Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(astulka1 @ 2012 02 21, 22:28)
musu tai tas samsung navibot naujausias,  dirba super tyliai, beveik net negirdeti, kad jis dirba, net einu patikrinti ar jis tikrai dirba  thumbup.gif
uz tyla ir navarotus visdelto verta sumoketi, tad nereiks pirkti tris kartus (sudejus tas tris kainas - ka isleidot ant siurbliu bebandydama, galejot ir jau gera nusipirkt).

Matai, kai pirkau pirmą "sumanuką" samsungai net nebuvo pradėti gaminti. Aišku, jei būčiau nusipirkęs roombą, dabar jau keisčiau kitu, nes ir apsivelia jie ir charakteris mao toks, ir dėvisi jie visdėlto, jei ne fiziškai (nors vaizdas prastėja labai greitai), tai morališkai. Bet ji man iš karto būtų kainavusi 2200 Lt (tuo metu, kai pirkau "sumanuką"). Nereikalingas pirkinys, šiuo atveju, cleanmate. Nes jau žinojau, kad robotiniai siurbliai man tinka ir patinka. Roomba per tą laiką (3 metai) atpigo labai nežymiai, tačiau, per tą laiką atsirado, ir žymiai atpigo samsungai. Jeigu kam aktualu triukšmas, labai ir labai rekomenduoju aukštesnės klasės samsungus, tikrai dirba tyliau, bet vis tiek tylus jis yra tik KITAM KAMBARY, jei tam pačiam jie vis tiek TRUKDO, nu gadina jis reikalą jei kartu sėdi ir žiūri televizorių, o jis dirba. Todėl yra tokia funkcija kaip atidėjimas. Arba paprasčiausiai paleidi išeidamas iš namų. Šito irgi nesigirdi, jei dirba kitam kambary (mano butas 3 kambariai).
Reziume: jei turi pinigų, aišku, kad vertesnis pirkinys yra aukštesnės klasės samsungas (1200-1500 Lt), jei neturi pinigų, arba žinai kur juos padėti geriau, reikia pirkti žemiausios klasės samsungą, jis tikrai vertas tų 800 Lt. Mano manymu, šiuo momentu, tai verčiausias pirkinys (jei turi skalbimo mašiną, indaplovę, o jei gyveni bute, tai ir džiovyklę - čia išvardinau buitinių prietaisų eiliškumą pagal mane, aišku po televizoriaus, šaldytuvo, dujinės viryklės, lygintuvo). Kai tik jis atsirado kainavo apie 1500 Lt. Sumanukas kainavo 350 lt, cleanmate 600 Lt samsungas 800 viso 1750. Kai pirkau pirmąjį sumanuką roomba kainavo 2200 Lt samsungų nebuvo išvis. Todėl dabar sakau: verta pirkti samsungą kad ir patį paprasčiausią, nes jo kaina reali, roombų kaina pagal mane vis dar aukštoka, nors jei randi roombą už 800 litų ,tai galima irgi pirkti. Siurbimo, surinkimo kokybe samsungai labai artimi kokybe roomboms, kad ir kas ką sakytų. Šito samsungo kainą muša tokie dalykai kaip: virtualios sienos, distancinio valdymo pultelio, atsarginių filtrų nebuvimas, bet mano praltika rodo, kad jie visai nereikalingi.
Nesakau , kad mano nuomonė absoliuti, tiesiog toks mano patyrimas, gal kam bus naudinga susiorentuoti.
Atsakyti
Kad ir Roomba be visko (dabar tingiu ieškotis modelio numerio) kainuoja apie 1200 lt. Aišku, ne 800 lt, bet ir ne 2K mirksiukas.gif

QUOTE(navanas @ 2012 02 21, 23:23)
Šito samsungo kainą muša tokie dalykai kaip: virtualios sienos, distancinio valdymo pultelio, atsarginių filtrų nebuvimas, bet mano praltika rodo, kad jie visai nereikalingi.

Šioje vietoje nesutiksiu biggrin.gif Jei 50 kv. m. butas, tai aišku, kad sueis ir paprasčiausias Samsungas, o va kai nuosavas namas, kur vienas aukštas - apie 100 kvadratų ir praktiškai atvira erdvė, o kitas - 120 kvadratų, tai kažin, ar labai būtų faina be švyturėlių ir sienų ax.gif Pultelis - tiek to, nors aš savo Roomboje jį pastoviai naudoju, ypač kai reikia tik vieną konkrečią vietą išsiurbti (su mažu vaiku tokių vietų pasitaiko dažnai lotuliukas.gif ).
Mums renkantis siurblį esminis dalykas buvo baterijos talpa. Norėjosi, kad vienu "prisėdimu" galėtų išvalyti visą pirmą aukštą. Todėl Samsungai pagal šitus parametrus netiko ax.gif O papildomi trys švyturėliai-virtualios sienos bei distancinio valdymo pultas praktikoje pasirodė visai reikalingi (man netgi vieno švyturėlio trūksta, tenka dirbtinę "barikadą" daryti biggrin.gif ).
Bet čia, žinoma, kiekvienam savo, gi renkamės pagal konkrečius poreikius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(navanas @ 2012 02 21, 20:32)
Kas čia per daiktas, ką jis daro ir kiek kainavo (anokia čia paslaptisa) , tingiu verstis, prašom lietuviškai trumpai ir aiškiai.

Dulkiu siurblys, 2in1, robotas ir nuemus konteineri, pajungus priedus, veikia kai paprastas siurblys, yra visi paprasto siurblio priedai, antgaliai. Kai pilnas, robotas pats issikrauna nesvarumus i konteineri. Visa kita, kaip ir visi robotai, siurbia, turi valdymo pulteli, pasirenki siurbimo traektorija. Turi "usiukus", sugreba siukles is neprienamu vietu. Kalba biggrin.gif Pirktas FR, 500eur.
Kitu robotu nebandziau, bet sis man labai tinka ir patinka, svarbu, kad turi paprasto siurblio su zarna, f-ja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(navanas @ 2012 02 22, 01:23)
laiką atsirado, ir žymiai atpigo samsungai. Jeigu kam aktualu triukšmas, labai ir labai rekomenduoju aukštesnės klasės samsungus, tikrai dirba tyliau, bet vis tiek tylus jis yra  tik KITAM KAMBARY, jei tam pačiam jie vis tiek TRUKDO, nu gadina jis reikalą jei kartu sėdi ir žiūri televizorių, o jis dirba.

priraset dauk, bet VISISKIA NETIESA, KAD TAME PACIAME KAMBARYJE,JIS TRUKDO... lotuliukas.gif JUS turit ta naujausia samsung? as taip, ir kai jis dirba as galiu ziureti viska ka noriu , kokiu noriu garsu, ir girdisi tik jo ratuku sukimasis, bet ne siurbimo garsas, ta patvirtins kiekviena turinti ta "brangiausia" samsunga, jo beveik nesigirdi. pas mus svetaine sujungta su virtuve, ir kai jis dirba,pagal jo tylu garsa as negaliu susiorentuoti kuriame kampe jis yra, nes jis dirba super tyliai. tad nekalbekit to ko nezinot.
baterija jo laiko labai ilgai ir jis vienu ypu issiurbia visus 100 kv m., ir dar lieka kitai dienai. pultelis super dalykas, svytureliai du - super, nes nereikai kiloti gyvunu maisto nakciai (kai programuoji,kd siublys issiurbtu viska iki to, kol atsikelsim) ir dar kokia kita vieta,kur jam nereikia eiti.
taip, akd jus galit kalbeti tik apie ta preke, kuria turit - nes janaudojat ir zinot apie ja. skaityti yra viena, lyginti nebandzius skirtingas prekes - isvis apsurdas.
pries pirkdama samsung navibot 8895 buvau ne tokios geros nuomones, bet nusipirkus ji pagerejo, nes jis dirba idelaiai ir labai tyliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 22 vasario 2012 - 19:53
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 22, 00:23)
Mums renkantis siurblį esminis dalykas buvo baterijos talpa. Norėjosi, kad vienu "prisėdimu" galėtų išvalyti visą pirmą aukštą. Todėl Samsungai pagal šitus parametrus netiko ax.gif 
Bet čia, žinoma, kiekvienam savo, gi renkamės pagal konkrečius poreikius  mirksiukas.gif

smile.gif keista, nes man norėjosi to paties, plotai dideli pas mane - ir būtent Samsungas man tiko labiau nei Roomba, nes jis pasikrovęs tęsia darbą toliau nuo ten, kur jį paliko grįždamas pasikrauti. Nei viena Roomba taipogi neišvalytų mano 1a. ploto vienu pasikrovimu ax.gif o pasikrovusi darbą vėl pradėtų kaip prieš pasikrovimą, t.y. valytų ten kur jau išvalė

QUOTE(astulka1 @ 2012 02 22, 19:48)
priraset dauk, bet VISISKIA NETIESA, KAD TAME PACIAME KAMBARYJE,JIS TRUKDO... lotuliukas.gif 
pries pirkdama samsung navibot 8895 buvau ne tokios geros nuomones, bet nusipirkus ji pagerejo, nes jis dirba idelaiai ir labai tyliai  thumbup.gif

biggrin.gif kiekvieno klausa skirtinga - tad jei netrukdo jums, netrukdo man, mano vyrui bei vaikams, tai dar nereiškia, kad kitiems irgi netrukdo mirksiukas.gif Bet tylumas - šio siurblio privalumas drinks_cheers.gif

Aš vis dar "nesusigyvenu" su Scooba - jau ne tiek labai nepatenkinta, kaip pradžioje, bet bet... antrą kart turbūt nepirkčiau. Lauksiu kol Samsungas sukurs plaunantį siurblį biggrin.gif
Atsakyti
Siandien uzsisakiau Neato XV-15 siurbli ir Irobot scooba ploveja. Kita savaite turetu atvykti. Neato pasirinkau del jo galios, pagal charakteristikas nei vienas robotukas dar neturi tokios galios kaip neato. Kadangi namie laksto du sunys ir viena kate, tai, manau galios nebus per mazai. Be to patiko jo intelektas ir kambario skanavimas lazeriu. Idomu, kaip dirbs tikroveje. Na, o del plovejo, tai nera is ko daugiau rinktis. Kai gausiu pagalbininkus, parasysiu atsiliepimus:)
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2012 02 24, 16:12)
Siandien uzsisakiau Neato XV-15 siurbli ir Irobot scooba ploveja. Kita savaite turetu atvykti. Neato pasirinkau del jo galios, pagal charakteristikas nei vienas robotukas dar neturi tokios galios kaip neato. Kadangi namie laksto du sunys ir viena kate, tai, manau galios nebus per mazai. Be to patiko jo intelektas ir kambario skanavimas lazeriu. Idomu, kaip dirbs tikroveje. Na, o del plovejo, tai nera is ko daugiau rinktis. Kai gausiu pagalbininkus, parasysiu atsiliepimus:)

čia LT kažkut užsisakėt?
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 22, 23:01)
smile.gif keista, nes man norėjosi to paties, plotai dideli pas mane - ir būtent Samsungas man tiko labiau nei Roomba, nes jis pasikrovęs tęsia darbą toliau nuo ten, kur jį paliko grįždamas pasikrauti. Nei viena Roomba taipogi neišvalytų mano 1a. ploto vienu pasikrovimu  ax.gif  o pasikrovusi darbą vėl pradėtų kaip prieš pasikrovimą, t.y. valytų ten kur jau išvalė
biggrin.gif kiekvieno klausa skirtinga - tad jei netrukdo jums, netrukdo man, mano vyrui bei vaikams, tai dar nereiškia, kad kitiems irgi netrukdo  mirksiukas.gif Bet tylumas - šio siurblio privalumas  drinks_cheers.gif

Aš vis dar "nesusigyvenu" su Scooba - jau ne tiek labai nepatenkinta, kaip pradžioje, bet bet... antrą kart turbūt nepirkčiau. Lauksiu kol Samsungas sukurs plaunantį siurblį  biggrin.gif

nugali buti... ax.gif
bet del to garsumo tiesiok juokinga pasidare, nzn jis man taip sauniai ir tyliai dirba, kad telika galiu ziureti ir viska puikiai girdeti net pasidarius ant maziausio garso.
man patinka sis daiktas, maniau, kad nebus vertas savo pinigu.
gundausi ir as del to plaunamo, bet irgti tikriausiai lauksiu kol samsungas toki sukurs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 02 24, 17:50)
čia LT kažkut užsisakėt?

Taip, uzsisakiau is www.roboshop.lt
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2012 02 24, 22:20)
Taip, uzsisakiau is www.roboshop.lt

dėkui 4u.gif

paskui užsukit čia ir atsiliepimais pasidalint blush2.gif
Atsakyti
Sakykite, kuris samsungo modeliukas turi nuotolinio valdymo pulta? 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau, skaiciau atsiliepimus ir baisiai uzsimaniau tokio pagalbininko

Na paieskojus koki 1,5 men, pavyko nusipirkt, padoria kaina

Tik as juo siek tiek nusivyliau
Nezinau, ar man tik neuzkliuvo, ar komentaru nepastebejau doh.gif

Pirkau Samsung, atsiliepimai apie ji tikrai neblogi, bet pas ka namuose nelygios grindys, jis tikrai ne pagalbininkas.
Kazkaip net nepagalvojau, kad neperlips tu nelygumu
O paskui ji vaiksciot ir kilnot, na tada kam jis isvis reikalingas

Taigi teks jam ieskoti kitu seimininku
Grindu juk neperdarinesi wub.gif
Atsakyti