laba o kiek Lenkijoj kainuoja? Nes šiek tiek kebliau su garantija, ar ne?
QUOTE(Užmirstuole @ 2012 01 14, 14:42)
Marijampolėje, jie galėtų užsukti pas Jus, tel. +370 602 57674
Deja nesutiko labai gaila....
Gal kas nors gali pasiulyti kitus platintojus kurie galetu vis tik padaryti prezentacija...
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 01 19, 10:35)
Sveikos,
o pas mane Scooba kraunasi - kadangi namie laksto šeši maži visur sysiojantys ir kakojantys šunyčiai, tai valymo OIIII kaip reikia...plovimo ypač, nes jau nusibodo net su stebuklinga šluota lakstyt paskui juos.
Laukiu kol pasikraus ir bandysiu
Tiesa, gal kas turit instrukciją lietuvių kalba Aišku ji nebūtina, bet būt malonu tiesiog turėt po ranka. Kol kas turiu tik anglų bei lenkų kalbomis
Ir gal kuri atradot koks dar skystis, be spec. Scoobai skirto, tinkamas naudot plytelių plovimui su Scoobos aparatu?
o pas mane Scooba kraunasi - kadangi namie laksto šeši maži visur sysiojantys ir kakojantys šunyčiai, tai valymo OIIII kaip reikia...plovimo ypač, nes jau nusibodo net su stebuklinga šluota lakstyt paskui juos.
Laukiu kol pasikraus ir bandysiu
Tiesa, gal kas turit instrukciją lietuvių kalba Aišku ji nebūtina, bet būt malonu tiesiog turėt po ranka. Kol kas turiu tik anglų bei lenkų kalbomis
Ir gal kuri atradot koks dar skystis, be spec. Scoobai skirto, tinkamas naudot plytelių plovimui su Scoobos aparatu?
ar tik dabar tas senis tik pasirode ar tiek ilgai tik ziurejot ir dziaugetes
o del skyscio, tai neradau, o ir to spec nenaudoju, neprisiruosiu niekaip nusipirkt tai tik su vandeniu plaunasi. na bet man ir taip tinka, be to maziausias megsta nuo grindu su burnyte valgi koki pasiimt, tai gal ir gerai be skysciu jokiu
QUOTE(lioliuke @ 2012 01 19, 12:37)
Gal kas nors gali pasiulyti kitus platintojus kurie galetu vis tik padaryti prezentacija...
su kitais miestai sunkoka. as va klaipedoj ieskojau, tai tik pas platintoja nuvaziavus butu galeje parodyt. kitur niekur neveze.
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 01 19, 11:03)
Lenkijoje...
kaip su garantijom
QUOTE(lioliuke @ 2012 01 19, 11:37)
as is kito miesto ir nesutiko o ju man atstovube dave numeri
QUOTE(Maysan @ 2012 01 19, 11:08)
laba o kiek Lenkijoj kainuoja? Nes šiek tiek kebliau su garantija, ar ne?
Priklauso iš kur pirksite - o šiaip pagooglinkit, PL firminis irobot puslapis Scooba siūlo zlotais tokia pat kaina, kaip Lt litais irobot.lt Kodėl kebliau - garantija 2m duota, garantinis išrašytas, viskas tvarkoje.
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2012 01 19, 13:10)
ar tik dabar tas senis tik pasirode ar tiek ilgai tik ziurejot ir dziaugetes
o del skyscio, tai neradau, o ir to spec nenaudoju, neprisiruosiu niekaip nusipirkt tai tik su vandeniu plaunasi. na bet man ir taip tinka, be to maziausias megsta nuo grindu su burnyte valgi koki pasiimt, tai gal ir gerai be skysciu jokiu
Tas senis niekadėjas tik vakar atkeliavo Tiek ilgai nebūčiau iškentusi tik žiūrėti, va ir dabar tik pasikrovė ir išbandžiau iš karto
Aišku, aš vėliau išbandysiu su bio valikliu grindims, kuris neputoja ir naikina visokius mikroorganizmus, nes pas man kai visas pirmas aukštas numyžiotas šunyčių, tai jau nuo grindų nori/nenori reikia nuplauti viską su kažkokiu valikliu
QUOTE(Užmirstuole @ 2012 01 19, 13:23)
kaip su garantijom
Kaip ir priklauso - 2metai.
[quote=~Artemidė ~,2012 01 19, 15:36]
Priklauso iš kur pirksite - o šiaip pagooglinkit, PL firminis irobot puslapis Scooba siūlo zlotais tokia pat kaina, kaip Lt litais irobot.lt Kodėl kebliau - garantija 2m duota, garantinis išrašytas, viskas tvarkoje.
............................................................................................................
Aš irgi ten pat žiūrėjau, žadėjau laišką rašyti. O Jums atsiuntė jie, ar prašėt, kad kas nors atvežtų? Neaišku, kiek atsiuntimas.
Turiu dar vieną variantą, iš amazon. Galvoju siųsti draugams į Floridą, jie parskraidins. Aš žadu pirkti 564 PET, amazon gaunasi nepilnai 1000 lt., Lenkijoj - 1400, pas mus 1800.
............................................................................................................
Aš irgi ten pat žiūrėjau, žadėjau laišką rašyti. O Jums atsiuntė jie, ar prašėt, kad kas nors atvežtų? Neaišku, kiek atsiuntimas.
Turiu dar vieną variantą, iš amazon. Galvoju siųsti draugams į Floridą, jie parskraidins. Aš žadu pirkti 564 PET, amazon gaunasi nepilnai 1000 lt., Lenkijoj - 1400, pas mus 1800.
QUOTE(sedka @ 2012 01 19, 19:37)
bet jei pirksit iš JAV tuomet jums srovės keitiklio reiks
QUOTE(keistuole @ 2012 01 19, 20:43)
Aš irgi manau, kad iš Lenkijos paprasčiau...
QUOTE(sedka @ 2012 01 19, 19:37)
jie berods siunčia ne tik Pl, bet man parvežė draugas
QUOTE(keistuole @ 2012 01 19, 19:43)
aš jau taip vieną amerikietišką aparatą (ne siurbliuką) sudeginau
Trumpas atsiliepimas apie pirmus įspūdžius su Scooba. Tikėjausi kažko geresnio - nors stengiuosi nenusivilti ir primenu sau, kad visą savaitę gulėjau ligos patale, o namuose siautė ne tik šunyčiai bet ir visi mano vyrai Grindys kaip po 1 ir 2 pasaulinių karų kartu sudėjus - bet jei po kokio 3 ar 5 karto dar bus neatplautos grindys, tada žinosiu kad pirkinys buvo nevertas nė tokio laukimo, nei savo kainos. Juolab, kad kampų normaliai neprieina, dėmes ne taip jau ir "aptinka" - mažesnes dar dar, o va jei didesnė vientisa dėmė - tai pravažiuoja kaip per švarią vietą. O jau garsumas dirbančio aparato - po Samsungo Silencio kažkas baisaus ir varančio iš namų...o išeiti negali, nes reikia aparatui pakeisti vandenį, kilnoti virtualią sieną ir t.t. Žodžiu turi sėdėt ir ganyt šitą daiktą, valo jis ilgokai, taip kad su stebuklinga šluota aš žymiai greičiau ir švariau apeinu visus kampus
Be to tas didelis vientisas plotas ir tik viena virtuali siena - niekaip neina perskirti erdvės į patogias plovimui zonas. Juolab, kad Scooba juda belekaip - man po Samsungo tai itin nepatinka, nes tarkim stebint plovimą labai į akis krito, kad vienas kampas buvo gal 5* plautas, kai tuo tarpu vidurys praktiškai tik kur ne kur pravažiuotas Žodžiu trūksta šiam aparatui "smegenų", trūksta... Pats plovimas tikrai šlapias - šildomos plytelių grindys tą drėgmę per laiką nugarina, bet va ar ryšiuosi gadinti parketą antrame aukšte - tai didžiai abejoju
Taigi kol kas iš 10 galimų balų aš jam duočiau kokius 6?
QUOTE(keistuole @ 2012 01 19, 19:43)
Sroves keitiklis Lemonoje penkiasdesimt litu kainuoja ir viskas puikiai veikia, naudojames ir vargo nematom.
Aisku, jei be keitiklio meginsit jungti i LT rozete USA siurbli, tikrai sudegs
QUOTE(Azazella @ 2012 01 19, 23:00)
Sroves keitiklis Lemonoje penkiasdesimt litu kainuoja ir viskas puikiai veikia, naudojames ir vargo nematom.
na viskas priklauso nuo prietaiso galios. Mano mikseriui tokio už 50 Lt neužteko.
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 01 19, 22:04)
jie berods siunčia ne tik Pl, bet man parvežė draugas
Trumpas atsiliepimas apie pirmus įspūdžius su Scooba. Tikėjausi kažko geresnio - nors stengiuosi nenusivilti ir primenu sau, kad visą savaitę gulėjau ligos patale, o namuose siautė ne tik šunyčiai bet ir visi mano vyrai Grindys kaip po 1 ir 2 pasaulinių karų kartu sudėjus - bet jei po kokio 3 ar 5 karto dar bus neatplautos grindys, tada žinosiu kad pirkinys buvo nevertas nė tokio laukimo, nei savo kainos. Juolab, kad kampų normaliai neprieina, dėmes ne taip jau ir "aptinka" - mažesnes dar dar, o va jei didesnė vientisa dėmė - tai pravažiuoja kaip per švarią vietą. O jau garsumas dirbančio aparato - po Samsungo Silencio kažkas baisaus ir varančio iš namų...o išeiti negali, nes reikia aparatui pakeisti vandenį, kilnoti virtualią sieną ir t.t. Žodžiu turi sėdėt ir ganyt šitą daiktą, valo jis ilgokai, taip kad su stebuklinga šluota aš žymiai greičiau ir švariau apeinu visus kampus
Be to tas didelis vientisas plotas ir tik viena virtuali siena - niekaip neina perskirti erdvės į patogias plovimui zonas. Juolab, kad Scooba juda belekaip - man po Samsungo tai itin nepatinka, nes tarkim stebint plovimą labai į akis krito, kad vienas kampas buvo gal 5* plautas, kai tuo tarpu vidurys praktiškai tik kur ne kur pravažiuotas Žodžiu trūksta šiam aparatui "smegenų", trūksta... Pats plovimas tikrai šlapias - šildomos plytelių grindys tą drėgmę per laiką nugarina, bet va ar ryšiuosi gadinti parketą antrame aukšte - tai didžiai abejoju
na taip, kai vyrai savaite siaute, tai isivaizduoju, jog ir stebuklinga sluota per kelis kartus tik gelbetu as jau sakiau, bet ir dar pasakysiu - man ji pirmam aukste nepasiteisino, bent jau kol vaikai mazi. nera laiko laukt, kol isplaus, plius dar reikia nusipirkt papildoma baterija, nes nepajegia viso ploto isplaut, bet va antram aukste duodu 10 balu. laiko sutaupo man pusei dienos vaikai virsuj nevalgo, tai ir demiu jokiu nera, vonioj vandens demes isdziuvusias nuo prisitaskymo ir liuksiskai isplauna. as tai patenkinta, tikrai pirkciau dar karta pas mane visas antras aukstas, isskyrus vonia medinem grindim, tai kai ieinu pasiimt Scooba, slapumo jokio nebebuna, pavieniui tik, ir tai ne visada, taip kad ir jums neturetu sugadint grindu. o ir grindys nesildomos.
va ir dabar einu visa antra auksta tvarkytis - nusivalysiu dulkes ir kriaukles su WC , ir kambariai blizges pasiteisins manau ir jums. kol Scooba darbuosis virsuj, jus su stebuklinga sluota apacia prebegsit ir viskas - lengvai ir greitai, ypac kai maziai netrukdo