QUOTE(astulka1 @ 2012 02 21, 22:28)
musu tai tas samsung navibot naujausias, dirba super tyliai, beveik net negirdeti, kad jis dirba, net einu patikrinti ar jis tikrai dirba
uz tyla ir navarotus visdelto verta sumoketi, tad nereiks pirkti tris kartus (sudejus tas tris kainas - ka isleidot ant siurbliu bebandydama, galejot ir jau gera nusipirkt).
uz tyla ir navarotus visdelto verta sumoketi, tad nereiks pirkti tris kartus (sudejus tas tris kainas - ka isleidot ant siurbliu bebandydama, galejot ir jau gera nusipirkt).
Matai, kai pirkau pirmą "sumanuką" samsungai net nebuvo pradėti gaminti. Aišku, jei būčiau nusipirkęs roombą, dabar jau keisčiau kitu, nes ir apsivelia jie ir charakteris mao toks, ir dėvisi jie visdėlto, jei ne fiziškai (nors vaizdas prastėja labai greitai), tai morališkai. Bet ji man iš karto būtų kainavusi 2200 Lt (tuo metu, kai pirkau "sumanuką"). Nereikalingas pirkinys, šiuo atveju, cleanmate. Nes jau žinojau, kad robotiniai siurbliai man tinka ir patinka. Roomba per tą laiką (3 metai) atpigo labai nežymiai, tačiau, per tą laiką atsirado, ir žymiai atpigo samsungai. Jeigu kam aktualu triukšmas, labai ir labai rekomenduoju aukštesnės klasės samsungus, tikrai dirba tyliau, bet vis tiek tylus jis yra tik KITAM KAMBARY, jei tam pačiam jie vis tiek TRUKDO, nu gadina jis reikalą jei kartu sėdi ir žiūri televizorių, o jis dirba. Todėl yra tokia funkcija kaip atidėjimas. Arba paprasčiausiai paleidi išeidamas iš namų. Šito irgi nesigirdi, jei dirba kitam kambary (mano butas 3 kambariai).
Reziume: jei turi pinigų, aišku, kad vertesnis pirkinys yra aukštesnės klasės samsungas (1200-1500 Lt), jei neturi pinigų, arba žinai kur juos padėti geriau, reikia pirkti žemiausios klasės samsungą, jis tikrai vertas tų 800 Lt. Mano manymu, šiuo momentu, tai verčiausias pirkinys (jei turi skalbimo mašiną, indaplovę, o jei gyveni bute, tai ir džiovyklę - čia išvardinau buitinių prietaisų eiliškumą pagal mane, aišku po televizoriaus, šaldytuvo, dujinės viryklės, lygintuvo). Kai tik jis atsirado kainavo apie 1500 Lt. Sumanukas kainavo 350 lt, cleanmate 600 Lt samsungas 800 viso 1750. Kai pirkau pirmąjį sumanuką roomba kainavo 2200 Lt samsungų nebuvo išvis. Todėl dabar sakau: verta pirkti samsungą kad ir patį paprasčiausią, nes jo kaina reali, roombų kaina pagal mane vis dar aukštoka, nors jei randi roombą už 800 litų ,tai galima irgi pirkti. Siurbimo, surinkimo kokybe samsungai labai artimi kokybe roomboms, kad ir kas ką sakytų. Šito samsungo kainą muša tokie dalykai kaip: virtualios sienos, distancinio valdymo pultelio, atsarginių filtrų nebuvimas, bet mano praltika rodo, kad jie visai nereikalingi.
Nesakau , kad mano nuomonė absoliuti, tiesiog toks mano patyrimas, gal kam bus naudinga susiorentuoti.