Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

pas mus roomba 780. pas ji irgi skaitosi padidintas konteineris... bet jei cia padidintas, tai koks tada nepaidintas? g.gif nes musiskiui ne visada uztenka talpos prasiurbti visa plota (73kv) ir jei nepakeiciam (jei nebunam kai tvarkosi) tai grizta "namo" nebaiges siurbti. aisku, pas mus labradoras ir dar katinas.
Atsakyti
Merginos, kas turit samsung'ą, ar toks modelis

user posted image

kažkoks įtartinai pigus jis man
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2011 12 02, 13:50)
pas mus roomba 780. pas ji irgi skaitosi padidintas konteineris... bet jei cia padidintas, tai koks tada nepaidintas?  g.gif  nes musiskiui ne visada uztenka talpos prasiurbti visa plota (73kv) ir jei nepakeiciam (jei nebunam kai tvarkosi) tai grizta "namo" nebaiges siurbti. aisku, pas mus labradoras ir dar katinas.

O kokia 780 konteinerio talpa pagal specifikacija? As nerandu parduotuviu aprasymuose. Pvz., 564 Pet turi standartini 500 ml, bet, kaip suprantu, vietoj jo kazkaip galima istatyti 900 ml konteineri.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 12 02, 14:04)
Merginos, kas turit samsung'ą, ar toks modelis

user posted image

kažkoks įtartinai pigus jis man

4u.gif ne, mano ne toks - šiandien ir aš užmačiau šią reklamą mirksiukas.gif
Modeliukas kaip modeliukas, tiesiog senesnis - matyt nori išsiparduoti. Tereikia sulygini su naujesniu specifikacijas ir bus aišku ar dideli skirtumai. Nes jei nedideli - tai tokia kaina visai sakyčiau super ax.gif
Štai 95-tas, 55-tas ir 25-tas modeliukai:
Mano Samsungas yra VCR8895L3A Naviboot - jis juodas.
user posted image

Dar siūlė man šiek tiek pigiau, senesnį (sakė jau nebegaminamas, bet likučiai išparduodami) VCR8855L3B/XSB - jis mėlynas
user posted image

O, radau dar pigiau nei reklamoje (anksčiau jo nebuvo tikrai pasiūlyme rolleyes.gif ) VCR8825T3R (tokį Topo centro lankstinuke siūlo) - čia raudonas
user posted image

tarkim pagal Azon pateiktą info, jokių esminių skirtumų nėra: http://www.azon.lt/i....php?cl=compare Nors reikėtų detaliau panagrinėti gamintojo psl pateikiamą info. Vis tik logiškai mąstant, kiekvienas naujas modeliukas kažkuom turi skirtis nuo prieš tai buvusio, tikėtinai į gerąją pusę smile.gif
Bet manau visi jie siurbia daug maž vienodai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu roomba 560, nedaug naudotas, bet pavirsius nusibruzino pacio siurblio doh.gif atiduočiau už sutartinę kainą, jei domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 12 01, 16:45)
Laba,

Tik va, vienas blogis juos isigijus - jau nebepakenciu nei vieno trupinio ant zemes  biggrin.gif tad jei diena nepaleidziu nei vieno roboto, pyktis ima  doh.gif  biggrin.gif siandien nebuvo kaip, mama sveciavosi, cepelinu baliu dare, pati ir turejau reikalu isbegt, tai i kambarius negaliu ziuret  . ryt darbinga diena nusimato visiems namiskiams biggrin.gif dar vienas pliusas tas, jog vaikai prilaiko tvarkingus kambarius, susirenka zaislus iki smulkmenu, nes pasakyta, jog tuoj robotukai kibs i darba ir reikia susitvarkyt nori to ar nenori

Man tas pats. Nebepernesu jokiu trupiniu unsure.gif
Praita savaite baliu dariau. Pries baliu susitvarkiau antra auksta diena, o suguldzius vaikus, pati apacioje paleidau visus 3 robotus ,atsiguliau ant sofkes ir skaitau knyga.. Skambina vyras is rusio (mes skambinejam vienas kitam namuose kai tingisi vaikscioti per visus aukstus), klausia ka veikiu, sagau guliu ir namus tvarkausi, ka negirdi ? doh.gif

QUOTE(Jugne @ 2011 12 02, 02:11)
Aciu uz ispudzius  4u.gif
Na ka, mano planas-chuliganas - siemet Kaledoms Roomba, kitiems metams Scooba. Tik pati nuosirdziai abejoju, kad tiek islauksiu  lotuliukas.gif O jei dar ir vyrui Roomba ispudi padarys...
O dabar klausimelis apie sieneles- svyturelius. Ar naudojate juos? Ar tiesiog uzdarote siurbliuka viename kambaryje ir paskui pernesat i kita? Cia zinoma jei esi namuose.

Naudoju.
QUOTE(Jugne @ 2011 12 02, 04:56)
Va va, kaip tik norejau klausti ar galima tu svytureliu "dasipirkti", nes prie papildomu priedu nematau, kad ju butu. O gal pats robotas uzprogramuotas "klausyti" tik dvieju svytureliu  g.gif
Dar klausimas toms, kurios turi 564 Pet. Ar tikrai reikalingas tas didesnis konteineris? Pas mane suo trumpaplaukis, tai as isivaizduoju, kad vis tiek tu plauku buna maziau, nei tarkim nuo kokio retriverio. I si modeli ziuriu vien del to didesnio konteinerio, bet man neuztenka valomo ploto- tik 60 kv.m., o ir sienos cia- ne svyturiai  unsure.gif
Dar ziurineju 581 (del to, kad turi net 3 svyturelius) ir 780 ( del to, kad valo net 120 kv.m). Jetau jetau, kaip issirinkti  wacko.gif Su Scooba paprasciau- arba perki, arba ne  lotuliukas.gif

mano pirmoji roomba 560, bet pakeiciau stalciuka i didesni. Pas mus jie atskirai parduodami jei norima pasikeisti (o stalciukas butent toks man atrodo kaip pet serijoje stovi). Suns neturiu, bet turiu kate ir mes abi su dukra ilgaplaukes, tai plauku pakanka, kad norisi didesnio stalciuko.
780 roombos stalciukas dar erdvesnis nei tas kuri idejau i 560.
Atsakyti
QUOTE(Jugne @ 2011 12 02, 12:56)
Va va, kaip tik norejau klausti ar galima tu svytureliu "dasipirkti", nes prie papildomu priedu nematau, kad ju butu. O gal pats robotas uzprogramuotas "klausyti" tik dvieju svytureliu  g.gif
Dar klausimas toms, kurios turi 564 Pet. Ar tikrai reikalingas tas didesnis konteineris? Pas mane suo trumpaplaukis, tai as isivaizduoju, kad vis tiek tu plauku buna maziau, nei tarkim nuo kokio retriverio. I si modeli ziuriu vien del to didesnio konteinerio, bet man neuztenka valomo ploto- tik 60 kv.m., o ir sienos cia- ne svyturiai  unsure.gif
Dar ziurineju 581 (del to, kad turi net 3 svyturelius) ir 780 ( del to, kad valo net 120 kv.m). Jetau jetau, kaip issirinkti  wacko.gif Su Scooba paprasciau- arba perki, arba ne  lotuliukas.gif

vat dabar suabejojau del papildomu svytureliu g.gif pasiziurejau, jog scoobai yra, o vat roombai arba neturi, pvz irobot psl., arba nera isvis g.gif na del PET, gal jis kazkaip kitaip surenka siuksles, pritaikytas gyvunu plaukus surinkt, net nezinau schmoll.gif ir aisku, del tu sienu nelabai, kad vien tik blokuot galima - man bent jau tikrai labai gerai, jog pereina i kita vieta, sutvarkes viena.
581 turi drauge, tai ir nemazai isvalo, metai laiko jau naudojasi ir dziaugiasi, as pati kazkaip norejau imt 581, bet pasiule, kad jei jau imt, tai naujesni, nes ir draugai pries metus laiko kai pirko 581 vienas buvo naujas.
QUOTE(Taurė @ 2011 12 02, 20:20)
Man tas pats. Nebepernesu jokiu trupiniu  unsure.gif
Praita savaite baliu dariau. Pries baliu susitvarkiau antra auksta diena, o suguldzius vaikus, pati apacioje paleidau visus 3 robotus ,atsiguliau ant sofkes ir skaitau knyga.. Skambina vyras is rusio (mes skambinejam vienas kitam namuose kai tingisi vaikscioti per visus aukstus), klausia ka veikiu, sagau guliu ir namus tvarkausi, ka negirdi

biggrin.gif man vyras ir sako, kai Roomba siurbe, o as valiausi tik su stebuklinga sluota is po jos, kad va, dabar ir drauge turi, ne liudna vienai - viena siurbia dulkes, kita plauna, trecia drauge virsuj darbuojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 12 02, 19:20)
780 roombos stalciukas dar erdvesnis nei tas kuri idejau i 560.

Aciu aciu aciu friends.gif Viskas nuspresta - 780 sokiai.gif 000054.gif

Lieka tik klausimas ar galima "dasipirkti" svytureliu, bet pirmiau reikia sulaukti naujos "drauges" biggrin.gif

O beje, ka jus vadinat "stebuklinga sluota" ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugne: 02 gruodžio 2011 - 21:04
QUOTE(Taurė @ 2011 12 02, 19:20)
Skambina vyras is rusio (mes skambinejam vienas kitam namuose kai tingisi vaikscioti per visus aukstus), klausia ka veikiu, sagau guliu ir namus tvarkausi, ka negirdi ?  doh.gif

laugh.gif ir aš taip dabar sakau

QUOTE(Jugne @ 2011 12 02, 21:00)
O beje, ka jus vadinat "stebuklinga sluota" ?  blush2.gif

Aš taip vadinu šitą daiktą - plaunant nereikia sušlapti rankų: kibiriukas ant ratukų, pamirkai, nugręži ir pauni - viskas atliekama paprasčiausia kojos paspaudimo pagalba, tiek dangalui nuo koto atleist, tiek nugręžt vandeniui
user posted image
Atsakyti
aš tai vis tiek sušlampu, man reik perplaunant tą skudurą patrint
paskui kol uždedu ant koto ta vieną galą, irgi
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 12 03, 01:07)
aš tai vis tiek sušlampu, man reik perplaunant tą skudurą patrint
paskui kol uždedu ant koto ta vieną galą, irgi

as ir tokia turiu, tik kibiras mano paprastesnis, pigesnis ir vis tiek nesuslampu jokiu ranku, o ir skuduras uzsideda lengvai, tik su ranka kota paspaudziu ir viskas.

va ir as dabar sedziu po sveciu ir narsau po interneta ax.gif seimyna miega, Drauge darbuojasi, tik vis dar nepsisprendziu ar kita drauge imt siandien ar ne biggrin.gif nes paziurejus i grindis nelabai ji ka ir pagelbes g.gif jauciu ryt is ryto reiks su "stebuklinga sluota" masimankstint biggrin.gif

ir siaip nesuprantu, na kitur kur nueinu, viskas normaliai, nei mano tie vaikai tiek neprisiuklina nei ka, nei apversta, nu pas mus namie total kosmar doh.gif eilinis arbatos atsigerimas su pyragu, tai per trupinius ir kleckus visokius neina perlipt doh.gif
Atsakyti

QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 12 03, 15:50)
as ir tokia turiu, tik kibiras mano paprastesnis, pigesnis ir vis tiek nesuslampu jokiu ranku, o ir skuduras uzsideda lengvai, tik su ranka kota paspaudziu ir viskas.

va ir as dabar sedziu po sveciu ir narsau po interneta  ax.gif seimyna miega, Drauge darbuojasi, tik vis dar nepsisprendziu ar kita drauge imt siandien ar ne  biggrin.gif nes paziurejus i grindis nelabai ji ka ir pagelbes  g.gif jauciu ryt is ryto reiks su "stebuklinga sluota" masimankstint  biggrin.gif

ir siaip nesuprantu, na kitur kur nueinu, viskas normaliai, nei mano tie vaikai tiek neprisiuklina nei ka, nei apversta, nu pas mus namie total kosmar  doh.gif eilinis arbatos atsigerimas su pyragu, tai per trupinius ir kleckus visokius neina perlipt  doh.gif

Nematai pas kitus, nes pries tau ateinant apsitvarko zmones. Pas mane gan dideles panos 8 ir 4 metu. Kai tik jos pareina is mokyklos, grindys mistiskai nusejamos segtukais, popieriukais, viena kita vynuoge, apelsinu zievelem, piestukais ir ju liekanom, kojinem ir tt. Kaip 2 parsai namus nusiaubia per pirma valanda grizus verysad.gif O tu nori, kad leliukai elgtusi drausmingai. Pamirsk ir lauk geresniu laiku doh.gif
Atsakyti