Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

ačiū už užuojautą . Sulauksiu kada nors , nesiruošiu rankų nuleisti.
Atsakyti
Nepykit uz pesimistiskuma ar netgi nuteikima, bet kalbu, nes per daug zinau ir negaliu kitaip galvoti.
Tos IUI, tai tas pats, kas nusipirkti Teleloto bilietuka ir visai ramiai, net nestebint zaidimo, nueiti kita diena i PC ir pasitikrinti ar laimejai ar ne. Nelaimejai- anokia beda. Jei bus upo, nusipirksiu dar karta kita karta.

As cia tunau toje SM ir domiuosi kiekviena, kuri priarteja tikslo link. Priartejimas tikslo link- IVF. Kaip zinia irgi ne 100%.
Supyksit. Nes pasakysit, kad ir IUI stebuklus atnesa. Taip, atnesa, vienai is tukstancio.
4u.gif
Cia tik siaip, mano pamastymai friends.gif

Glamour, siulyciau visai nelieti asuru del to. Zinai ko labiausiai gaileti reikia ir gal del to nubraukti asara,- tai sveikatos. Ji labiausiai kencia.
Gal ziauriai nuskambes, bet i kiekviena darancia IUI ziuriu su nerimu, nes zinau kuo tai baigsis.
Neisileisk i sirdi tiek liudesio, neverta.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 15, 22:13)
O man prašom balionėlius siųsti - parsivilko nelabosios  verysad.gif  bash.gif  angel_sadangel.gif  cray.gif Žiauriai strėnas skauda.

4u.gif siunčiu jų daug daug daug 4u.gif
manosios ryt turi parsivilkti doh.gif valgau kaip pamišus..tokiom kombinacijom doh.gif
prieš lp pms ne toks stiprus būdavo biggrin.gif maudžia pilvuką ir lašiuką kraujuko jau mačiau..turbūt užpuls mane šiąnakt tos nelabosios doh.gif
tildushka, stiprybės 4u.gif nerandu kokius žodžius parinkti..tai apkabinu stipriai stipriai ir laikau kumštukus už tave, jog viskas kuo greičiau susitvarkytų 4u.gif
Papildyta:

sanzile, aš taip pat dažnai pagalvoju, jei nepavyks natūraliai, kad reikės imtis kitų būdų gandrus prisišaukti.. o norėjau paklausti, gal yra kokia statistika? kažkada kažkur buvau užtikus..bet nebepamenu kur blush2.gif sklerozė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 15 lapkričio 2011 - 22:51
QUOTE(Amarok @ 2011 11 15, 22:50)
sanzile, aš taip pat dažnai pagalvoju, jei nepavyks natūraliai, kad reikės imtis kitų būdų gandrus prisišaukti.. o norėjau paklausti, gal  yra kokia statistika? kažkada kažkur buvau užtikus..bet nebepamenu kur blush2.gif  sklerozė biggrin.gif

Jeigu ir yra statistika, tai IUI skyrelyje. Bent jau mano laikas, tai merginos vede smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 16, 01:15)
Jeigu ir yra statistika, tai IUI skyrelyje. Bent jau mano laikas, tai merginos vede smile.gif

yra IUI skyrelio pradzioj nuoroda. taip pat yra atskira temute apie IVF sekmingumo statistika, bet info nera susisteminta. o dar daugelis kliniku skelbia savo IVF statistika. Aisku, itariu, kad kiekviena klinika yra suinteresuota pateikti kuo geresnius rezultatus ir klausimas, ar juos kas nors audituoja g.gif
sanzile, o ka reiskia tas "mano laikais"? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 16 lapkričio 2011 - 08:28
QUOTE(sanzile @ 2011 11 16, 00:38)

As cia tunau toje SM ir domiuosi kiekviena, kuri priarteja tikslo link. Priartejimas tikslo link- IVF. Kaip zinia irgi ne 100%. 
Supyksit. Nes pasakysit, kad ir IUI stebuklus atnesa. Taip, atnesa, vienai is tukstancio.
4u.gif

tai kiek supratau skai kas IV fazeje buvo? ax.gif
jei taip as ir operacija turejau(mane ,kad vezine stadija,bet aciu dievui ne) ir po stipriu vaistu praejo 3metai ir ka turiu stebukliuka mirksiukas.gif nieks nesitikejo,kad galima uzsispirt ir turet..
siuo metu zadu po metu vel noris dar vieno stebukliuko tai ,kad ta laime pritraukciau galvoju ir net kompiuteryje isidejau nuotrauka 2vaiku blush2.gif ..ir tikiu turesiu reik tiket ir kovot..
geriu zoleles visokias nuo tu ligu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 15, 13:16)
labai protingai man atsakinėja, jog dar savaitę pakentėčiau ir nebevemsiu, nebepykins... O man atrodo, kad kuo toliau, tuo daugiau rasiu kuo pasiskųsti biggrin.gif

tikrai, tikrai, pykinimas baigsis, jei ne po savaitės tai po gimdymo tikrai biggrin.gif Skūstis atsiras kuo trečiam tirmestre, antrame kaifuosi, ypač nuo echo wub.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 15, 13:17)
reik MB spermograma atlikti. O uztenka idomu pasidaryt ta ne visiskai pilnam o per viduriuka?  smile.gif

jei spermograma pirma, darykit TIK pilną.
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 16, 08:27)
sanzile, o ka reiskia tas "mano laikais"? ax.gif

biggrin.gif mano laikais, tai reiskia 2009 metais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2011 11 16, 09:55)
siuo metu zadu po metu vel noris dar vieno stebukliuko tai ,kad ta laime pritraukciau galvoju ir net kompiuteryje isidejau nuotrauka 2vaiku blush2.gif ..ir tikiu turesiu reik tiket ir kovot..
geriu zoleles visokias nuo tu ligu mirksiukas.gif

Bernadeta, tai esi labai laiminga 4u.gif Bet, kaip visur, taip ir cia yra dvi medalio puses. Viena- gali laukti ir tiketis, vienos sulaukia, kitos ne. Ir kita- neprarandant sanso (kad gal nesulauksi tinkamos dienos, kada imsi ir naturaliai su viltim pastosi) ir daryti kazka daugiau nei laukti, o tai garantija duoda didesnia.
Ir tas islauktas atsitiktinis nestumas, nera tiesiog vilties realizavimas. Tai tiesiog atejes tinkamas laikas, tinkamas organizmo pasiruosimas ir tinkamas vaisiaus priemimas. Kurio gali ir nebuti, nei po 3m. nei po 5m.
Ir dar. Su rimtomis problemomis- zolelemis pasaulio nenugalesi.

Ziuriu i viska realiai, nes roziniai akiniai ir lieka akiniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 16 lapkričio 2011 - 11:00
QUOTE(sanzile @ 2011 11 16, 11:41)
biggrin.gif mano laikais, tai reiskia 2009 metais mirksiukas.gif

O kiek pati turejai IUI? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 15, 20:23)
visai nieko aciu bigsmile.gif draugei patiko, o vyras ispindejes biggrin.gif

Ai tie vyrai..jiem geriau lasiaku kokiu..viriau brukniu uogiene prie vistienos kazkada..lb skaini gavos..ir MB sake, kad jam skanu-tik kazko valge atbulais dantim lotuliukas.gif
aiskutis mirksiukas.gif nedaryta jokia, tai teks paklot pinigeliu ir darytis pilna unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 16, 11:07)
jei spermograma pirma, darykit TIK pilną.

ech..teks..galvoju ka cia paaukot-zieminius batys ar striuke lotuliukas.gif
Papildyta:
O man prašom balionėlius siųsti - parsivilko nelabosios  verysad.gif  bash.gif  angel_sadangel.gif  cray.gif Žiauriai strėnas skauda.

4u.gif console.gif nu blyn nesekmingas menuo...taip norejau tiketi..bet nieko...kazkaip nuojauta kukzda, kad kita men turesim daug kalediniu stebukliuku wub.gif ka cia stebukliuku...greiciau stebuklu mirksiukas.gif
maciau ziurkyte buvo uzsukus..bet tyliai pabego g.gif kaip gyveni? kada atgalinis kelialapis is NS(negyvenamos salos)? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 16 lapkričio 2011 - 11:18
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 15, 18:52)
O kokia st buvo pirmos LP metu? ar buvo skirtas kazkoks gydymas?
arteja mano vizitas pas gydytoja..tai vat tu cistu ir bijau...

Buvo IV stadija ir duotas pusmetis natūraliai pastot geriant duphastoną nuo 15 CD. Deja, bet mano organizmas toks, kad žiauriai greitai ataugo cista, net gydytojas negalėjo patikėt, kad tik 5 mėnesiai tepraėjo. O tai yra žiauriai blogai, nes gi nesioperuosi kas pusmetį...
Tikiuosi, kad pas tave cistų nebus 4u.gif

QUOTE(malvina @ 2011 11 15, 19:09)
ojei, laikykis

Laikausi 4u.gif Ačiū wub.gif

QUOTE(Viltelė @ 2011 11 15, 20:08)
Jauciuosi kaip ir gerai, aisku pamaudzia man ta pilvuka, bet galbut taip ir turi buti, labai jau laukiu vizito pas gydytoja. O kiek pilvelyje yra nezinau, nes daugiau HCG tyrimo nedariau. ai kam cia save apkrauti ivairiais nerimais, vistiek bus aiskiausia per echo, tai nusprendziau daugiau nedaryti
tas cistas tai tik  gun_bandana.gif Ir is kur jos

Kaip gera skaityti wub.gif
Ačiū 4u.gif wub.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 15, 20:23)

Ačiū wub.gif 4u.gif

Užjaučiu tilduška Dar stipriai laikaisi pagal žinutę sprendžiant. Tik operuokis pas patį geriausią daktarą, kad kiek beįmanoma kokybiškiau atliktų operaciją, kad kiaušidę kuo mažiau apipjaustytų.
O man prašom balionėlius siųsti - parsivilko nelabosios Žiauriai strėnas skauda.

Stengiuosi laikytis, bet viduje pragaras verda... Gerai, kad man jau ne pirmieji planavimo metai, tai jau kažkiek užsigrūdinau, bet neramu dėl finansų, ar sutiks tėvai paremti, nes patys neišgalėsim tokių pinigų sumų surinkt.
O H.Stankevičius geras gydytojas, nes VK (Kaune) pas jį buvau, tai jis ir žada operuot
Imk 4u.gif už nelabąsias.

QUOTE(Amarok @ 2011 11 15, 23:50)
manosios ryt turi parsivilkti doh.gif valgau kaip pamišus
tildushka, stiprybės  4u.gif nerandu  kokius žodžius parinkti..tai apkabinu stipriai stipriai ir laikau kumštukus už tave, jog viskas kuo greičiau susitvarkytų

Pažįstamas jausmas. Aš irgi prieš mėmes valgau kaip drakonas biggrin.gif Tikiuosi, kad nepramušė tau mm, o jei taip tai imk 4u.gif
Ačiū wub.gif 4u.gif
Atsakyti