Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

merginos, bukti geros, kas turit samsung sr8895
paaiskinkit is to paveikslelio kas tai per detales, ir kur jos naudojamos, ar kazkas is juturi buti ideta pries naudojima ar cia papildomai kazkas

aciu aciu 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 15, 14:47)
merginos, bukti geros, kas turit samsung sr8895
paaiskinkit is to paveikslelio kas tai per detales, ir kur jos naudojamos, ar kazkas is juturi buti ideta pries naudojima ar cia papildomai kazkas

aciu aciu 4u.gif user posted image

Neturiu, bet kiek jais domejausi...

1) Vartotojo vadovas, 2 baterijos
2) Virtuali siena
3) Filtras pakeitimui
4) Sepetelis siurblio valdymui
5) Laikiklis pultui
6) Mikropluosto sluoste
7) Laikiklis sluostei

Tai nebent mikropluosto sluoste su laikikliu (6,7 punktai) istatyti, valant blizginant grindis ar pan.

O siaip tai turi dirbti ir be siu priedu normaliai.
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 02 15, 18:39)
Neturiu, bet kiek jais domejausi...

1) Vartotojo vadovas, 2 baterijos
2) Virtuali siena
3) Filtras pakeitimui
5) Laikiklis pultui
6) Mikropluosto sluoste
7) Laikiklis sluostei

Tai nebent mikropluosto sluoste su laikikliu (6,7 punktai) istatyti, valant blizginant grindis ar pan.

O siaip tai turi dirbti ir be siu priedu normaliai.

aciu Jums, teks sedet prie psulapiu, ir verst, visviena reik viska gerai parskaityti 4u.gif
o gal kas nors turit lietuviska versija, gal galetumet duoti nusikopjuoti, neliktume skolingi, o tai jau antra diena sedziu prie tos intrukcijos ir dar negaliu naudotis tuo geriu, o dar pries aky apie 30 puslapiu.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 15 vasario 2012 - 17:00
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 15, 00:15)
merginos gelbekit

Parašiau Jums AŽ, bet ateičiai kitoms įdedu nuorodą čia - pats aprašymas bus pasirinkus modeliuką, kurį turite nusipirkusi. O vadovas yra 8845 modelio, bet tinka ir 8895 naudojimui mirksiukas.gif
http://www.samsung.c...L3B/XSB-support paspaudus prie Vadovai ant Parsisiųsti - užkraus jums instrukciją, kurią belieka išsisaugoti kompe ir jei norit, atsispausdinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 02 15, 16:39)

biggrin.gif šepetėlis valymui
Atsakyti
dar karta aciu uz nuorodas 4u.gif
Atsakyti
user posted image

sakykit prasau, kas turit samsung sr8895
ar ta mikropluosto sluoste kur dedasi? ar ji butina per kiekviena valyma?
o tas laikiklis?
nes lietuviskoj instrukcijoj (kito modelio) siu daikciuku nera aprasyta.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 15, 23:55)
sakykit prasau, kas turit samsung sr8895
ar ta mikropluosto sluoste kur dedasi? ar ji butina per kiekviena valyma?
o tas laikiklis?
nes lietuviskoj instrukcijoj (kito modelio) siu daikciuku nera aprasyta.
4u.gif

smile.gif Nebūtina. Jei nenori, kad papildomai dar valytų su šluoste - tiesiog nededi laikiklio su ja ir viskas. Man su šluoste valymas labiau patinka, todėl aš naudoju praktiškai visada ją.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 17, 22:42)
smile.gif Nebūtina. Jei nenori, kad papildomai dar valytų su šluoste - tiesiog nededi laikiklio su ja ir viskas. Man su šluoste valymas labiau patinka, todėl aš naudoju praktiškai visada ją.

supratau
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 15, 19:31)
biggrin.gif šepetėlis valymui

doh.gif kaltas... blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkau jau trečią siurblį robotą ir išbandžiau. Šį kartą tai Samsung Navibot VCR8825T3R. Kainuoja 800 Lt Elektromarkte. Nu ką. Po tų kitaicų įspūdžiai tokie: Siurbia žymiai geriau nei clenmate. Panašiai, gal kiek geriau, negu sumanukas sds+. Baterija jo žymiai geresnė nei sumanuko- sds+, panaši kaip pas cleanmate. Po kambarį tikrai orentuojasi važinėdamas, po lova palenda, ant kilimo trumpaplauko užvažiuoja lengvai. Garsas gana stiprus, televizoriaus nepažiūrėsi. Žiūrėjau ir geresnius samsungus, tie tikrai tyliau dirba, ale kainuoja 1200 arba 1400 Lt. O kiti skirtumai tai tik valdymas . Pas tuos brangesnius sensorinis yra, pas šitą reikia spausti mygtukus. Baterijos talpa, šepetėlių konstrukcija, yra vienoda tų samsungų. Mano manymu šitas modelis yra minimum, ką galima pirkti. O visi kiti, brangesni tai tik navarotai, kurių jums reikia, arba ne. Nematau nei vieno pranašumo roombos prieš samsung. Šiuo atveju lemia kaina, nes kokybė tikrai labai panaši. Nes už samsung VCR8825T3R geriau išsiurbti gali tik įprastinis siurblys, kurį, nori nenori, teks panaudoti kartas nuo karto. Šitas siurblys neturi nei vieno švyturėlio ar distansinio pulto, kurie ,iš mano naudojimo praktikos, visai nereikalingi. mano 50 m2 butą apeina vienu įsijungimu. Būna, kad neišvažiuoja iš startinio kambario, bet startinis kambarys yra salionas, tai į kitus nunešu ir kai žmonės namie-nebetrukdo. Šitą siurblį už 800 Lt DRĄSIAI REKOMENDUOJU galimybė, kad nusivilsite minimali. Garantija 2 metai, manau pakankama. Kas labai patiko, tai surenka ir saldainių popierėlius ir centus, ir cukraus kruopeles.
Papildyta:
Dabar elektromarkte Vilniaus akropoly yra ir stendas samsungo siurblių. Ten net trys modeliai, galima gyvai pačiupinėti, paklausyti kaip dirba, šiukšlių papilti, išsusiurbti ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Mivida @ 2012 02 10, 23:22)
Mes va toki nusipirkome 2in1 Deepoo

user posted image

http://blog.bestofro...tag/deepoo-d76/

Bet dar neisbandeme, jau nusiteikiau kad pirma laika jis mane erzins, bet tikiuosi bus geras pagalbininkas  wub.gif

Kas čia per daiktas, ką jis daro ir kiek kainavo (anokia čia paslaptisa) , tingiu verstis, prašom lietuviškai trumpai ir aiškiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo navanas: 21 vasario 2012 - 20:20
musu tai tas samsung navibot naujausias, dirba super tyliai, beveik net negirdeti, kad jis dirba, net einu patikrinti ar jis tikrai dirba thumbup.gif
uz tyla ir navarotus visdelto verta sumoketi, tad nereiks pirkti tris kartus (sudejus tas tris kainas - ka isleidot ant siurbliu bebandydama, galejot ir jau gera nusipirkt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 21 vasario 2012 - 21:29