Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(lina0612 @ 2012 02 25, 21:17)
bet pas ka namuose nelygios grindys, jis tikrai ne pagalbininkas.
Kazkaip net nepagalvojau, kad neperlips tu nelygumu
O paskui ji vaiksciot ir kilnot, na tada kam jis isvis reikalingas

g.gif kas yra "nelygios grindys"? Slenksčiai? Mano Samsungas užvažiuoja ant kilimėlio (vienintelis namuose prie laukinių durų), perlipa per nedidukus paaukštinimus (~1cm ties plytelių/parketo sujungimais), žinoma neperlipa slenksčio, taipogi vienintelio tarp gyvenamosios erdvės ir pagalbinių patalpų, nors man ir nereikia kad jis ten keliautų smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 25, 23:41)
g.gif kas yra "nelygios grindys"? Slenksčiai? Mano Samsungas užvažiuoja ant kilimėlio (vienintelis namuose prie laukinių durų), perlipa per nedidukus paaukštinimus (~1cm ties plytelių/parketo sujungimais), žinoma neperlipa slenksčio, taipogi vienintelio tarp gyvenamosios erdvės ir pagalbinių patalpų, nors man ir nereikia kad jis ten keliautų smile.gif .

visiskai sutinku thumbup.gif
is pradziu mes norejom deti tas stoteles,kad neliptu koridoriuje ant gan storu dregme sugerianciu (ziemai) patiestu kilimu, ir ka nieko, samsungas kuo lengviausiai ant ju uzvaziuoja, issiurbliuoja ir sekmingai nulipes tesia darba toliau.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 25, 21:41)

ne slenksciai

tiesiog ne 1 cm perejimai , o aukstesni ir jau neperlipa
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2012 02 24, 17:12)
Siandien uzsisakiau Neato XV-15 siurbli ir Irobot scooba ploveja. Kita savaite turetu atvykti. Neato pasirinkau del jo galios, pagal charakteristikas nei vienas robotukas dar neturi tokios galios kaip neato. Kadangi namie laksto du sunys ir viena kate, tai, manau galios nebus per mazai. Be to patiko jo intelektas ir kambario skanavimas lazeriu. Idomu, kaip dirbs tikroveje. Na, o del plovejo, tai nera is ko daugiau rinktis. Kai gausiu pagalbininkus, parasysiu atsiliepimus:)

Labai laukiam atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 02 26, 00:21)
ne slenksciai

tiesiog ne 1 cm perejimai , o aukstesni ir jau neperlipa

sakykit, o 1,5cm nuožulnų slenkstuką (perėjima nuo parketo prie plytelių) Samsungas perlipa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2012 03 07, 23:25)
sakykit, o 1,5cm nuožulnų slenkstuką (perėjima nuo parketo prie plytelių) Samsungas perlipa 4u.gif

jei jis pirma valys plyteles, o paskui eis link parketo (as taip isivaizduoju, kad tas perejimas nuo plyteliu), tai jis tiesiok nulips nuo plyteliu ant parketo", ar uzliptu atvirksciai, nezinau, pas mane nieko tokio panasaus nera, bet yra kilimelis, tai ant jo uzlipa, tik nezinau kokio aukscio, reiks del idomumo paziureti.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 07, 21:45)
jei jis pirma valys plyteles, o paskui eis link parketo (as taip isivaizduoju, kad tas perejimas nuo plyteliu), tai jis tiesiok nulips nuo plyteliu ant parketo", ar uzliptu atvirksciai, nezinau, pas mane nieko tokio panasaus nera, bet yra kilimelis, tai ant jo uzlipa, tik nezinau kokio aukscio, reiks del idomumo paziureti.

Ačiū. Jeigu neperlips atgal, tai tiesiog negrįš į stotelę, reikės parnešt:) pažiūrėkit, kokio aukščio kilimėlis, jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2012 03 07, 23:59)
Ačiū.  Jeigu neperlips atgal, tai tiesiog negrįš į stotelę, reikės parnešt:) pažiūrėkit, kokio aukščio kilimėlis, jei nesunku 4u.gif

na, bandziau pamatuot, apie 1 cm., tai tikrai. net nezinau ka patart, jei ten labai astrus tas jusu perejimas visko gali buti, kad neuzlips atgal, bet pernest nesunku, siaip jei nsuprendet pirkti samsunga, tai sveikinu - nuostabus siurblys, isigijau dar nesenai, bet negaliu juo atsidziaukti thumbup.gif
isieitis butu kazkokio mini kilimelio pateisimas ant perejos, taip lengviau uzliptu, bet pabandykit ir taip, paskui parasykit kaip jam ten pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 07, 23:21)
na, bandziau pamatuot, apie 1 cm., tai tikrai. net nezinau ka patart, jei ten labai astrus tas jusu perejimas visko gali buti, kad neuzlips atgal, bet pernest nesunku, siaip jei nsuprendet pirkti samsunga, tai sveikinu - nuostabus siurblys, isigijau dar nesenai, bet negaliu juo atsidziaukti  thumbup.gif
isieitis butu kazkokio mini kilimelio pateisimas ant perejos, taip lengviau uzliptu, bet pabandykit ir taip, paskui parasykit kaip jam ten pavyko  4u.gif

na bet zinot nesiot ji blink.gif tai kam tada reikalingas tas robotas schmoll.gif
as tai suprantu paleidau- apsidirbo ir mars atgal i savo vieta
o jei jau ji priziuret, tai tada galiu ir su paprastu siurbliu praeit

na nuvyle mane jis, nors gal kam nors pasitarnaus

tenka ji parduoti
labai norejau, gaila skirtis, bet palauksim kitu technikos stebuklu
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 03 08, 00:45)
na bet zinot nesiot ji  blink.gif tai kam tada reikalingas tas robotas schmoll.gif

tenka ji parduoti

O jūs Samsungą parduodat? Jau labai aš jo noriu, stabdo tik tie perėjimai:)

Dėkui, Asta. kilimėlis -variantas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady River: 08 kovo 2012 - 12:36
QUOTE(lina0612 @ 2012 03 08, 02:45)
na bet zinot nesiot ji  blink.gif tai kam tada reikalingas tas robotas schmoll.gif

tenka ji parduoti

tai jei jus parduodat del to, kd vargasas siurblys negali lipti per jusu barikadas, tai atleiskit, bet dar tokio nesukurta, kad turetu kojas ir perliptu slenkscius.
atad jau kreipkites i japonus, atsius jums tikra robota, kuris padarys viska ir lips laiptais pats.
Papildyta:
QUOTE(Lady River @ 2012 03 08, 14:33)

nera uz ka, kad tik tarnautu... 4u.gif

jei zadat pirkti is cia mamytes parduodama siurbly, pirma paisteiraukit koki modeli(tu samsungu skirtingu yra) ji turi ir kiek laiko jau ji naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2012 03 08, 12:33)

Tai vat kad visko iki galo neissiaiskinau doh.gif
Kas turi is pazistamu, pas visus grindys lygios
Tai net tokiu klausimu nekilo jiems

Teisingai kazkas pastebejo, jei iki stoteles nuozulnumas butu tuomet nuvaziuotu
O dabar pakelt kojyte reik
wub.gif
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 08, 14:10)
tai jei jus parduodat del to, kd vargasas siurblys negali lipti per jusu barikadas, tai atleiskit, bet dar tokio nesukurta, kad turetu kojas ir perliptu slenkscius.
atad jau kreipkites i japonus, atsius jums tikra robota, kuris padarys viska ir lips laiptais pats.
Papildyta:
nera uz ka, kad tik tarnautu...  4u.gif 

jei zadat pirkti is cia mamytes parduodama siurbly, pirma paisteiraukit koki modeli(tu samsungu skirtingu yra) ji turi ir kiek laiko jau ji naudoja.

teks i japonus kreiptis lotuliukas.gif
palauksiu kelis metus, sukurs, jei dar nera sukurta masinei gamybai

Modeliu yra ju keletas
o pas mane jis naujas, nes nera prasmes jo terst
Atsakyti