar pažaisčiau, kol dar jis pakankamai nedidelis - kad nebūtų kaip toje reklamoje "aš moteris - ne indaplovė", kai dukra mamai sakė - "eik plauti indų, ma..." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 11 14, 22:19)
blush2.gif aš irgi turiu, bet...vistiek reikia skirti nemažai laiko tai šluotai stumdyti. O kartais taiiip tingisi  blush2.gif Man grindų plovimas užima ne mažiau nei 1 - 1,5 val  rolleyes.gif , aš geriau tuo metu su vaiku paskaityčiau ar pažaisčiau, kol dar jis pakankamai nedidelis  - kad nebūtų kaip toje reklamoje "aš moteris - ne indaplovė", kai dukra mamai sakė - "eik plauti indų, ma..."  biggrin.gif

nu nezinau,kokius plotus jus ten plaunat- is po siurbliuko as savo daugiau kaip 100kvadratu staigiai sudoroju biggrin.gif ir tuo paciu visus siubliuko "brokus" istaisau thumbup.gif (nes kampu tai neissiurbia robotukai, ir siaip kartais palieka siuksliu)... o kazin plaunantis siurbliukas kampus gerai isplauna g.gif ir vat tas vandens kaitaliojimas kazkodel atrodo vargas g.gif nu ka jis ten gali isplauti su 1l (gal kazkiek daugiau g.gif )vandens g.gif bet kol pati realiai neisbandziau negaliu nieko sakyti -cia siaip,pamastymai blush2.gif tik vat siurbiamo labai norejau siurbliuko,o o to plaunamo kazkodel ne unsure.gif ....
Atsakyti